Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen ez segített😄
Próbáld meg a Start menü - Számítógépen jobb egérgomb - Kezelés - Lemezkezelés - Ott kiválasztod a nem látott partíciót, jobb egérgomb, majd Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása... Adsz neki egy betûjelet. A tiltotton véletlenül nem olyan rendszer van, vagy olyanra van formázva amit a Win7 nem támogat?
Hy all van egy olyan problémám hogy a windows 7 nem ismer nekem fel 2 particiót.
hallottam arról hogy a Vista az tényleg nem ismeri de a win7?? nincs valami megoldás erre?
H bemegyek az ezközkezelõbe ott látja a vinyót meg a partíciókat is.
Ha a sajátgépbe akarom megnyitni akkor mindég csak az egyik látható de az is le van tiltva.
Elõször arra gyanakodtam hogy lehet hogy meghalt a winyó de nem.

Elõre is kössz!!
Vohh, kösz, így már ok. :-)

Evin
Táp, memória, alaplap. Ebben a valószínûségi sorrendben.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tápra tippelnék, mert az okoz véletlenszerû kikapcsolást. Kikapcsol a gép, vagy csak újraindul?
Miley Cyrus
Valakinek valami ötlet?
Elkezd random kikapcsolni a gép😮
Fekete képernyö és semmi..-.-'
Valaki?
Win7Ultimate 64Bit. Ilyet még sosem csinált.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

bigapó
egy 5.1-es hangfalrendszer megérdemel egy soundblaster audigy-t vagy olyat ami játékhoz van külön. nevét nemtom, de a lényeg, hogy vegyél normális, 10-15 ezres hangkarit. csikarni fog a különbség 😊

The Matrix has you...

Fillmore Dude
Köszönöm!

bon
Lehet, hogy a delete gomb megnyomása is mükõdne.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sikerült..

Kihúztam az ikont az asztalra és ott már jobb gombbal tudtam törölni.....😊

Azért köszönöm a Házigazda gyors válaszát😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nincs jobb gombos menüje, egyszerûen semmi.....

bon
Jobb gomb törlés?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Szerintem ez kell neked, bár Vista-hoz írják, de gyanús, hogy Windows 7-nél is így van: link

bon
A tiltást csak pédának hoztam fel, hogy független az indító hang kezelése a többitõl.

RelakS
a 8-as Personal paragonban is van a varázslók között

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok, segítséget kérek:
Töröltem egy játékot a gépemrõl, úgy ahogy kell a Vezérlõpult/Programok és Szolgáltatások/Eltávolítás Mindezek után Restart.
Restart után a Vezérlõpult/Játékoknál maradt egy "ikonszerû vmi" a Nincs megadva csoportban.
Hogyan lehet ezt a "mappát" törölni?

Köszönöm

bon
Nézzél szét kicsit az oldalán és akkor látni fogod, hogy van merge funkciója is, csak nem a Personal verziónak, hanem a komolyabb Professional vagy Server-nek (én a szervert szoktam hazsnálni)

MerlinW
Oks, de nem letiltani akarjuk, hanem módosítani ami sehogy sem megy. Nálam ugyan sokat nem játszik a rendszerindító hang, hiszen hetente 1-2x kapcsolom ki a gépet, már ha kikapcsolom. Most is csak e miatt indítgattam újra.
"Paragon Partition Manager"

Ezzel nem lehet egyesíteni, csak ha kitörlöm és leformázom a particiókat. Nekem oylan kéne, mint a partition magic. Abban volt merge funkció...

bon
Nem lehet, hogy fat32-re van formázva? Mert ott gond lehet a fájlmérettel.

bon
Szerintem a rendszer indító hang és a bejelentkezés a Windowsba az két különbözõ hangot jelent, mert nekem az összes rendszerhang ki van kapcsolva kivétel a rendszerindítás és mégis zenél induláskor (szerintem egy hasznos dolog, így már indításkor tudom, hogy minden rendben van hangok terén)

bon
Sajnos alaplapi hangkártyánál elõfordulhatnak ilyen problémák, de újabb driver megoldhatja. Amúgy jó kis hangfal szettet vettél, nekem is Logitech van, csak régebbi.

bon
Rendszer indító hang megváltoztatásának módját nem tudom, de mintha valahol olvastam volan már róla, hogy lehetséges.

A particion Magic meg képes adatvesztés nélkül egybõl kettõ particíiót csinálni, de mentés nem árthat, mert becsúszhatnak hibák.

Formáztad a vinyót?
halli win7 64 bit van fent vettem ma egy 160gb samsung 2.5 vinyot
másolnám rá a dirt2 és azt írja hogy tul nagy fájl vagy a fájl írásvédett és nem tudja másolni mi a radai rosseb van vele segítsetek

Na, beállítottam hangot, újraindítottam és tényleg az alap bejelentkezési hangot játssza le. Pedig a hangoknál a másik lett beállítva, a teszt le is játssza azt.
Fillmore Dude
Köszönöm, de ezt én is megtaláltam és nekem nem játszik le hangot, amikor indul a win. Lehet, hogy nálam van a baj akkor.
Te ha erre a lehetõségre beállítasz egy hangot, akkor azt játsza le, amikor indul a win?

Még egyszer ellenõrzöm, köszi.

Ha rendszerindítás alatt azt érted, hogy bejelentkezés a windows-ba az itt van, ha neked nincs, akkor valamit nagyon elronthattál.

Kép
Fillmore Dude
Igen, de nem ez volt a kérdés 😊
Én a rendszerindításra szeretnék egy hangot betenni, de olyan választási lehetõség nincs. Legalábbis én nem találtam csak "kilépés a windowsból"-t.
A belépésre csak azt a lehetõséget láttam, ahol a pipát lehet kivenni, hogy ne a win alap hangja játszódjon.

Tettél fel drivert, vagy a windows automatikusan felismerte és felrakta? Mert lehet hogy felkéne raknod a gyártó honlapjáról a drivert. Ilyened van (Realtek ALC888 codec) tehát vagy az alaplapgyártónál vagy a realteknél keresd a drivert.
Vezérlõpult - Hang - Hangok fül - és ott kiválasztod mihez akarod a hangot rendelni, akkor a Teszt gomb mellett ott van hogy tallózás... és kiválasztod a wav-fájlot! Tehát WAV-nak kell lennie!
Firerock
hey!
skacok
vettem egy új hangszórót
logitech X-530 és néha kattog
azt mondták hogy szerintük a windows 7 miatt,mert valami baja van a hangkártyával
Gigabyte Ma-770T alaplapom van és azon van a hangkártya
van erre valami megoldás vagy egyáltalán igaz ez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Fillmore Dude
Sziasztok!

A rendszerindítási hangot hol lehet megváltoztatni? Sehol?
Azt már megtaláltam, hogy hol kell megszüntetni, de saját hangot nem tudom hol kell betenni.

A Partition Manager úgyis tud 1 partícióból 2-t csinálni, hogy nem törlõdnek a fájlok? Mert 1 partícióval kaptam a gépet telepített win7-el, de szeretnék csinálni mégegyet.

Köszönöm a válaszokat!

Kösszép.

bon
Paragon Particion Manager, létezik neki boot-olható változata is, én azt szoktam haználni

[HUN]FaTaL
Paragon Partition Manager

http://goo.gl/gd6Zi5

Olyan progit keresek, mint a partition magic 64-bitre.
Particiót akarok egyesíteni formázás nélkül.
Tudtok ilyen progit?

[HUN]FaTaL
Mindig shiftel törlök úgyhogy teljesen haszontalan volt így ki is kapcsoltam. 😊

Vezérlõpult - Programok és szolgáltatások - és ott bal felsõ saroknál van olyan hogy Windows-szolgáltatások be - és kikapcsolása - Médiakezelési szolgáltatások - És kiveszed a pipát a windows media player elõl. Utána elvileg tudnod kell telepítened a másik verziót.
windows media player-t hol lehet javítani? mert letöltöm netrõl de nem engedi, merthogy frissebb verzió van fent (a hibák egyébként nem olyan nagyok de zavaróak pl képi megjelenítésnek látszik hogy más van beállítva de akkor is az album képet mutatja mikor elindítom így át kel állítani másra aztán megint vissza h jó legyen, a mûsortárban nem tudom némelyik oszlopot kikapcsolni (pl lemezbrító, indítok egy olyat hogy törölje az áthelyezett elemeket a mûsortárból ill. keresse meg az új helyüket, elvileg megcsinálja, de gyakorlatban nem.) Ezért szeretném újra rakni. Win 7 x64.
Annyi ikonnak felesleges is a rocketdock. Simán elfér a tálcán. Ha meg sok van, akkor a rocketdock sem megoldás. De hogy észrevedd majd 1 hónapos kérdésre válaszoltál😊
Persze jó ha van, csak sajna én már rászoktam a shift+f8 törlésre, úgyhogy néha olyan is elvész, ami kellene. De hát letöltöm újra😊
Nem szoktam használni csak véletlen nem nyomtam shiftet törléskor szerencsére és oda került, am köszi.
[HUN]FaTaL
Átmész arra a meghajtóra, bekapcsolod a rejtett fájlokat total commanderben és c:\Recycle Bin a lomtár. A fájlokát dc**** nevekkel fogja mutatni úgyhogy ki kell bogarásznod mi kell. Amúgy ezekszerint van még aki használ lomtárat?😄

az hát 😄
<#hehe>
lombtár? <#idiota> Nem inkább lomtár? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem LOMtár? Lomb a fának van, nem?<#hehe>