46641
  • aate
    A 28 kód - Az illesztőprogram ehhez az eszközhöz nincs telepítve. (Code 28)
  • aate
    Ha az eszközt letiltod? Nekem a driver max megoldotta minden driver problémámat próbáld ki, egy egyszerű e -mail reg kell hozzá és jöhetnek a legfrissebb driverek.(naponta 2)drivermax letöltés
  • gurubefree
    hello

kiprobaltam a kamerat ; kartya olvasot .. mind mukodik .
    Annyi meg hogy Code 28 van meg emlitve ( ??? )

Loc. >>>> PCI bus 10. device 3. function 2
    PDO( Physical Object name ) \Device\NTPNP_PCI0025
  • aate
    Melyik eszköz nem müködik?Mert ez valamelyik integrált eszköz lehet.
  • aate
    Igaz ez más tipus de ezt találtam: Ha valaki belecsöppen a Vaio ,,VGN-FW21Z" notebook Windows 7 telepítése után, hogy nem ismer fel egy Base System Device eszközt, akkor a http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=hu_HU&m=VGN-FW31ZJ
    oldalról szedje le a 32 vagy 64 bites RICOH drivereket.
  • gurubefree
    Hello

Ez egy sony vaio vgn-fw56e

Raraktam egy W7-et mert idegesito a sok hasznavehetelen dolog ami jon a notis op-vel. Minden jo csak ez makacsolta meg magat .
  • Jim Morrison
    Tegnap magatol leallt a gepem :/ most nezem az esemenynaplot es a Windows naplok\ rendszerben kb a tegnapi idoponttal az agyik bejegyzes megegyezik a leallas idopontjaval es csak annal van egy piros felkialti jel.
    Hiba leirasa:
    Letelt egy időkorlát (30000 ms) a(z) CardBusService szolgáltatás kapcsolódására való várakozás közben.
    ez pontosan mi es hogyan orvosoljam?
  • aate
    A Base System Device az általában alaplapi driver szokott lenni.(nekem anno a kártya olvasó volt,de lehet más alaplapi eszköz is)
  • aate
    Ha jól tudom ez egy kártyaolvasó driver!Asus alaplapod van? Az asus oldalán biztos van hozzá driver.
  • gurubefree
    Sziasztok

PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_9035104D&REV_12

Ehez kellene segitseg :

Elore is koszonom
  • bon
    Nálam jó ha csak 30%-on megy a két amg, tuti természetes, csúnya lenne ha 90%-on hajtaná a kitömőrítés a procit, az már erősen észrevehető lenne a hasznáalat közben. De állítsd a tömörítő progi piorítását magasabbra, ha zavar a 70%-os terheltség.
  • Cat 02 #28505
    Csomagolok ki egy fájlt és a 2 mag ~70-70 %on van. Ez nem kevés ? Nem 90-90-nek kéne legalább lennie ?
  • 404
    nincs vírus, átnéztem 3 kergetővel is

#28499-re
    acer laptopom van, azon az fn+f7-re ki lehet kapcsolni a tapipadot
    ha fenn van a synaptics, akkor vezérlőpult-egér, és ott van olyan opció, hogy ha bedugsz egy egeret, kapcsoljon ki a tapipad, illetve csak úgy ki is kapcsolható
  • DarkSector
    az akkor elég szopás, én újra raknám inkább valszeg vírusos.
  • exodus2
    Nincs visszaállítási pont, írta..
  • DarkSector
    Vezérlőpul->Rendszer-visszaállítás, azt próbáld, nem kell hozzá lemez.
  • Cat 02 #28500
    Azt lehet w7-ből ? Nekem fn + valami gombbal lehet.
  • krisz940122
    hogy tudom kikapcsolni a laptopomon a tapipadot? de úgy h bármikor visszakapcsolhassam. mert ha írok sokszor beleér a tenyerem és arrébb teszi a kurzort. előre is kösz.
  • 404
    nincs ilyen opció, vagy legalábbis nem jöttem rá, hogy kell előcsalogatni
  • V43 1105
    Win7 DVD-be és esetleg egy rendszerjavitás?
  • 404
    hejhó hölgyek és urak
    segítség kéne, mert egyedül nem megy, pedig 2 napig gugliztam utána
    a bionix háttérkép-cserélő progit akartam kipróbálni (nem jött be...), és az uninstall után vettem észre, hogy eltűnt egy csomó progim. a telepítetteket visszavarázsoltam, de pl a wines progikat (játékok) nem tudtam, az indító ikonjaik is elszálltak, csak az alapértelmezett (?) ikonok látszódnak. a mappájukból is eltűntek
    hogy lehetne helyreállítani ez eredeti állapotot? sajna, visszaállítási pont nincs, a telepítőlemezről meg nem lehet javítani, csak telepíteni ill. frissíteni, ami gyak ugyanaz, de az se megy, mert kevés a helyem a lemezen
    van-e orvosság a bajomra?
  • DarkSector
    jah megprobálom azt a másikat...
  • exodus2
    Mondom hogy NEM painttel kell!
  • DarkSector
    jo de megnyitok egy képet, lekicsinyítem és mentésnél irja hogy az átlátszó részek el fognak veszni.
  • exodus2
    Egyszerűen, ami átlátszó részt akarsz azt törlöd. Azok a komolyabb programok (photoshop, paint.net, stb) már kezelik, ha nincs ott semmilyen szín akkor átlátszó, és átlátszóvá tudod tenni a képet is.
  • DarkSector
    abba lehet iet?
    és ha igen akkor hogy?
  • bon
    Szerintem valami komolyabb programra lesz szükséged. Én a Corel Paint Shop Pro-t használom.
  • DarkSector
    durva kérdésem van.

Win7 paint.
    hogy lehet egy képet elmenteni, hogy a fehér rész átlátszó legyen?
    mert neten vannak ien képek, de ha paint-be berakom, és csak pl kicsinyitek már elvész mentéskor az átlátszóság....
  • janika1972
    Kérdezd magadtól inkább!
  • tugyiti
    C:\Users\Marokmarcsa\önki.txt ez valaminf vírus lehet bvagy csak be vagytog baszva?:OI((
  • bon
    Vezérlőpult/eszközkezelőben jobb gomb a géped nevén az ablak tetején és hardverváltozások keresése.
  • Deer
    Megint előjött a hiba, kiderült, hogy a Spyware Doctor okozta, legyalultam, keresek helyette mást. Vírusírtó Nod32, találtam Spyware terminatort, de az 64 bites rendszeren nem nyújt állandó védelmet.
  • sunlight
    EASEUS Partition Master
  • FGB
    bocsánat a dupla post ért!

egy másik gépen leformáztam NTFS-re, és másoltam is rá egy képet, USB-re tettem egy linuxot, mert nagyon zavart, hogy egyik gép látja a másik meg nem. Linux kezeli látja a vinyot, és a képte is meg nyitja. A 7-es meg semmi az ezközkezelőben semmi nyoma, mint ha ott sem lenne.
  • FGB
    semmi, én is ott keresstem előszőr, hátha ütközik valamivel, de ott meg sem jelenik.
  • bon
    Lemezkezelőben online a winyó? Partíció van rajta? Betújele van?
  • [HUN]FaTaL
    Eszközkezelőben/lemezkezelőben látszik? Egyáltalán van rajta partíció?
  • FGB
    Beraktam egy új winyot a gépembe, de a W7 nem látja, BIOS-ban ott van F8-al tudnék még boot-olni is róla, és még a Linux is látja/kezeli, de a 7es nem. Valakinek van ötlete?
  • DarkSector
    oksa thx.
  • bon
    Kamú verzió.