Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sunlight
Megválaszoltad a saját kérdésedet. Mind két lehetõség jó.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

morcosqtya
lehet 2 oprendszert használni (nem egyszerre.. :-) )
Bootnál lehet majd kiválasztanod, h melyikkel induljon.
De ezt majd szakértõk leírják hogyan.

Ha vírust kapsz akkor a másik vinyódon is megjelenHET.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sziasztok. szeretném felrakni a gépemre a Win7-et.....viszont nem akarom hogy mások, pl. az csöém aki használja a gépet, szal hogy elbarmolja az egészet...ezért érdekelne, hogy van arra lehetõség, hogy a 250GB-os vinyómat felosztjuk mondjuk 2/3 arányban az én javamra, lévén õ csak WoWozik, semm egyéb, és az én részemen lesz a Win7, az övén meg az Xp...így ha õ szétcseszi a saját részét, attól én még tudom biztonsággal használni a Win7-el a gépet...van ilyen lehetõség?

És ha igen, hogy? létrekell hoznom 2 particíiót formatálással, az egyikre felrakni az egyik oprendszert, a másikra a másikat? vagy mi lenne akkor, ha vennék a gépbe még egy vinyót...ez a 2 vinyó nem lenne összekötve, hanem pl. bekapcsoláskor lehet választani, hogy ki melyik vinyóra, melyi krendszerbe jelentkezik be...van iylen lehetõség?

és így ha õ vírust is kap, én még tudom használni a gépet....

Van bármiylen módszer, hogy egy gépet "ketté lehessen" osztani? köszi
üdv

Wanted
Úgy vettem észre, hogy azok a parancsikonok tûnnek el pár nap múlva, amiket én hoztam létre. Azok, amelyeket a telepített programok helyeznek ki az asztalra, azok megmaradtak.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
http://www.windows7taskforce.com/view/1768
Ugyan ez a helyzet nálam is.
7600-as verzió, aktiválás nélkül.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

aate
Sziasztok!Pinnancle PCTV 100i analog tv kártya megjelenítési problémára valami ötlet?(hang van kép nincs)

Ja közbe megtaláltam, de azé köszi! 😄

naaa
ezek a reggelek már csak ilyen eltüntetõsek <#hawaii>
a mai világban 😊

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Azt hiszem neked ez kell: Start menü - Minden program - Kellékek - Rendszereszközök - Windows Áttelepítõ
Windows7 verzióját áruld már el, mert nekem rtm van, 7600 build, és ilyet nem csinál.
Win 7-ben van valahol "Fájlok és bállítások átvitele"? Sehol se találom 😞

Wanted
MA reggelre eltûnt kb 8 ikonom az asztalról. A hozzájuk tartozó programok továbbra is megvannak, csak az indítóikonok tûntek el.
Létezik, hogy a W7 törölné a nem használt parancsikonokat?
Hogyan lehet kikapcsolni ezt a funkciót és visszaállítani az ikonjaimat?

Breki33
igen az új amit vettem az az

csak pont ami már volt az a két oldalas
[HUN]FaTaL
Érdekes egy chipset, de akkor közel jártam az igazsághoz 😊

Amúgy azt hiszem az új Kingstonok megint egy oldalasak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
Majdnem

"Talán az egyetlen hibája a lapnak, pontosabban a P31-es chipnek, a memóriakezelés. Ha az összes / 4 / DIMM-et használni akarjuk, akkor csak egyoldalas ramokkal tehetjük ezt, de mivel mára ezek eltûntek, így gyakorlatilag ez kivitelezhetetlen. A megoldás egyszerû, ha valaki 4GB ramot akar a gépébe: 2x2GB."

Lcapitant
köszi a sok segítséget srácok!
Hajrá Windows! 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

bon
Ha 4gb vagy több memóriád van akkor kell a 64bit.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

morcosqtya
nekem 32 bites seven 3,3 -at lát. XP meg valami 3,4-3,6-ot látott... WTF?

[HUN]FaTaL
Gondolom nem négy tök egyforma RAM, mivel akkor mindnek meglenne a Part Numbere...

Két egyoldalas és két kétoldalas nem mindig szereti egymást pl. A FAQban leítak az AMI BIOSra vonatkoznak, nem arra, ha nem szereti a lapod azokat a fajta ramokat amiket beleraksz..

Bár AWARDon nem tudom mi a helyzet, biztos ott is van hasonló. De a tied 2gigát lát, nem 3gigát. (Remap nélkül 1 gigát levon).

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
na talán megvan miért nem ismeri fel a win 7 a négy giga ramot, elárulom köze sincs a faq-ban leírtakhoz
Ja és persze azonos munkacsoportba tettem mind a windows7, mind az xp-s gépet.
Mivel csak ilyen kevés gépre kell megoldást találni, én ugyan nem a legszebben, de úgy oldottam meg hogy a xp-s gépnévvel azonos felhasználót (bár szerintem bármilyen felhasználónév jó) csináltam windows7ben. Jelszóval mindennel, jogokkal, és amit könyvtárat megosztottam, adtam hozzáférési jogot is annak a felhasználónak. És ezek után, xp-n kiválasztom a win7es gépet, és a megosztott könyvtárat, rákérdez a felhasználóra/jelszóra, megadom amit a windows7ben a felhasználói fiókban megadtam, és máris látja. Ennyi bõven elég nekem, az meg hogy van egy plusz fiók, nem érdekel😊
bon
Nálam a hálózat egy tartományi szervert jelent a munkahelyen.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Pedig de jó is lenne ha lehetne 32bit-rõl 64bit-re frissíteni. Csöppet megkönnyítené a dolgom a munkahelyemen win2003r2 32bit-rõl Win2008r2 6bit-re váltásnál. DC, Exchnage, IIS, ISA, jó pár gb dokumentum stb van a szerveren és igen nehézkes lesz a kiváltása a telepítés idejére. 😞

morcosqtya
ok, de végül neked sem volt semmi gáz, csak az ikon volt abnormális...
Pill.. azt hogy érted, hogy a hálózaton is Te vagy a rendszergazda? Ezt hol kellett beállítani? 3x raktam fel a sevent, de ilyet nem nagyon kérdezett, ill ennyire nem merültem bele.. 😊

bon
Inkább magától mint restart-tól. Sõt nekem még azt is írta, hogy nincs jogosdultságom me,g hogy tiltot a hálózat, noha én vagyok a rendszergazda a hálózaton is, nem csak a gépen. Eléggé rendesen fel is ment a vérnyomásom amikor megláttam az áthúzott ikont.

RelakS
Õõõõ.... ja XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bon
Mint én is írtam valóban nem lehetséges a dolog.

bon
A hálózatfelderítés be van kapcsolva a Hálózati és megosztási központban?

morcosqtya
ok, ez így jobban hangzik, de neked restartnál megjavult, megváltozott az ikon és annyi??

RelakS
xp-t legyalul, dvd-rõl telepít, boldog.

Egy 32 bites rendszert nem fogsz tudni 64 bitesre upgrade-elni szerintem.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

morcosqtya
na majd meglátjuk restartnál...
van ilyen?
És ha mégsem? Létezik olyan hiba ami VAN de nem közli a diagnosztika? Mert szerintem ez így nagymértékben logikátlan....
Mint minden windows, ez is elég szájbarágós tehát nehezen tudom elképzelni hogy különösebb trükkök és varázslatok kellenének a hiba megoldásához...

bon
Na ilyennel én is találkoztam a héten, de Vista Enterprise oprendszeren. Viszont gond nélkül ment a hálózat, magától megjavult a dolog.

Üdv Mindenkinek! Windows Seven megosztási problémám van reménykedek, hogy ti hozzáértõk tudtok segíteni nekem, igazán a windows7-nek ezen részével most próbálkozom mármint a megosztásokkal, de sajna gondjaim léptek fel amit a következõ sorokban részletesen kifejtek!

Egy számomra nagy problémával fordulnék hozzátok amire sajnos még nem sikerült sajnos rájönnöm.Van 2 számítógép ami között megosztás szeretnék végrehajtani az egyik gépen XP SP3 van a másikon pedig WIN7 X64 professional. A gépek egy SMC 7004VBR routerrel vannak összekötve egymással. Pingelve mind a 2 gép látja egymást. Viszont ha megakarok osztani egy mappát akkor már gondok lépnek fel. Az xp-s képen megosztottam egy mappát azt tökéletesen látom a WIN7-es gépen bele is tudok lépni a mappába van írási jogom is olvasással együtt szóval tökéletes minden, viszont ha WIN7-en osztok megy egy mappát akkor azt már az xp-s gépen egyáltalán nem látom csak annyit látok, hogy hálózati helyeknél ott a win7-es gép neve majd rámennék és hibaüzenetet ír ki, hogy nincs csatlakozás vagy valami hasonlót és nem tudom mit tegyek, hogy mi lehet a gond. Az adminisztratív eszközöknél mind a 2 gépen engedélyeztem a vendégeket szóval mindent megtettem amit ilyenkor kell. Tûzfalaknál engedélyeztem mindent és tûzfal kikapcsolással is próbálkoztam de eredménytelenül. Még annyit hozzáteszek, hogy van még egy 3. gép is a routerre kötve és azon is xp van nos ott tökéletesen megy a megosztás a két xp-s gép között, de sajnos ott sem tudok belépni a WIN7-es gépre szóval szerintem valamit a WIN7-es gépen kell állígatnom. A segítségeteket elõre is köszönöm!
Lehet csak nem frissült az ikon?
morcosqtya
Sziasztok! Biztos hülye vagyok, de nem értem ezt:
A hálózati ikonom piros x-es, mintha valami baj lenne a kapcsolattal (volt már ilyen de a diagnosztika megoldotta, vagy visszakapcsolta a buzi fibernet a netet.. :-DDD )
Szóval ilyen:

mindazonáltal van net, és a diagnosztika szerint alles ist im ordnung...
WTF????

Breki33
oda van írva a DVD-rõl kell bootolni nem már meglévõ win-re rátelepíteni

máskor ide rakd fel inkább a képed

www.kephely.com

És elég az üzenetet berakni körülvágással 😛
bocs, a link amit kiír: üzenet

bon
32bit-es rendszerrõl nem lehet frissíteni 64bit-re. Tiszta telepítés kell végrehajtani a lemezrõl boot-olva.

Már nem elõször csinál ilyet, 2 külön win 7-el is eljátszotta, de nem tudom mi lehet a hiba, mert így elég hardvergyanús, talán memória?

üdv. Xp 32bites rendszerem van, berakom a 64bites Win7 lemezt, felismeri, de ezt kiírja..

mi lehet ez?
köszi

bon
Újraindítás szokot segítei az ilyen temp fiókokon. De ha meg is javul ez a hirtelen összeomlás nagyon nem szokványos dolog. Valami van a rendszerrel, esetleg a hardverral.

nandorb
a nem kell megvan...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
hogy is hivjak azt a driver letolto programot? elfelejtettem totalisan.

Sziasztok! Lenne 1 kis problémám, pár órával ezelõtt, ültem a laptop elõtt, mikor hirtelen egyszer csak kivillant(kb. mint egy kékhalál), elkezdett futtatni egy diagnosztika szerûséget a hardvereszközökrõl, hálókártya, proci megvan, a többihez azt írta h shadowed. Na meg még a végén h nem talál oprendszert. Újraindítottam, arra mentem h repairral indítsa el, aztán onnantól órákig egy startup repair ment, mikor végzett, újraindult, betöltötte a wondowst. A baj csak az h nem teljesen a saját felhasználó fiókomba léptettt be, hanem vmi guest vagy temp szerûbe talán, minden programot látok, de nincs rendszergazda jogosultságom, a nyelv beaállításnál azt írja h guest nem tudja átállítani. Az asztalomról a dolgok eltûntek, beleértve háttérkép stb, de a C meghajtó->Users->Saját név-ben meg minden ott van, ilyenkor mit tudok csinálni?

bon
IE8-nál eszközök\internetbeállítások\kapcsolatok mindig az alapértelmezett kapcsolatott tárcsázza.

Vagy simán router használatával.

Breki33
én magánál a modemnél állítottam be "webes" felületen

win telepítés után egybõl volt netem
Lcapitant
köszi a segítséget srácok!
lenne még 1 kérdés: be lehet állítani az automatikus internet csatlakozást? és ha igen akkor hol?
köszi

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

bon
Általános monitornak nem tudod beállítani?

nandorb
nincs ez a baj benne magaban az Asus monitorban,nekem is ASUS VW195D monitorom van es semmi driver nincs hozza,anno meg regebben 1x felismerte a win7 beta-ja a monitort,de most lehetettlen.