Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A "*.wtv" kiterjesztést, hogy tudom átkonvertálni vagy megmondani a WMC-nek hogy avi kiterjesztést csináljon?
Törölnöd kell a felesleges particióra vonatkozó adatokat...
Webcamerához programot tettél fel? Vagy csak a drivert? Ha csak drivert, akkor mondjuk MSN live messenger-nél megtudod nézni a képet, és állitani. De lehet csak abban a programban mûködik. Melyik programot használnád a webcamera használatához?
Töröltem, újracsináltam ugyanúgy, most jó. 😊
Viszont a webkamera gond még áll, abban még segíthetnétek nekem. 😉
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy a webkamera beállításokat hol találom. Fordított alapból a képe a laptopom webkamján, és meg szeretném fordítani.
A válaszokat elõre is kössz. 😊
volt két partícióm, mindegyiken két különbözõ oprenszer
egyik oprendszer alól megformáztam a másik oprendszer particióját mert már nem kellett. de gépindításkor még mindg megjelenik választható lehetõségként az oprendszer amit már leformáztam
hogyan tudom kiszedni hogy ne jelenjen meg?
köszi!
üdv
SASNATIVE64 program not found - AUTOCHECK skipped
Ezt írja Windows betöltõdése elõtt. Google nem segített, csak annyit, hogy más is futott már ilyen problémába még Vista SP2-nél.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Feltettem a sysinternals Advanced Windows Optimizer legújabb programját, nem módosítattam vele semmit csak kíváncsi voltam mennyi "hibát" talál, aztán uninstalláltam, de minden Windows indításnál mielõtt bootolna a Windows valamilyen sysinternals-os ellenõrzést akar csinálni, de mivel nincs már fent a progi így tovább ugrik. Kérdésem, hogy hol lehet ezt kiszedni? msconfig-ot néztem, ott nem találtam, registrybõl kitöröltem 2 sysinternalos mappát ami a programé volt + végignéztem C meghajtót is ahova telepítettem, rejtett mappákat is. Ez valami ütemezett feladat lehet, de nem tom kiszedni...
próbáld csak ki
írd be pl hogy msconfig és enter
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kiiktatom a pipát a neve mellõl de amikor elindítom a játékot visszarakja a pipát
van valami 5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
De én nem is erre gondoltam, hanem arra, aminek itt kellene lennie:
Dögöljek meg, ha itt nem volt valami, ahova írni tudtam!
Vagy ezt a windows search -al kikapcsoltam?
Fel szeretném rakni a Pinnacle Studió 12-õt, de nem engedi.
Azt írja, hogy "a fwkick.ese nincs kijelölve telepítésre."
Mit jelent? Miért nem megy fel?
Ezt hogyan tudom visszahozni?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
7Tweak Pro 1.4.1
WinTuning 7 v1.02
Windows Winset v3.8.9.1
TuneUp Utilities 2010 9.0.2000.16 Final
Már írtam ide, hogy ha sokáig üzemeltetve van a gép újraindítás nélkül, akkor egy idõ után nem tudok netezni... nem tudok semmilyen oldalt sem elérni, még a routert sem, viszont ez a probléma újraindítás után megoldódik. Mondtam, hogy szerintem nem router gond, mégis ajánlották itt nekem a router újrakonfigját... hát... most kiderült hogy nem lett jobb ettõl sem.😞
És szerintem azért nem a routertõl van ez a gond, mert amikor már nincs net, akkor a firefox nem is próbálja elérni az oldalakat
Beírom mondjuk, hogy google.hu és az enter leütésével nem tölt semmit, ugyan azon az oldalon marad, amin volt...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ja és oldalsáv már nincs megszûnt, az egész asztal egy "oldalsáv"