46641
-
#44786 Nem fogsz tudni bele rakni DDR memóriát, fizikailag lehetetlen. -
kl24h #44785 A DDR, DDR2, DDR3 között különbségek vannak, mert nem ugyanott vannak a választékok, lásd DDR SDRAM! -
TomBond #44784 Először is nézz utána a dolgoknak, mert úgy tűnik nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. -
#44783 Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem, a gépemben 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM van, van e annak értelme,hogy beleteszek egy 1 GB DDR 400 MHZ ramot??
sejtem a választ, de azért megkérdezem. -
bcrics #44782 Hello, másnál is beszürkült a Chrome a Win rendszerfrissítések után?
Link
De csak a munkafelület, a böngésző fejléce már nem olyan.
Már újraraktam a böngészőt, de semmi.
-
BIZ0906 #44781 Nem arra értem kétszer is ott volt a per jel a küldendő üzinél még sem tette ki xD -
buko20 #44780 Az baj, mert dvd meghajtó nincs benne :) -
#44779 Régebbi gépek nem mindig szeretik az usb-ről telepítést. -
buko20 #44778 Helló laptopra telepiteném a windows7-et usb-ről, de már a legelején baj van. Kiválasztom hogy usb-ről induljon a gép, utánna egyből ami bejön hogy fekete kép és töltődik a fehér csík, ott kikapcsol a gép. HP compaq nc4400. XP van rajta. -
ACE #44777 C:\Windows\Installer nálam ez is 4.5 Giga... -
#44776 // -
#44775 Hogyne lenne \\ -
BIZ0906 #44774 Dikk nincs per jel xD
-
BIZ0906 #44773 C:WindowsSoftwareDistributionDownload -
BIZ0906 #44772 C:WindowsSoftwareDistributionDownload
Ennek tartalmát nyugodtan törölheted. -
#44771 cclenaner tudja honnan kell törölni ha jóltudom -
ACE #44770 Hol? -
#44769 visszaállítási pontot hoz létre egyszer, és a frissítési előzmények is törölhetők -
ACE #44768 Jó, azt értem, de ezek a frissítések nem a jelenlegi már meglévő file-okat "váltják fel" vagy kéne nekik? A régiek úgy gondoltam ilyenkor törlődnek és a javítottak maradnak. Amit meg letölt az ne maradjon már a vinyón... -
#44767 csak az office sp1 volt 800mb, az update 1 pedig 600. NEkem összesen 2,4gb-t szedett le... -
ACE #44766 pl. észrevettem, hogy a WindowsSystem32DriverStoreFileRepository alatt ott van az összes előző felinstallált Nvidia driver, darabonként 250-300 MB 12 korábbi verzióban, ami önmagában 3.5 Giga. Az minek oda? Miért nem lehet törölni? A Win8.1 jobb ilyen szempontból vagy az is ugyanígy zabálja a helyet, és megőrzi a régi drivereket? Minek? -
ACE #44765 Direkt néztem, frissítés előtt 24.258 GB hely volt a rendszer SSD-n, most frissítés után 21.381 GB. Ez természetes hogy egy frissítés megeszik a vinyóból 3 Gigát??? Office frissítéseket is felraktam, de azért ez abszurd. -
#44764 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést. -
zoranpityu68 #44763 Sziasztok!
A windows 7 telepitettem a gépemre olyan problémám van hogy a böngészö megnyitása után nem teljes a képernyő,van felül kb 5cm sáv.Teljes képernyőt szeretnék ebben kérnék segitséget.Előre is köszi! -
#44762 Itt kikeresed a laptop pontos típusát (van belőle több féle, nem tudom melyik az), kiválasztod az operációs rendszeredhez tartozó hálókártya drivert, letöltöd, telepíted. Ha előtte felraktál másik drivert, akkor azt előtte uninstalláld. -
DonPedro22 #44761 Kellene egy kis help, kaptam egy kicsi laptopot acer aspire v5 és ezen alapból win 8 volt fent, így lett vásárolva, kérték hogy cseréljem le win 7-re meg is van de az a kis bökkenő hogy a kedves nem tud csatlakozni wifire mert a hàlòkàrtya drivert nem tudta telepíteni automatikusan, tehàt semmiféle netet nem tudok csinàlni, pròbàltam drivert leszedni hozzá de mind win 8-ra talàlta, valakinek valami ötlet?? -
#44760 Nem hinném, mivel az egérkurzor az látható. A login screent már nem látom, valamint az ujjlenyomat érzékelő zöld ledje sem kezd el világítani, hogy használható, és beléphetek.
Valamint a Win + P-t nyomogattam egy ideig, és nem történt semmi, de holnap ha tudok, akkor megpróbálok keríteni egy monitort és megnézem. -
#44759 Nem lehet, hogy bekapcsolódott a vga kiment és az lett az elsődelges kkjező? -
#44758 Üdv Mindenkinek!
Érdekes és sajnálatos problémával találkoztam ...
Van egy laptopom, amiben van 2 HDD, az egyiken céges oprednszer (Win7 Enterprise x64) a másikon privát. (Win 7 Pro x64)
Tegnap este valami történt, és amikor újraindítottam, hogy átváltok a másik oprendszerre, elindult a chkdsk, és konzisztencia hibákat talált, majd nekiállt kijavítani ... (épp a konyhában ügyködtem, csak arra lettem figyelmes, hogy nem a Win indul, hanem más történik, emiatt skippelni sem tudtam ...)
Sajnos nem úgy sikerült neki, ahogy eredetileg eltervezte, emiatt a céges rendszerem azóta nem indul el. Eljutok a Starting Windows képernyőig, majd megjelenik a kurzor, funcióbillentyűk működnek, hibernálni tudok, de minden fekete ... Safe módban ugyanez. Telepítőről indítva addig jutottam, hogy valami okból az alap 100MB-os partíciót, amit a WIN létrehoz, átnevezte C: meghajtóra, és a normál C: meghajtót D:-re.
A másik oprendszer alól nézve a filerendszer "jónak tűnik", de ez semmit nem jelent.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Hogyan tudnám ezt megoldani? Jelenleg külföldön tartózkodom, így nem tudom megoldani, hogy a privát oprendszeremen is tudjam használni a VPN-t, pont emiatt a reinstall sem opció.
Rémlik, hogy találkoztam már hasonlóval, de sajnos netem is ritkán van, így guglizni sincs sok időm, reméltem talán azzal fel tudom gyorsítani a keresést, ha rákérdezek!
Előre is köszi! -
#44757 IDE módra éllítva próbáltad telepíteni? -
Szigner #44756 Ehhez a típushoz nem találtam semmilyen sata vezérlőt...vagy csak én siklottam el felette? -
#44755 Saza vezérlő fog kelleni, vagymide módra kell állítani a vezérlőt. -
Szigner #44754 Bocs, félreírtam...Sp1-es...Az MSDN hálózatáról lett letöltve...Ahci módban van ha jól emlékszem...ez egy Abit DB7II alaplap... -
#44753 Ha sp3-as a telepítő akkor tuti nem gyári. Sata drivert az alaplap oldaláról lehet letölteni. Milyen módban van a bios-ba a winyó? Sata, ide, ahci? -
Szigner #44752 Persze, ott látható...sőt ha rámegyek, hogyx betallózzam az illesztőprogramot, akkor látja is a merevlemezt, meg az pendrive-t is -
#44751 A BIOS-ban látható a merevlemez? Ezt kellene először megnézni. -
Szigner #44750 Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba írok-e...bocs, hogy ha nem!
Olyan problémám lenne, hogy a windows 7 telepítő (Nem buherált, gyári Sp3-as)amikor lehetne partícionálni a merevlemezeket, ott nem talál semmit, hanem valami illesztőprogramot akar betölteni! De egész eddig ilyet nem kért, a géppel nem változott semmi... Próbáltam máér mindent, de nem jutottam előbbre:/
Esetleg valakinek valami ötlet? -
#44749 Végül a Eset SS7 telepítése és futtatása javított valamit, remélem már így is marad. -
#44748 Futtatás: msconfig (ezen belül eszközök-rendszer visszaállítás)
Vagy, ajánlom a CCleaner progit, ami e mellett még helyfelszabadításra, tisztításra is jó. -
#44747 Azt, hogy tudom törölni?