46641
  • xelag
    Sziasztok az lenne a problémám hogy 9.én délután frissítette magát a w7, este amikor elindítottam bejön hogy asztal előkészítése stb, ezután pedig fekete képernyő fogad csak egy egérrel.(se ctrl +alt+ delre sem másra nem reagál).
    Ezután csökkentett módban megnéztem hogy indul e, elindult, ezután rebooltoltam normal üzemmódban és már jó volt.
    Ennek ellenére ma is eljátszottam ezt csak az a probléma hogy normalban nem indul már sehogysem.
    Ultimate-m van.
    Lehet hogy volt már ez a téma köztetek de nem nagyon van időm elolvasni, a segítségért előre is köszi.
  • tiburon26
    sziasztok
    ma felraktam az xp-t win7 melle.a gond az hogy inditasnal nincs valaszto kepernyo hanem automatikusan az xp-t tolti be.hogyan kapok valasztokepernyot ujra?
  • HoReSz1975
    ez valami FahCore
  • exodus2
    Az ATI Catalyst szokta felrakni a Folding@home-ot azt hiszem abban van.

Így szedheted ki:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services]
    Megkeresed a F@H és törlöd.
  • HoReSz1975
    nem lehet megkeresni valahogy hová rakta fel, mert elindul magától
  • HoReSz1975
    érdekes nincs neki bejegyzése, csak a folyamatot állitottam le, de nem találok parancsot indításra bejelentkezésnél...
  • HoReSz1975
    azt tettem...
  • sunlight
    Ha nem lehet törölni akkor állítsd la az msconfig-ban
  • HoReSz1975
    nem találok neki telepített könyvtárat, semmit...
  • sunlight
    Lehet simán törölni? Mert nem nagyon szokta magát engedni az ilyen alkalmazás
  • aate
    Törött aero :P
  • HoReSz1975
    valami farhcore, ezt valami játékhoz szedte, le, már törlöm is le a francba...

• sunlight
    a feladatkezelőben nézd meg melyik folyamat terheli a procidat
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Az lenne a kérdésem, hogy a processzor terhelését egyfoltában 100% -ra jelzi ki a minialkalmazás és a feladatkezelőben is, de ha megnézem e a futó alkalmazásokat, akkor semmi nem megy még 5% -on sem, mi lehet a gond
  • aate
    True transparency Igy nézki win 7 alatt,ha valaki új ablak skint akar annak igy nem kell rendszerfájlokat modosítania :
  • Coronita21
    Sikerült! -> Redszervisszaállitás -> frissitések újra letöltése és telepitése -> (KB976002) kihagyása.
  • BIZ0906
    A firssítés ott van de elrejtettem így már nem cseszeget emiatt.
  • exodus2
    Várjál.. Az a választó akkor jön elő, ha az IE alapértelmezettnek van beállítva. Tehát ha nem IE-t használsz, most nézd meg, hogy az a másik böngésző e az alapértelmezett, utána próbáld a restartot.
  • Coronita21
    Pedig előjön, minden restartnál..
  • Coronita21
    Lesem tudom szedni, picsabamostmilesz :D

• exodus2
    Igen. De ha azt írja ki hogy már telepítve van utána nem szabadna újra előjönnie. Egy-két újraindítást még próbálj meg, utána talán már nem nyitja meg.
  • Coronita21
    Ez a böngészőválasztó minden újrainditásnál elindul de ha az ie telepitését választom nem csinál semmit csak feldob egy ablakot, hogy már telepitve van, ha eltávolítom ezt a frissitést elfog tünni ?
  • TomBond
    Megoldható hogy a start menüben ha rámegyek a dokumentumokra (vagy a képekre) akkor rögtön azok jöjjenek be? Mert most van dokumentumok, meg nyilvános dokumentumok mappa!
  • Batistuta007
    köszönöm a válaszokat.volt már a gépemen ultimate de az nagyon sokat evett főleg memóriát,meg a procit érthetetlen módon egyfolytában használta.az a procim még nem támogatott semmilyen energiatakarékos módod most egy 4magos amd-m van remélem ezzel be lehet lőni hogy éjszaka ne használja a gépet.van erre valami jó progi vagy winen belüli beállítás?
  • bon
    a felhaszálói fiókok testreszabása, Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\számítógép kezelés\helyi felhasználók és csoportok, minden más mehet házirendből, vagy registryből.
  • bon
    Már kedd este, de nem raktam fel, mert felesleges.
  • bon
    Aero utólag nem telepíthető. Amit aate linkelt az csak aeronak kinéző felület lehet, de nem aero.
    3 hónap utánni belassulás baromság.
    Felhasználói fiókok állítási lehetőség meg van a Windows 7-ben.
  • bon
    Mivel nem otthoni célra készült a Professional (munkában meg nem játszik az ember) így alapból nincs telepítve.
  • r4pt0r
    Huh jó hogy mondtad, már le is tiltottam a letöltését. :D
  • aate
    Csak az aki IE-t használ alapértelmezésben .Én Chrome-t használom nekem nem jelenik meg, de a böngésző választó frissítés nekem is lejött de a választó ablak nem jelent meg.
  • aate
    ,,a felhasználó és fiókok beállítás sincs benne " felahsználói fiókokat létre tudsz hozni és jeszóval védeni ,rendszergazda jogokat beállítani!
    A felhasználói fiókok felügyeleti beállításai válltoztak meg(UAC)szabályozhatóbb!
  • Coronita21
    Mindenki kapott ilyet, ma reggel win update-en ?

• aate
    De ha van vállasztási lehetőséged akkor Home premiumot rakj fel és nem kell variálnod....
  • aate
    November óta használom és nem lassult be a gép!(havi 1 rendszer takarítás ajánlott,mint eddig más rendszeren is)
  • aate
    Aero felület innen letölthető ,ez még xp-n is megy :)True transparency
  • Batistuta007
    olyan kérdésem lenne hogy ha home basicet rakokok fel akkor utólag lehet telepíteni valahogy csak az aero-t?innen néztem miből mi hiányzik és nekem azon kívül semmi se kellene.
    érdekelne az is hogy sok helyen olvastam 3 hónap és belassul a rendszer .ez igaz?
    a felhasználó és fiókok beállítás sincs benne állítólag az ultimate-ben sem.helyette van valami?
    előre is köszi a válaszokat
  • simonl #27099
    Szerintem a géped alkalmas a Widows 7 futtatására, aaz új játékok inkább processzor és VGA függők.
    Kérdésedre válaszolva az alábbi linken megnézheted mely programok kompatibilisek a W7 -el...

Link
  • [HUN]FaTaL
    Start->Control Panel->Programs and Features->Turn windows features on Off és kapcsodl be a játékokat.
  • simonl #27097
    Sziasztok,

Lehetséges, hogy a Professional változatban nincs a Start menüben Játékok mappa??

Köszönöm a válaszokat....
  • bon
    A legújabb változatokkal kell próbálkozni és nem lesz gond, a Deamon tools-t ajánlom. Ja és az újraindulás nem gond, ezt természetes, és újraindulás után elindult telepítő már a nem kezdi újra a telepítést hanem folytatja. Amúgy ezt a telepítő közli is újraindítás előtt.