Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ctrl+shift+delete, kitöröl mindent amit beállítasz (keresési elõzményeket is), tehát ha keresel pl anubiszra, akkor nem anal-t fog elõször felajánlani <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez megoldotta nekem ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy felraktam az ultimate 64bites rendszert és a gépem néha gondol egyet és befagy 32 biten viszont nem csinálta! Tudna nekem valaki valami okosat mondani hogy mirt lehet ez?

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

FlyHigh
Megoldódott. IE megtalálta a hibát egybõl, kár, hogy nem ezzel kezdtem. Kapcsolat nélküli munkánál pipa volt, idõjárás jelentéstõl az msn-ig mindet blokkolt. Visszapipáltam és megy minden most, csak azt nem értem, hogy a faxba lett bepipálva.

Thrash \'Till Death

TuxSkajvok
sajna sz.tem akkor én már csak holnap tok segíteni, ugyanis megint pókerem lesz... Sok sikert hozzá... <#whatever>

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

FlyHigh
megvolt.

Thrash \'Till Death

TuxSkajvok
Esetleg ezzel próbálxol?:
http://help.live.com/Help.aspx?market=hu-HU&project=WL_Messengerv1_2&querytype=topic&query=Messenger_TROU_Error_80004005_WLM.htm

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

FlyHigh
Helló!
Nem tudok belépni a WLM-be, mert 80004005 hibát ír ki, az IE meg azt írja, hogy nincs internet kapcsolatom. Minden más jól mûködik, csak ezek panaszkodnak valami folyosóra. Leírások nem használtak, valaki esetleg tud valami okosat, az ne habozzon megosztani.

Thrash \'Till Death

bon
Nem tudok mit tenni az asus oldalán van több féle is, neked kell próbálgatni, hogy melyik kamera van beépítve a te gépedebe. Itt kiválasztod a notebook-od ítpusát, majd a Windows 7-et és kipróbálod a három féle kamera drivert: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nézzétek azt meg hogy amire a windows-t telepítette, az aktív partició e. Start menü - Számítógépen jobb egérgomb - Kezelés - Lemezkezelés - És ott kiválasztod azt a particiót amire a windowst raktad, majd jobb egérgomb. Ha nem szürke a "Partició megjelölése aktívként", akkor kattinthatsz rá, remélhetõleg akkor tud majd bootolni dvd nélkül is. Ha szürkével van a akkor nincs ötletem.
aate
Windows indítási helyreállítás esetleg még ez az oldal segíthet.

aate
vagy biosban beállítan, hogy a rendszer meghajtórol bootoljon.

aate
Szerintem az nem játszik közre....esetleg nem eredeti a win 😊 próbáljon meg más törést,loadert.

Köszi! Minden választ szívesen fogadok, de sajnos nem jött össze! Megcsinálta a srác, de mikor újraindul újra kéri a dvd-t. A hibaüzenet pontosan ez: disk boot failure, insert system disk and press enter. Az alaplap elég régi van már vagy 5 éves. Abit NF8-V2. Bios azóta nem volt rajt frissítve. Lehetséges az a gond? Mostanában a lapok dobozaira rá van írva hogy Vista az újabbakra meg hogy Win7 Ready. Közrejátszhat ez?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

aate
A messenger kamera beállításait próbáltad? vertikal flip

hajosbogi
OK,az msn-em jó lett.nagyon köszi mindenkinek aki írt ma nekem,felsorolni sem tudom.
Kérem hogy aki kamera ügyben is tud segíteni az írjon üzenetet nekem.
Fordított képet ad le a laptop, a tipusa : ASUS K50IJ SX036L.
Köszi szépen,sziasztok !!!<#integet2>

aate
Helyezzd a Windows 7 telepítõlemezét a meghajtóba, majd indítsd el a számítógépet.
Amikor a rendszer utasít, nyomj meg egy billentyût.
Válasszd ki a nyelvet, az idõt, a pénznemet, a billentyûzetet majd kattints a Tovább gombra.
Kattints a Számítógép javítása elemre.Majd Indítási javítás!

aate
A rendszerindítási problémák elhárítását a Windows 7 telepitõ lemez elindításával próbáld meg .A rendszer-helyreállító windows javítása párbeszédpanel: Indítási javítás beállításának használatát.

hajosbogi
Köszi mindkettõt leszedtem,jelenleg még törölgetek...remélem így már összejön.Mindkettõtöknek nagyon köszi <#love12>remélem most már jó lesz,már csak a kamera össze jönne...

Heló! Haverom feltette a Win7-et. Elõtte XP volt a gépen, formázta a c meghajtót majd telepítette. Mikor indítja sajnos csak a DVD-vel indítja el a Win7-t. Ha nincs benn a DVD azt írja ki,hogy a boot meghiusult tedd be a dvd-t majd nyomj enter-t (szabad fordításba). Az érdekesség, hogy xp cd-vel is elindítja 😊. Már többször újrarakta, sõt még a particiót is törölte, de hiába. Valaki tud valami okosságot írni erre?

Sadist
Valaki tudja hogyan lehet bootloaderbe berakni másik vinyón lévõ Win XP-t? Ha EasyBCD-vel adom hozzá, akkor ha Win XP-t akarom bootolni akkor csak újraindul a gép.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Erre akart menni a válasz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

aate
Én a ZapMessengert nem ismerem de az alábbi megoldás nekem bevált anno a vistánál.

hajosbogi
<#conf><#help>

sunlight
Az MSN-t a ZapMessenger programmal kell törölni

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Sadist

[HUN]FaTaL
32bit, 40G

http://goo.gl/gd6Zi5

berczely
Sziasztok!

Az alábbi gépre melyik rendszert (x86 v. x64) érdemes feltelepíteni én nem tudok dönteni!

¤ AMD Athlon64 x2 6000+@3100MHz
¤ 3x1GB DDR2 667MHz
¤ ATi HD4850 512MB
¤ Samsung 200GB

Ill. mennyi helyet érdemes hagyni neki a külön partíción?

aate
ˆ hajosbogi
Messenger újratelepítés hiba esetén megoldások:Keres egy jó uninstaller programot.PL: your uninstaler 2009-2010. próbáld meg vele kipucolni a messengert, a regisztrációs adatbázist is. Ha továbra sem települ akkor keress rá a keresõvel a messenger aktára-file-ra bejegyzésekre a rejtet file és a rendszer akták között is, onnan törölj ki mindent ami a messengerhez kapcsolólható file név.Majd próbáld újra telepíteni a messenger live oldaláról a 9.xxx-es verziót.Ez a hiba akkor fordul elõ ha a vista vagy a win 7-re elözõleg a messenger 8-ast telepítetted.

Prince of Máté
Sziasztok, segítség kéne!

Win 7 64 bitem van, és a mai nap furcsa dolgokat csinál.
Ha meg van nyitva egy ablak, és meg akarok nyitni egy másikat, akkor nem ugrik fölé, hanem a tálcán az ikonja sárgán villog, és háttérben van.
Csak akkor tudok átváltani, ha az elõzõ ablakot kis méretbe teszem.
Valaki tudja a megoldást?

Windows update-rõl nem megy a nyelvtelepítés? Akkor itt megtalálhatod a szükséges fájlt amit telepítve magyar windowst kapsz.

http://www.free-download-blog.com/windows-7-mui-all-language-packs-download-links-official-32-bit-64-bit/
Ment pm, nem szemetelem a topikot.

BELINEA.INF fájl, tehát meg kell találnod, valamit elnézhettél. Ha nem inf a fájl, akkor nem tudod így telepíteni.
Bocs megvan csak hülye vagyok!

Hali mindenki.
Genuine Windows (R) 7 Home Premium
ehez a win7-hez keresnék magyaritást,tudna valaki ajánlani nekem valami jot.ami persze nem olyan hogy minden harmadik szó angol és ugy kell bogozgatni hogy most mit is irt ki!?elöre is köszi.
Vgyis megvan, hogy hol kellene beválasztanom az .ini fájlt, de mikor megakarnám nyitni akkor nem találja PL. a D meghajtón, ha oda másolom, egyszerûen nem látja.

Bocs hogy ide írok, de egy belinea 106055-ös monitorom van és nem tudom, hogyan kell drivert frissíteni rajta. Bemásolom ide a readme-jét légyszi segítsetek, mert sajna nem tudok angolul.

To install a BELINEA monitor for Windows XP with the BELINEA.INF file, please
proceed as follows:

1. Click "START"->"CONTROL PANEL"
2. Now, click on "DISPLAY" icon, then "SETTINGS"->"ADVANCED"->"MONITOR"->"PROPERTIES"->"DRIVER"->"DRIVER UPDATE".
3. Choose "Install from a list or specific location ( advanced )", than click "NEXT" button.
4. Choose the "Don´t Search. I will choose the driver to install" button and click "NEXT".
5. Click the "HAVE DISK" button and than the "BROWSE" button.
6. Choose the appropiate drive and directory in which you put the Belinea_xxx.inf, than click "OPEN" and "OK".
7. A list with all supported Belinea monitors will appear. Select your monitor type and double click "NEXT".
8. Click "FINISH" button and than the "CLOSE" button. Now the inf file for your monitor is installed.

Sajátgép már nincs, csak számítógép. Ott pedig láthatod a meghajtókat. A fel gomb sincs már, mivel a kis háromszögnyíl-re kattintva az abban elérhetõ összes könyvtárat elérheted, és ezért felesleges. Rendezés gombra nyomsz, és Elrendezés majd ott ki és bekapcsolhatod az lenti mappa tulajdonságokat, a könyvtárfát, a betekintõ ablakot. ÉS a menüsort. De a helyét nem tudod megváltoztatni.
berlinboy6329
A sajátgépet,h lehet emgoldani,h nem a windows intézõ induljon el?Hiányzik fentrõl a sok biszbasz nyilacsak,meg a FEL gomb.A mappa tulajdonásgai a kép alatt van nem mellette balra,mert ott vmi más van amit nem akarok h ott legyen és nem tudom,h kell eltüntetni.Szal olyan,mint XP-n a sajátgép.Mert ez az =-es sajátgép,az egy az egyben Windows intézõ.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gyártó oldalán nézd meg, ne a windowstól várd a megoldást.
Pedig valószínû hogy annak úgy kell mûködnie. Ha nem felel meg, akkor innen letölthetsz egy minialkalmazást: http://7win.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=1037242
byzhouse
eszközkezelõnél rámentem hálózati kártya frissítése-keresés neten és azt írta legújabb van fenn nekem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hayni
A sticky notes nekem nem csak kirak egy cetlit az asztalra hanem a tálcán is megjelenik és ha bezárom az asztalról is eltûnik :S ennek ugye nem így kellene mûködnie:S? hogyan kell beállítani, nem tudja vki :S?

Itt a kép is :/:/:/
Más a netkezelés, és amiatt a cfosspeednek sok haszna nincs. Vannak különbözõ szolgáltatások amiket érdemes kikapcsolni. Van ilyen hálózati késleltetés (http://i4s.hu/2009/10/windows-7vista-halozati-kesleltetes.html) amit érdemes beállítani rendesen. Meg még vagy 100 dolog amivel csökkenthetõ lenne a ping. Próbálkozni kell.

A megfelelõ hálókártya driver is megoldást jelenthet.
Elõzmények törlése - Utolsó egy óra, utolsó két óra, utolsó 4 óra, Ma, Minden... Vagy SQLite Managerben visszatörlök annyit amennyit akarok.
berlinboy6329
<#finom>Thx😊

remélem többet nem látom azt a buzi kékhalált...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

byzhouse
Eszközök-privát böngészés ff-nél 😊
IE-nek is van ilyen funkciója

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
nem neked írtam -.-'
más:
továbbra is fennáll problémám: #23505

berlinboy6329
Nah,thx,meglesem a progit.

Még ez az IE idegesit,mert a régi volt megszokva,és nem tom,h h kell a 6os kinézetére állitani vissza..FFet meg nem akarok használni,mer nem tetszik + a "huncutságot"(elõzmények+keresések) nem tom eltüntetni :p

IE-t használsz?