Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
A parancs Vista és Windows 7 alól használható emlet szintû admin parancssorral más Windows oprendszer indító menübõl eltávolításához.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ez esetben amit írtam bcdedit parancsot az jó, simán törölhetõ vele az XP indítása. utánan meg formzáható vagy törölhetõ az xp particiója, kivéve ha azon vannak az indító fájlok mappák.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kiadtam, fixboot, aztán igen, majd ugyanúgy bent ül a listában

mármint nem vista alapú parancsok

értem, nekem se XP-ém van már, csak azt szeretném eltávolítani, nem tudtam hogy a már meg nem lévõ rendszerhez is Vista alapú parancsok kellenek. Szóval fixboot, és ennyi. Megnézem mi lesz

bon
Mert úgy kevéséb leszel véde afelhasználó hibái ellen (hozzá nem értés következtéebn vekövetkezõ proglémák) a vírusoknak is egybõl teljes hozzáférésük lesz a géphez

bon
Mert nem xp-hez való (ez nem XP topic). Xp-nél telepítõ lemez be, helyreállító konzol elõhoz, fixboot parancsot kell használni.

Miért nem ajánlatos a teljes körû rendszergazdává válni?

köszi, de ez xp-nél nem mûködik, mármint ez a parancs

A Windows Media Center jó hogy mûködik a TV Tunnerem, de a felvétel amit csinál olyan kiterjesztése van amit nem tudok feldolgozni.
A "*.wtv" kiterjesztést, hogy tudom átkonvertálni vagy megmondani a WMC-nek hogy avi kiterjesztést csináljon?

Csak FAQ-t kellett volna olvasni: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot

Törölnöd kell a felesleges particióra vonatkozó adatokat...
bon
pl: link

akkor nincs megldás? 😞(

Akkor nem ntfs vagy FAT particióként volt beállítva.

Webcamerához programot tettél fel? Vagy csak a drivert? Ha csak drivert, akkor mondjuk MSN live messenger-nél megtudod nézni a képet, és állitani. De lehet csak abban a programban mûködik. Melyik programot használnád a webcamera használatához?
Nem. 😊
Töröltem, újracsináltam ugyanúgy, most jó. 😊

Viszont a webkamera gond még áll, abban még segíthetnétek nekem. 😉
A virtuális meghajtókat jelöli BD-ROM-nak, tehát mit is akarsz aktivvá tenni? SZerintem egy virtuális meghajtót keversz a vinyóddal.
sunlight
Tedd fel újra a programot és a Revo Unistaller programmal töröld le.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Az a gondom hogy hiába jelölöm meg a D-t aktívként, horodzható BD-ROM meghajtónak csinálja, amibe ráadásul nem tudok belépni.

Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy a webkamera beállításokat hol találom. Fordított alapból a képe a laptopom webkamján, és meg szeretném fordítani.

A válaszokat elõre is kössz. 😊
sziasztok
volt két partícióm, mindegyiken két különbözõ oprenszer
egyik oprendszer alól megformáztam a másik oprendszer particióját mert már nem kellett. de gépindításkor még mindg megjelenik választható lehetõségként az oprendszer amit már leformáztam
hogyan tudom kiszedni hogy ne jelenjen meg?
köszi!
üdv

Narxis
Kösz, registry-ben maradt még pár érték, azt kitöröltem, de szerintem nem ez a ludas, most volt idõm pontosan megnézni, hogy mit ír ki:

SASNATIVE64 program not found - AUTOCHECK skipped

Ezt írja Windows betöltõdése elõtt. Google nem segített, csak annyit, hogy más is futott már ilyen problémába még Vista SP2-nél.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Firerock
???

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Narxis
Bocs, a program neve: systweak Advanced System Optimizer 3

windows/system.ini vagy windows/win.ini fájlokban nézd meg van e rá hivatkozás. Vagy keress rá a registryben.
kirol
Oké. kösz.

Bizony az a search-el van kapcsolatban, lehet kikapcsoltál valamit ami kellett hozzá.
Narxis
Srácok van 1 problémám.

Feltettem a sysinternals Advanced Windows Optimizer legújabb programját, nem módosítattam vele semmit csak kíváncsi voltam mennyi "hibát" talál, aztán uninstalláltam, de minden Windows indításnál mielõtt bootolna a Windows valamilyen sysinternals-os ellenõrzést akar csinálni, de mivel nincs már fent a progi így tovább ugrik. Kérdésem, hogy hol lehet ezt kiszedni? msconfig-ot néztem, ott nem találtam, registrybõl kitöröltem 2 sysinternalos mappát ami a programé volt + végignéztem C meghajtót is ahova telepítettem, rejtett mappákat is. Ez valami ütemezett feladat lehet, de nem tom kiszedni...

Firerock
futtatásnak is lehet használni
próbáld csak ki
írd be pl hogy msconfig és enter

Firerock
megtudná valaki mondani hogy miért nem tudom letiltani a tûzfalban a pes2010-et?
kiiktatom a pipát a neve mellõl de amikor elindítom a játékot visszarakja a pipát
van valami 5let?

MR ME
az keresõ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
az a kereso vazze... nem a futatas...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kirol
Köszi!
De én nem is erre gondoltam, hanem arra, aminek itt kellene lennie:

Dögöljek meg, ha itt nem volt valami, ahova írni tudtam!

Vagy ezt a windows search -al kikapcsoltam?

Sziasztok!!

Fel szeretném rakni a Pinnacle Studió 12-õt, de nem engedi.
Azt írja, hogy "a fwkick.ese nincs kijelölve telepítésre."
Mit jelent? Miért nem megy fel?

Egy kérdés:a Mûveletközpont,pontosabban a Defender már tnap óta zaklat,hogy ilyen,meg olyan fájlokat küldjek el elemzésre a Microsoftnak.Pl. a steamservice.exe.Engedjem elküldeni neki?

Start menü gombon jobb egérgomb - Tulajdonságok - Start menü fül - Testreszabás - Futtatás parancs bejelölés.
kirol
A start menübõl a W7 telepítése után kb. 1 órával sikerült eltüntetnem a futtatás rész. Ahova írni tudok.

Ezt hogyan tudom visszahozni?

Egyszerûen csak a kimenetet kell hogy tudja kezelnie a drivernek. Tehát a headset megy a audio kimenetbe, akkor a tévét más audió kimenetre kell tenni, vagy stereo elosztóval elosztani, és beállítani.
hm, bedugtam a headset helyere a monitor kabelet, es igy most van hang, de XPn tudtam ugy hasznalni h egyszerre ment mindketto is akar, es ha lenemitottam a monitort, akkor headseten tudtam tovabb hallgatni. ezt eddig itt meg nem sikerult, biztos meg lehet valahogy oldani

Ha jól van összekötve, akkor az óra melletti kis hangszórón jobb egérgomb - Lejátszóeszközök - És ott a tv-re menõ kimenetet (pl.HDMI-re van kötve akkor azt) engedélyezd.
Ma raktam fel az 7et , es egy LG tv monitort hasznalok, de sehogysem akar hangot kiadni azon, csak headseten, mi lehet az oka? Elvileg win7hez valo realtek audio drivert raktam fel

igen.nem.nem.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hálókártyánál az energiatakarékos mód ki van kapcsolva? Hálókártya csere? Ha integrált, akkor pedig a bios-ban valami el lett állítva?
Windows 7 manager
7Tweak Pro 1.4.1
WinTuning 7 v1.02
Windows Winset v3.8.9.1
TuneUp Utilities 2010 9.0.2000.16 Final
Megint jelentkezik a probléma...
Már írtam ide, hogy ha sokáig üzemeltetve van a gép újraindítás nélkül, akkor egy idõ után nem tudok netezni... nem tudok semmilyen oldalt sem elérni, még a routert sem, viszont ez a probléma újraindítás után megoldódik. Mondtam, hogy szerintem nem router gond, mégis ajánlották itt nekem a router újrakonfigját... hát... most kiderült hogy nem lett jobb ettõl sem.😞
És szerintem azért nem a routertõl van ez a gond, mert amikor már nincs net, akkor a firefox nem is próbálja elérni az oldalakat
Beírom mondjuk, hogy google.hu és az enter leütésével nem tölt semmit, ugyan azon az oldalon marad, amin volt...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sil3nt
tudtok olyan programot win7-re, ami olyasmi mint pl. xp-re az xpantispy, azaz olyan program, amivel a sok felesleges szolgaltatast le lehet tiltani, finomhangolni lehet vele az windowst.

sziasztok, most telepitettem fel, es szeretnem megkerdezni, hogy milyen virusirtot ajanlotok win7-hez ami megbizhato is. nortont hasznaltam eddig, de annak az a verzioja ami nekem van, mar nem kompatibilis.

rexHUNter
mint írtam ELTÛNT és kellene

Nekem van szöveges dokumentum az intézõ jobbklikkes menüjében, az miért nem jó?
rexHUNter
az intézõ jobb klikk-es menüjébõl eltünt az új txt dokumentum létrehozása lehetõség vissza lehet-e varázsolni valahogy

bon
Miért akarod aktívvá tenni? 1 aktív partíció elég mégpedig az amelyikrõl a rendszer indul. De amúgy Vezérlõpult\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\lemezkezelés jobb gomb a partíción és Partíció megjelölése aktívként.
Ja és oldalsáv már nincs megszûnt, az egész asztal egy "oldalsáv"

bon
Mert ha nem vagy teljes jogú admin, akkor nehezebben lehet kárt okozni a rendszernek, de a vírusoknak is nehezebb dolguk van. Viszont különösebb hátrányod nincs belõle ha nem vagy teljes jog admin, csak jobb gomb futtatás rendszergazdával kell telepítei, a régi fájlokon meg csak a jogosultásgot kell átállítani, az új fájloknál meg már ne lesz ilyen gond.