46641
-
#28527 A 28 kód - Az illesztőprogram ehhez az eszközhöz nincs telepítve. (Code 28) -
#28526 Ha az eszközt letiltod? Nekem a driver max megoldotta minden driver problémámat próbáld ki, egy egyszerű e -mail reg kell hozzá és jöhetnek a legfrissebb driverek.(naponta 2)drivermax letöltés -
#28525 hello
kiprobaltam a kamerat ; kartya olvasot .. mind mukodik .
Annyi meg hogy Code 28 van meg emlitve ( ??? )
Loc. >>>> PCI bus 10. device 3. function 2
PDO( Physical Object name ) \Device\NTPNP_PCI0025 -
#28513 Melyik eszköz nem müködik?Mert ez valamelyik integrált eszköz lehet. -
#28512 Igaz ez más tipus de ezt találtam: Ha valaki belecsöppen a Vaio ,,VGN-FW21Z" notebook Windows 7 telepítése után, hogy nem ismer fel egy Base System Device eszközt, akkor a http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=hu_HU&m=VGN-FW31ZJ
oldalról szedje le a 32 vagy 64 bites RICOH drivereket. -
#28511 Hello
Ez egy sony vaio vgn-fw56e
Raraktam egy W7-et mert idegesito a sok hasznavehetelen dolog ami jon a notis op-vel. Minden jo csak ez makacsolta meg magat . -
#28510 Tegnap magatol leallt a gepem :/ most nezem az esemenynaplot es a Windows naplok\ rendszerben kb a tegnapi idoponttal az agyik bejegyzes megegyezik a leallas idopontjaval es csak annal van egy piros felkialti jel.
Hiba leirasa:
Letelt egy időkorlát (30000 ms) a(z) CardBusService szolgáltatás kapcsolódására való várakozás közben.
ez pontosan mi es hogyan orvosoljam? -
#28509 A Base System Device az általában alaplapi driver szokott lenni.(nekem anno a kártya olvasó volt,de lehet más alaplapi eszköz is) -
#28508 Ha jól tudom ez egy kártyaolvasó driver!Asus alaplapod van? Az asus oldalán biztos van hozzá driver.
-
#28507 Sziasztok
PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_9035104D&REV_12
Ehez kellene segitseg :
Elore is koszonom -
#28506 Nálam jó ha csak 30%-on megy a két amg, tuti természetes, csúnya lenne ha 90%-on hajtaná a kitömőrítés a procit, az már erősen észrevehető lenne a hasznáalat közben. De állítsd a tömörítő progi piorítását magasabbra, ha zavar a 70%-os terheltség. -
Cat 02 #28505 Csomagolok ki egy fájlt és a 2 mag ~70-70 %on van. Ez nem kevés ? Nem 90-90-nek kéne legalább lennie ? -
404 #28504 nincs vírus, átnéztem 3 kergetővel is
#28499-re
acer laptopom van, azon az fn+f7-re ki lehet kapcsolni a tapipadot
ha fenn van a synaptics, akkor vezérlőpult-egér, és ott van olyan opció, hogy ha bedugsz egy egeret, kapcsoljon ki a tapipad, illetve csak úgy ki is kapcsolható -
#28503 az akkor elég szopás, én újra raknám inkább valszeg vírusos. -
exodus2 #28502 Nincs visszaállítási pont, írta.. -
#28501 Vezérlőpul->Rendszer-visszaállítás, azt próbáld, nem kell hozzá lemez. -
Cat 02 #28500 Azt lehet w7-ből ? Nekem fn + valami gombbal lehet. -
krisz940122 #28499 hogy tudom kikapcsolni a laptopomon a tapipadot? de úgy h bármikor visszakapcsolhassam. mert ha írok sokszor beleér a tenyerem és arrébb teszi a kurzort. előre is kösz. -
404 #28498 nincs ilyen opció, vagy legalábbis nem jöttem rá, hogy kell előcsalogatni -
#28497 Win7 DVD-be és esetleg egy rendszerjavitás? -
404 #28496 hejhó hölgyek és urak
segítség kéne, mert egyedül nem megy, pedig 2 napig gugliztam utána
a bionix háttérkép-cserélő progit akartam kipróbálni (nem jött be...), és az uninstall után vettem észre, hogy eltűnt egy csomó progim. a telepítetteket visszavarázsoltam, de pl a wines progikat (játékok) nem tudtam, az indító ikonjaik is elszálltak, csak az alapértelmezett (?) ikonok látszódnak. a mappájukból is eltűntek
hogy lehetne helyreállítani ez eredeti állapotot? sajna, visszaállítási pont nincs, a telepítőlemezről meg nem lehet javítani, csak telepíteni ill. frissíteni, ami gyak ugyanaz, de az se megy, mert kevés a helyem a lemezen
van-e orvosság a bajomra? -
#28495 jah megprobálom azt a másikat... -
exodus2 #28494 Mondom hogy NEM painttel kell! -
#28493 jo de megnyitok egy képet, lekicsinyítem és mentésnél irja hogy az átlátszó részek el fognak veszni. -
exodus2 #28492 Egyszerűen, ami átlátszó részt akarsz azt törlöd. Azok a komolyabb programok (photoshop, paint.net, stb) már kezelik, ha nincs ott semmilyen szín akkor átlátszó, és átlátszóvá tudod tenni a képet is. -
#28491 abba lehet iet?
és ha igen akkor hogy? -
#28490 Szerintem valami komolyabb programra lesz szükséged. Én a Corel Paint Shop Pro-t használom. -
#28489 durva kérdésem van.
Win7 paint.
hogy lehet egy képet elmenteni, hogy a fehér rész átlátszó legyen?
mert neten vannak ien képek, de ha paint-be berakom, és csak pl kicsinyitek már elvész mentéskor az átlátszóság.... -
janika1972 #28488 Kérdezd magadtól inkább! -
#28487 C:\Users\Marokmarcsa\önki.txt ez valaminf vírus lehet bvagy csak be vagytog baszva?:OI(( -
#28486 Vezérlőpult/eszközkezelőben jobb gomb a géped nevén az ablak tetején és hardverváltozások keresése. -
#28485 Megint előjött a hiba, kiderült, hogy a Spyware Doctor okozta, legyalultam, keresek helyette mást. Vírusírtó Nod32, találtam Spyware terminatort, de az 64 bites rendszeren nem nyújt állandó védelmet. -
#28484 EASEUS Partition Master -
FGB #28483 bocsánat a dupla post ért!
egy másik gépen leformáztam NTFS-re, és másoltam is rá egy képet, USB-re tettem egy linuxot, mert nagyon zavart, hogy egyik gép látja a másik meg nem. Linux kezeli látja a vinyot, és a képte is meg nyitja. A 7-es meg semmi az ezközkezelőben semmi nyoma, mint ha ott sem lenne. -
FGB #28482 semmi, én is ott keresstem előszőr, hátha ütközik valamivel, de ott meg sem jelenik. -
#28481 Lemezkezelőben online a winyó? Partíció van rajta? Betújele van? -
#28480 Eszközkezelőben/lemezkezelőben látszik? Egyáltalán van rajta partíció? -
FGB #28479 Beraktam egy új winyot a gépembe, de a W7 nem látja, BIOS-ban ott van F8-al tudnék még boot-olni is róla, és még a Linux is látja/kezeli, de a 7es nem. Valakinek van ötlete? -
#28478 oksa thx. -
#28477 Kamú verzió.