46641
-
#27216 Mindenképpen új aktiválás kell : Loader 1.7.7Link -
#27215 Esetleg még itt nézd meg: -
WinStar #27214 őő...ha megmozgatom akkor lehet hallani...magyarul a mikrofonnal van baj...amit csinálok azt visszahallom...ha elmegy a kezem fölötte és kap szelet akkor zúg,búg....és én ezt szeretném kikapcsolni....elég nehéz elmagyarázni :D -
#27213 Saját tulajdonba vétel segített. Köszi! -
#27212 Egyébként számos oka lehet:
- Rosszul beállított hangerő vagy automatikus erősítés.
A túlerősítés általában recsegést okoz. A hangerőszabályzóval (a beállításoknál a "felvételhez" módot kiválasztva) lehet játszadozni, beállítani a felvételi hangerőt.
- Hibás csatlakoztatás.
Színjelzés szerint, minden a megfelelő csatlakozóban van?
- Érintkezési hiba.
Akkor is hallani recsegést, ha megmozgatod a csatlakozót?
- Hangkártya beállítási hiba.
Sok hangkártyán állíthatók a csatlakozók (ki- és bemenetek) a hangszórók számától függően. Az hogy mivel, az eléggé gyártó-függő.
- Szoftver hiba.
Lehet hibás a hangkártya illesztőprogramja is. Utána kell nézni, adtak-e ki újabbat.
-
WinStar #27211 ez van és akokr is búg meg zúg....de csak ha nagyra veszem a hangerőt a hangfalon....XP-n még valahogy ellehetett állitani ezt...pedig én szeretnék mikrofonozni skypon de így nem igazán tudok hogy zúgni és búgni fog :S -
#27210 Nézd meg itt is nelegyen bejelölve. -
#27209 Aktiválva van. Most kezdte pár napja. -
WinStar #27208 így se jó :S -
#27207 A kérdésem az lenne milyen virtuális meghajtót lehet felrakni mostanában a W7-re, amikor még a trial verzió kijött nem lehetett felrakni sem Alcohol 120%-ot sem Demon toolt.
Hová fejlődtünk azóta?
Van már kompatibilis virtuális meghajtó?
Alcoholt használtam eddig remélem van már megfelelő verziójú ami jó lesz W7-re. Ötlet? -
#27206 Próbáld meg a TAD-in-t kikapcsolni. --- Driver maxot próbáld ki hátha talál új drivert a hangkártyához.Driver max linkfelrakod a programot automatikusan rákeress a drájverekre és kiírja melyik régi és felajánlja az új verziót ha van. -
WinStar #27205 amúgy egyszerüen,sokáig szenvedtettem és Vista drivert engedte feltenni.... -
#27204 Tehát végleges, akkor más aktivátorra lesz szükséged, vagy a legjobb lenne a megvásárlása egy Home Premium-nak, az Ultimate felesleges otthonra. -
WinStar #27203 lejátszó eszközöknél nincs ott....csak a rögzitőnél...meg van valami line in meg TAD-in -
#27202 Hogyan oldodott meg? Mikofon jól van bedugva,hangszoró ikonra kattintva csak a rögzitő ezközök között(felvétel) legyen a mikrofon.lejátszó eszközök között ne. -
WinStar #27201 #27198? -
#27200 Windows 7 Ultimate 32 bites (6.1, buildszám: 7600) Hol lehet megnézni ? -
#27199 Véletlenül nem RC változat van fent? -
WinStar #27198 Sziasztok.Megoldodott a hangkártya problémám...amúgy az a kérdésem lenne hogy zúg,búg a mikrofon...és hogy tudnám ezt elérni hogy a mikrofon müködjön de ne zúgjon és búgjon pl. zenehallgatás közben meg egyéb tevékenység során...mert idegesít...please!!!! -
#27197 Helló! Nem eredeti windows 7 em van és az a problémám, hogy kb 2 óránként újraindul a gép... XP-t nem szeretném visszatenni. Mivel lehetne ezt megoldani ? :| -
#27196 be kell latnom nagy hüjeseget irtam lentebb.nem indult el a kivant program de nem a win7 miatt hanem a virusirto (bitdefender)miatt.nem voltam eleg körültekintö,nem neztem eleg kitartoan utana a hibanak
ez volt a ludas
de minden rosszban van valami jo legalabb ujraraktam a rendszert.köszönöm hogy probaltatok segiteni! -
#27195 user error -
#27194 Folyamatosan user error-nak tűnő dolgokat látok.
- Nem a Windows 7 hülyesége, hogy előbb a régi rendszert kell felrakni majd az úja, ez mindig is így volt.
- Xpmode proci igénye (vagyis utasítás készlet igénye) se egy elrejtett információ, csak előtte tájékozódni célszerű pl. az itt lévő faq-ban.
-
#27193 Szerintem nem kell feltelepítened mert a win 7 fel kell hogy ismerje. Állítsd be az alaplapi hangkártyát a biosban,majd távolítsd el a az SB kártyát meg a driverét, indítsd újra a gépet, felkell hogy ismerje a Realtek hangkártyát, ha mégsem akkor az eszköz kezelőben frissíts automatikusan a drivert. -
WinStar #27192 Köszi,és ezt hova kell tennem? -
#27191 üdv!
azt hol tudom beállítani, ha az asztalon szépen elrendeztem az ikonjaimat, azok úgy maradjanak? minden újraindításnál összekuszálódik:( -
#27190 Vegyél bele 2 giga memóriát és jo lesz a win 7 minden játékhoz nekem is win 7 x64 van már és minden játék jol megy -
Coronita21 #27189 VirtualBOX -
#27188 na most lett elegem.adott hogy a kibaxott rozetta kibaxott stone nem hajlando elindulni a "szuperjo" rendszeren.windows7 home premium.erre melle pakolom az xp-t.azon müködik faszan persze.ujrainditasnal nem jön vissza a 7-es mert ö csak akkor szereti ha elöbb az xp van fent!
jo,gondolom en okosabb vagyok van ez a xp-mode!az majd nekem mien jo lesz.
de az nem megy am minden 7.-en csak ent. prof. es ultimate-n!
ugyhogy 7home premium,xp le(meg jo hogy a dolgaimat egy harmadik particion tartom)es felraktam a 7 professional-t!
na mondom jöhet az xp-mode.faxt!a processzorom(e4500) nem tamogatott!
erre varjal gombot! -
#27187 Nem vagy teljes jogú admin már Vista óta, így a Windows 7-ben sem. (rendszergazdafiók is tiltott alapból) -
#27186 Vagy saját tulajdonba veszi. -
exodus2 #27185 Mi az hogy nem engedi? Másik vinyón intézőben jobb egérgomb, tulajdonságok - Biztonság és adsz magadnak írási jogot. -
#27184 Helló mindenki!
Feltelepítettem a Win 7-t (amit nem láttam előre, hogy 32 bites, de már mindegy), és az a problémám, hogy egy régebbi merevlemezen tároltam rengeteg adatot, amit most szeretnék onnan törölni, de nem engedi, mert nincs rá jogosultságom.
Hiába akartam az egész partíciót a rendszergazda tulajdonába venni, egyszerűen nem engedi. Rendszergazdaként vagyok egyedül a gépen, de hiába próbálom átvenni a hatalmat a gép fölött, egyszerűen lázad...
Hogy tudom részlegesen törölni a merevlemez tartalmát? -
#27183 :)
-
#27182 De ez elég régi lehet(2008) van már frissebb az alaplap oldalán, de szerintem ehhez a win 7 is leszedi ami kell. -
exodus2 #27181 Win7 leszedi a megfelelőt, legalábbis nálam IC7nél megfelelőt szedett le, és az IS7 is hasonló konstrukció. -
#27180 ABIT IS7-E2ALAPLAP DRIVERS PACK:
A csomag tartalma:
Realtek Audio Driver
Realtek Fast Ethernet Lan Driver
INTEL Chipset Driver
ABIT Driver pack-Link -
#27179 Ha bevan kapcsolva akkor a Sound Blaster kártya nem fog szólni gondolom az pci kártya!Azt vedd ki,és rakd fel az alaplapi hangvezérlőt valószínű realtek .vagy fordítva alaplapit kikapcsolod és próbálkozol az SL kártyával +driver. -
WinStar #27178 bevan kapcsolva...de akkor hogy tudom telepíteni.Amúgy Abit IS7-E2-es alaplapom van. -
Alien1515 #27177 Aha kösz. Lehet megpróbálom, ha lesz kedvem!