46641
  • TDantes
    Mit állítsak rajta? Egy hónapja ugyanúgy van beállítva.
  • TDantes
    Nincsenek.
  • sunlight
    Nem szól mind a 6 hangszóró?
  • norbi4567
    thx
    Így már működik :)
  • sunlight
    zap messenger ezzel töröld az msn-t
  • bon
    Frissítések fent vannak?
  • bon
    Itt lévő messenger-t próbáltad telepíteni? link
  • bon
    Használj 64bit-es változatott, a 4gb memória teljes körű kezeléséhez kell a 64bit.
  • norbi4567
    Nekem még anno XP-vel volt ez.
    Vírusírtó, tűzfalbeállításoknál próbálj valamit állítani. Ha úgy se jó akkor kapcsold ki vagy szedd le.
  • TDantes
    Olyan fura problémám lenne, hogy reggel bekapcsolom a gépet, mire a Win 7 Üdvözöljük feliratnál jóval tovább tölt, majd csak egy feketeség jelent meg, ám az egérmutató az látszott, és reagált is. Ezen kívül feketeség. Nyomok egy reset-et, és teljesen normálisan betölt.

Délután megint bekapcsolom a gépet, és megint ugyanez játszódik le.

Valami ötlet, hogy mi baja van? Egyébként ettől eltekintve rendben működik
  • ates84
    Sziasztok!

A 32 bites Win7 Ultimate is 3,2 gb memóriát "lát" 4gb helyett?

Thx
  • norbi4567
    passz.
    Xp egyáltalán nem ment fel. Windoes7-ből meg angol verziót raktam most fel, valamit magyarázott de csak leokéztam aztán fel is ment gond nélkül :D
    Utána meg falraktam a magyarosítást.

Na meg megint 1 probléma :S
    MSN-t nem engedi felrakni mert már rajta van. De ahhoz meg ami rajta van nem enged semmilyen kieget feltenni mert nem találja.
    A kérdésem az lenne hogy ezt hogy lehet leszedni?
    cclenaer-ben is néztem, ott sem találja :(
  • atila4
    Sziasztok!
    Asus M2N-E SLI alaplapom van és ezen van egy ilyen hangkártya
    # Audio
    # C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready)
    # Support S/PDIF out interface

5.1-es hangfalam van, de a hang beállításoknál csak 7.1-et lehet választani
    Van rá valami megoldás, hogy 5.1-re is lehessen állítani a hangot?
  • sunlight
    Mi volt a gond miért nem ment fel?
  • norbi4567
    Sikerült feltenni a windowst.

Viszont most még az lenne a kérdésem hogy ha egy hálózati tartomány tagjának be lett állítva a gép akkor azt hol lehet kikapcsolni?
  • fery02
    2010 van, XP-t meg Vistát felejtsd el. :)
    Arra a gépre bőven megéri felrakni azt a féle Win 7-et.

Én ráadásul olyat hallottam, hogy hordozható gépekre épp, hogy Win 7-et érdemes felrakni, mert optimalizáltabb energiatakarékossági rendszere van, mint az előző Win-eknek.
  • Proctor
    koszi!
  • bon
    Érdemesm felrakni a Windows 7-et.De azért előtte egy Windows Upgrade Advisor-t lefuttatnék, hogy kompatibilis e a gép: link
  • Proctor
    vki help pls!!!!!!!!!

• Cat 02 #28177
    Megjavult, szerintem a játék miatt rakhatott be valamit takarékosságot.
  • norbi4567
    Ha jól emléxem NTFS-be volt. Abba is maradt.
  • sunlight
    Lehet nem jó a formátum NTFS-be formáztad
  • norbi4567
    FreeDOS :D
    Aztán ki lett adva a parancs hogy format C
    De utánsa se lett jó :S
  • sunlight
    Volt már rajta valamilyen op rendszer vagy még semmi?
  • ba32107
    Megvan a megoldás :)
  • norbi4567
    Elkezdi betölteni a fájlokat a telepítéshez.
    Aztán kicsi idő múlva bejön egy kék ablak hogy a rendszer problémát talált...
    Végezzek vírusellenőrzést, távolítsam el az újonnan telepített merevlemezeket, ellenőrizzem hogy megfelelően van a konfigurálva a merevlemez vagy futtassam a CHKDSK (?) programot....
    Meg persze egy hibakód.
    Ezt adja XP telepítésénél. Windows7 DVD-m még nincs, de gondolom annál is ez lesz a probléma.
  • ba32107
    Sajnos nem használt, letiltottam két erre vonatkozó dolgot, restart, semmi. Ugyanaz a probléma. Érdekes módon a játékok menüből bármilyen játékot le lehet rögzíteni, de semmi mást. Viszont az a fura, hogy a Játékok mappa neve átváltozott "games"-re... lehet összefüggés? Lehet hogy felraktam valami programot, ami elcseszett valami beállítást? A dropbox-ot raktam ma fel, és a Disk Space Fan-t, semmi mást...
  • aate
    A Windows 7 Start menüjének gyorskeresőjébe (vagy Futtatásba) írjuk be a következő: gpedit.msc
    Ha az UAC be van kapcsolva, megerősítést kér a folytatáshoz.
    Ezután elindul a Helyi csoportházirend szerkesztő (Local group policy editor).
    Itt a bal oldali oldalsávban navigáljunk a következő helyre: Felhasználó konfigurációja > Felügyeleti sablonok > Start menü és Tálca -itt néz körül:
  • aate
    Ha elindul a telepitő lemez akkor miért nem engedné ?
  • ba32107
    Hmm... valami szerintem elcsesződhetett nálam, mert egy ikont sem enged a tálcára húzni (ott a kis tilos jel, és nem történik semmi) se jobb, se bal gombbal. A menüben sehol sincs rögzítés opció. Kipróbáltam a többi ikont is, feloldani feloldja, de újra rögzíteni nem lehet. Ha egy futó programon jobb klikket nyomok, akkor semmi nincs ott, csak a bezárás, régen még ott volt a program neve is. Mi a francot csináljak?
  • aate
    A tálcán megjelenő programok és gombok megjelenésének módosítása:
    A Tálca és a Start menü tulajdonságai ablak megnyitásához kattints a Start gombra , majd a Vezérlőpult parancsra, azután a Megjelenés és személyes beállítások lap Tálca és Start menü elemére.
  • norbi4567
    Hello

Van egy Asus K61IC-JX147D -es gépem, erre szeretnék majd windows7-et rakni.
    Viszont ha jól tudom ez nem épp windows kompatibilis gép, XP-t nem engedi telepíteni, úgyhogy gondolom a 7-et sem fogja.
    Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne rá feltelepíteni a windows7-et?

• aate
    Húzd a ikont a tálcára és már rögzítve is lesz!
  • berczely
    Akárhol!
    Biztos hogy Windows 7 van fent?
  • ba32107
    De hol? Ha az asztali parancsikonon nyomok jobb klikket, nincs ilyen opció. Ha meg fut a program, és úgy nyomok jobb klikket, akkor csak az van, hogy ablak bezárása.
  • berczely
    Jobb klikk a programra és "Rögzítés a tálcán"
  • ba32107
    Segítsetek pls, véletlenül feloldottam néhány programot a tálcáról, eltűnt az ikonja, és az istenért sem jut eszembe, hogyan kell lerögzíteni újra. Ráhúzni a parancsikont nem engedi.
  • tigerbácsi
    nekem is volt gondol a nero7 premiummal. mindig kompatibilitási hibát ért ki. aztán felraktam a legújabbat, de az nem tetszett. így visszaraktam a nerot, s a hibát figyelmen kívül hagytam, de működik teljesen hibátlanul :-)
  • Proctor
    Sziasztok!
    OS-t telepítenék egy laptopra, jelenleg XP van rajta. Már beszereztem egy 32 bites Windows7-et, de pár kommentben olyat találtam, hogy laptopra/netbookra nem ajánlják az w7-et és ez kicsit megijesztett... az aksi nem húzza addig, mint xp-vel meg hasonlók. Tapasztalt valaki hasonlót? Érdemes egyáltalán feltennem a 7-et vagy inkább rakjam újra a xp-t esetleg vistát? a gép ACER aspire pentium dual CPU T2330 1,6 ghz 2 giga rammal.
    Előre is köszi!!!4
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már lopsz, akkor egyedül tedd :)
    Nem mindenkinek van eredeti OS a gépén, de legalább egyedül lopta...