46641
  • Laxxa
    Hello, melyik szolgáltatónál vagy? Mert én a nagy T -nél és nekem is adódnak mostanság ilyen problénák csak nekem egy szolg álltal adott modem /routerem van és csak a kütyü ki be kapcsolásával javul meg.
  • monostori
    esetleg, ha nem csak oprendszert tettél fel, hanem Adobe CS3/4-et is vagy iTunes-t, akkor az Apple Bonjour DNS Responder Service okozhat hálózati hibát
  • bon
    Akkor valamilyen driver hibányik még a gépről, pl az alaplapé. Viszont ez nem magyarázat a net hibára. Ip címet kap a háló kártya? egy parancssorba (start menübe beírod, hogy parancssor és enter) beírod, hogy ipconfig /all
  • csernok
    de tényleg mek..korán kelek..

ha vmit tudsz segiteni akk ird le ide vagy [email protected] email cimre.. Nagyon kellene a a help.. Előre is köszke..:D
  • csernok
    Ultimate 32 bites.
  • bon
    Melyik változata van fent a Windows 7-nek?
  • csernok
    am Ultimate verzio..Sztem mek aludni majd hnap elolvasok mindent..Jo8
    Előre is kösz mindent!
  • csernok
    csaka társprocesszornál van felkiáltó jel..Mit tegyek? :S:S
  • mophisto
    sziasztok.Én még csak most szántam rá magam h felteszek egy win7-et....
    A gondom pedig az h van egy szervergépem vagyis 2 az egyiken windows server 2003 fut a másikon pedig linux(centos).Nem is ez a lényeg de én itt a win7-ben semmien programot nem találtam amivel rá tudnák csatizni a windowos gépre..Se egy távoli Asztal connection(mint az xp be se semmi amivel menne)..
    win7 ről rá lehet csatizni egyáltalán? keresőbe is (start menü)be beirtam h távoli..és semmi olyat nem dobott ki ami használható lenne számomra...nekem az a normális távolira lenne szükségem..valaki tudna valamit erre mondani...nem vok tapasztalatlan vagy hülye de tényleg végig néztem mindent...a vezérlőpultba van egy remoteapp-és asztali kapcsolatok profil vagy mi de ip cimmel nem enged csatizni.köszi a segitséget.
  • csernok
    és ha lehet plz részletes választ akarok..:P
  • bon
    vezérlőpult/rendszer/eszközkezelőben van felkiáltójeles eszköz?
  • csernok
    Hi.
    Felraktam a win7-et ma..de fentmaradt az xp is (nemvok gépszaki) az xp-ben van net a win7-en nincs! Mit tegyek?
  • aate
    Nem melegszik nagyon a modemed,néha húzd ki pár percre, utána is ez a jelenség?
  • bon
    Én szolgáltatóra tippelnék.
  • Shep
    Az vajon OS, vagy netszolgáltató, esetleg netmodem hiba, hogy mostanában megy a net aztán egyszer csak elmegy minden jel, de nem szakad meg csak egyszerűen bármit csinálok semmilyen forgalmat nem lehet generálni. Ezután ha bonto ma kapcsolatot hosszú percekig nem tud újra csatlakozni a netre a gép, mert egyszerűen nem éri el a távoli kiszolgálót.
  • Csak77
    Én kikapcsoltam egy csomó szolgáltatást, töretettségmentesítőt, defender-t, meg ilyesmit.
  • Laxxa
    Sziasztok. Win 7 tel van egy kis problémám. A rendszert 2009.11.10 raktam fel. Win7 Ultimate x86. Eddig nem volt vele baj 100% -osan megvoltam elégedve a renszerrel szépen mentek a játékok, gyors volt minden No1. De az elmúlt 1 hétben a következő problémák léptek fel.
    1. A SZGép bekapcsolása után kb 8-10 perc eltelte után kész használatra. Eddig Kb: 1,5-2 perc volt.
    2 A SZGép bekapcsolás után a Win7 logó megjelenítése után ami kb 2 perc, ezután csak egy fekete képernyő van aminek a közepén az egér kurzor van, ez kb 1,5 perc. Ezután az ÜDVÖZÖLJÜK képernyő van ami megint kb 1,5 percig látható. Utánna már az asztal látható de még ikonok nincsenek majd a tálca is feltűnik majd az ikonok de még nem grafikusan csak fehér képek láthatóak, majd a vírusírtó (AVG 8.5) az avg-t kb 2 hete raktam fel mert a nod32 próbideje lejárt, MSN, Skype bejelentkezik. Ezután már az ikon képek is feltünnek de még a rendszerhez nem férek hozzá. A hálózati ikon is sokáig töltődik de van kapcsolat.
    3. A hangeszköz ikonja piros x el van miszerint nincs hangeszköz de hangok vannak, (ez furcsa).
    4. A játékok eddik simán mentek COD4, CRYSIS, Stalker COP, most minden játék szaggat bufferel stb.
    5. A jétékokból kilépve megint kell kb 2 perc mire a rendszer helyreáll.
    Drivert nem cseréltem mert ment eddig minden. Lefuttattam az AVG-t semmit sem talált, Spybot 1.6.2 néhány bejegyzésen kívül semmit sem talált. CCleaner ez kb 900Mb szabadított fel mindenből. Registry stb.. Ezután karbantartás varázslót is indítottom ami már picit többet szedet le kb 15gb szemetet. PerfectDisk 10 -zel ujraindítás után a renszer fájlok is töredezetség mentesítve lettek ezután a többi meghajtó is. A probléma még mindig fent áll semmi sem változott.
    A kérdésem az lenne van erre valami megoldás vagy renszer reinstal?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Csak77
    mégse, megvan :))
  • Csak77
    Nem megy sajnos, a gpedit.msc-t nem is találja
  • Csak77
    köszönöm!
  • aate
    win 7 elönézet kép kikapcsolása leírás
  • Dzsur82
    Hali!Adott egy ilyen hangkártya:Creative Sound Blaster live! 5.1 Digital (Model SB 0220)!Valakinek sikerült működésre bírni windows 7 64bit-en????
  • monostori
    Sziasztok,
    Windows 7 napi használata során eddig szerzett tapasztalatokról írtam néhány bejegyzést itt(Bonjour okozta hiba, VPN klien 64 bites Windows 7-re, Code 5 error, stb).
    Egyéb szoftverek üzemeltetési tapasztalatairól pedig itt.

-mono-
  • Csak77
    Azt hogyan tudom kikapcsolni, hogy a tálcán lévő programoknak ne legyen előnézeti képe? Vagyis, ha ráviszem az egeret, akkor ne mutassa kis ablakban a képet?
  • elitehun
    Nekem is olyan karim van és DX10.1-et tud
  • bigapó
    nem vágom a radeon-okat, de nekem úgy tűnik, hogy a 2600 pro az rosszabb (régebbi) kártya, mint a Te 4850-esed. ergo menni fog rajta a játék, mert tud dx10-et. egyébként meg menj fel a kártya honlapjára és nézd meg mit tud, ha nem találod sehol a gépeden.

hangkártyának semmi köze a dx-hez.
  • fekete0012
    haaz alien vs predatornak nálam van hangja akkor valszeg ennek is lessz tovább nem is agodok rajta
  • exodus2
    Próbáld ki, ne a hangkártyán lovagolj. Nekem 6éves alaplapomon a hangkártya támogatja az 1 hete kiadott játékot, és volt hangja a játéknak. Úgyhogy hajrá..
  • fekete0012
    JUST CAUSE 2 Hvatalos gépigény
  • fekete0012
    ne probáltam de ez a hivatalos gépigény és nincs xp támogatás (ja és az alul látható konfigom van)
  • exodus2
    Kipróbáltad már? Vagy előre kérdezed?
  • fekete0012
    Just Cause 2 Minimális gépigény:

* Windows Vista vagy Windows 7
    * Kétmagos processzor (3 Ghz-es Pentium D vagy Athlon 64 X2 4200)
    * DirectX 10-kompatibilis, 256 megás videokártya (GeForce 8800 vagy Radeon HD 2600 Pro)
    * 2 GB RAM
    * DirectX 10
    * 10 GB szabad hely a merevlemezen
    * DVD-meghajtó
    * DirectX 10-kompatibilis hangkártya
    * Internetkapcsolat az aktiváláshoz
    * Egér, billentyűzet, esetleg X360-as kontroller
    na ehez a játékhoz kérdeztem
  • exodus2
    Videókártya az, nem hangkártya. Hangkártyának mindegy lenne. Amúgy meg, nem valószínű hogy tudja, nem arra vannak ezek az integrált cuccok.
  • fekete0012
    hello van egy integrált hangkártyám azt szeretném kérdezni ,hogy az tudja e a dx 10 támogatást
  • exodus2
    Piacos? Reklamálj a helyi kofánál:)
  • aate
    Az új ellenörző még nem települ magától csak a microsoft oldaláról.Frissítések között nézd meg: KB971033 az érvényeség ellenörző száma.Valoszinű a biztonsági központ a figyelmeztető üzenet miatt vissza kapcsolja,kapcsold ki az értesítést a müveleti központban.
  • Shep
    Nem tudom lehet-e ilyet kérdezni, de az mitől lehet, hogy mostanában magától visszakapcsolja a win update-et (a szolgáltatást is) és időről időre előjön ,hogy hát ez bizony piacos verzió. (nyilván, mert piacos, de aktiválva van és eddig jó volt, vagy valahogy felkerült az az ellenőrző nyavalya? Hogy tudnám ezt ellenőrizni?)
  • DarkSector
    az vajon mitől lehet, hogy alapon 1680x1050-ben megy a gép.
    de vettem egy vga hosszabítót, és ha közrekötöm a monitor és a vga kábel közé, akkor nem enged 16:10-esben 1680x1050-et...

tegyem újra a vga drivert?
  • [HUN]FaTaL
    Inkább telepíts újra. És minek crackelsz mikor van MSDNAA-d?

Nem értem az embereket. :D
  • exodus2
    Lehet, de ajánlott az újratelepítés mert előfordulhatnak gondok.

"próbaverziót futtató számítógépek 2010. március 1-től kétóránként leállnak; ilyenkor a folyamatban levő munkákat (például egy Word-dokumentum aktuális állapotát) nem menti el automatikusan a rendszer. Erről az összes érintett felhasználó már a telepítés során tudomást szerzett, és a mai naptól a képernyőn rendszeresen felbukkanó üzenetekből is értesül a várható korlátozásokról."