Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link: http://www.blogsdna.com/4177/how-to-upgrade-windows-7-rc-beta-to-windows-7-rtm-build-7600.htm
Mellesleg egészen jó lett a Win 7 nekem nagyon bejön, csak meg kellett szokni az XP után. Eddig különösebb gondom nem volt vele.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 7100-as RC verziót lehet e frissíteni teljes verzióra, és ha igen hogyan.
Elõre is köszi<#worship>#worship>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
nekem települ de nem indul el...????mintha tiltaná valami de nem találom sem a defender nem tiltja sem az uac. windows tûzfal sem.....
Vista alatt simán ment!
2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10
Ilyen lapom van: Alaplapom
Itt te látod, milyen?
BIOS-t meg megnézem.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ilyesmi tálcát hogy lehet megcsinálni?
#21134: Ilyen géppel sata hdd lesz ez.
http://goo.gl/gd6Zi5
Viszont fordítva rögtön akad. 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
az más kérdés hogy nem sokra mész vele:/
lesznek dolgok amik nem múkodnek majd, ha túl sok dolgot tépel ki belõle
én a drivereket, a beszédtámogatást, természetes nyelv, játékok, csomó nyelv (kivéve magyar) meg még valmit operáltam csak ki belõle amitõl minden ment kivéve a stickynotes
a vista sp1 biztonsággal herélhetõ, és ha letiltod a felesleges serviceseket, akkor biza az alap win7 prof nekem semmivel sem volt gyorsabb SZUBJEKTÍÍVE mielõtt megint morogni kezdene valki.
vista64 kb. hasonló méretre redukálható és állítólag az még gyorsabb mint a sima....
nekem speciell a win7 újdonságai javarészt nem jönnek be: szuperbar, start menü
Van olyan, hogy ha másolok pl. egy 10 GB-os fájlt, beáll a rendszer amíg át nem másolja, sõt utána még vagy 4-5 perc, mire a lapozófájl is lemegy 4 GB-ról 1,5 körülire.
Ez a lassulás már abban is megnyilvánul, hogy ha megy a winamp és elindítom pl. a Firefox -ot, akkor a zene meg - meg akad, meg belassul, majd próbálja behozni magát. Szóval elég hülye helyzet.
Nem a CPU megy, hanem a HDD-t cseszteti valami, vagy a RAM -ot. De nem tudom ,hogy mi. Ilyen XP-n sose volt.
Valaki segítsen már megoldani, mert nagyon idegesít.
Dlink Di524 routerem van és a gépet indítom újra
ez a hiba csak most, 3 hónap windows 7 használata után jelentkezik
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csak ugye ahhoz kellenek a
# Automated Installation Kit (AIK) for Windows Vista SP1 | 1375.9 MB (recommended)
# Windows Automated Installation Kit (AIK) | 992.2 MB (previous WAIK version)
Illetve próbáltam leszedni AIK win7-es változatát magyar nyelven de mindegyik letöltés megszakadt egy idõ után.
Akkor dühöben leszedtem egy Alcohol 120-at és mindegy alapon a 64-bitest kiírtam vele képfileként és úgy néz ki jó lett bár kipróbálni még nem tudtam.
nálad az aktiválás is mindig jó nem kell külön irogatni?
am megesik...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
proci memória ugyanaz
csak kicsit jobb videókártyával és most akarom felrakni
egy új vinyóra
ha van helyed érdemes kipróbálni szerintem is
Szóval letöltéskor ugye felajánlja, hogy letöltõ managere vagy manuális.
Elõszörre elsõt választottam hisz ajánlott erre kérdezés nélkül elkezdte tölteni a c-re amin ez a 2 giga egybõl betett az üres helynek.
Írtó lassan jönnek be egyébként is ezek az oldalak sokszor volt olyan is, hogy kiírta hogy próbálkozzam késõbb újra most ugye nem tudott kapcsolódni.
De visszatérve mikor láttam belassulást másik gépen elindítottam újra ott már volt elég hely a c-n
Közben elsõ gépen nagy nehezen kijõttem belõle csináltam helyet a c-m mondom elindítom manuálisan na az 5-8 óra között kezdett, de biztonság kedvéért hagytam, kb 45 k-val jönni.
Másik gépen a letöltéskezelõs elment 33%-ig ott meg egyszerûen megállt pause-ba került hiába nyomtam a resume-t állandóan visszarakta magát pause-be egyszerûen nem volt hajlandó továbbmenni, de semmit se írt ki miért is.
Ma újra megpróbáltam folytatni onnan, de megint ugyanaz így kénytelen voltam elölrõl kezdeni.
Szerintem ez minden csak nem gyors nem hivatalos kb egy óra alatt lejött volna így kb egy munkanap kellett hozzá.
Ezenkívül több gépnél is kiírta, hogy hibás az aktiválás mindegyiknél
parancssorba rendszergazdaként kellett neki a MAK kódot beállítani mire nagy kegyesen elfogadta, hogy aktiválnám.
Találkozott már valaki ilyen problémával, cod2 singli player simán megy a multi meg elindul de azonnal le is áll a mp exe. ?