46641
  • kirol
    Azt hiszem: time-a.nist.gov, de most nincs nálam a laptop.
    De volt time.windows.com is.
  • bon
    Én évente két alkalommal takarítom a gépet.
  • bon
    Nem, utoljára a p2 celeron 300mhz-es procim volt tuningolva, na ott megfogadtam, hogy celeron nem kell többet. Azóta csak valós procijaim voltak. Ha lassúnak tartottam a gépet akkor meg fejlesztettem. Jelenlegi gépem április elején lesz 3 éves (cpu, alaplap, ram, vga), de már erősen gondolkodom a Corei7-re váltáson.
  • exodus2
    Az enyém első generációs prescott, azok pedig nagyon melegedtek még. Meg lehet nem ártana kitakarítani a gépet sem:) most néztem szép kis porréteg van a prochűtőn:)
  • morcosqtya
    thx. (De Te gondolom nem overclockolsz..:) )
  • bon
    Az én procimnál 61fok a jó, a munkahelyi intek q9400-nél 71,4 fok. Corei i7 920-as típusnál 67,9. Mobil processzorok ennél melegebbek.
  • bon
    Procija válogatja, de 65-ig jó egy Qxxx sorozatú procinál 75 már forrónak számít. De találtam már olyan procit is ahol 55 fok volt a max hőmérséglet.
  • WinStar
    És az kx-nél hol tudom beállitani hogy legyen hangom?Mert észlel valami kábeles szutykot....de nnics hang...lehet hogy az alaplapra kéne kötnöm a hangfalat meg ezeket?Az a legalsó dugók ugye?(hátul a gépbe)
  • sunlight
    Az idő kiszolgáló a :time.windows.com ez van beállítva a pipa be van rakva?
  • kirol
    Nem, nem erről a gépről van szó, hanem a melóhelyi laptopomról. Azon késik az idő. Lehet 45 perc alatt nem késik 8 percet, de 1 hét alatt tuti késik 15-20-at.
    A szinkronizálás be van állítva. Csak ugye ez hetente 1x szinkronizál alapból csak. Az lenne a jó, ha legalább délben szinkronizálna.

Csak azért kellemetlen nálam, mert azon nézem az időt, erre a többiek szólnak munkaidő végén, hogy miért nem megyek? És akkor derült ki, hogy rossz az órám. :)
  • sunlight
    Nekem az 5.1-es everestnél -2C fokos is volt a CPU de azután frissítettem az 5.3 -ra annál már jók voltak az értékek
  • morcosqtya
    meddig normális egyébként (CPU)? olyan 40-60 C között?? (esetleg kicsit húzva de nem túlhúzva)
  • Qbu
    Próbáltam onnan is frissíteni, R243-at, meg amit linkeltek, az R221-et, de csak még jobban recseg. Vagyis, ami alapból van, tehát amikor még semmi drivert nem raktam fel, csak a 7 felismeri a hangkártyát, akkor máshogy recseg, néha-néha van egy recsegés, ezekkel a driverekkel viszont egyfolytában recseg :(
  • bon
    Kicsit durva
  • DarkSector
    hy
    szeretnék programokhoz csinálni autómata telepítőt, ezzel kapcsolatban tudtok segíteni, vagy magyarnyelven leírást, egy szoftvert, illetve illetékes topikot mutatni sg-n???

minden segítséget előre is köszönök.
  • exodus2
    Nálam 83fokos a CPU, legalább kikapcsolhatom a fűtést a lakásban:)
  • janika1972
    Akkor megnyugodtam.
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen jók.
  • janika1972
    Nálam ezt irja ki az everest,az érzékelönél:

Jók ezek az értékek,vagy mit tanácsoltok,mit tegyek?
  • atidnaB
    Az fain..
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos sehogy, a cég is megszűnt már.
  • atidnaB
    Üdv!
    Nem tudja valaki,hogyan tudnám elérni hogy szóljon mind a 6 hangszóróm..ezzel a hangkártyával:C-Media CMI8738/C3DX..frissítés sehol sincs hozzá..És csak a hátsó két hangszóró szól,ami marhára idegesít..
  • [HUN]FaTaL
    F5SLre csak az jó, amit linkelt, az összes többi recseg valamiért.
  • janika1972
    Van ujabb is,én ezt használom:

2.43
  • aate
    Másnak ez bevált :Realtek HD Audio 2.21
  • bon
    A driver frissítést a Realtek oldaláról ejtetted meg? Mert ha nem akkor próbáld meg az ott lévőt.
  • Qbu
    Hali!
    Most raktam fel a Windows 7-et, örültem is neki, hogy nem kellett a driverekkel vacakolni, mert mindent felismert magától. Asus F5SL Laptopom van, ami driveres lemez van hozzá az Vistához van, nem is enged arról telepíteni semmit. Minden megy rendesen, kivíve a hangot. Azt is felismeri, High Definition Audio Hangeszköznek ismeri fel, hang van. De ha elindítok egy filmet/zenét/játékot elkezd szaggatni a hang, ami elég zavaró. Frissítettem a drivert, de attól még csak rosszabb lett:(
    Valaki esetleg tudja mi lehet a megoldás?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs hozzá driver, már Vistahoz sem volt. kX-el próbálkozz.
  • bon
    Jobb gomb a telepítő exe-n tulajdonsgáok kompatibilítás füll, futtatás a következő komaptibilitási üzemmódban: és a legördíthető listából kiválasztod mondjuk a Vista-t (esetleg xp-t) majd ok.
  • atidnaB
    Köszi,de nem jó..Csak dobál,egyik linkről a másikra..közben én is keresgéltem,de hiába..
  • WinStar
    ezt hogy értsem?
  • aate
    A drivereket próbáltad kompatibilis módban is futtatni?
  • WinStar
    mind1,nem is müködik :S
  • aate
    Esetleg ez? :Driver Link
  • WinStar
    ez miylen régi lehet?
    EZ
  • atidnaB
    Helló!
    Valaki nem tud esetleg ehhez a hangkártyához egy WIN7-es frissítést:CMI8738/C3DX PCI Audio Device..Én nem találtam..Talán Ti..
  • WinStar
    ugyanazt írja ki amit eddig :S
  • WinStar
    ez se jó
  • aate
    Az útóbbi csak driver kereső volt.De a másik már driver.
  • aate
    talán a jó:Link