46641
-
Legend #26975 Köszi. -
#26974 Hazamegyek megskubizom. Bár egy screenem van az egyikről. -
exodus2 #26973 Letöltöd a BlueScreenView programot, innen, majd elindítva ha szerencséd van megmutatja a kékhalál adatait. Ahány db ott van annyi kékhalál volt a gépen. Options - Lower Pane Mode - Blue Screen in XP style lemented a képét, feltöltöd, és belinkeled ide nekünk. -
#26972 Emberek: mostanában folyamatosan szopat a gép random BSOD-vel.
Az egyik hibakód, amit gyakran látok, az a 0x0000124, a másik meg a 0x0000101.
A gép nincs húzva, biosban még nem is voltam. Any ideas? (a hibák amúgy teljesen random jönnek elő, van hogy böngészés közben, van hogy a startup után 5 perccel, de volt már játék közben is :S) -
exodus2 #26971 Akkor nem tudom milyen updatel raktad fel, mivel még nincs az updatek közt. Az meg hogy te letöltötted, és magadnak felraktad egyéni probléma. -
rush21 #26970 WAT (Windows Activation Technologies) -
#26969 néhány jpeg képben el van tárolva az előnézeti kis kép, amit a képszerkesztők nem módosítanak, ezért marad ott. nem egyedi jelenség. -
Legend #26968 Hali.
Érdekes dolgot tapasztaltam: elmentettem egy fotót egy kitakart arcú dekoratív hölgyről. Mappanézetben nagy és extra nagy ikonok esetén nincs kitakarás az arca előtt! Betekintő nézetben, és bármilyen képnézegetőben "normálisan" ki van takarva.
természetesen piszkálja a fantáziámat, hogyan tudja leszedni az intéző a kitakarást, és én hogyan tudnám megtekinteni kitakarás nélkül, nagyban, nemcsak ikon formájában.
Egyedi jelenség, vagy csak belebotlottam egy bugba? -
exodus2 #26967 Mit is raktál fel? -
rush21 #26966 Én véletlenül feltettem a többi updattel együtt de ezzel el lehet távolítani:
gép restart után már nem fogja kiírni... -
#26965 be lehet úgy állitani hogy csak keresse a frissitéseket , de ne telepítse autómatikus -
#26964 Talán ez de elöbb aktiválod utna frissítesz! -
#26963 értem, és van már hozzá crack?
Mert faternak feltenném a win7-et, csak aztán nem akarom hogy kiírja hogy nem eredeti meg ilyenek. Vagy az úgy lehet megoldás, hogy leszedem az összes frissítést, aktiválom, és letiltom a frissítéseket?
Meg valaki tud adni egy rendesen működő aktivátort? -
#26962 Már bevezették,de frissítésben még nem jött le. A Microsoft oldalán elérhető, ha valaki tesztelni akarja az eredetiséget. Valószínű az Sp 1 vagy egy nagyobb frissítési pack előtt fogja ellenőrizni. -
Cat 02 #26961 Csak egy ikont lehet nagyítani ? -
#26960 mikortól kerül bevezetésre ez a hiperszuper hamisításvédelem? -
#26959 Nem hardver Topik, kélek, próbálkozz az ezzel foglalózó topikokban. De záráskánt annyit mondhatok, hogy ha támogatott a kétcsatornás memóriakezelés az alaplapodnál (kézikönyv írni szokta) akkor 2x1gb. -
#26958 2x1GB
1x2GB
a 2 közűl melyiket vegyem mert volt aki a 2 gigást ajánlotta volt aki meg a 2db 1GB. -
#26957 nekem AMD van és most van benne 2db 1GB és még ennyit akarok bele.
köszi a segitséget -
SL #26956 Sziasztok!
Van egy gondom a Win7-el amikor felrakom a 64 bites Ultimate-t másnap már a betöltő képernyőnél nem tölt be csak annyit ír ki, hogy "A Windows indítása" és nem csinál semmit hiába indítom újra. Kiszedtem az összes memóriát és egy 2GB hagytam benne és ugyanúgy vacakol, de persze más Win tökéletesen megy.Mi lehet a probléma? -
exodus2 #26955 Ha ugyanazt a rendszert beszerzed, és felrakod, valamint aktiválod azzal a kulccsal amit a laptophoz kaptál, akkor is jogtiszta maradsz. -
slylecz13 #26954 Az a bibi, hogy nem én csináltam a telepítést és tuti, hogy az illető nem foglalkozott holmi backup-okkal.
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy érdemes-e foglalkozni a jogtiszta rendszerrel vagy ledúrni mindent és "okoskodni" egy másikkal? -
Laceee #26953 Én már legyalultam ezt a rejtett partíciót :), nem volt teljesen tudatos, de már megvolt a backup, csak a helyet foglalta. -
exodus2 #26952 Ha le tudod, akkor elvileg igen. De egy tiszta telepítés lemezről sosem árt, és ha ugyanolyan oprendszert töltesz le, mint ami a laptopon van (ez általában windowsok esetén home premium) akkor a kapot licenszkulcsot annál is használhatod, így az is jogtiszta lesz. -
Laceee #26951 Először csinálj Backup lemezt , első indításnál felajánlotta nem (driver telepítés és egyéb programok után)? -
slylecz13 #26950 Sziasztok!
Az egyik ismerősöm vásárolt egy laptopot, amire előre fel volt telepítve az oprendszer. Pontosabban nem volt telepítve, hanem egy rejtett partícióról indult el és települt a megadott adatokkal (név, gép név stb.)
A kérdésem az, ha újra szeretném húzni a gépét, akkor elég letörölnöm a C meghajtót és magától el fog ismét indulni az a telepítő. Mert így csak jogtiszta lenne...
A válaszotokat előre is köszönöm! -
#26949 Jómúltkor épp ezt vizsgáltam, és számomra megmagyarázhatatlanul az 1db 2 GB-os modul gyorsabb volt pár %-kal. Úgyhogy szerintem érdemesebb azt venni, mert úgy könnyebb lesz bővíteni később 4 GB-ra. Ja, hozzáteszem AMD-s konfigon. -
#26948 2 db 1 gigás gyorsabb lesz.
órajele kurvára nem mindegy. (azonos legyen a 2 modulnak!!)
Ha teheted akkor típusa is természetesen azonos legyen.
de legjobb lenne inkább 2db 2 gigás. -
#26947 nem ide tartozik de meg kérdem.
venni szeretnék a gépbe 2GB memóriát és hogy lenne jobb vagy gyorsabb?
ha 2db 1gigást veszek vagy 1db 2gigást?
vagy ez mind1?
nekem azt mondták a 2db 1 gigással jobb de nem tom miért. -
#26946 ja, félreértettem, bocs.
-
#26945 Annyi hogy a 9600xt kártya drivert nem lehet már normálisan frissíteni, de azzal is elég jól megy amit a 7 alapból felrak. -
#26944 Pont ezt írta a sata gyorsabb és olcsóbb -
#26943 ???
Pont a SATA a gyorsabb és az újabb...
nemde?
ATA 133 MBit/s-os,
SATA 150-300 MBit/s -
#26942 Már ha az alaplapján van sata csati, az ata winyók kicsit drágábbak. -
#26941 10 ezerből már lehet venni gyors, 500-as, normál vinyót. -
#26940 Ja és a 80gb-os winyó tetű lassú sajnos. -
#26939 A winyó eléggé gyenge potn, 80-ból a felét oda kelle adni a rendszernek, de a VGA se egy nagy eresztés. Én nem raknám fel erre a gépre. -
#26938 Telepítés után programok nélkül 8-9 Giga -
razsa #26937 Esetleg egy nagyobb vinyó jön majd hamarosan képbe, de amíg bírja a gép addig nem tervezek alaplap/proci cserét. Leginkább mert netezés, filmezés,képeken és zenehallgatáson,vágáson és néha munkán kívül másra nem nagyon használom a gépet. Játszani már nem játszom, de eddig elég volt mindenre ez a konfig. Köszi a válaszokat, akkor szerintem nekiugrok hamarosan a cserének, csak még archiválok. Mondjuk a jelenlegi 80gigás vinyóra ha felrakom, akkor ha jól tudom abból 20at elfoglal a win7..de azt hiszem hogy a maradék 40-50giga elég lesz.köszi még1x. -
#26936 A Ram bőven elég