46641
-
WinStar #27256 jah és a Daemon Tools-nál hogy tudom megcsinálni hogy egy mds vagy iso fájlt beletehessek? -
WinStar #27255 egy apró gondom lenne,a vezérlőpultban a hardver és hangnál...és a hangoknál és a tul.nál a hangszínnél elálitotam att a kettőt,amúgy a sáv nem is mozog,de nagyon durva basszusa lett,alapból is durva volt...meg az alsót is elálittotam és fos hangja van...mit csináljak hogy alapra tegyem? :S
Ultimate-es WIN7-em van amúgy... -
#27254 próbáld ki az unlocker programot az talán törli.Unlocker link -
#27253 Megpróbálkoznák egy rendszer vissza állításal március elötti időre és akkor újra aktíválni!De a régi aktivátor mindenképpen uninstall! -
#27252 A régi aktiválást ununstallálni kell,Loaderbern van uninstall,és minden beavatkozást rendszergazda módban indítsd. De ha Buherált előre aktivált Windowsod van akkor sajna csak új telepítés oldja meg! -
exodus2 #27251 Pontosabban március 1óta indul újra 2 óránként a géped. Hát igen, rc akkor járt le. Tehát vagy rc-d van, vagy ha nem akkor rc-s aktiválással crackelték a win7et, és emiatt történik a dolog. -
#27250 Csak te látod aktiváltnak, a zsinór másik végén nem úgy látják. -
#27249 Pár hete kezdte ezt hogy újraindul 2 óránként. Minimum már 2 hónapja van fent windows 7 és azóta nem volt vele probléma. (az aktiválással se, aktiválva van most is) -
exodus2 #27248 Szerintem valami buherált windowsod van, ami elcseszte az aktiválást. Tegyél fel egy normális MSDN-es verziót, abban nem fogsz csalódni. -
#27247 Ezzel aktiváltam: #27216 -
#27246 Rossz az aktivátor. -
#27245 Windows 7 Ultimate 32 bites (6.1, buildszám: 7600) -
#27244 RC verziód van? -
#27243 -
#27242 Csak egy ötlet volt, van amikor törölni nem engedi, mert hosszú a fájlnév vagy az elérési út vagy valami baja van vele, de átnevezni engedi és utána le lehet törölni. -
#27241 megprobálom -
#27240 Egy lemezellenőrzést lefuttatnék, hátha eltünteti a fájlt. -
#27239 nem engedi, mert nincs ott elméletileg, nem található -
#27238 És mit? -
#27237 mivel aktivaltad? -
#27236 :( Hiába aktiválom akkor is ugyan úgy 2 óránként újraindul a gép... :(
Most mi lehet a baj? -
exodus2 #27235 Az fantomfile, előfordult még annó xp alatt is. Próbáld kilőni az explorer-t hátha... -
#27234 Nevezd át egy a betűre és utána töröld le. -
#27233 sajnos nem:
-
#27232 Ha pl. Total Commanderben megkeresed az asztal mappáját és ott próbálod törölni úgy se megy? -
#27231 újrainditás megvolt, de tegnap óta ott van, nem lehet törölni, egy játék ikonját vette át, Mass Effect 2:
-
#27230 Nem teljesen rétem, hogy mire gondolsz, de jobb gomb frissítés szokot segíteni hasonlpó problémánál, vagy újraindítás. -
#27229 Indítsd újra a gépet -
#27228 az asztalon lévő kép törölve lett, de még mindig ott van, ezt hogy lehet eltűntetni , megint törölni akarom és azt írja ki, hogy nem található fájl... -
#27227 nem, de nem hinném, h ez lenne a probléma
a legelső alkalommal, amikor ezt csinálta, még hibaüzenetet is dobott ki, ami viszont gyorsan eltűnt, és csak annyit tudtam elolvasni, h memory read error, meg vmi windowslog féleség, a hozzátartozó szöveget már nem -
#27226 eredeti? -
#27225 Ja, igen, még annyi, hogy scandisk nem talált semmit, memóriadiagnosztikát is futtattam, vmint rendszer visszaállítás kilőve, mert vmi miatt a korábbi visszaállítási pontokat nem találja. -
#27224 Üdv!
Az lenne a problémám, hogy ma reggel óta, miután bejelentkezik a fiókba a win7, 1 perc után kilép, vissza a fiókválasztás képernyője, ami 10 másodpercenként újraindul. Csükkentett módban elindul a windows.
Vmi ötlet esetleg, h mi okozhatja?
-
#27223 THX! Remélem megoldja a problémát! :) -
#27222 Hangszóró ikon az óra mellett >keverő > majd a képen látható eszköz-hangszóróra rákattintasz >jelszintek -
#27221 Már nagyon régóta van komőatiblis virutális meghajtó, én a Deamon tools-t használom, de alcohol-ból is van. -
Rigormortis #27220 jah és 2 giga ram van a gépben,a proci intel 2 core 8500 3.16 Ghz,a win7 az ultimate,a net meg 30/3-as -
Rigormortis #27219 sziasztok lenne egy kérdésem hátha valaki tud valmit mondani,az lenne hogy pl van egy oldal belépek ahol van rádió vagy egy skin stb stb szóval szól a zene aztán egyszer csak megáll a zene az média playerben a látvány majd elindul a zene nd a kép áll vagy ezt forditva vagy szól a zene de ha rá frissitek akkor már egy teljesen másik zene megy én nem tudok rájönni hogy ez mitöl van egyik napról a másikra kezdte ezt csinálni a gép ma újra is raktam a rendszert és frissiben ki is próbáltam de igy is ugyan az a hiba ha winampal játszom le az meg folyamat azt irja hogy buffer aztán az is akad,böngészöben már probáltam az operát,firefoxot,explorert mindegyikkel bibi volt
-
#27218 Vezérlőpult, hardver és hang, hang, hangszórók-tulajdonságok, jelszintek. Mikrofont némítsd el. -
WinStar #27217 és ezt holtudom előhozni?Mindenütt kerestem de nem találtam :S