46641
-
#27176 Alaplap kézikönyve írni szokta, hogy hol kell bekapcsolni a bios-ban. -
#27175 On Chip Audio Controller: Az alaplapra integrált hangvezérlő engedélyezése
itt keresgélj:Integrated perhelas
-
#27174 és megkérdezhetem hol lehet? -
simonl #27173 Bátran rakd fel, ennél gyengébb laptopon is szépen muzsikál....javaslom a Home Premium -ot. -
exodus2 #27172 És most jönne az hogy elárulod milyen alaplapod van. -
WinStar #27171 van...de így se érzékeli és a BIOS-ba se tudom hol beállitani pedig kerestem....a KX player se ismeri fel és beállitani se tudom... :S -
#27170 Igen -
#27169 az, hogy a alaplapon van e integrált hangkártya könnyen kdieríthető
1. megnézed a gép hátulján, hogy van e zöld, kék, rózsaszín csatlakozó, ha van akkor hangkártya is van.
2. megnézed a kézikönyvben az alaplap tulajdonságainál. -
exodus2 #27168 A fiókhoz tartozó névre gondolsz? -
#27167 sztetek átlehet írni a windowsos felhasználónevet? thx -
WinStar #27166 esetleg valakinek ötlete hogy hogy tudom a kx-et beállitani hogy legyen hang?Sound Blaster live 2.1-esem van!!!! -
WinStar #27165 és mégeggy kérdés...a Sound Blaster Live 24 bit az a 2.1-es driver nem? -
WinStar #27164 Sziasztok.Olyan programot keresek ami tudja hogy van-e az alaplapon integrált hangkártya.....mert elvileg van csak a BIOS-ba nemtudom bekapcsolni....vagy a KX-es progi felismeri ha van?Segítségeteket előre is köszönöm :) -
#27163 Nekem régebbi gépem van és jól futtnak a játékok.(AMD Athlon 3500 /GF 7600 2 GB RAM) COD-5-6 ,BF Bad company, Fray cray 2,crysis)Jól megy a gépen. -
#27162 Jól fognak futni a játékok. -
#27161 Játéktól függ szerintem. Widescreen képernyőt meg minden játékban lehet használni, max kicsit torz lesz a kép. HA emg 4:3-as arányú felbontást álíítasz be akkor fekete keretes lesz a kép. -
Alien1515 #27160 Hali
Gondolkodom azon, hogy felrakjam-e a Win7-et, de még nem sikerült eldönteni. A gépem megvan hozzá :
AMD Phenom 2 940 BE
ATI HD4890 1GB
2 GB ram és 500-as winyó!
Kérdésem lenne, hogy mennyire fogná vissza a gépet a WIN.? Főleg játszom, új gamekkal(AVP, The Force Unleashed stb. gépzabáló játék), de nem szeretném, ha nagyon lassulna az oprendszertől! Most XP-m van.
Előre is kösz a választ
Alien15
-
#27159 Nézd meg inkább itt , egy csomó játékhoz van widescreen patch -
simon007 #27158 Legend!
Kösz szépen a segítséget, megfogadom!
-
vlalla #27157 hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy win7 alatt lehet játékokat ablakban futtatni? Mert 1-2 játék nemigen szereti a widescreen-t... -
#27156 A háttérképet a neten találtam de csak:1280x1024 ha érdekel felrakom ezt is: Link: -
#27155 True trancparency,telepíteni sem kell és nem modósít rendszer fájlokat.Skineket a devian art oldalán találtam hozzá.ide felraktam(link) -
exodus2 #27154 Innen letölthetitek a törött aero skint, de kell hozzá WindowsBlinds! -
#27153 Ezt honnan lehet leszedni? Meg a háttérkép is érdekelne. :) -
phoenix1 #27152 Aa, nagyon jól néz ki? Esetleg elárulod, honnan lehet leszedni? :) -
#27151 Ez már alapból nem lehetséges, mert egyszerre 1 aktív ablak lehet, a többi addig passzív, amíg bele nem kattint a felhasználó. -
POLIP #27150 Üdv!
Részemről a két külön egérmutatónak annyi lenne az értelme, hogy a két monitoron, egy gépről külön-külön lehetne netezni ill. egyéb programokat futtatni... -
Legend #27149 Igen, lehet, csak arra ügyelj, hogy az XP-t rakd fel előbb a W7-et szigorúan utána. Bekapcsoláskor választhasz a W7 és a "régebbi" oprendszer indítása között. -
simon007 #27147 Bocs a kérdésért, de én csak játékra használom a pc-t.
Lehetséges XP-t és Win 7-et egy gépre telepíteni, és választani köztük,
mikor melyiket használjam? / attól függően, melyik passzol egy adott
játékhoz és így nem lenne gond ha pl Win7 nem visz régebbi gamet, amit
viszont XP visz. / -
simon007 #27146 Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
#27145 A multi touch-nak semmi köze ahhoz amit te szeretnél. Két egérnek nem látom értelmét, 1x találkoztam olyannal, hogy két egér volt 1 géphez, de csak azért, mert ketten használták és az egyik ball a másik meg jobb kezes volt. Viszont azt nem tudom, hogy két pointer volt e a gépen. De két monitornál nem értem mi haszna lenne (két monitoros a gépem a munkahelyen), esetleg úgy, hogy mindkét monitor külön gép. -
POLIP #27144 Sziasztok!
Kérdésem lenne: Tudomásom szerint a Win 7 tudja a multi touch-t. Létezik-e olyan program ami lehetővé teszi azt, hogy két egeret használjak win7 alatt úgy, hogy két különálló pointert mozgassanak?? Két monitoron nagy hasznát venném.. -
#27143 Frissítést nem ajánlott kikapcsolni, mert pont, hogy a hibák javítása miatt van. -
exodus2 #27142 Ha 1 monitorod van, akkor is átnyomhatja másik kimenetre. -
#27141 Köszi szépen a segtséget, azt csináltam hogy rendszervisszaállítással az update előtti napra raktam, ezután kikapcsoltam az updatet a winfosból nekem ne szedegessen itt mindenfélét le.
Így jó lett.
Amúgy egy monitorom van. -
#27140 kiprobalom.koszi -
#27139 Helyes telepítési sorrend XP és utánna a Windows 7, fordítva úgy lesz mint ahogy jártál. Windows 7 telepítő lemez javító funkcióját használva lehetpőség van a Windows 7 indítását helyrehozni. -
#27138 Nincs még egy képernyő a gépre kötve? ha igen akkor szerintem az az elsődleegs (időnként) és azért van csak a másikon fekete képernyő.
Esetleg méeg ez is szóba jőhet: link -
#27137 Játék hiba vagy hangkártya driver hiba. -
#27136 Olyan gondom van ,hogy win7 alatt a Crysisban egy idő után egyszerűen elmegy a hang és csak a játék ujraindítása segít a dolgon. Mi lehet ennek az oka?