46641
  • The Best
    köszi szépen de sajnos ezzel se müködik nem értem miért recsegnek a hangszorok még mindig
  • saca79
    sziasztok! egy ÉGETŐ problémám van! ashampoo burning studio-t használok írásra, sajna nem tom miért de beadta a derekát, lemez behelyezése után egy perc és kidobja a lemezt "hiba történt a lemez írásakor a lemezre nem lehet írni" hibaüzenettel.Már 5 lemezem bánta! Frissítés, újratelepítésen már túl vok semmi változás. Image Burn mellette tökéletesen működik szal nem az író hibája! Mi lehet a gond?
  • aate
    próbáld meg ezt : Realtek HD Audio 2.44 driver
  • The Best
    Hali olyan kérdésem lenne hogy igaz már többen kérdezték de hiába töltöttem le a a laptophoz a rendes drivert nem muködik megfelelöen a hang recseg ropog meg ilyenek mi lehet még a gond a hangkártya tipusa
    Realtek_ALC268 elöre is köszike
  • bon
    Windows 7-es oprendszernél már nem fog műkődni. Inkább ezt javaslom: link vagy ezt: lint
  • Evin
    c:\boot.ini ha minden igaz.
    Kitörlöd azt a sort, amelyik nem kell. Lehetőleg amelyik végére az XP van írva. Backup-ot mindenképp csinálj.
  • ViniSoundz
    boot menü-khöz ért itt valaki? Egy ismerősömnek fosul van megpartícionálva a vinyója és legyalultam neki a C-t, ráraktam a win7et de előjön a boot menü ahol win7 meg win korábbi verzió választás van.

el lehet ezt tüntetni?

Gondolom a winxp-je is szarul volt már fent, D rendszerindítás, C rendszer néven volt.

szal csak a boot menüt akarom kiszedni hogy automatikusan a win7 induljon, xp már úgysincs rajta.
  • Pupuci
    Sziasztok!
    A következő kérdésem lenne.
    Egy ~200GB-os vinyón van a W7.Ebből van egy darab külön partícionálva ( az elején ) a swapnak.
    Valahogyan nem lehet megcsinálni azt, hogy ez a meghajtó ne jelenjen meg sehol ( sajátgép, TC,intéző, mittudomén ) ?

Simán rejtetté tenni nem lehet ha ezen van a swap de hátha lézetik valami módszer.

kössz
  • ropi88
    lassan én is azon vagyok XD csak még nincs fizu :S
  • ViniSoundz
    oks
  • jimcat
    Csak azért gondoltam mert futó folyamatot lehet menteni(Windows7) ami nyilván még nem fagyott le.
    Ez xp alatt még nem volt.
  • jimcat
    Köszi
  • bon
    Csak hibaelemzésre
  • jimcat
    Nem lehet a DMP fájt újra futatni?Csak hibaelemzésre való?
  • bon
    21%-os a merevelemez kondiciója? Lassan elgondolkodnék a cseréjén.
  • ropi88
    csáó!

avast 5öt használnok... de az nem játszik közbe, hogy ilyen 21%-os a vinyó kondíciója vmi program szerint?
  • bon
    BlueScreenView progit töltsd le és futtasd, kifogja írni részletesen a hibákról az információt. Úgy már könnyebben lehet segíteni.
  • ViniSoundz
    Oylan dolog nem volt valakinek, hogy rányomok a leállításra és bejön egy kékhalál Valami Memory dumping alul és visszaszámol, majd újraindul. Kb 10ből 1szer ezt csinálja. Fogalmam sinc miért. Memóriákat leteszteltem, nem volt hiba.
  • bon
    Hiba esetén kielemezhető a fájl tartalma.
  • jimcat
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne hogy egy dedicated szervert futtatok Windows7 ultimate alatt és találtam egy olyan beállitást a
    Windows feladtkezelö, Folyamatok, jobb gomb a arma dedicated server, Memóriaképfájl létrehozása .
    Ezután a gép létrehoz egy arma.DMP nevü fájlt
    Kérdés ezzel mihez tudok kezdeni?
  •  Evil
    Másik dolog, most másik gép kilett kapcsolva, hálózati megosztás bevan kapcsolva, persze nem csatlakozott az én gépemre aktuálisan, de attól még elérhető volt. És mikor kilett kapcsolva, netemnek annyi, valakinek valami ötlete?
  • aate
    A WgaPlugin biztonságos!: A Microsoft Internet Explorer team a felhasználók visszajelzésére reagálva elkészítette a Windows-hitelesítő ActiveX vezérlő Firefox-os változatát is.
    A nyílt forrású böngészőt előnyben részesítő felhasználók eddig nem tudtak a Microsoft Letöltőközpontból vagy a Windows Update frissítőoldalról olyan fájlokat letölteni, melyek elérése a Windows hitelesítését követelte meg. Ehhez eddig az Internet Explorer használata volt szükséges.
  • Cat 02 #27563
    De akkor a film ne akadjon legalább :s

Ám van olyan bug h tálca nem rejtődik el auto ? Bert van checkelve de nem.
  • bon
    Pedig hasznos dolog és nem zabál nagy erőforrást sem.
  • aate
    Ha vetted akkor aktiválhatod,ha online nem megy akkor telefonon.
  •  Evil
    Hali, win7 oprendszerem van, és a következő gondom van vele.
    A Net időnként megszakad teljesen magától játék közben, vagy akármikor amikor neki kedve van. Helyre állítani meg csak control panel/ netwrok and sharing center/ ch adapter settings/ nél disable / enablézem, utána megint megy jó egy darabig.
    Pár hete még indulásoknál is kellett csinálni, mert egyszerűen nemvolt net a gépen, pedig közbe ugynézett ki minden rendben megy.
    Routerem van, azon keresztül csatlakozok netre, Xp-n/Vistán eddig nemvolt gond, másik gépeken rendesen megy, csak ezen szakad állandóan (persze azokon nem win7 van..)

Az energiatakarékosság kivan kapcsolva a lan drivernél, mert elvileg azis okozza ezt, de annak ellenére hogy az kivan kapcsolva ugyanúgy rossz.

Legfrissebb Lan driver fentvan, többször frissítettem, stb, mégis rossz, ha valakinek van valami ötlete, megköszönném.
  • birdo #27559
    Vettem...számlám van róla....és nem tudok crakkelni... sajnos.
    Oké... átmegyek oda.... úgyis igen rég jártam arra ))
  • Zoli007
    Nincs véletlenül 9-es AVG-d? Az tudja agyondolgoztatni a vinyót.
  • aate
    Ha tört verziód van bármikor megbukhat hiába érvényesítetted anno!Pont ez a lényege a windows új ellenöző programjának.crakeld újra és kerüld az érv ellenörzést. Win Vista SG fórum
  • birdo #27556
    Szóval biztonságos az a plugin letöltése ?
  • birdo #27555
    Tudom, hogy nem a vista topik...de az elv ugyanaz kell, hogy legyen.
    Mikor megvettem két éve és telepítettem, akkor érvényesítettem....
    Úgy egy hete " újra ellenőrizte a gépem....és kiírta, hogy nem eredeti.... pedig eddig frissítette magát..
  • exodus2
    Miért akarod érvényesíteni? Nem véletlenül olyasmit töltenél amihez az kell? Eddig meg azért nem kellett érvényesítened, mert ki volt kapcsolva a frissítés? És ez nem Vista topik..
  • birdo #27553
    Ez vajon azért van mert elsődleges böngésző a Mozillám ?
    Biztonságos a WgaPluginInstall.exe , amit felkínál?
  • birdo #27552
    Több mint két éves vistám van... most jutott eszébe " újra érvényesíteni magát... a következőket írja , hogy töltsem le...de vajon okés lessz így , nem valami árvágás ???

Az érvényesítési eljárás nem folytatható, mert a böngésző nincs konfigurálva az érvényesítési eljáráshoz szükséges parancsfájl futtatására. A Mozilla-alapú böngészők szolgáltatásainak bővítéséhez letölthető a szükséges beépülő modul, és folytatható az érvényesítés.
  • ropi88
    lehet, elképzelhető :) ezt a windows search nevű izét már a telepítés után kinyomom, hogy ne keressen nekem semmit sem XD
  • bon
    pl. indexel vagy töredezetségmentesítést végez.
  • aate
    Test-Disk letöltés
  • aate
    Esetleg még megoldás lehet:Keress rá a testdisk nevű programra a google-vel, szinte minden platformhoz rendelkezésre áll. Elveszett partíciók helyreállításához használható.
    Használata: lemez kiválasztása (ha több is van) + 3 x Enter (Analyse , Quit, Continue) + Write kiválasztása (ha nem látod a listában az elveszett partíciód: Search!) + Enter = elveszett partíció helyre állítva!!!
  • aate
    Ha már RAW akkor nem valószínű,sérült a parició tábla.Én is ki próbáltam anno mindent csak az adatmentés maradt.
  • sunlight
    Egy particionáló programmal valószínű rendbe lehet hozni