Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom Profod van, abban alapból ki van kapcsolva.
http://goo.gl/gd6Zi5
lehet nem a legmegfelelõbb helyre írok de, jobbat nem tudok.
szóval a laptopomon win 7 az asztali számítógépemen pedig win xp sp3. az asztali géprõl szeretném átrakni a fotóimat a laptopra, de 50gb van összesen. pendrive-om nincs akkora és nincs annyi üres dvd-m se. így a hálózaton belüli megoldásra gondoltam ami a legegyszerûbb lenne. hogyan tudnék win7-en keresztül megosztani az asztali számítógép adatait, hogy a fotóimat és az egyéb szükséges dolgokat átmásolhassam?
segítségeteket elõre is köszönöm!
ja és: boldog karácsonyt!
:3
Azt hogy ha nem nyúlók a géphez ok ideig akkor bejön ilyen "alvó" állapot.Ezt hol is kell kikapcsolni?
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
Ez normális, átcsoportosít ha kell neki valami. A sipítozás nem normális, állíts nagyobb lapozófájlt.
KMPlayer-hez nem kell codec, zenéhez, filmekhez tökéletes, a windóz beállítasit felismeri, de te is megadhatod, hgoy milyen be és kimenetet használjon. nagyon fullos kis program.
The Matrix has you...
Más: Nem tettem fel semmi codecs packot meg semmit se a hanghoz sem tettem fel rendes drivert csak amit a win talált magának.Filmeken van hang játékokban nincs csak elvétve.
Ez mi tegyek fel rendes drivert vagy codec kell?
Vannak ugye a startmenü ikon mellé tett ikonok.Na én ugy szeretném hogy ugy legyen mint xp vagy vistánál.Hogy ha megnyitom az adott progit akkor ikonja ne tûnjön el hanem maradjon ott és mellette nyiljon meg a tálcán a fül aminek kell.
Mert most így az ikonok helyére jön a megnyitott ablak.Ezt hogy kell ?
Remélem érthetõ mit szeretnék!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vistán alapból eltûnt és teljes ablakban futottak a progik!
Kapásából találta egy ilyet:
Ez micsoda friss rendszernél?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Garis még minden.....
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
földelési problemó... annyi minden lehet ám
sok sikert!
Ja és boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
KH-s bekapcsológomb😊
sztem valmi nagyon nüanszos dolog lehet ott.. ha megvan a hiba oka, azért írd be ide is
Ünnepek után megy a szerelõhöz<#szomoru1>#szomoru1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
The Matrix has you...
Az IDE kábelek ha rosszak akkor szokott még bibi lenni,ha jól tudom?
http://kep.ivpicture.hu/261733.jp
The Matrix has you...
Megkérdem itt is ,hátha valaki tud segíteni.
Szóval a gépem idõközönként nem reagál a power gombra,miközben a tép áram alatt van.
A tápot már kicseréltettem 500w-os thermaltake,de ugyanaz a hiba.
Ez milyen hiba lehet,bios esetleg?
Azt hallottam,hogy bizonyos win 7 aktiváló "programok" megbolondítják a biost,lehet,hogy egy ilyen vágta haza a biosom?
Ha igen ezt valahogy lehet orvosolni alaplap csere nélkül?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Köszi a gyors választ, ezeket a köröket már megfutottam. A PPM nem tudja kezelni a dinamikus lemezt. csak surface test, vmilyen info és még egy dolgot tud megnézni rajta, de semmi lemezkezelést nem hajlandó elkezdeni. de tényleg😊
Win7 lemezkezelõjénél is ez van, hiába van ott az üres , formázatlan partició, nem tudja megnövelni a méretet, ha formatálom, akkor sem, csak igy tudja kezelni, kiterjesztettként.
Most már tapasztalatból tudom, hogy egy vinyónál felesleges a lemezt dinamikussá alakitani, nem jár elõnyökkel. Akkor fogom tudni kihasználni azt a kevés pluszt, ha veszek még egy ugyanilyen vinyót; bár ekkor is kérdéses, hogy otthoni alkalmazásban érdemes-e, mert ugye servereknél már elõny van benne, asztali gépnél szerintem nem sok. talán a mirrornak, az jó.
The Matrix has you...