Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Töltsd le a legfrissebb DirectX-et!

bojti
Sziasztok !
Augusztus óta használom a Win7 -et és meg vagyok elégedve . Minden szoftverem hibátlanul fut , kivéve a játékokat . Ma kaptam egy gyári CD-t - Gothic III . Telepítés után ismét dll hibát írt ki . Rendszergazdaként ill. XP kompatibilitási móddal is . Ezt a hibaüzenetet kb. játékoknál 50 % eséllyel kapom .

Ötletek ?

Megvan a hiba...Meghal a gép ha a 880Gigás particióra akarok másolni de ha az 50gigás vinfosnak fenntartottra akkor simán megy...
Tehát akkor szépen újra kell raknom és kisebb darabokra particionálni a vinyót...
Köszi a segítséget!!Kellemes karácsonyt!
Köszönöm a választ
fel szeretném rakni a Map&Guide programot 64bites rendszere
Valami bios beállítás esetleg?Vagy rakjam újra a gépet és szedjem kisebb darabokra az 1T-s vinyót?
Kicseréltem a kábelt de semmi változás:S
De ezt nem csak külsõ vinyónál hanem dvdnél és pendrivenál is csinálja.De azért kicserélem a sata kábelt hátha.
bon
Rossz a kábele a külsõ winyónak, egyszer találkoztam már ilyennel mondjuk az egy USB-s scanner volt, de használat közben fagyot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Elsõ dolgom volt, de semmi változás.Közben felraktam rá az xp-t és azzal is ugyan ez van úgyhogy szerintem valami hardveres probléma lehet, nade mi?😄
Megpróbáltam hátha dvdrõl tud telepíteni játékot de az is meghal ugyan úgy...
bon
Kézzel, lesz amit felismer, de ha van újabb a gyártó oldalána kkor szt célszerûbb használni. Ha alaplapi hangkártyád van lehetnek gondok hangminõség terén (recsegés)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Üres lemezen nincs mit beolvasni a dvd olvasónak, elõször írjál rá valamit.

bon
Elõször csökkenteni kell a kiterjesztett partíció méretér, majd utána növelni az elsõdlegest. Amúgy Paragon Particion Manager-t célszerû használni.

Ja és a Pagefile-t másik winyóra célszerû tenni, azonos winyón de másik partíción nincs túl sok értelem.

bon
Nem tudok ilyenrõl, de a kompatibilitás fül az jobb gomb az alkalmazáson és tulajdonságoknál található.

MeoH
FElpakol mindent. NEhany hardverrel szokott csak gond lenni.

fuck mmo's..i.,

grebber
Ha felteszem a Win 7-et akkor nekem kézileg kell majd valami drivert feltennem vagy õ maga megkeresi?
Alaplap,VGA driverrekre gondolok.

Next PC upgrade: 2022

sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy vettem 50 db tdk dvd-r és nem olvassabe nekem az olvasóm
mi lehet a baj?
bigapó
most ezt magyarul is légyszi😊

szóval van két sata2-es vinyóm és azt mondod, hogy ne azon legyen a pagefile amin a rendszer van? mert most ott van,de nem a c-én, hanem egy kiterjesztett partición, de ugyanazon a vinyón.

egy kérdés is, ha van rá mód akkor dinamikus lemezen hogy lehet megnövelni egy particó méretét? nekem eddig semmilyen programmal nem engedte és a belsõ lemezkezelõn sem tudja növelni, csak zsugoritani, hiába van hely hozzá. ezért van kiterjesztett particióm is. 25 giga nem elég neki, bár most, hogy nincs ott a pagefile és a hiberfile, így egy kicsit jobb a helyzet, de jobb lenne egybe tudni az egészet.

The Matrix has you...

MeoH
Rocketdock a progi neve. ingyenes. google a baratod.

fuck mmo's..i.,

Sziasztok Volna egy kérésem Konpabilis varázslót hóll lehet meg találni. Keresem egy ideje.
Ahonnan szerezted a képeket ott nem írják?
Rowlend
És honnan tudnám beszerezni vagy mi a neve a programnak?

GET OVER HERE!

bon
Külön programmal, nem része a Windows-nak.

Rowlend
Ezt a kétféle menüt hogy lehet elõhozni?

Menü1

Menü2

GET OVER HERE!

bon
Legújabb driverek-et felraktad? Különös képpen az alaplapi driverek-et.

bon
Benne vannak a Windows 7-ben, minek akarod még külön is letölteni?

Üdv!

Most vettem egy új gépet és felraktam rá a Win 7 Ultimate 64bites verzióját.Egész korrektül mûködött stb, amíg rá nem dugtam a külsõ winchestert és kezdtem el másolni.Ha kb 500 megánál nagyobb fájlt akarok másolni akkor abba úgy belefagy, csak a reset segít...
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Mi lehet a megoldás?
sziasztok!
windows alap játékokat (passziánsz, admirális, fekete özvegy stb.) le tudom vhonnan tölteni külön "windows 7-re" formálva? elõre köszi a segítésget
RelakS
Van, hogy a telepítõ benyögi, hogy neki legalább Windows XP kell

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ugye ezt te sem gondoltad át igazán? A vállalatok és az otthoni felhasználók elég jelentõs része xp-t használ, ha most azok a programok amik xp alatt mentek, nem indulnának win7 alatt, az Ms felköthetné a gatyáját.. fõleg ha win7et akarnak értékesíteni.
Sziasztok!!
Biztos hogy kérdezték már egy páran de azt szeretném kérdezni hogy xp-s progik mennek az uj windows 7-en.Elöre is köszi a választ.
Tálcán jobb egérgomb - Eszköztárak - Hivatkozások

Megnyílik egy windows intézõ ablak, és ott a hivatkozások rész, amit pakolsz, az elérhetõ a tálcán, a hivatkozások utáni nyílra kattintva.
Rowlend
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy a tálcán legyen egy menüpont ráviszem az egeret és felnyílik egy ilyen "tároló" ahova azt pakolok amit akarok. Bocsi az idióta megfogalmazásér, este van<#fogmosas>

GET OVER HERE!

Galériámba betettem egy képet, de ide linkelni nem tudom

Bonyolítom még: a külsõ képnézegetõ progival beállított kép most fix háttérkép. Bármilyen témára váltok a kép marad ez, a színek változnak (keret. stb.) a témának megfelelõen.
ATI 5770, dwm fut (asztali ablakkezelõ).
Semmilyen progi nincs, viszont még egy érdekesség:

a win beépített képnézegetõ használatakor a megtekintett kép sötét, illetve a kép mellett jobb/bal oldalon lévõ fehér csík sárga színû (mintha a fényerõt levenné) de amint diavetítésre kapcsolok a kép tökéletes.
Feltettem egy "külsõ" képnézegetõ progit, azzal tökéletes a kép és háttérnek is sikerül beállítanom a bármelyik képet.
Nah, ATI crossfireX van? Nvidia van? Annak is a drivere lehet probléma. DWM fut? Feladatkezelõben megnézheted.
bon
A háttered nem fekete véletlenül az asztalon? Nincs felrakva valami téma vagy dreamscreen avgy hasonló háttér képpel manipuláló progi?

bon
Eseménynapló nem ír semmit?

© beyo
2009. szept. 18. 22:49 | privát | válasz erre | #16717
" A kép nem állítható be tapétának ! Belsõ hiba történt!

beyo is hasonló cipõben jár.
exodus2!

win7 Ultimate és tiszta.

Bármilyen témát töltök le annak képei sem látszódnak, csak üres/fekete négyzetek a személyre szabás menüpont alatt.
Véletlenül nem lehet hogy szoftverhamisítás áldozata lettél? ÉS milyen windows verziót használsz?
Üdv!

Bármilyen kép háttérként történõ beállításánál a lenti hibaüzenetet kapom. Valaki tudja mi lehet a hiba? 2-3 hete jön elõ, elõtte tökéletes volt.

" A kép nem állítható be tapétának ! Belsõ hiba történt!

Kellemes estét.
Ezt próbáld meg felrakni: http://cid-d821cedfa1e56774.skydrive.live.com/self.aspx/Windows%20Vista%20-%207/audioadi610x6100%5E_vista.zip
Fura, nálam a 6 éves gépemen semmi probléma nincs a telepítõvel. MSDN Ultimate verziót raktam.
Helló lehet ezt már sokan kérdezték de lassan fél napja keresem rá a megoldsát de eggyenlõre nme találom. Asus p5b-e alaplapom van és nem áll le a gép ha a leállítás gombra nyomok. a Vinyó és a monitor leáll szépen de maga az áram megvonási mûvelet elmarad és üresben jár a gép. Valakinek sikerült orvosolni a problémát ? Segítséget a [email protected] címre írjátok meg legyetek olyan szivesek. Köszönöm elõre is a segítséget.
berczely
Sziasztok!

Keresgéltem már mindenhol ASUS P5PL2-E alaplaphoz hangkártya driver-t de nem találok egy használhatót sem!Feltelepül valami de még sem szól semmi!
Egyáltalán van normális friss meghajtó ami kompatibilis a Windows 7-el?

A segítséget megköszönném!

semmi hibát nem ír csak egyszerüen lassu az egész mikor kiírja hogy a telepítõ indul aztán ha bejön és elkez telepíteni 1% megál a telepítõ fél óra mulva is ugyan ugy áll már másik lemezel is próbáltam próbáltam már chip magazinhoz adták azt hiszem egyet azzal is amit letöltötem azzal is a saját erdetimel is de ugyan ugy...
3500mhz athlon proci am2 van benne mert sztem ezt kihagytam

MR ME
majd meghekkeled

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
gondolom a kicsomagolasnal 2ora hosszat 0%-nal al... es nem csak nala van hanem masnal is orginal OS-el is ugyanezt csinalja...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life