46641
-
#26534 őőő mert 3.0ás kell a vga driverhez azt hiszem, 3.0hoz meg elöször fel kell rakni a 2.0-át. de smot nézem tényleg ott a nevében hogy sp2 xD :/
akkor mit csináljak? -
exodus2 #26533 Miért akarod az felrakni? Főleg a 2.0-ásat. Win7 alá az nem lesz jó. -
#26532 őőő ezt pontosan hol tudom bekapcsolni?
-
#26531 Milyen módon kapcsolta ki a Windows 7 a hardveres gyorsítást? (magától tuti nem kapcsolja ki)
A gomb meg azért szürke, mert nálad nem elérhető ez a funkció (több forum is ezt írja) tehát nincn lehetőség a hardvers gyorsítás állítására. -
Baludec #26530
Na újra megkérdezem és hátha kapok most már megoldást rá...
Hello!
Az lenne a problémám hogy a Win 7-em kikapcsolta hardveres gyorsítást, és hogy nem tudom visszakapcsolni ott ahol lehetne mert nem enged rákattintani. (magyarán szürke a gomb) Most csak szoftveres gyorsítást használok, így a legtöbb játék és program jelentősen belassult. Van valami megoldás hogy visszakapcsoljam?
A Videókarim: ATI X1650 512 mb.
-
#26529 kösz kösz :) meg lett közben :) -
janika1972 #26528 Felrakom a legujabb nvidia drivert. -
exodus2 #26527 Programs and features -
#26526 Ott van az csak más a neve: Programok és szolgáltatások -
#26525 nekem is ez volt, aztán ha elrendezed a az ikonokat, majd jobb klikk az asztalon frissítés, s utána megjegyzi. nekem így működött :-) -
#26524 Ha Vista-s driver van fent én lecserélném a Windows 7-hez készülttel, mert szerintem vga driver okozza a kékhalált.
De valamennyi Windows frissítés felrakását és a Directx frissítést is megpróbálnám. -
janika1972 #26523 Emulált igen,de attól még nagyon jó hatása van a játékok alatt. -
exodus2 #26522 Gyártó oldalán nincs, akkor szerinted? Próbáltad kompatibilitással felrakni? -
janika1972 #26521 Köszi,de ugyanezt a drivert adják hozzá gyárilag,és szart sem ér,win 7 alatt kékhalált okoz.Ennél csak van ujabb nem? -
#26520 hali, 30perce van win7 a gépemen, ráadásul angol :)
megtudná mondani valaki merre találom az xpben már jól ismert programok telepítése és törlése opciót? ott vezérlőpultban volt de itt nem nagyon találom -
exodus2 #26519 Emulált 5.1est:) -
#26518 Milyen élményt nyújt egy 5.1 fejhallgató? -
exodus2 #26517 Ez is 2007es de mivel vista-s driver benne van, így valószínű hogy mennie kell. Az USB pnp sound device driver, pedig csak azt mutatja hogy nem tudta azonosítani az eszközt. -
exodus2 #26516 Ezt nem sértésnek, de ki lehet következtetni a dolgokat, csak gondolkozni kellene: link -
janika1972 #26515 Nekem van egy 5.1-es fejhallgatóm, Gembird márkáju,fel van telepitve hozzá cmi-108-as driver,de ugylátszik nem jó vagy túl régi(2007),mert állandóan bejön a kékhalál ha bekapcsolom az eszközkezelöben és használom egy kis ideig.Valami usb driver hibát ir ki.Gyárilag adták hozzá a pici meghajtólemezt,de Win7-re lehet hogy nem lesz jó.Én a legujab USB audió drivert keresem Win7-re,ha van ilyen. Usb Pnp sound device driver. -
exodus2 #26514 Pnp monitorként ismeri fel a windows a monitort? Azért.. fel kell rakni hozzá a drivert. Általában csak egy inf fájl. Ami xp alatt volt annak is mennie kell vele. -
LGonzales #26513 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem felétek, hogyan lehet kiválasztani a képernyő frissítés gyakoriságánál 100Hz-t. Eddig az XP-n ki tudtam választani, de most inaktív a "Monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok" mező.
Válaszotok előre is köszi. -
cooling #26512 Hogy kell kijelentkezni? -
cooling #26511 Jah és az miért van hogy csak a vista ATI driver(!!!) esetén tudom megjeleníteni a Catalyst Control Centert? Illetve van úgy, hogy egy újabb drivernél nem jó, egy régebbivel pedig működik. Ezzel is volt problémám a régi verzióknál is. -
Papóóó #26510 Ma épp emiatt volt kékhalálom: dxgmms1.sys
Tegnap emiatt: ntoskrnl.exe
Minden driver friss, minőségi alaplap, integrált minden, tuti nem driver hiba, mégis állandó kékhalál win 7 64 alatt...Mi van ezzel az op.rendszerrel? -
cooling #26509 Üdv mindenkinek. Mióta megjelent a win7 nem olvastam a fórumot, úgyhogy bocs ha sokszor kérdezték volna, de van egy problémám. Már a beta verzióknál sem tudtam az ikonok rendezését megregulázni az asztalomon. Azt hittem kezdeti betegség, de tegnap feltettem a kész verziót és ennél is megvan ez az őrjítő jelenség. Mármint hogy minden indulásnál összevissza keveri őket. Valami megoldást tudna valaki? Ultimate x64 verzsön! -
#26508 Ki próbáltam azt is, hogy D:\ főkönyvtárába telepítettem, de az eredmény ugyan az. -
#26507 C:\Program Files. Elvileg igen.UAC szintje teljesen le van véve. -
#26506 A program fájlait tartalmazó mappához van teljes hozzáférésed? -
#26505 Próbáltam rendszergazda ként is, de amint rányomok, hogy aply vissza áll az alap értekre. -
exodus2 #26504 Lehet nem rendszergazdaként futtatod a programot, és emiatt nem jegyzi meg a beállításokat? -
#26503 Valaki tudna segíteni abban, hogy Win7 alatt miért nem tudom tuningolni a videó kártyát? Vissza áll mindég az alap beállításra.WinXP alatt még jó volt. -
Baludec #26502 Na van valami megoldás rá?
-
#26501 Detto. Na majd kipróbálom innen azt az 1.4.0-ás verziót.
Amúgy nézem, hogy van köztük Uninstall program is. :D
Lehet ez letakarítana mindent pár kattintásra. Majd ezt is megnézem. :D
De igazából most jövök rá, hogy nem is értem miért nem tudtam előbb rákeresni erre az egészre és csak aztán beírni ide, ha gond van. Idegességtől nem tudtam normálisan gondolkodni, elnézést. :) -
janika1972 #26500 Figyelj,alapból fel sem ismerte a win7 a telefont,elöbb fel akartam rakni az usb drivert,az meg kiirta a végén hogy hiányzik a pc studio program,akkor meg felraktam azt,de mikor indiutottam vagy használtam állandóan hibákat irt ki,ugyhogy inkább leszedtem,majd megvárom mig normális illesztöprogramja lesz neki. -
janika1972 #26499 Nálam is kb ennyi volt... -
#26498 Mert akkor neked végülis sikerült mindent eltávolítani?
Itt te melyik driverre gondolsz? Mert én a CD-ről csak a PC Studio-t telepítettem, aztán meg az USB illesztőprogramot és így kaptam azt a kb 10 sort. :) -
janika1972 #26497 Ja,én is kinlódtam az eltávolitásával,szerintem csak simán elég a driver hozzá azt kész... -
#26496 Igen, csak havert sajnos az ilyenek nem érdeklik, hogy pl milyen márka, vérszemet kapott egyből, hogy érintőképernyős telót tud venni 28000-ért Cora-ban és egyből meg is vette, mindenféle utánanézés nélkül (én véleményemet se kérte ki). Igénytelen egy picit a srác. :)
Amúgy az Xp-s gépen is fostos picit az egész, mert valami eszméletlen lassan másolja a fájlokat, de erre mások is panaszkodnak neten utánanézve. -
#26495 Hm, köszi ezt is. :)