Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most feltettem a programját de ez nincs. Mondjuk jó 5-6 éves a billentyûzetem szóval...
http://goo.gl/gd6Zi5
Láttam régebben kérdés volt, hogy a nem aktív partíciókat hogy lehet aktívvá tenni.
Nos, én megint kérdezném, mert nem találom (vagy vak vagyok 😊 ).
Ha aktívvá akarom tenni amúgy azt írja ki, hogy a rendszer instabillá válhat, ha nincs rajta rendszer - ezzel ne törõdjek, vagy más megoldás van?
Továbbá az lenne a kérdésem, hogy a gadget oldalsávot hogy tudom elóvarázsolni?
Bocs, bizots ezerszer megválsaszolt kérdések, de megkönnyítenétek a dolgomat, ha leírnáto egybe nekem.
Elõre is kössz. 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Miért csinálja? Mi a megoldás?
Meg még 1-2 dolgot nem engedett megcsinálni. Csak 1 felhasználó van, miért írta azt hogy rendszergazda engedélye kell hogy módosítsam? Pedig Én vagyok a rendszergazda.
törlés.. (vista ment rá vissza)
ghost -> win7
se ikon, se ráhúzni nem tudtam semmit
egyébként meg zárolva van, de emlékeim szerint ettõl még lehett rá pakolni
és ha futtatok valmit megjelenik az ikonja, nincs olyan opció hogy pin to taskbar, csak becsukás
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Hol tudom megadni, hogy ha megnyomom a billentyûzeten az Alvás gombot akkor ki kapcsoljon a gép. Pontosabban megtaláltam az energia gazdálkodási lehetõségek közt de nincs közte ilyen opció. Csak alvás meg hibernálás. A billentyûzetemhez mellékelt progit feltettem így használhatóak a gyorsbillentyûi is.
Elõre is köszönöm a választ!
erre van ötlet?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista Business 6.0.6000 (Vista Retail)
és ezzel ugyanúgy egy DVD-re írtad ki?
Próbáld meg a win 7 dvd-képet ezzel kiírni: Windows 7 USB/DVD Download Tool
Nekem hasonló telepítési próblémám vot,hiba volt az iso file-ben kerestem egy másik win 7 versiót és ezzel írtam ki igy jó lett.
http://download.chip.eu/hu/USB_DVD-Downloadtool-fuer-Windows-7_6145168.html
kérdés, hogy tudom megcsinálni azt, hogy csak a sima Win7 Ultimatet lehessen választani?
#hhwnd
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
köszi a gyors választ
üdv
Letöröltem minden drivert, nincs fent semmi, de most mégse szûnt meg a hiba.
Nem távolítódtak el rendesen? A W7 rendszervisszaállítása persze hiba miatt nem tudta helyreállítani a tegnapelõtti pontot. 😞
Mivel lehetne fullra kipucolni a codekeket?
Mert mondom nincs fent semmi, de mégis le tudja a kmplayer játszani a *.mkv -ket. *.avi -t meg bármi más.
Olyan gondom van, hogy állandóan crash-el a Win 7. Általában már telepítés közben megáll, annál a résznél amikor a copying windows fájls-al végez és elkezdi a expanding windows files-t. Ilyenkor azt mondja, hogy nem sikerült a fájlok másolása, sérültek vagy corrupted vagymi :S valami memória problémára is hivatkozott már. kb 5 próbálkozás után sikerül telepíteni teljesen. Ilyenkor örülök, hogy végre fent van állnék neki használni, de a 2-3. újraindítás után épphogy bejön az asztal, azonnal kék képernyõ és indul újra a rendszer és utána már nem is sikerül felállnia. A kék képernyõ akkor is valami memória gondot ír. :S
Ha van valami ötletetek, vagy tanácsotok megköszönném.
A configom:
AMD Phenom X3 720 BE proci
Gigabyte MA785GT-UD3H alaplap
Geil Value KIT 2*2GB 1600MHz RAM
Sapphire 4870/1GB Vapor-X HDMI VGA
WD 1TB32MB(WD1001FALS) HDD
Az op.rendszer amit telepíteni próbálok:
Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.November.2009.OEM
elõre is thx
Az 50est a seven setapjából töröltem és újra létrehoztam de ettõl még ugyan az volt a baja.
Mi lehet a baj? Vagy próbáljam meg törölni a partíciókat és full üresen rátenni?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.