Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes jelenséget tapasztalok pár napja.
Hálózati és megosztási központ"-ban létrelett hozva egy internetkapcsolat, internet beállításoknál be lett állítva, hogy "mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása" természetessen ez az alapértelmezett kapcsolat. Bekapcsoltam gépet magától csatlakozott mindig. (kb másfél hónapja mûködött így) Pár napja viszont b*szik csatlakozni magától. Asztalon kint van a parancsikonja ha rámegyek akkor úgy jelzi hogy nincs kapcsolat vagyis én csatlakozzak. vezérlõpultban pedig ha meglesem akkor azt jelzi hogy van kapcsolat (csatlakozott, számolja az eltelt idõt is). Mindezek ellenére gyakorlatban akkor sincs kapcsolat... csak ha én csatlakozom...<#wow3>#wow3>
Valakinek volt már ilyen vagy hasonló, mitõl lehet? Nem halok azért bele hogy nekem kell csatlakozni, de jólenne ha mûködne
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Arról lenne szó, hogy innen a melóhelyrõl, hogyan lehetne elindítani egy számítógépet, amelyik teljesen ki van kapcsolva, de nem áramtalanítva? ha jól emlékszem, akkor a BIOS-ban van valami lan-boot-os dolog, de nem tudom a pontos mûködését. Ha valaki segítene, nagyon megköszönném. Amúgy win7 van fenn az otthoni gépemen. Elõre is nagyon köszönöm! Üdv!
2db 160as vinyó van a gépemben, de mindegyiknek kicsi az elsõdlegese. 1ik 15, másik 20 gigás.
Utánolvastam, hogy a win7 tényleg megcsinálja-e az átméretezést és gondoltam nem lehet baj. Mondom akkor leszedek a második vinyó második partíciójából 10 gigát, aztán hozzácsapom a 20as-hoz.
A leválasztás ment rendeses, de hozzá már nem tudtam rakni, plusszban a win7 lemezkezelõje szerint Sárgán jelöli az egész vinyót, tehát 2db "Egyszerû kötet" van és dinamikus lemez lett. Nem tudtam rájönni, hogy miért és most akkor mivel vagyok elõrébb hátrább, ha pl egyszerû kötetet hazsnálok. Kíváncsiságból raktam rá egy win7-et arra 20as partícióra és felment, mûködik. Azt tudom, hogy egyszerû kötetet lehet raid-ezni, tükrözni, csíkozni, de amúgy mi a tökömér lett dinamikus lemez és ha így használom, akkor milyen elõnyöm, hátrányom származik ebbõl?
Még egy dolog. A partition magic (telepítõs wines) azt írja 1ik vinyómra, hogy "BAD", amásikat pedig egy egésznek látja, tehát nem mutatja a partíciókat.
Hiren's boot cd partition magic-je befagy, acronis szintén nem sokat lát, csak errorozik.
Amúgymeg a vinyó nem kerreg, nem akad, mûködik mindkettõ, de ez az egész amit leírtam, ez nekem magas. Jó lenne, ha egy hozzáértõ ember leírná mit érdemes ilyenkor tenni. A cél persze az, hogy adataim megmaradjanak és a C meghajtómat egyik vinyón meg tudjam növelni és arra mehessen fel a win7.
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Nekem 512mb rammal sem küldött hibaüzenetet a W7 ultimate x86.
Néha naponta többször is, aztán van hogy 2 hétig sem.
Egészen véletlenül nem ATI Radeon 9600XT ( vagy valami egészen hasonló ) videokártyád van ? Esetleg AMD Sempron processzorod ?
Kritikus leállásról van szó itt:
A rendszer úgy indult újra, hogy elõtte nem állt le megfelelõen. Ez a hiba azért fordulhatott elõ, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszûnt az energiaellátása.
Ebbõl arra következtetek h a tápellátással lehet gond.
Az lehetséges h a tápkábelem már nem 1 mai darab eléggé lötyög a helyén. és ha kihúztam és újra bedugtam akkor jó volt.
Remélem azért a tápom nem ment tönkre. mert vadi új 500W-os és annak ezt a rendszert bírnia kell még ha Crossfire-ben lenne benne 2 kátya de nincs.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Hol tudom megnézni az eseménynaplót?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Már többször elõfordult h miközben használom a gépet 1szer csak megjelenik 1 piros képernyõ és újraindul a gép!
Mi lehet a prbléma?
Windows 7 (x64)
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
azt mondja meg valaki könyörgöm, hogy melyik mappában van az a boot.ini fájl, mert a keresõ semmit nem dob ki a vinyón... érthetetlen... majd manuálisan szerkesztem, de hol van a boot.ini fájl mappája? melyik az a mappa? ez a kérdésem
start/vezérlõpult/mappa beállításai/nézet speciális beállításknál meg megkeresed a listábab
#hhwnd
a rejtett mappákat se tudom hol tudom láthatóvá tenni win7-ben
google is kidob minden hülyeséget, de 10 perc böngészés után meguntam.
ha valaki erre a kettõ kérdésre válaszol, avval kezetfogok
kössz
Telepítés után a boot menüben átírta a Win7 "elõzõ verziós Windows indítása" címre az XP-ém, szeretném visszaírni normálisra, Win XP-re, hol tudom ezt megtenni?
köszi!
üdv
Mindig elfelejti a felhasználónevem az IE,a feketére váltott hátterem az egyik oldaon visszarakja alphelyzetbe(fehér),elõzmények eltünnek törlés nélkül...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Egy Ati Radeon Hd 3450-es kártya van benne am...
...
Olyan problémám lenne, h:
- Feltelepítettem az Ati Driver-t windows 7-re, ami elvilveg alkalmas a videókártyámhoz, de nem ismeri fel a win7...Azt írja ki hogy egy 8bites 16mb-os vga van benne....
5let?
Elõre is köszike
...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kicsit kell hozzá az angol nyelv ismerete, ha megakadsz írj privit, ha tudok segítek...
Jó és megbízható kis progi, nekem még galibát nem okozott.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szerk.: Címsorba opera:config, Check Expiry History-t és Check Expiry Load-ot tedd 1-re. Talán ez volt az.😊
http://goo.gl/gd6Zi5