Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Milyen nevû mappába menti a elõre beprogramozott felvételeket, a Media Center?
Hogy tudom felül írni egy-egy fájlt?
Mert amiket felajánl az nem tudom melyiket válasszam... szóval mi, Hogyan?
#22458: Sajnos sehogy, ezért használ szinte mindenki még 32bites böngészõt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezt a fajta okoskodást és sosem tudtam igazán tolerálni, ezen az nem változtat, hogy te mennyit segítettél, vagy mennyit nem ...
Az dicséretes, hogy sok embernek segítesz, le a kalappal ... Ha azt mondtad volna pl: "Bocs, de ezt rosszul tudod: itt a megoldás" vagy valami hasonlót, akkor azt mondom sorry ...
De így? Olvasgatok én eleget, elég régóta oldom meg egyedül a PC-s gondjaimat, hála istennek mióta itt az internet, az sokat segít a dolgon ...
Ez a tények nélküli fikázás ez csak bullshit ... semmi más ... ehhez nem kell ész ...
Ha olyan "penge" vagy a témában akkor azzal is tisztában vagyok, hogy mind az összes win esetében a legjobban a registry editálgatással lehet finomhangolni ... Ugyanezt csinálják a különbözõ tweaker programok is, hogy ne kelljen nekünk ezt kézzel keresni és pötyögni ...
Hidd el nekem, elsõ kézbõl tudom mekkora a különbség a 3 win között szálkezelés szempontjából ...
Nem kigugliuzott okoskodásra vagyok kíváncsi, hanem személyes tapasztalatra ... guglizni én is tudok ...
Kár ezen lovagolni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mellesleg egy példa szólt az XP-rõl, a többi mind stimmel win7 alá is ...
Ne haragudj, nem akarok veled vitatkozni, mert eddig nem mutattál fel semmit csak kötözködést ... Az eddigi hsz-eid alapján nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, úgyhogy inkább csak olvasgass ... <#integet2>#integet2>
Köszönöm!
A procimagok szoftveresen vannak leszabályozva, de te mind XPrõl beszélsz ez pedig a win7 topic.
A Tweaker programok is ezt a regkulcsot állítják át legjobb tudomásom szerint ...
Szóval Gigabyte GA-MA78G-DS3H alaplapom van, rajta Realtek integrált HD Audio hangkarival. Nemrég váltottam Xp-rõl Win7-re, de amióta váltottam, recseg-ropog a hang játék közben és videólejátszáskor is...
Próbáltam:
- legfrisebb r2.38as drivert
- régebbi, r2.31-es drivert, ami tartalmazza az ATI HDMI-t és a Microsoft UAA-t is
- volt fenn r2.37-es driver is nemrég
- próbáltam driver nélkül is, tehát csak amit a Win7 saját maga felrakott
- próbáltam a hangfrekvenciáját változtatni, úgy sem volt jó...
Szal télleg..és valaki mondta, hogy érdemes a BIOS-t frissítenem...kockázatos mûvelet, de tényleg mindent kipróbáltam már...mit gondoltok? valóban elõfordulhat, hogy Win7-re való áttérés esetén BIOS-t kell frissíteni?
Már csak ebben bízom, illetve az alaplaphoz kapott Driver-DVD-ben, csak hogy abban még Vista-s driver van...megpróbáljam még azt is?
#22445: Nem, nem használ. Ne hasonlítsunk már egy cpu magkezelést egy regedit kulcshoz LOL:D
Ha megadod akkor ellenõrzés nélkül a megadott értéket használja.
Gyakorlatilag tök mindegy hogyan van.
Ez a megalol ... kitalálom: informatikus leszel ...
(De hogy segítsek: Nekem pl: defaultból nem 0 érték szerepelt ott, hanem 256kB ... az pedig minden, csak nem jó kezelés ...)
De mivel tökéletesen megy X4 B50-es prociként ezért 2MB-ot (4x512kB ...) adtam meg neki ... És most minden eshetõséget meg akarok vizsgálni :)
Mindenesetre a mostani nyomozáshoz az új win alatt direkt nem állítottam be neki semmit. De ez csak ma este fog kiderülni, mert ma fogom újra felrakni a BT cuccokat ... Ha akkor is fagy, akkor nem az okozta a hibákat ...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha rendesen adtad meg az értékeket, akkor nem ez a hiba a fagyásodra.
Van valakinek ezzel tapasztalata?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Keresd meg a következõ utat HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\
CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement\
A jobb ablakban keresd meg a SecondLevelDataCache bejegyzést és kattints rá duplán.
Válaszd a decimális típust.
A mezõbe írd be a CPU-d L2 cache-ének pontos méretét Kbyte-ban(512, 1024, 2048....)
Zárd be a regeditet és indítsd újra a számítógépet.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Segíthet még a processzorod L2 Cache memóriájának a beállítása az oprendszerben. Alapból a Windowsok csak 256kbyte L2 Cache menedzselnek és a ha több van a prociban, már pedig a tiédben is több van így azt nem használják ki, pedig az L2 cache memória mérete eléggé befolyásolni tudja a proci számolási kapacitását.
Szóval a windowsokban ezt be kell állítani."
Ennyi ... Nem tudom mekkora sebességnövelõ tényezõ ez, de ártani nem árthat ... viszont most a random foagyások kapcsán eszembe jutott, mi van ha a rosszul beállított L2 cache miatt fagyogat a züsztem ...
Mellesleg általában a Tweaker proggik is kezelik ezt a dolgot (Legalábbis a Windows7 Manager és a TweakUI az tuti ...)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lenne egy érdekes kérdésem az expertekhez: Az egész hétvégémet elsakkozta a qrva win, ugyanis azt a jelenséget produkálta, hogy bekapcsoláskor a desktop csontrafagy ... Újraindítom ... megint ... újraindítom, és utána gyönyörûen mûködik ...
Stabilitástesztek, minden ilyesmi órákat - napokat futottak, nem HW gond, így elindultam SW vonalon ...
Úgy néz ki hogy amikor a hálókártya életrekel, akkor döglik meg a gép ... addig játszottam az induló programok és szolgáltatások letiltogatásával, hogy ha letiltom a Bluesoleil BlueTooth service indulását, akkor nincs gond ... ekkor kipróbáltam egy másik BT stack-et (WidComm...) azzal ugyanez elõjött ...
Utána win reinstall, és mûködik minden szépen ... Egészen a BT telepítésésig ... Viszont nekem kell a BT ... Ráadásul eddig mûködött szépen, pár hete kezdte, és egyre nehezebben indult a Win ...
Valami ötlet? Hálózatos dolgokat nem vágom annyira, de az elég idegesítõ, hogy a BT personal network-öt nem engedte skippelni, vagy tiltani egyik BT stack sem ...
A Microsoft-os stack mûködik, csak szart sem ér, nem tudom használni normálisan ....
Szóval kellene valami ötlet erre ... Valaki találkozott már ilyesmivel?
B kérdés: Ugyebár minden Win szarul kezeli a prociban lévõ L2 cache méretét, ezt érdemes neki manuálisan beállítani ... Milyen gondot okozhat az ha véletlenül többet állítunk be mint ami elérhetõ?
Elõre is köszi!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
steam, origin: ACE_hun
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Tud valaki egy (mûködõ) konvertálót, ami a wtv-t átalakítja avi, mpg vagy hasonló formátumra?
itt egy teszt a kicsikérõl :)