Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vistánál is kellett hogy induljanak, csak maximum kis odafigyelés kellett, kis ügyeskedés, esetleg a program egy újabb verzióját letölteni, és nem az 1000éves beta verziókat próbálgatni.
[HUN]FaTaL
Vezérlõpult->Programok és szolgáltatások->Windows szolgáltatások ki és bekapcsolása, bepipálod a játékokat is ok.

Gondolom Profod van, abban alapból ki van kapcsolva.

http://goo.gl/gd6Zi5

Vista-sat innen tölthetsz, nem próbáltam, de valószínûleg mûködik: http://rakshits.wordpress.com/2007/06/23/windows-vista-games-for-xp-update/
köszi a választ.csak azért kérdeztem mert a vistánál hallottam hogy nem indulnak és ezért gondoltam hogy lehet itt sem és inkább ezért kérdeztem meg olyanoktol akik tudják merre hány méter.de mégyegyszer köszi a választ
DJ RX7
köszi szépen!

:3

http://www.hogyan.org/fajl-es-nyomtatomegosztas-7-es-xp-kozott
DJ RX7
üdv!
lehet nem a legmegfelelõbb helyre írok de, jobbat nem tudok.
szóval a laptopomon win 7 az asztali számítógépemen pedig win xp sp3. az asztali géprõl szeretném átrakni a fotóimat a laptopra, de 50gb van összesen. pendrive-om nincs akkora és nincs annyi üres dvd-m se. így a hálózaton belüli megoldásra gondoltam ami a legegyszerûbb lenne. hogyan tudnék win7-en keresztül megosztani az asztali számítógép adatait, hogy a fotóimat és az egyéb szükséges dolgokat átmásolhassam?

segítségeteket elõre is köszönöm!
ja és: boldog karácsonyt!

:3

nekem nincsenek benne a windows 7-ben ezek a játékok, bátyám egyetemista ingyen kapta windows 7-et meg anno magyar megjelenés elõtt, azt használom de licensz minden van.:S
Mert nem volt kedvem letölteni, ezt meg kaptam GS-hez.
grebber
Áj de régen volt ilyeneket ki kellene írni txt-be mert elfelejtem õket.
Azt hogy ha nem nyúlók a géphez ok ideig akkor bejön ilyen "alvó" állapot.Ezt hol is kell kikapcsolni?

Next PC upgrade: 2022

bigapó
de ezek szerint több van, mint 3 giga, akkor miért nem 64 biteset használsz?

The Matrix has you...

8 giga lapozófájl nem elég?<#confused>
[HUN]FaTaL
"IDLE-ben 1 gigát használ(szerintem ez rengeteg)"

Ez normális, átcsoportosít ha kell neki valami. A sipítozás nem normális, állíts nagyobb lapozófájlt.

Segítsetek már! 3,2 gb-ot ismer fel mert 32 bites, ez oké. IDLE-ben 1 gigát használ(szerintem ez rengeteg), és a játékokban 2,5 giga körül sipítozik, hogy nincs elég memória. Ki lehet kapcsolni?
bigapó
tedd fel az alaplapi hangkártya driverét vagy ami benne van, gyártó oldala vagy az alapból megkapott cd-n van, kis szerencsével és a 21. században ez már általános, automata update-el tudod frissiteni.

KMPlayer-hez nem kell codec, zenéhez, filmekhez tökéletes, a windóz beállítasit felismeri, de te is megadhatod, hgoy milyen be és kimenetet használjon. nagyon fullos kis program.

The Matrix has you...

grebber
Köszi sikerült!

Más: Nem tettem fel semmi codecs packot meg semmit se a hanghoz sem tettem fel rendes drivert csak amit a win talált magának.Filmeken van hang játékokban nincs csak elvétve.
Ez mi tegyek fel rendes drivert vagy codec kell?

Gyorsinditás menüsort akarsz: http://i4s.hu/2009/02/windows-7-gyorsinditas.html
grebber
Na még 1 kérdés és szerintem jó darabig kussolok😄
Vannak ugye a startmenü ikon mellé tett ikonok.Na én ugy szeretném hogy ugy legyen mint xp vagy vistánál.Hogy ha megnyitom az adott progit akkor ikonja ne tûnjön el hanem maradjon ott és mellette nyiljon meg a tálcán a fül aminek kell.
Mert most így az ikonok helyére jön a megnyitott ablak.Ezt hogy kell ?

Remélem érthetõ mit szeretnék!

grebber
Akkor még 1 kérdés az asztal megjelenítése gombot az óra mögül hogyan lehetne a star menü logo mellé tenni??

Erre gondolni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

[HUN]FaTaL
A tálca látható a többi ablak elõtt opcióra gondolsz, de ha jól látom már nem lehet beállítani.

grebber
Az nem az!

Tálca automatikus elrejtésére gondolsz? Tálcán jobb egérgomb - Tulajdonságok - És tálca automatikus elrejtése
grebber
Hol tudom azt beállítani hogy a programok teljes ablakban fussanak ne legyen alul a Taskbarnak a csíkja??

Vistán alapból eltûnt és teljes ablakban futottak a progik!

Mentsd le a regisztrybõl, aztán töröltesd. Ha bármi nem menne, akkor az elmentett regfájlra kattintva visszarakhatod. Szerintem is téves riasztás.
grebber
Nem aktiváltam még csak most telepítgetem a sok szarjaimat!Akkor törölhetõ nyugodtan?

Bár nem egyhangú hogy tényleg téves e. Aktiváltad a windowst? Lehet hogy az aktiválás üti ki azt a részt, mivel nálam aktivált win7nél nincs ilyen a registryben.
Téves riasztás, itt találsz leírást errõl a registry bejegyzésrõl: http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=7653&st=0
grebber
Fel is tettem a windows 7-et semmit nem tettem fel csak egy total commander és egy malware vírusirtót.

Kapásából találta egy ilyet:

Ez micsoda friss rendszernél?

RelakS
Amikor megnyomom az alvás gombot, szeretném, ha a számítógép kikapcsolna. XP-ben erre frankón van lehetõség, de win7-ben úgy vettem észre, hogy nincs. Van rá valami trükk, vagy rosszul vettem észre? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Majd a szervizes ismerõsöm megnézi.
Garis még minden.....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

polluxware
ha van csipeszed, vagy hasonló azzal megnézhetnéd hogy ha csak simán az alaplapon érinted össze a power switch-et akkor mit csinál..

földelési problemó... annyi minden lehet ám

sok sikert!

Ja és boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!

bon
Én alaplap hibára gondolnék, már ha a táp kizárható.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

polluxware
bios-t nem hinném hogy csak úgy felülírná.. egyébként windows-ban is és bios-ban is vannak erre való beállítási lehetõségek hogy a power button mit hogy csináljon.

KH-s bekapcsológomb😊

sztem valmi nagyon nüanszos dolog lehet ott.. ha megvan a hiba oka, azért írd be ide is

Csak akkor néha miért indul,pl most is megy a gép,néha meg nem indul az istennek sem.
Ünnepek után megy a szerelõhöz<#szomoru1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sziasztok,azt szerintetek lehet egy vinyón 32 bites és 64 -es win 7 egyszerre?Most a 32 -es van,emellé felrakható a 64 -es és lesz boot menü??????köszi.
bigapó
ez komolyabb problemre enged következtetést, szóval szerintem egy szakembernek kéne emgnézni. lehet, hgoy tényleg bios, de ha el sem indul akkor az táp, bár nem értem miért csinálja újjal is. nézd meg esetleg másik konnektorban, lehet az is hibás vagy az elosztó, bármi.

The Matrix has you...

Ez meg sem mukkan és régen nem csinált ilyet,olyan 1 hónapja kezdte elõször de akkor úgy nem fordult elõ többet,de most egyre gyakoribb.
Az IDE kábelek ha rosszak akkor szokott még bibi lenni,ha jól tudom?

bocs rosszul linkeltem http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=261733
Ma megkaptam haveromtól Assassin's Creed-et gyorsan fel is tettem le patchelte magát, aztán mikor indítani akarom ez a kép fogad, valakinek ötlete? neki xp-n tökéletesen megy.
http://kep.ivpicture.hu/261733.jp
bigapó
Ez tényleg nem win7 szerintem, de mi a probléma konkrétan? bekapcsolásnál benyomod és olyan mintha nem indulna el? mert ilyet nekem is csinál, de mindig, mert a tápom igy van beállitva, ilyen csökkentett terhelésû vagy hogy mondják, amolyan gépkímélõ dolog. szóval bekapcsol a gép, de a ventik és a többi dolog csak késõbb indulnak be. Enermax, ha jól tudom az újak mind ilyenek.

The Matrix has you...

Sziasztok.
Megkérdem itt is ,hátha valaki tud segíteni.
Szóval a gépem idõközönként nem reagál a power gombra,miközben a tép áram alatt van.
A tápot már kicseréltettem 500w-os thermaltake,de ugyanaz a hiba.
Ez milyen hiba lehet,bios esetleg?
Azt hallottam,hogy bizonyos win 7 aktiváló "programok" megbolondítják a biost,lehet,hogy egy ilyen vágta haza a biosom?
Ha igen ezt valahogy lehet orvosolni alaplap csere nélkül?

bojti
Igen leszedtem a legújabb Directx-et most jó .
Kössz mindenkinek !

bon
Az alaplapi raid-nek én sem sok értelmét látom, a szerverek raid vezárlõjéhez képest gagyik, de egy külön vásárolható Adaptec raid kártyához képest is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Tuti megoldja a problémát a Directx felrakása.

bon
Ja meg amúgy is sokkal újabb Directx-ek vannak a Microsoft oldalán mint amivel kiadják a Windows-okat.

bon
Akkor is le kell szedni a directx-et, mert alapból a se a Vista, se a Windows 7 nem tartalmazza a directx9-es fájokat.

bigapó
Szia.

Köszi a gyors választ, ezeket a köröket már megfutottam. A PPM nem tudja kezelni a dinamikus lemezt. csak surface test, vmilyen info és még egy dolgot tud megnézni rajta, de semmi lemezkezelést nem hajlandó elkezdeni. de tényleg😊

Win7 lemezkezelõjénél is ez van, hiába van ott az üres , formázatlan partició, nem tudja megnövelni a méretet, ha formatálom, akkor sem, csak igy tudja kezelni, kiterjesztettként.

Most már tapasztalatból tudom, hogy egy vinyónál felesleges a lemezt dinamikussá alakitani, nem jár elõnyökkel. Akkor fogom tudni kihasználni azt a kevés pluszt, ha veszek még egy ugyanilyen vinyót; bár ekkor is kérdéses, hogy otthoni alkalmazásban érdemes-e, mert ugye servereknél már elõny van benne, asztali gépnél szerintem nem sok. talán a mirrornak, az jó.

The Matrix has you...

Sokszor nekem is ezt írta ki. Segített hogy a http://www.dll-files.com oldalról letöltöttem a dll-t és bemásoltam a játék könyvtárába. Ha újabb dll hiányzott azt is. Így megúszható a directx újratelepítése, ami nem is biztos hogy megoldja a problémát.
bojti
Az Everest szerint Direct x 10.1 van fenn és a legújabb Nvidiás driver használom .