46641
  • bon
    Alaplap kézikönyve írni szokta, hogy hol kell bekapcsolni a bios-ban.
  • aate
    On Chip Audio Controller: Az alaplapra integrált hangvezérlő engedélyezése
    itt keresgélj:Integrated perhelas
  • Lcapitant
    és megkérdezhetem hol lehet?
  • simonl #27173
    Bátran rakd fel, ennél gyengébb laptopon is szépen muzsikál....javaslom a Home Premium -ot.
  • exodus2
    És most jönne az hogy elárulod milyen alaplapod van.
  • WinStar
    van...de így se érzékeli és a BIOS-ba se tudom hol beállitani pedig kerestem....a KX player se ismeri fel és beállitani se tudom... :S
  • bon
    Igen
  • bon
    az, hogy a alaplapon van e integrált hangkártya könnyen kdieríthető
    1. megnézed a gép hátulján, hogy van e zöld, kék, rózsaszín csatlakozó, ha van akkor hangkártya is van.
    2. megnézed a kézikönyvben az alaplap tulajdonságainál.
  • exodus2
    A fiókhoz tartozó névre gondolsz?
  • Lcapitant
    sztetek átlehet írni a windowsos felhasználónevet? thx
  • WinStar
    esetleg valakinek ötlete hogy hogy tudom a kx-et beállitani hogy legyen hang?Sound Blaster live 2.1-esem van!!!!
  • WinStar
    és mégeggy kérdés...a Sound Blaster Live 24 bit az a 2.1-es driver nem?
  • WinStar
    Sziasztok.Olyan programot keresek ami tudja hogy van-e az alaplapon integrált hangkártya.....mert elvileg van csak a BIOS-ba nemtudom bekapcsolni....vagy a KX-es progi felismeri ha van?Segítségeteket előre is köszönöm :)
  • aate
    Nekem régebbi gépem van és jól futtnak a játékok.(AMD Athlon 3500 /GF 7600 2 GB RAM) COD-5-6 ,BF Bad company, Fray cray 2,crysis)Jól megy a gépen.
  • bon
    Jól fognak futni a játékok.
  • bon
    Játéktól függ szerintem. Widescreen képernyőt meg minden játékban lehet használni, max kicsit torz lesz a kép. HA emg 4:3-as arányú felbontást álíítasz be akkor fekete keretes lesz a kép.
  • Alien1515
    Hali
    Gondolkodom azon, hogy felrakjam-e a Win7-et, de még nem sikerült eldönteni. A gépem megvan hozzá :
    AMD Phenom 2 940 BE
    ATI HD4890 1GB
    2 GB ram és 500-as winyó!
    Kérdésem lenne, hogy mennyire fogná vissza a gépet a WIN.? Főleg játszom, új gamekkal(AVP, The Force Unleashed stb. gépzabáló játék), de nem szeretném, ha nagyon lassulna az oprendszertől! Most XP-m van.
    Előre is kösz a választ
    Alien15
  • Dark Angel 666
    Nézd meg inkább itt , egy csomó játékhoz van widescreen patch
  • simon007
    Legend!

Kösz szépen a segítséget, megfogadom!
  • vlalla
    hali!

Lenne egy olyan kérdésem hogy win7 alatt lehet játékokat ablakban futtatni? Mert 1-2 játék nemigen szereti a widescreen-t...
  • aate
    A háttérképet a neten találtam de csak:1280x1024 ha érdekel felrakom ezt is: Link:
  • aate
    True trancparency,telepíteni sem kell és nem modósít rendszer fájlokat.Skineket a devian art oldalán találtam hozzá.ide felraktam(link)
  • exodus2
    Innen letölthetitek a törött aero skint, de kell hozzá WindowsBlinds!
  • [HUN]FaTaL
    Ezt honnan lehet leszedni? Meg a háttérkép is érdekelne. :)
  • phoenix1
    Aa, nagyon jól néz ki? Esetleg elárulod, honnan lehet leszedni? :)
  • bon
    Ez már alapból nem lehetséges, mert egyszerre 1 aktív ablak lehet, a többi addig passzív, amíg bele nem kattint a felhasználó.
  • POLIP
    Üdv!

Részemről a két külön egérmutatónak annyi lenne az értelme, hogy a két monitoron, egy gépről külön-külön lehetne netezni ill. egyéb programokat futtatni...
  • Legend
    Igen, lehet, csak arra ügyelj, hogy az XP-t rakd fel előbb a W7-et szigorúan utána. Bekapcsoláskor választhasz a W7 és a "régebbi" oprendszer indítása között.
  • simon007
    Bocs a kérdésért, de én csak játékra használom a pc-t.
    Lehetséges XP-t és Win 7-et egy gépre telepíteni, és választani köztük,
    mikor melyiket használjam? / attól függően, melyik passzol egy adott
    játékhoz és így nem lenne gond ha pl Win7 nem visz régebbi gamet, amit
    viszont XP visz. /
  • simon007
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • bon
    A multi touch-nak semmi köze ahhoz amit te szeretnél. Két egérnek nem látom értelmét, 1x találkoztam olyannal, hogy két egér volt 1 géphez, de csak azért, mert ketten használták és az egyik ball a másik meg jobb kezes volt. Viszont azt nem tudom, hogy két pointer volt e a gépen. De két monitornál nem értem mi haszna lenne (két monitoros a gépem a munkahelyen), esetleg úgy, hogy mindkét monitor külön gép.
  • POLIP
    Sziasztok!

Kérdésem lenne: Tudomásom szerint a Win 7 tudja a multi touch-t. Létezik-e olyan program ami lehetővé teszi azt, hogy két egeret használjak win7 alatt úgy, hogy két különálló pointert mozgassanak?? Két monitoron nagy hasznát venném..
  • bon
    Frissítést nem ajánlott kikapcsolni, mert pont, hogy a hibák javítása miatt van.
  • exodus2
    Ha 1 monitorod van, akkor is átnyomhatja másik kimenetre.
  • xelag
    Köszi szépen a segtséget, azt csináltam hogy rendszervisszaállítással az update előtti napra raktam, ezután kikapcsoltam az updatet a winfosból nekem ne szedegessen itt mindenfélét le.
    Így jó lett.
    Amúgy egy monitorom van.
  • tiburon26
    kiprobalom.koszi
  • bon
    Helyes telepítési sorrend XP és utánna a Windows 7, fordítva úgy lesz mint ahogy jártál. Windows 7 telepítő lemez javító funkcióját használva lehetpőség van a Windows 7 indítását helyrehozni.
  • bon
    Nincs még egy képernyő a gépre kötve? ha igen akkor szerintem az az elsődleegs (időnként) és azért van csak a másikon fekete képernyő.

Esetleg méeg ez is szóba jőhet: link
  • bon
    Játék hiba vagy hangkártya driver hiba.
  • Shep
    Olyan gondom van ,hogy win7 alatt a Crysisban egy idő után egyszerűen elmegy a hang és csak a játék ujraindítása segít a dolgon. Mi lehet ennek az oka?