46641
-
TDantes #28196 Mit állítsak rajta? Egy hónapja ugyanúgy van beállítva. -
TDantes #28195 Nincsenek. -
#28194 Nem szól mind a 6 hangszóró? -
#28193 thx
Így már működik :) -
#28192 zap messenger ezzel töröld az msn-t -
#28191 Frissítések fent vannak? -
#28190 Itt lévő messenger-t próbáltad telepíteni? link -
#28189 Használj 64bit-es változatott, a 4gb memória teljes körű kezeléséhez kell a 64bit. -
#28188 Nekem még anno XP-vel volt ez.
Vírusírtó, tűzfalbeállításoknál próbálj valamit állítani. Ha úgy se jó akkor kapcsold ki vagy szedd le. -
TDantes #28187 Olyan fura problémám lenne, hogy reggel bekapcsolom a gépet, mire a Win 7 Üdvözöljük feliratnál jóval tovább tölt, majd csak egy feketeség jelent meg, ám az egérmutató az látszott, és reagált is. Ezen kívül feketeség. Nyomok egy reset-et, és teljesen normálisan betölt.
Délután megint bekapcsolom a gépet, és megint ugyanez játszódik le.
Valami ötlet, hogy mi baja van? Egyébként ettől eltekintve rendben működik -
#28186 Sziasztok!
A 32 bites Win7 Ultimate is 3,2 gb memóriát "lát" 4gb helyett?
Thx -
#28185 passz.
Xp egyáltalán nem ment fel. Windoes7-ből meg angol verziót raktam most fel, valamit magyarázott de csak leokéztam aztán fel is ment gond nélkül :D
Utána meg falraktam a magyarosítást.
Na meg megint 1 probléma :S
MSN-t nem engedi felrakni mert már rajta van. De ahhoz meg ami rajta van nem enged semmilyen kieget feltenni mert nem találja.
A kérdésem az lenne hogy ezt hogy lehet leszedni?
cclenaer-ben is néztem, ott sem találja :(
-
#28184 Sziasztok!
Asus M2N-E SLI alaplapom van és ezen van egy ilyen hangkártya
# Audio
# C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready)
# Support S/PDIF out interface
5.1-es hangfalam van, de a hang beállításoknál csak 7.1-et lehet választani
Van rá valami megoldás, hogy 5.1-re is lehessen állítani a hangot? -
#28183 Mi volt a gond miért nem ment fel? -
#28182 Sikerült feltenni a windowst.
Viszont most még az lenne a kérdésem hogy ha egy hálózati tartomány tagjának be lett állítva a gép akkor azt hol lehet kikapcsolni? -
#28181 2010 van, XP-t meg Vistát felejtsd el. :)
Arra a gépre bőven megéri felrakni azt a féle Win 7-et.
Én ráadásul olyat hallottam, hogy hordozható gépekre épp, hogy Win 7-et érdemes felrakni, mert optimalizáltabb energiatakarékossági rendszere van, mint az előző Win-eknek. -
Proctor #28180 koszi! -
#28179 Érdemesm felrakni a Windows 7-et.De azért előtte egy Windows Upgrade Advisor-t lefuttatnék, hogy kompatibilis e a gép: link -
Proctor #28178 vki help pls!!!!!!!!!
-
Cat 02 #28177 Megjavult, szerintem a játék miatt rakhatott be valamit takarékosságot. -
#28176 Ha jól emléxem NTFS-be volt. Abba is maradt. -
#28175 Lehet nem jó a formátum NTFS-be formáztad -
#28174 FreeDOS :D
Aztán ki lett adva a parancs hogy format C
De utánsa se lett jó :S -
#28173 Volt már rajta valamilyen op rendszer vagy még semmi? -
ba32107 #28172 Megvan a megoldás :) -
#28171 Elkezdi betölteni a fájlokat a telepítéshez.
Aztán kicsi idő múlva bejön egy kék ablak hogy a rendszer problémát talált...
Végezzek vírusellenőrzést, távolítsam el az újonnan telepített merevlemezeket, ellenőrizzem hogy megfelelően van a konfigurálva a merevlemez vagy futtassam a CHKDSK (?) programot....
Meg persze egy hibakód.
Ezt adja XP telepítésénél. Windows7 DVD-m még nincs, de gondolom annál is ez lesz a probléma. -
ba32107 #28170 Sajnos nem használt, letiltottam két erre vonatkozó dolgot, restart, semmi. Ugyanaz a probléma. Érdekes módon a játékok menüből bármilyen játékot le lehet rögzíteni, de semmi mást. Viszont az a fura, hogy a Játékok mappa neve átváltozott "games"-re... lehet összefüggés? Lehet hogy felraktam valami programot, ami elcseszett valami beállítást? A dropbox-ot raktam ma fel, és a Disk Space Fan-t, semmi mást... -
#28169 A Windows 7 Start menüjének gyorskeresőjébe (vagy Futtatásba) írjuk be a következő: gpedit.msc
Ha az UAC be van kapcsolva, megerősítést kér a folytatáshoz.
Ezután elindul a Helyi csoportházirend szerkesztő (Local group policy editor).
Itt a bal oldali oldalsávban navigáljunk a következő helyre: Felhasználó konfigurációja > Felügyeleti sablonok > Start menü és Tálca -itt néz körül:
-
#28168 Ha elindul a telepitő lemez akkor miért nem engedné ? -
ba32107 #28167 Hmm... valami szerintem elcsesződhetett nálam, mert egy ikont sem enged a tálcára húzni (ott a kis tilos jel, és nem történik semmi) se jobb, se bal gombbal. A menüben sehol sincs rögzítés opció. Kipróbáltam a többi ikont is, feloldani feloldja, de újra rögzíteni nem lehet. Ha egy futó programon jobb klikket nyomok, akkor semmi nincs ott, csak a bezárás, régen még ott volt a program neve is. Mi a francot csináljak? -
#28166 A tálcán megjelenő programok és gombok megjelenésének módosítása:
A Tálca és a Start menü tulajdonságai ablak megnyitásához kattints a Start gombra , majd a Vezérlőpult parancsra, azután a Megjelenés és személyes beállítások lap Tálca és Start menü elemére. -
#28165 Hello
Van egy Asus K61IC-JX147D -es gépem, erre szeretnék majd windows7-et rakni.
Viszont ha jól tudom ez nem épp windows kompatibilis gép, XP-t nem engedi telepíteni, úgyhogy gondolom a 7-et sem fogja.
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne rá feltelepíteni a windows7-et?
-
#28164 Húzd a ikont a tálcára és már rögzítve is lesz! -
#28163 Akárhol!
Biztos hogy Windows 7 van fent? -
ba32107 #28162 De hol? Ha az asztali parancsikonon nyomok jobb klikket, nincs ilyen opció. Ha meg fut a program, és úgy nyomok jobb klikket, akkor csak az van, hogy ablak bezárása. -
#28161 Jobb klikk a programra és "Rögzítés a tálcán" -
ba32107 #28160 Segítsetek pls, véletlenül feloldottam néhány programot a tálcáról, eltűnt az ikonja, és az istenért sem jut eszembe, hogyan kell lerögzíteni újra. Ráhúzni a parancsikont nem engedi. -
#28159 nekem is volt gondol a nero7 premiummal. mindig kompatibilitási hibát ért ki. aztán felraktam a legújabbat, de az nem tetszett. így visszaraktam a nerot, s a hibát figyelmen kívül hagytam, de működik teljesen hibátlanul :-) -
Proctor #28158 Sziasztok!
OS-t telepítenék egy laptopra, jelenleg XP van rajta. Már beszereztem egy 32 bites Windows7-et, de pár kommentben olyat találtam, hogy laptopra/netbookra nem ajánlják az w7-et és ez kicsit megijesztett... az aksi nem húzza addig, mint xp-vel meg hasonlók. Tapasztalt valaki hasonlót? Érdemes egyáltalán feltennem a 7-et vagy inkább rakjam újra a xp-t esetleg vistát? a gép ACER aspire pentium dual CPU T2330 1,6 ghz 2 giga rammal.
Előre is köszi!!!4 -
#28157 Ha már lopsz, akkor egyedül tedd :)
Nem mindenkinek van eredeti OS a gépén, de legalább egyedül lopta...