Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
bár én tavaly tavasszal rendeltem és vagy 4 hónapot vártam xD
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
pro licencet, h lehet otthonra igényelni? pedagógus példányt? vagy hogy?, én nem vagyok pedagógus 😊
ha vkinek van vmi ötlete annak örülnék!! jah és még annyi lenne h nem tudja vki h kell ezen ki kapcsolni a touch padot?
elõre is köszi!
üdv!
Szerencsére nálam nem volt gond, bár mikor ma hazajöttem, a gépen fekete képernyõ, és nem is bootolt be, sõt a bios sem ment. De ez nem windows hiba.
Kíváncsi is vagyok meddig áll ellen a MS-nek, mert loader + átírtam a licenszkulcsot is.
tegnap volt vmi frissítés a rendszerhez, és most kéri a cd-kulcsot, meg írja, hogy nem eredeti a szoftverem, pedig már megbirizgáltam egyszer, amikor feltettem.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
A Windows 7 Professional 32bit hun.(eredeti)
Mekkora partíció ajánlott és ha kevesebbet hagyok neki akkor mi lesz? (30GB elegendõ?,inkább 27G😎
Alapból mennyi helyet foglal, telepítés után. 😄
És még valami. A Kaspersky-vel mit lehet csinálni, hogy ne fogja a gépet win7 alatt? (mert XP alatt azt csinálja..) Ugye az ajánlott win7-re? 😄
Azt kérdezném, h a win7-es közhálós ingyenszoftver-nél fent áll-e ez a probléma? vagy elég ha közhálón aktiválom, és utánna mûködik tökéletesen.
<#dumcsi>#dumcsi>
Ezeket a programokat sikeresen használtam Xp alatt hiba nélkül.
Ám volt mostanában a Win7 alatt 2 fura anomália. Az elsõ pár napja, amikor bekapcsoltam a gépet, és mire visszajöttem a szobába, azt látom, hogy fekete képernyõ, és a következõ lehetõségek:
- Csökkentett mód, Csökkentett mód parancssorral stb....meg a Windows Normál Indítása...
Kicsit megijedtem, természetesen a Normál Indításra mentem, be is töltött...de mintha másképp bootolna...
Azóta a boot alatt amikor kiírja, hogy Verifying DMI stb stb...sokat gondolkozik, és nem a Windows Indítása képernyõ jön be utána egybõl, hanem egy tök fekete képernyõ, ahol pár pillanatig a bal felsõ sarokban villog a kurzor..és utána tölt be...(bár lehet azelõtt is így volt, nem emlékszem már)
No mindegy, ma meg bekapcsoltam, fekete képernyõ, ezt írta ki:
Boot Image is Corrupt...vagy vmi hasonló..újraindítottam, most jó, de félek, hogy egyszer csak Kékhalál fogad...
Volt már másnak is ilyen? Valóban törölhettem vmi fontos adatot, vagy egyszerûen csak elõfordulnak hasonlók?
genric
Nem megy tönkre a géped, csak nem használ minden memóriát.
exodus2
Április óta használom az akkor legfrissebb Klite-ot, és semmi gond nincs vele.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Persze a legegyszerûbb megoldás ha Mplayer Classic-ot, GOM playert vagy KMPlayer-t használ az ember, akkor gyakorlatilag nincs szükség semmire.
Mint írtam én is csak encode miatt használom KLite-et. Csak lejátszáshoz manapság már nem kell semmi.
[merlinw.org]
Pl ha azt mondod neki, hogy mindenre használjon ffdshow-t, ill matroska/haali-t, akkor mást nem is nagyon rak fel.
Én mondjuk a Full-t szoktam letölteni (basic csak lejátszáshoz tartalmaz kodekeket, standard és full kódoláshoz is), és abból válogatok telepítéskor. Próbáld ki, bajod nem származhat belõle. Illetve ha másra nem is arra jó, hogy lepucolja az addig felgyülemlett kodek szemetet a gépedrõl telepítés elõtt😊
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AZ én gépemen 32 bites windows 7 fut.2x2 GB ramom van.Azt szeretném kérdezni,hogy 32 biten csak 3GB ram használható-e,és hogy ki tudjam használni elegendõ-e 64 bitesre cserélni a windowsot?
Gondoltam megkérdezem,nehogy tönkretegyem a gépet.
http://goo.gl/gd6Zi5
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A gépemben egy ASUS P5k alaplap van. Ez az alaplap jó a Win 7 professional 64 bit verzióhoz. Ha 5 GB-ra bõvítem a DDR2 RAM mennyiségét, az hülyeség? Inkább a páros számú RAM a jobb? Elnézést, ha baromságokat kérdezek. Üdv M412305
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A swap beállításnál (mivel még nem csináltam ilyet) a virtuális memória lapozófájl egyéni beállításánál a kezdeti méret mekkora kell legyen. Erre írtad a max. méretre a 2-3 GB-ot? Eddig a a második meghajtómon (ahol csak adatok vannak) a lapozófájl ki volt kapcsolva. Ott is célszerû egyéni beállításokkal bekapcsolni? Köszi elõre is a segítségeteket.
! Merlin, kikapcsolatam egy két dolgot a feladatkezelõben, pl a biztonsági mentést (ezt nem tudom célszerû-e. de elég magas számot mutatott). A többit nem tudom kikapcsolhatom-e... pl az upnphost,SSDPRSV, WSearch, van sok hálózati beállítás (én nem vagyok semmilyen hálózaton). Nem tudom melyiket célszerû kikapcsolni.
Köszi!
A helyzet ugyanaz maradt sajnos.
A feladatkezelõben normális, hogy amikor csak az Internet Explorer van megnyitva a fizikai memória 64%-on álljon folyamatosan?
Merlin, a te javaslataidon is állítgattam, de ugyanaz a helyzet.
Mit lépjek szerintetek?
Nem szeretem az ilyen pakkokat, mert felraknak ezer codecet, amibõl csak baj lesz.
[merlinw.org]
Segítségeteket kérném. A Windows7 Ultimate telepítése után van egy elég zavaró gondom. Nem tudom használni ugy a gépemet, hogy néha kb. fél perce le ne fagyna. (a proci dolgozik a kép pedig áll, nem lehet használni egyetlen mûveleti gombot sem) A legjellemzõbb filmnézés közben a dolog. Egyszercsak lefagy a film, látom a proci dolgozik, azután hirtelen begyorsul elkezd a film pörögni, de a hang csak késõbb tudja utolérni addig ismét lelassul a film. Ezt ugy 5 perces idõközzel csinálja.
Egyébként, szinte bármely programot használom ez a lefagyás jelentkezik. Egy Toshiba gép Intel Core 2 Duo CPU 1.50 GHz 1 GB RAM rendszeradatokkal. Az érdekessége a dolognak, hogy nem hiszem, hogy a gép teljesítményével lenne probléma, mert a teljesítményfigyelõt ha megnyitom nem történik benne változás a lefagyási idõpontban.
Kérlek segítsetek, miyen megoldás lenne, mert má eléggé idegesítõ, de nem akarom ezért a 7-et leszedni.
Köszi