Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Tehát akkor erre nincs megoldás hogy ne a többi jelenleg futó ablak mellett legyen a tálcán?

Next PC upgrade: 2022

Hogy néz ki nektek a számítógép-kezelés/Helyi felhasználók és csoportok/Felhasználók-ban? (Nekem 4sor van: A felhasználó nevem, HomeGroupUser$, Rendszergazda és a Vendég fiókok.) Valamelyiket lehet törölni vagy ne nyúljak hozzá?

rooney8
de szerintem a win 7 kavar be... mert eddig xp-n mûködött, bootolni lehet róla, érzékeli is a gép, csak a "hetesen" nem látja<#nemtudom>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bon
Tehát a meghajtóval nem stimmel valami, egy adat kábel cserét próbáljál már ki, hátha jót tesz, egyenlõre jobb nem jut az eszembe.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Meg kell szokni, az óra melletti rész hivatalosan nem arra való, hogy programok oda pakolják magukat, hanem egy értesítési terült, tehát üzeneteket közöljön. Ha kompatibilis módba rakod a Messenger-t az meg kompromisszumokkal hibákkal járhat. Egyébként majd kiderül a jövõre megjelenõ 2010-es live csomagban, hogy így marad e a Messenger, mert valóban jobb volt az óra mellett, de a másik módszer is megszokható.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

rooney8
a meghajtót nem látom... viszont mindenhez van driver amit látok 😄 (nincs sárga felkiáltójel)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

grebber
Ha simán indítom msn-t akkor baszik leülni az óra mellé ahogy szokott normális modon xp-n és vistán hanem szépen csak simán a tálcára ül.
Írták msn topikba kompatibilitást át kell állítani akkor leül szépen az óra mellé.De ekkor nem indul el windowsal.

Most akkor hogy tudom azt beállítani hogy óra mellé üljön le és induljon is??

Na pl ez is egy dolog ami változott a vistához képest.Lehet mást ez nem zavar de engem rohadtul!

Az egyéni ízlésed, enyhén szólva is nem igazán praktikus dolgok. Lehet számodra jól jönnek, és te így szoktad meg, de elhiheted hogy azok nélkül is tökéletesen lehet a windows-t használni.

Nekem tökéletesen elindul ha msn-ben bekapcsolom hogy induljon a windows-al. Valami gond nálad van.
[HUN]FaTaL
Talán ha nem kompatibilis módban futtatnád lehet hogy indulna együtt a winnel. Csak tipp.

Amúgy milyen alap dolgokat változtattak meg a tálcán kívül, ami sokkal értelmesebb és helytakarékosabb?

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Azt hogyan lehetne belõni hogy a mélyen tisztelt MSN a bekapcsolt induljon a windosal együtt parancs mellett hajlandó is legyen elindulni a windowsal???

Amúgy eddig ezt a Win 7-et kurvára nem értem.Amiket kérdeztem azok vistában alap dolgok mi a rákért változtatták ezeket meg nem értem!

Mindenhez? Akkor a dvd meghajtóhoz is? Azt látod az eszközkezelõben? Ha van az alaplap gyártóján windows 7es vagy vista-s driver, érdemes felrakni. Lehet amiatt nem megy.
igen van feltéve hangkártya. de hogy a videók is miért szaggatnak:S
bon
Driverek fent vannak?

rooney8
hát... cd-t nem kaptam a géphez, ezért netrõl kellett volna letölteni a cuccokat (meg is találtam), de megnéztem az eszközkezelõben és mindenhez talált magától drivert... akkor lehet ez a baj?

bigapó
alapvetõen ilyenre találták ki az újrairható cd/dvd-ket...

The Matrix has you...

Hello! Segítséget szeretnék kérni. Kaptam karácsonyra egy acer laptopot win7-el, azonban nincs hang valamint a videók is szaggatnak. Remélem valaki tud nekem segíteni. Elõre is köszönöm!
Alaplapi driver fel lett rakva?
Cowie
Köszi! Továbbítom az infót!

rooney8
mivel arról a meghajtóról telepítettem fel a win7-et, ezért igen mûködik 😊

Tedd fel a KX drivert. Innen letöltheted: http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en
Cowie
Sziasztok!
Elõször is boldog karácsonyt mindenkinek!

Egy barátomnak szeretnék segíteni: 64bit-es Win7 alá szeretné beüzemelni a SoundBlaster Live! 5.1 hangkártyáját. Ahogy néztem nincs hozzá Win7 driver. Van erre valami megoldás?

Mondjuk a boot lemez bebootol róla? Az hogy a bios látja egy dolog, de hogy mûködik e próbáld már ki egy boot lemezzel. Ha boot lemezzel sem megy, akkor a meghajtó rossz.
rooney8
vki esetleg? :S

Bocs, akkor én nem figyeltem oda a részletekre.
igen bonnak igaza van.
De lehet hogy mostmár leszarom várok 27.éig beviszem a boltba, megmondom csináld meg vagy add vissza a pénzem és veszek egy új vinyót.
Mert mert tényleg kezd elegem lenni belõle...ilyen hülyeség miatt ne tudjak semmit csinálni a gépemmel...
bon
Na akkor hátha jó lesz most már.

bon
A Samsung oldalán van egy ES-Tool utility progi amivel a winyóját szeretné megpiszkálni (csak óvatosan!) de a progi használatához floppy-ól vagy cd-rõl kell boot-olni (gondolom dvd is megfelelõ lenne a célra) a proig mér régi dos-os. 1x már kiírta, de nem sikerült boot-olnia lemezrõl, mert nem jól írta ki, viszont most nem tudja kiírni, mert elfogyott a cd-je

Elvileg ennyi tömören a tényállás (már ha én se vesztettem el a fonalat sehol sem)

Azt írta, hogy nincs több cd-je, és hogy pendriveról hogyan lehet bootolni. Vagy csak elvesztettem a fonalat?😄
Gundark 1 1
Köszi, megpróbálom. Köszi a segítséget is 😊 Közben csináltam egy olyat hogy nem engedtem önállóskodni, hanem "egyedi"ben adtam meg az nvidia panelen a 1280x1024 60hz-t. Igy már kétszer újraindítottam és nem csinálja... Kopp kopp lekopogom hogy mûködik 😊
bon
Neki winyó baja van. #23113

Nem a vinyódat gányolod vele, hanem pendrive kell hozzá. Tehát a vinyóhoz nem kell nyúlni. Pendriveról való telepítésrõl volt szó, vagy nem? Tehát a vinyódhoz most nem nyúlunk.
jaja ez megvan de én most nem telepíteni akarok hanem csak azt hogy azt az 1 megás progit amit a vinyóm meggányolására ajánlanak ki tudjam irni és elindítsa.
Elõször is töltsük le a Windows 7 ISO lemezképét, valamint az MBRwiz nevû programot, és készítsünk elõ egy legalább 4 GiBájtos pendriveot (vagy memóriakártyát).
grebber
Proci nincs huzva.Egy oprendszerért nem biosozok.Ha DT és hangdriver uninstall nem oldja meg akkor részemrõl soha többet win 7 64bit.
Visszamegy a jól bevált gondtalanul müködö Vista 32bit!

Lehet hogy én vagyok a tökhülye de én ezt nem értem...
Parancssoros résznél az mbrwiz / listre nem ad ki semmit
Reméltem hogy valami hackeld windowst használsz, de így annak jónak kell lennie. Esetleg egy bios frissitést megejthetsz, ha van újabb bios. Az a baj hogy így látatlanban elég nehéz megmondani mi okozza a fagyást. Pedig MSDN verzióval nem kellene problémája lenni a gépednek. Nincs húzva a proci? Esetleg bios resetet megpróbálhatnád, alaplapi leírásban megtalálod hogyan kell.
Kövesd a leírást: http://www.hogyan.org/windows-7-telepitese-usb-tarolorol
ezt nem igazán értem.Pendriveról hogyan tudok bootolni?
grebber
hu_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65936.iso

Torrenten meg így lehetett fent: Microsoft Windows 7 x64 Ultimate Retail HUN MSDN DVD

Visszaolvastam, és bocsi ha már leírtad. Milyen windows verziót szedtél le? Tehát mi az iso fájl neve?
bon
Na akkor a progik kizárhatók, driver gond lesz. Alaplapi drivert frissíteném ha van újabb és Windows 7-es.

grebber
De a furcsaság az hogy amint feltepelült a win 7 64 bit már amikor legelöször bejitt nem is nyultam semmihez már lefagyott!
Kiprobálom meg a kézileg feltett Realtek hang drivert is leszedem hátha ha nem akkor ennyi volt részemrõl a Win 7 kalandozás!

Próbáld lementeni az ISO fájlból a boot részt, erre azthiszem a MagicIso tökéletes, és ha megvan, akkor azt próbáld a már megírt cd-re (dvdre) ráírni, ha nem zártad le. Vagy marad az usb-rõl való bootolás ha van pendriveod, de az megint macerás.
bon
Próba képpen eltávolítanám a Deamon tools-t.

bon
Nem ajánlott a frissítés, célszerûbb a tiszta telepítés, amúgy ha ráfrissítesz nem tûnik el, beállításokat átveszi ha mindne jól megy és lesz egy windows old nevû mappád is igen szép mérettel ami felesleges helyfoglalás.

bon
Kicsomagolva egy sima inf kiterjesztésû fájl szokot lenni a monitor driver és kézzel kell telepíteni.

rooney8
hali!
tesóm gépére felraktam a win 7-et, de nem ismeri fel a dvd meghajtót. eszközkezelõbe nincs, és sehol máshol nem találom. mûködni biztos mûködik, mert biosba felismeri, csak a win 7-en "tûnik el"... :S ötlet?
(egyébként lg 4163b a dvd író)

Dejó... Nincs több üres cd-m amire kiirhatnám...
csocso14
üdv, következõ problémám lenne, filmet nézek win 7 alatt és egy idõ után zúgni kezd és le is fagy a gép, legújabb ati driver van fent, köszi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

grebber
Mostmár akkor ha pár percet megy a gép és ugy találomra.
Driver VGA az megfelelõ amit nvidia oldaláról szedtem meg egy realtek drivert tettem fel az vista 64bitre való.
Más progi csak Steam,total commander,KM player,Nod 32 64 bites,Malwarebytes (win7 támogatott),Utorrent,Daemon tools ,MSN plussz ennyi semmi más nincs telepitve.