Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Augusztus óta használom a Win7 -et és meg vagyok elégedve . Minden szoftverem hibátlanul fut , kivéve a játékokat . Ma kaptam egy gyári CD-t - Gothic III . Telepítés után ismét dll hibát írt ki . Rendszergazdaként ill. XP kompatibilitási móddal is . Ezt a hibaüzenetet kb. játékoknál 50 % eséllyel kapom .
Ötletek ?
Tehát akkor szépen újra kell raknom és kisebb darabokra particionálni a vinyót...
Köszi a segítséget!!Kellemes karácsonyt!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Megpróbáltam hátha dvdrõl tud telepíteni játékot de az is meghal ugyan úgy...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ja és a Pagefile-t másik winyóra célszerû tenni, azonos winyón de másik partíción nincs túl sok értelem.
Alaplap,VGA driverrekre gondolok.
Next PC upgrade: 2022
mi lehet a baj?
szóval van két sata2-es vinyóm és azt mondod, hogy ne azon legyen a pagefile amin a rendszer van? mert most ott van,de nem a c-én, hanem egy kiterjesztett partición, de ugyanazon a vinyón.
egy kérdés is, ha van rá mód akkor dinamikus lemezen hogy lehet megnövelni egy particó méretét? nekem eddig semmilyen programmal nem engedte és a belsõ lemezkezelõn sem tudja növelni, csak zsugoritani, hiába van hely hozzá. ezért van kiterjesztett particióm is. 25 giga nem elég neki, bár most, hogy nincs ott a pagefile és a hiberfile, így egy kicsit jobb a helyzet, de jobb lenne egybe tudni az egészet.
The Matrix has you...
Most vettem egy új gépet és felraktam rá a Win 7 Ultimate 64bites verzióját.Egész korrektül mûködött stb, amíg rá nem dugtam a külsõ winchestert és kezdtem el másolni.Ha kb 500 megánál nagyobb fájlt akarok másolni akkor abba úgy belefagy, csak a reset segít...
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Mi lehet a megoldás?
windows alap játékokat (passziánsz, admirális, fekete özvegy stb.) le tudom vhonnan tölteni külön "windows 7-re" formálva? elõre köszi a segítésget
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Biztos hogy kérdezték már egy páran de azt szeretném kérdezni hogy xp-s progik mennek az uj windows 7-en.Elöre is köszi a választ.
Megnyílik egy windows intézõ ablak, és ott a hivatkozások rész, amit pakolsz, az elérhetõ a tálcán, a hivatkozások utáni nyílra kattintva.
GET OVER HERE!
Bonyolítom még: a külsõ képnézegetõ progival beállított kép most fix háttérkép. Bármilyen témára váltok a kép marad ez, a színek változnak (keret. stb.) a témának megfelelõen.
a win beépített képnézegetõ használatakor a megtekintett kép sötét, illetve a kép mellett jobb/bal oldalon lévõ fehér csík sárga színû (mintha a fényerõt levenné) de amint diavetítésre kapcsolok a kép tökéletes.
Feltettem egy "külsõ" képnézegetõ progit, azzal tökéletes a kép és háttérnek is sikerül beállítanom a bármelyik képet.
2009. szept. 18. 22:49 | privát | válasz erre | #16717
" A kép nem állítható be tapétának ! Belsõ hiba történt!
beyo is hasonló cipõben jár.
win7 Ultimate és tiszta.
Bármilyen témát töltök le annak képei sem látszódnak, csak üres/fekete négyzetek a személyre szabás menüpont alatt.
Bármilyen kép háttérként történõ beállításánál a lenti hibaüzenetet kapom. Valaki tudja mi lehet a hiba? 2-3 hete jön elõ, elõtte tökéletes volt.
" A kép nem állítható be tapétának ! Belsõ hiba történt!
Kellemes estét.
Keresgéltem már mindenhol ASUS P5PL2-E alaplaphoz hangkártya driver-t de nem találok egy használhatót sem!Feltelepül valami de még sem szól semmi!
Egyáltalán van normális friss meghajtó ami kompatibilis a Windows 7-el?
A segítséget megköszönném!
3500mhz athlon proci am2 van benne mert sztem ezt kihagytam
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.