Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Jim: WTF? 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
El is indítottam a memória tesztet és azt vettem észre hogy 800MHz helyett 890MHz volt kiírva RAM órajelnek és még olyan hogy 445MHz ez nem tudom mit jelent...
Szerintem 800MHz-en kéne mennie a dolognak nem pedig 890MHZ-en jól mondom?
3x1GB DDR2 800MHz-es RAM van a gépben.
atidnaB: Ha megteheted szedd le a véglegest...amúgy milyen géprõl van szó? Proci, ram, stb?
Akkor nemsoká kaptok is egy kék képernyõt tõlem amit meg kell majd fejteni!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Ha áttetszõvé, átlátszóvá válik az ikonok szövege a Desktop-on, akkor menj a Vezérlõpult (Control Panel) ⇒ Rendszer és biztonság (System and Security) ⇒ Rendszer (System) ⇒ Speciális rendszerbeállítások (Advanced System Settings) ⇒ Teljesítménybeállítások (Performance Settings) ⇒ Vizuális hatások (Visual Effects) ablakhoz, és vedd ki a pipát a Vetett árnyék az asztal ikoncimkéin (Use drop shadow for icon labels on the desktop) jelölõnégyzetbõl.
2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR2 667/533/400 Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture
steam, origin: ACE_hun
Nem rég le szedtem egy Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD-t és fel raktam egy DreamScene Win7-et és jó mert mûködik de valamiért áttetszõ lesz a feliratok az asztalon lévõ ikonok nevei.
itt egy kép róla.
Kérlek benneteket aki tud segítsen.
Elõre is köszönöm.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
A problémám a következõ. Van néhány program amit ha feltelepítek és a végén rányomok hogy indítás akkor elindul és semmi baj velük. Azonban az asztali parancsikonjuknak már nincs ikonja. Ha onnan akarom indítani akkor azt írja ki hogy nincs meg a cél ahová mutat a parancsikon. Bemegyek Windows intézõben valóban nem látszik az a program a Program Files -ban amit az imént telepítettem, viszont Total Commander-ben már igen és ha azon keresztül indítom akkor megy minden.
Most jön az izgi rész: A mappa nincs "rejtett" attribútummal ellátva, tehát nem rejtett, ergo látszania kellene mindenhol. De a windows valamiért nem látja.
Nem tört, warez programról van szó és nem is csak egyrõl. A legtöbbet megoldottam egy szimpla reinstallal, de mégis érdekelne hogy miért van ez így? Rendszergazdaként telepítek, UAC-t kikapcsolva is próbáltam, de a mostani programot egyszerûen nem tudom "láthatóvá" tenni a windows számára. Jogosultsága a SYSTEM-nek természetesen teljes, mint ahogy a rendszergazdák csoportnak is. Tulajdonjogot is átvettem, visszaadtam a gépet használó felhasználok között cirkuláltattam, de sehogy sem oldódik meg a Láthatatlan Mappa esete.
Szóval akinek van ötlete, vagy már tapasztalt ilyet az kérem írja meg a megoldást, ötletét a megoldásra.
Egyéb infó:
Windows 7 Ultimate 32bit, 1 Administrator jogú felhasználóval, és 3 Felhasználó jogú felhasználóval. Az Admin mint fiók rejtve. Telepítve 2 hete, csak az Office 2007, Opera, Total CMD, NOD32 és az Ashampoo DVD égetõ van telepítve. Autó Frissítések is mennek, tehát naprakész a rendszer.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Kösz a segítséget!
A lényeg az lenne, hogy semmit se tudjon módosítani a gépen, a Szülõi Felügyelet ehhez kevés.
Tudnátok ajánlani 1 olyan progit, amelyel az általános jogu felhasználó hozzáféréseit lehet komolyabban korlátozni. Ne tudjon semmit letölteni,ne tudjon telepíteni és törölni, csak futtathat!
Úgy rémlik, hogy anno XP-hez volt ilyen progi.
Elõre is köszönöm a segítséget!
steam, origin: ACE_hun
a ramot se zabálják ezek.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha ezt akarod tölts le valami idõjáráskijelzõ cuccot ami csak akkor fut ha elindítod.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Normális az, hogy egy gadget nem jegyzi meg a beállításait a kikapcsolása után? Konkrétan: pl. a Weather gadget-ben megadom, hogy Budapest a Location, majd kiikszelem, és újra behozatalkor megint New-York lesz a hely. Nem, nincs sensor a gépben, ellenben a Default Location-nek meg van adva BP/Hungary.
Segítséget köszi elõre is.