Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet amiatt volt. Azt tudom, hogy telepítés után sokszor meg sem jelent a sleep gomb addig amíg meg nem nyomtam. Aztán már lehetett állítgatni.
Most feltettem a programját de ez nincs. Mondjuk jó 5-6 éves a billentyûzetem szóval...
[HUN]FaTaL
Nem hinném mert a sleep gombhoz ott sem lehetett kikapcsolást beállítani, maximum ha a billzet drivere belekotort.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ott nem. XP-nél is a vezérlõpultnál állítottam.
Hello.
Láttam régebben kérdés volt, hogy a nem aktív partíciókat hogy lehet aktívvá tenni.
Nos, én megint kérdezném, mert nem találom (vagy vak vagyok 😊 ).
Ha aktívvá akarom tenni amúgy azt írja ki, hogy a rendszer instabillá válhat, ha nincs rajta rendszer - ezzel ne törõdjek, vagy más megoldás van?
Továbbá az lenne a kérdésem, hogy a gadget oldalsávot hogy tudom elóvarázsolni?
Bocs, bizots ezerszer megválsaszolt kérdések, de megkönnyítenétek a dolgomat, ha leírnáto egybe nekem.
Elõre is kössz. 😊
Miért?

bon
Itt a leírás: link De nem ajánlom, meg felesleges is, biztonságosabb ha nem vagy teljes jogú admin.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hogy tudok teljes rendszergazda lenni?

bon
a txt fájl jogosultságát nézd meg, a Windows 7 felhasználódank biztos nicsn teljes hozzáférése. Amúgy már Vista óta nem vagy alapból teljes jogú admin, de ez így is jó. Ha kel jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként funkciót kell használni, de telepíteni is íyg célszerû a programokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Még XP alatt létrehoztam egy txt fájlt és win7 alatt beleírtam valamit és mikor el akartam menteni azt írta hogy felülírás megtagadva.( a Fájl nem írás védett)

Miért csinálja? Mi a megoldás?

Meg még 1-2 dolgot nem engedett megcsinálni. Csak 1 felhasználó van, miért írta azt hogy rendszergazda engedélye kell hogy módosítsam? Pedig Én vagyok a rendszergazda.

polluxware
ghost elõtt ott volt 6db... ghostoltam

törlés.. (vista ment rá vissza)

ghost -> win7

se ikon, se ráhúzni nem tudtam semmit

egyébként meg zárolva van, de emlékeim szerint ettõl még lehett rá pakolni

és ha futtatok valmit megjelenik az ikonja, nincs olyan opció hogy pin to taskbar, csak becsukás

A mellékelt programban nem lehet beállítani?
xNoodlex
Energiagazdálkodási lehetõségek és ott bal oldalt: mit tegyen ha megnyomom a kikapcsolás gombot vagy valami ilyesmi.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Üdv emberek!

Hol tudom megadni, hogy ha megnyomom a billentyûzeten az Alvás gombot akkor ki kapcsoljon a gép. Pontosabban megtaláltam az energia gazdálkodási lehetõségek közt de nincs közte ilyen opció. Csak alvás meg hibernálás. A billentyûzetemhez mellékelt progit feltettem így használhatóak a gyorsbillentyûi is.

Elõre is köszönöm a választ!
Véletlenül nem zárolva van a superbar? Ill. hogy próbálod berakni?
polluxware
nálam a superbar-on lévõ parancsikonokat takarította le... berakni se tudok oda semmit

erre van ötlet?

[HUN]FaTaL
Igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

xNoodlex
Elõtelepített 64 bites W7 van a laptophoz amit most vettem és adtak hozzá 32 bites recovery DVD-t, de 64 bites telepítõ nincs. Ha leszedek egy 64 bites 7-et és a laptop aljára írt seriallal telepítem az úgy ok ugye? (úgy értem, hogy legálisnak "mondható")

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

reaper4
lehet ,h régi az everest. próbáld a legújabbal. szokott ilyet csinálni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Az mitõl lehet,hogy egyik nap megvan még a Perfect Disk parancsikonja,másnap meg már nem?És nem matattam semmit rajta.....A többi érintetlen?

Eredeti win7.Jogtiszta.

Egy vadonat új weincsire tettem fel a win 7-et...

aate
Vagy Vistát frissítettél Win 7-re és az everest régi versió....nekem ugyan ezt mutatta,amig újra nem telepítettem az Everest.

aate
Ki írhatod DVD-re meg USB-re is.

bon
Gondolom Vista van a gépen, mit ír a vezérlõpult rendszer?

Az Everest miért látja a következõt?:
Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista Business 6.0.6000 (Vista Retail)

oksa. köszi megpróbálom!
és ezzel ugyanúgy egy DVD-re írtad ki?
aate
Chiccoo !
Próbáld meg a win 7 dvd-képet ezzel kiírni: Windows 7 USB/DVD Download Tool
Nekem hasonló telepítési próblémám vot,hiba volt az iso file-ben kerestem egy másik win 7 versiót és ezzel írtam ki igy jó lett.

http://download.chip.eu/hu/USB_DVD-Downloadtool-fuer-Windows-7_6145168.html

allock
köszönöm a gyors válaszokat <#worship>

#hhwnd

Vagyis hogy ne kelljen választanod... Start menü - Számitógépen jobb egérgomb - Tulajdonságok - Rendszervédelem - Speciális fül - Alul Inditás és Helyreállításnál Beállítások - Kiválasztod az alapértelmezettet. Ha nem megy, win7 lemez be, és próbáld a rendszer javitást.
bon
bcdedit programmal, rövid leírás itt: link

allock
olyan problémám lenne, hogy régebben feltelepítettem egy vinyóra a win7 ultimatet, mellé pedig egy másik partícióra Windos server 2008-at, ugyebár bootolásnál lehet választani, hogy melyiket szeretném elindítani, na én most a 2008 szerveres részt leformáztam, de amikor a gép bekapcsol ugyanúgy tudnám választani, de ugye már nincs feltelepítve

kérdés, hogy tudom megcsinálni azt, hogy csak a sima Win7 Ultimatet lehessen választani?

#hhwnd

a windows 7 loader v 1.7.7 megoldotta a problémám jelenleg, remélem így is marad! Köszi😊

Próbáld az Windows 7 Loader v1.7.7 (x86 & x64) by Daz vagy a 7Loader 1.6.1d-t.
hi,egy mûködõ cracket tudna adni valaki,(ultimate windows7)nem megy a w7 loader 1.5,se a10-es.

Akkor meg kiveszed a régi xp-s particiós vinyót, windows 7 install az újra, majd visszarakod. És akkor nem tudja szétcseszni az xp-t, mivel telepitéskor nem nyúl hozzá, mivel akkor nincs ott a régi vinyó. Legalábbis nem kellene...
Evin
Én csak az ACE MegaCodecPack 5.93-ban tudom, hogy van kódek-törlés, ami tényleg mindent töröl, de utoljára XP-n használtam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Gondoltam erre is. De néhány fórumon olvastam, hogy duál rendszernél néha kinyírta a seven az xp-t.
OK. ramokat megpróbálom megberhelni kicsit, meg amiket javasoltál. Amúgy ez az oprendszer már volt fent a gépen, ment frankón, de akkor egy ideiglens 320as WD vinyó volt benne meg 1333-as ULTRA Geil RAM de az is csak ideiglenesen. Amióta megjöttek az új alkatrészek (vinyó+RAM) azóta mûködõ op.rendszer nem volt még fent. Még annyit vettem észre, hogy BIOS-ban a memória szorzója vagymi auto-n volt és úgy csak 1333-at írt rá pedig 1600-as van benne. Azt megpróbáltam manuálisan átállítani hogy 1600-legyen de nem segített a Win7 telepítésen.

köszi a gyors választ
üdv
kirol
Na én hülye felraktam egy codec -et, és most megint ott vagyok, ahol voltam, hogy recseg, pattog, dadog.

Letöröltem minden drivert, nincs fent semmi, de most mégse szûnt meg a hiba.

Nem távolítódtak el rendesen? A W7 rendszervisszaállítása persze hiba miatt nem tudta helyreállítani a tegnapelõtti pontot. 😞

Mivel lehetne fullra kipucolni a codekeket?
Mert mondom nincs fent semmi, de mégis le tudja a kmplayer játszani a *.mkv -ket. *.avi -t meg bármi más.

Próbáld felcserélni a ramokat, vinyó kábelét megigazitani, esetleg videókártyát ki majd visszatenni. Elõtte ment valamilyen oprendszerrel?
Feleslegesen particionáltad. Egyszerûbb lett volna, ha új vinyót berakod, windows install, a régi vinyó is bekötve, arról meg átmásolod a dolgokat.
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy állandóan crash-el a Win 7. Általában már telepítés közben megáll, annál a résznél amikor a copying windows fájls-al végez és elkezdi a expanding windows files-t. Ilyenkor azt mondja, hogy nem sikerült a fájlok másolása, sérültek vagy corrupted vagymi :S valami memória problémára is hivatkozott már. kb 5 próbálkozás után sikerül telepíteni teljesen. Ilyenkor örülök, hogy végre fent van állnék neki használni, de a 2-3. újraindítás után épphogy bejön az asztal, azonnal kék képernyõ és indul újra a rendszer és utána már nem is sikerül felállnia. A kék képernyõ akkor is valami memória gondot ír. :S

Ha van valami ötletetek, vagy tanácsotok megköszönném.

A configom:

AMD Phenom X3 720 BE proci
Gigabyte MA785GT-UD3H alaplap
Geil Value KIT 2*2GB 1600MHz RAM
Sapphire 4870/1GB Vapor-X HDMI VGA
WD 1TB32MB(WD1001FALS) HDD

Az op.rendszer amit telepíteni próbálok:

Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.November.2009.OEM

elõre is thx
Üdv emberke! Fel akartam ma tenni a windowst. A vinyót elõre particionáltam mert a régi 80asom váltja majd. Arról viszont kell egy s más így azokat áttettem erre a vinyóra amire menne a seven.Szétszedtem egy 50esbe meg egy 250as partícióba. az 50esre ment volna a seven de setupban azt mondta, hogy erre a partícióra nem képes felmenni. EASUS Partition Masterrel particionáltam.
Az 50est a seven setapjából töröltem és újra létrehoztam de ettõl még ugyan az volt a baja.
Mi lehet a baj? Vagy próbáljam meg törölni a partíciókat és full üresen rátenni?
Evin
Nekem is volt ilyen gondom XP-ne, azt is egy orosz telepítõ vagy mi okozta.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bon
Elképzelhetõ.

genric
most jut az eszembe,volt egy windows 7 tuningoló programom ami orosz volt.lehet az miatt irja ezeket a jeleket?

genric
nem,de utána ritkábban jelentek meg.eddig az everestnél,winrarnál volt igy de ezeknél is csak ha magyarul voltak

bon
Rendszer vissazállítás egy korábbi még jó idõpontra nem segít?

genric
néhány játékot,programot

bon
Valamit telepítettél mostanában?