46641
-
exodus2 #26253 Érdekes itt már benne van. Nekem most volt 4 update, és nem volt közte. De BIE-s releaset használóknál meg elvileg benne van, mert már írtak róla. -
#26252 A Cisco lenyomását kétlem, szeirntem a Cisco úgy fog járni mint a 3com, egyszer csak felvásárolja a HP. -
#26251 Szerintem kötelezővé fogják tenni valamilyen módon, vagy program hozadékában. -
#26250 Huawei nagyon jó és olcsó, előbb utóbb szerintem lenyomja még a Ciscot is. -
#26249 kösz az infót ezt felis írom noteszomba :) -
exodus2 #26248 Ez a WATU-s update: KB971033
Tehát ezt nem szabad tört windowsra telepíteni! Valószínűleg a nem kötelező frissítések között lesz, de majd meglátjuk. Jelenleg nincs még az update-k között. -
#26247 mert utolsó infó ez voltt róla
Az eredetiség-ellenőrző frissítés elsőként február 16-án lesz letölthető a Jogtiszta Microsoft-szoftver oldaláról, majd másnap a szoftvercég Letöltő Központjából. A Windows Update-en érkező fontos besorolású frissítés ezt követően - még a hónap vége előtt - érkezhet a Windows 7 Home Premium, a Professional, az Ultimate és az Enterprise rendszerekhez. -
#26246 jah télleg izéről nem tudod mikor jön ?? a frissitésnek álcázott death update azért az mégse kéne felrakni kalóz rendszere :D -
#26245 A frissítéseket nem szabad letiltani szüksége van rájuk. A nem kívánt frissítéseket jobb gomb elrejtés funkcióval lehet eltüntetni. -
#26244 Nálam gyorsan töltődik be, de keményen(85-90%-ban) hajtja a procim. -
#26243 na letiltottam minden frissítgetős baromságot, másnap volt ilyen problémája ma? -
#26242 Frissítéseket hogy tudok teljesen törölni még a telepítendő listából is? Felpakolt 4-5 frissítést tegnap amitől ma nem ment a net, de ezeket újra fel akarja tenni... win7 x64 ultimate -
#26241 nálam semmi gond
mondjuk procit eszi majd 100%osan az tény -
#26240 Halli, a microsoft silverlight alkalmazások nálatok is lassan töltenek be?A proci meg kiakad?silverlight -os weblap -
#26239 7 éve D-Linket használok (DI-524, DIR-635), ezekkel sem volt gond soha. -
exodus2 #26238 Aham, megtaláltam a lemezkezelésnél, de igazából sosem használtam és sosem hiányzott. Persze hogy windowsról beszélünk, beszélhetnénk másról is, de win7es topikban vagyunk. -
#26237 Rendszerint valami miatt, a vga másik kimenete szokot lenni az elsődleges így ezért nincs kép a valójában használt kimeneten. -
#26236 De gyárt a HUAWEI, de a routereit nem ismerem, egyedül egy optikai eszközhöz (Echolife HG850) van szerencsém naponta, problémám még nem volt vele (szerencsére). -
Paranoia #26235 -
#26234 Nekem NETGEAR van, szerintem jó, nyugodtan ajánlom mindenkinek. Linksys is jó, D-linkel nincs tapasztalatom.
Amúgy a HUAWEI nem gyárt routert? -
#26233 Baromság, be lehet csatolni mappába is, windowson. Betűjel egyébként is csak windows alatt van :) -
exodus2 #26232 A videókártyádra nincs véletlenül tévé kötve? -
Paranoia #26231 hi
nekem miután feltelepíti a rendszerfájlokat,kicsomagolja és ujra indul a gép,nem jön be kép:S
Bejön a töltő kép ,majd mintha olyan felbontésba lenne,amit nem bír a monitorom,vagy készenlétbe lenne:S
2x próbáltam mindent újra...ugyan ez a probléma:(
ötlet?
köszi -
#26230 Nemrég telepítettem egy gépre Windows 7-et, nekem sem akart a telepítő tovább lépni. Az alaplaphoz kapott floppyt induláskor be kellett adnom amin az alaplap sata drivere volt, utána végig ment a telepítő. Úgy látszik nincs minden driver integrálva a telepítőbe. Talán te is próbáld meg. JA egyáltalán sata-s winchestered van? -
phoenix1 #26229 Hi, volt már olyan gépem ahol 10-15 percet kellett várnom míg megjelent a nyelv választó ablak, onnan pedig majdnem ugyan annyit míg el nem kezdte telepíteni, de azután ár elég gyorsan ment szerencsére. -
#26228 Juj tp-link, nekem nagyon nem szimpatikus márka. Munkahelyen van egy ingyenes net elérés telepítve tp-link access point-al már többszőr volt gondunk vele. Inkább d-link, linksys esetleg cisco (vastag pénztárca esetén) -
#26227 aate, DarkSector, bon, kösz a válaszokat, időközben kiment a fejemből, h itt is van egy megválaszolandó hsz-m.
A megoldás az lett, h ne menjen el a net az update után, h a TP-Link wifi routerből átdugtam a netkábelt közvetlenül a gépbe, azóta jó. Bár ez mégsem megoldás, mert most meg wifi nincs. -
pheaton #26226 A floppyk teljesen ki vannak kapcsolva. Szoval várjak...nos erre gondoltam,de ugy 5 perc után ,amikor se kép se hang nam volt, és sem a gép ,sem sz optikai meghajto nem dolgozott, feladtam. Köszi a segitségedet, megpróbálok tovább várni... -
exodus2 #26225 Az a telepítő ami elindul és ahol kék háttér van. Csak várnod kell pár percet (fél órát) vagy biosban kapcsold ki a floppykat teljesen hogy ne vizsgálja mert azért áll meg ott a telepítő. -
pheaton #26224 tisztelt fórumozók! Segitséget szeretnék kérni tőlletek. Windows 7 telepitésekor a következő gondom akadt: A lemeztről bootolás kiválsztaása utánj, el is indul a folyamat,legalábbis ugy tünik. nem a telepités indul el,hanem a windows kezd betölteni, ami ugye nem lehetséges,majd szép kék háttéren megáll ,és semmit nem hajlando csinálni a gép. A hdd-n amire telepitenék nincsen semmilyen oprendszer. A telepitő dvd-t 2x sebességel irtam dvd decrypterrel. Ha valakinek van valamilyen 5lete,azt igazán megköszönném. Jah még annyit , hogy 2 különböző win7-el is ugyanezt produkálja. Viszont a gép , ha visszakötöm az xp-t tartalmazo hdd-t.azzal töléletessen müködik. Elöre is köszönöm a segitséget.
Tisztelettel. :pheaton -
exodus2 #26223 Mondjuk az nem biztos hogy menni fog:) Töröld az ipv6ot majd telepítsd újra fel, hátha.. -
exodus2 #26222 És ha beállítod az ipv4-nek megfelelően? -
r4pt0r #26221 Igen router, kivettem a pipát de most is azt írja hogy engedélyeznem kell. -
exodus2 #26220 Routerrel van összekötve a két gép? Ha kiveszed az ipv6 elől a pipát úgy sem jó? -
r4pt0r #26219 Akadt egy hálózati megosztás gond:
Van 2 db gép, mindegyiken Win 7. Az egyikhez van kötve egy nyomtató és meg szeretném osztani. Megosztom meg ilyesmi, kapok egy passt amit a másik gépen be kéne írni, be is írom, de akkor jön a hülyesége hogy engedélyezem az IPv6ot.
Nah most az fel van telepítve, de nincsen beállítva neki semmilyen fix ipcím, de IPv4hez meg bevan, szóval nem tudok tovább menni innen.
Van erre valakinek, valamilyen ötlete? -
simonl #26218 Köszönöm a segítséget, az életemet mentetted meg de a házasságomat mindenképpen:) -
exodus2 #26217 Megoldás -
simonl #26216 Tehát a személyes mappában lévő almappákat és az abba mentett doksikat a D meghajtómra szeretném áthelyezni... -
simonl #26215 Sziasztok,
Van arra lehetőség, hogy ha a start menű/személyes (nevem) mappá(k)ba mentek fotót, zenét stb. azt ne a C rendszer meghajtón tárolja/mentse hanem mondjuk a D -n?
Telepítéskor 2 partíciót csináltam C:50GB és D:450GB és szeretném ha a nagyobbra mentené a dokumentumaimat.
Remélem érthetően írtam le és köszönöm a segítséget..
-
#26214 Helló!
Nekem olyan dolog tűnt fel a Kmplayerrel kapcsolatban, hogy filmnézés közben úgy kb. 15 perc után elkezdi "dolgoztatni" a winyót, majd felpörgeti a procit és ezzel együtt a ventillátort is.Ezt azóta vettem észre, amióta Win7-et használok. XP alatt nem volt ilyen.
Ilyen felpörgetés közben, ha megmozgatom az egeret, vagy kilépek ablakos módba és így nézem a filmet, egyből abbamarad a jelenség. Amikor visszamegyek fullképernyős nézésbe, újabb kb. 15 perc eltelik és megint kezdi.
Mi a fene lehet ez?