Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyik oprendszer se indul miután új virtual machinet kreáltam, folyton ezt dobja ki: "Reboot and select proper boot device, or insert boot media in selected boot device"

az iso fájlt az oprenszerrõl persze már csatltam...

bon
Létrehozol egy új virtuális gépet és simán feltelepíted a telepítõ lemezérõl az oprendszert úgy mint ha hagyományos gépre raknád rá.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mármint .vmc akart lenni

áhh, tudtam hogy ez sem fog simán menni, lövésem sincs honnan lehet wmc fájlokat letölteni a 95,98,ME-hez, ami a VirtualPC-hez kell :S

akkor megyek bootolni Xp alá, és oda rakom fel, kössz a segítséget, majd valahogy kitanulom a progi használatát, hello!

Értem. Akkor tényleg nincs alternatíva, marad a VirtualPC.

bon
Ingyenes a Vistualpc.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Alapból ha felrakod a most fent lévõ rendszerek mellé akkor nem fognak elindulni, mármint az xp, vista Windows 7. Az oprendszereknek van egy telepítési sorrendje amit ajánlott betartani, régi majd az új oprendszer és nem fordítva.

Jó, hát akkor VirtualPC, bár az nem ingyenes, és még sosem használtam, lövésem sincs így jelenleg avval mit-hogy.

#23808 ?

bon
Virtuális gép a legjobb megoldás, amúgy a felsorolt oprendszerek felejtõsek, program támogatásuk nulla, nem bezsélve a driver-rõl, ha fizikai gépre telepíted.

Csak azért kérdeztem a 98/ME-t, mert a támogatása a Microsoft-tól ha jól tudom 2006 végéig volt...

pxxl
persze még a 3.11 is simán használja a 4 magot 😄

All hail the double x!

És a 98/ME? 😄

[HUN]FaTaL
Szerinted egy win95 lekezel egy négymagos processzort, SATA vinyót, terás HDDket, újgenerációs VGAkat? Ne viccelõdj már 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezt hogy érted, hogy nem mûködnének?

[HUN]FaTaL
Nem is mûködnének. Tedd virtual pcbe.

Persze csak én arra voltam kíváncsi, hogy elállított e valamit, ami miatt nincs @, vagy csak maguk a gombok fuccsoltak be.
Ott a virtuális gép (pl. Sun VirtualBox), ha nem játékra akarod használni. Sokkal egyszerûbb, és nem kell annyit bajlódnod a particiókkal.
pxxl
hmm a crtl elkerülte a figyelmemet 😄 am ctrl+alt meg az algr az kb ugyanaz 😊

All hail the double x!

Szevasztok!
Jelenleg van a gépemben két vinyó, meg Xp,Vista és Win7, ha létrehozok további partíciókat, a Win ME-t meg a Win98SE és Win95-öt fel tudom rakni összeakadás nélkül? A mostani oprendszereket nem akarom elbarmolni, de nosztalgiázniék szívesen a régiekben is 😊
Kössz
üdv

Ez sajnos nem. :S
Van benne egy G-inst mappa és benne BMP, DOS, TOOLS és ezekben vannak a exe fájlok. Összesen 14 exe fájl és nemtudom melyik a jó...

Általában a könyvtárstruktúrák elég beszédesek szoktak lenni. Pl. drivers/wlan vagy drivers/chipset stb.
Nagyon kesze-kusza cd-je. Az illesztõ program keresõ nem találja és manuálisan nem találom..
Vannak rövidítéses exe fájlok, de nem tudom melyik, lehet az...

[HUN]FaTaL
A lényeg hogy ne csak a bootnál vedd ki, hanem rendesen az 1.44es floppyt tedd disabledre. 😊

Köszi, kipróbálom.
[HUN]FaTaL
Floppyt tiltsd le BIOSban és máris jó lesz. 😊

Várni kell, egyes gépeken eléggé lassan tölt be. Türelemjáték😊
Név alapján.. nem bootolt be. Windows loading files -on túl, csak bejött az a zöldes, virágos kép, egér mûködött, de nem ment tovább.
bojti
Kitisztítottam a billentyûzetet . Meggyógyult . 😊

De CTRL+ALT+v - vel lehet.
pxxl
alt+v-vel soha nem is lehtetett kukaca-t írni. az mindig is altgr+v volt. vagy alt+64

All hail the double x!

Ha van rajta Wlan driver + kártyaolvasó driver, és kompatibilitással fel tudod rakni, akkor még mûködhet is.
Amúgy az CTRL és az ALT gombok funkcionálnak? Mert lehet pl. nem érintkeznek megfelelõen. Nem hiszem hogy a windows-ban kell keresni a problémát. Ha van elfekvõben másik billentyûzet (általában kell lennie😊)) akkor megpróbálhatnád azzal így kiszûrhetjük a billentyûzet hibát.
bojti
De azzal megy . Hogy állíthatnám vissza ?

Már minden lehetséges módszerrel próbáltam, de semmi eredménnyel.

Nem lehet valahogy "kinyerni" a Toshiba CD-bõl a megfelelõ szoftvereket?

AltGr+v-vel sem?
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Kompatibilitás móddal próbáltad?
bojti
Sziasztok !
Tegnap óta nem szuperál a billentyûzet . Ctrl alt v -vel például nem tudok kukacot írni , se böngészõben se msn-ben . Hang hibajelzést ad .
Valaki ?

igen, asszem már végig próbálgattam mindet..:S , de semmi.

Ezt próbáltad?

Amúgy vista-s driver is jó, ha mégsem engedné, akkor kompatibilitással kell felrakni.
Sziasztok!

Lenne egy problémám, de nem tudom hová írjak. ez tûnt a legjobbnak.

Van egy Toshiba laptop nálam, a Win7 majdnem mindent felismert benne csak 2 dolgot nem. a Wifi-t és a kártya olvasóját.
Már nagyon sok oldalon kerestem és nem találtam egy olyan sziftvert amitõl helyre jönne.
Tudna valaki segíteni benne? (Toshiba Satellit pro M70)
Már nagyon idegesít hogy nem tudom megcsinálni.

Close programs to prevent information loss

Your computer is low on memory. Save your files and close these programs:
Grand Theft Auto 4.
Ezt írta ki, de már mindegy, rakom 64bitest, de azért érdekelne, hátha máskor is elérném a 3 gigát. 😄 (75%-nál írja ezt)
bon
Név alapján jó

ok akkor le is törlöm a comodo-t, mert idegesít, hogy minden szarra rákérdez😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]FaTaL
Nem szükséges, és a win tûzfal bõven elég még router nélkül is. Jó ez a tûzfal és a felügyeleti eszközök között részletesen testreszabható. Ez már nem az XP szarja.

ésszel netezek, de azért néha bekerül valami😄
Amúgy tudom hogy eléggé fals az avira, szóval ugat mindenért... de hát el kell dönteni hogy azt tényleg törölje-e vagy sem😄

Még1 kérdés... routerben ugye van tûzfal... kell nekem még amellé szoftveres is?
Errõl is megoszlanak a viták neten ahogy néztem.

[HUN]FaTaL
Avira <#levele>, a másikat nem ismerem.

Avira szerint a frissen fordított, saját exém vírusos 😄

Jelenleg csak MSSE van fent, elõtte Avast + Defender kombó. Ésszel kell netezni és nem érhet meglepeteés. 😊

én most felraktam egy avira antivir-t illetve egy Superantispyware-t
neten olvastam róluk, hogy jó.... szerintetek?