Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tedd fel ezt a progit: http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
Aztán ha megint lesz kékhalálod, akkor ezzel megnézheted az üzenetét, és megmutathatod nekünk.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
addig is nagyon köszi minden fáradozást,üdv.Bogi
És kaptam egy fasza kékhalált,amilyet még sose láttam,ugyhogy nagyon fasza ez a szar...
Vmi dump physichal memory,aztán számol 100%ig,és restart..Épp neteztem,mikor a pofámba ugrott...És fasse tudja mitõl.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Letöltés gomb, majd elinditod az exe-t. Bejelölöd hogy mit akarsz felrakni, érdemes csak a messenger-t. Mikor végigmegy, meglesz az MSNed.
Rendszergazdaként telepítetted?
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
apo: Azóta van ez a magas ping probléma amióta fenn van win7,de nem akarok visszatérni xp-re :S
-felraktam cfost: ping javítás meg volt
-drivert nem frissítettem,mert sztem attól nem lesz gyorsabb vagy de? 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
valahogy letöröltem és most meg nem engedi újra feltenni régebbit sem, azt írja ki már a gépen van, de ikon meg sehol és belépni sem engedett
Miért írom le ilyen sokszor az alaplap szót? o.O
ám kösz csak még megnézem melyiket töltsem le xD
szerk: xp-n normálisan futott játék és kaspersky volt fenn most win7-en este,ha ez segít problémám orvoslásán.
Torrentet kapcsold ki, és tegyél fel egy cFosSpeed-et.
amióta felraktam win7-et játékokban miért van egekben a pingem?
gépem: 1magos intel 2.8as proci,1.5gb ram,ati hd4670 vidikártya
legjobb teljesítményre van állítva minden,de akkor is :S
netem: 4mbites
-nem bírja gépem win7 mellet játékokat? (cs 1.6),de viszont cod6 single szépen elfut rajta
kérlek,hogy ha találsz megoldást nekem,akkor privit írjál mert mennem kell.Nagyon szépen köszi minden segítségedet.Ha MSN-re is lenne ötleted írd meg azt is.még 1x köszi,szia
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
BON,kérlek nézd meg ezt mielõtt telepítem,amit küldtél sajnos azzal nem boldogultam.köszi
Ott van baszott nagy gomb a fõmenüben: Write files/folders to disc. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.