Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(autórádióba kéne.)
Elõre is köszönöm.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A választ elõre is köszönöm!
Rebootoltam, másodszorra felment a da fokker de szüttyögött egy órát a telepítõ végén. ORBX-nél is elõfordul, de simán mûködött mindkettõ.
http://goo.gl/gd6Zi5
egyébként ment a Da Fokker fsx alatt; csak a PFD, ND-n nem voltak betûk csak csíkok, és az FMC-n meg semmi....
(gondlom ez azért volt mert a Fontokat meg nem raktam fel külön) vagy tényleg nem megy win7-el... (2.15peccses volt)
Orbx telepítõk is csináltak nálad ilyet?
olyan mintha kompatibilitás problemó lenne.... csak kíváncsi voltam látott e valki hasonló ablakot felugrani telepítés után és volt e valmi magyarázat rá
mindkét esetben rendben megy az adott dolog, csak kicsit fura....
?
A mappán belül volt egy file amit ha törölni/átnevezni próbáltam akkor az okozta a problémát.
Unlocker nevû progival simán le lehetett törölni (se csökkentett módban, se parancssorból nem engedte elõtte).
Üdv
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Kéne egy kis segítség! 😊
Az utóbbi napokban ha belépek az egyik mappába (csak annál az egy mappánál van) akkor az explorer.exe elkezdi felzabálni a ram-ot és 100%-on pörgeti a procit.
Mi okozhatja ezt?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Mostanában (úgy 2-3 hete) azzal szórakozik a firefox, hogy ha kilépek, nem tudom újra elindítani a programot, mert azt írja ki, hogy a Firefox.exe már fut, de nem válaszol. Feladatkezelõ alól lehet kilõni, tudja valaki, hogy ez miért van.
Az egész valami Win7 frissítés után kezdõdött.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
hasonló cipõben jár ezért leírom mit is, hogy is ? ! Egész egyszerûen fel kell venni
a youtube.com-ot az IE11 kompatibilitási nézet beállításainak listájára (Magyarul a
hozzáadás gomb segítségével be kell tenni a listába a www.youtube.com oldalt) és lám,
a probléma egycsapásra megszûnik.
De igazából azt még mindig nem tudom, hogy ez most az IE hibája, vagy a flash player
hibája, vagy esetleg a youtube hibája lehet-e ? (azért ezt jó lenne tudni)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ez nálad is így kellene legyen. Esetleg jó lenne, ha rendszergazdai joggal állítanád be, nehogy az kavarja be a dolgokat.
Az lehet a gond, hogy kikapcsoltam az internet explorer-t és ezért nem engedi áthelyezni?
Ahogyan nézegetem a többi beállításaim megmaradtak, csak azzal van a gond.
Sikeres volt a Windows telepítés? Nem jelent meg semmi hiba? A #44397 linkeltem a Microsoft Fix is Solution Cente-r, ott ki lehet választani pl. az Internet Explorer-t és a 2-es pontnál lehet választani vagy lentebb megjelenik az össze probléma és a "Run Now"-val futtatod és megnézi van-e probléma az adott dologgal kapcsolatosan.
Ez azért érdekes, hogy a beállításaidat nem menti el az Internet Explorer-nél. Más Windows módosítások megmaradnak újraindítás után?
Ha az vírusos, akkor a gyártótól kapott DVD vírusos!
Nem találtam semmi hasznos segítséget..:S
Ha minden rendben van, akkor kell lehessen módosítani. Még van megoldás és az pedig a Microsoft Fix it Solution center lenne. Itt lehet választani, hogy milyen probléma területen van gond és azt futtatni.
Beállítottam neki hogy az Internet ideiglenes fájlok máshol legyenek, erre ez a SZAR Windows vissza rakta az eredeti helyére!
Most minden újraindításnál állítsam be hogy 1x csak ott marad??? (nem fog)
Tudnátok mondani olyan megoldást amivel házilag tudnék megbízhatóan titkosítani egy pendrive-ot? A bitlockert próbáltam, de titkosítás ellenére simán lehet formázni a meghajtót. Egy félig kész Phd dolgozatot és a kapcsolódó anyagokat szeretném tárolni rajta.
Sziasztok!:-)
Régen, még az XP-s korszakomban használtam ezt a kiváló programot, de késõbb elvesztettem! Most, Win. 7 alá is szerettem volna telepíteni a magyar verziót, de lehetõséget nem találtam, csak angol és német nyelvût.
Találtam viszont a Microsoft Download Center-ben egy lehetõséget ezen a néven: Photo Story 3 for Windows XP.
Az ám, de ellenõrzés szükséges a letöltéshez, és nekem nem XP-m van. Ennek ellenére megpróbáltam!
Ott kiválasztható a nyelv (magyar) és a tovább gombra kattintva jön a futtassa az ellenõrzési eszközt. A folytatás után letölthetõ az ellenõrzõ program, ami legális Windows 7 esetén is kiad egy érvényesítési kódot.
Ezt beírva a dobozba, már tölthetõ is le a PStory.msi.
A telepítés már olyan egyszerû mint gyereknek az ágyba alvás!
Akinek kell, sok sikert! : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11132
Üdv: howarju
Ha kikapcsolom midnen rendben csak a youtube írja ki ezt :
ennek ellenére a videókat simán lehet nézni az oldalon .
Ezek szerint a minap érkezett flashplayer frissítés a ludas a dologban ? :\
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mióta frissült az IE azóta ha youtube-on ha a keresõbe írok valamit akkor bekressel az ie folyamatosan ... Találtam némi infót róla a neten, azt írták, hogy indítsam bõvítmények nélkül és akkor jó lesz (micsoda megoldás! pfff.. ) meg hogy kapcsolgassam vissza egyesével a bõvítményeket és mindegyik után nézzem meg, oké e még az oldal. Na hát nekem ehez nincs türelmem ... millió bõvítményt találtam az IE bõvítménykezelõjében de én ezt nem fogom egyesével végigböngészni az biztos ! A legutóbbi ápdét b@szta így szét szegényt(elõtte minden rendben volt vele), hátha ti tudtok valami érdemi infót is mondani a dologról mert én már nem tudom mi a fene okozza ezt ! Ha bõvtmények nélkül futtatom az ie-t akkor minden rendben de ha normál módban akkor ezt kapom amint írok valamit a youtube keresõjébe :
<#confused>#confused><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Beállítottam neki hogy az Internet ideiglenes fájlok máshol legyenek, erre ez a vacak Windows vissza rakta az eredeti helyére!
Most minden újraindításnál nézzem meg hogy visszarakta-e az eredeti helyére, vagy sem??
★★★★★
Elõnyök és hátrányok?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csak a baj van ezekkel a driverekkel folyton. 😄
★★★★★
Miért van az, hogy ha rámegyek a Start->Leállításra-akkor itt nem jön fel a kikapcsolás gomb?Valamit elállíthattak?Köszönöm szépen!
a C: meghajtóm haldoklik, elég régi a merevlemez, ezért feltelepítettem egy fizikailag is másik HDD-n lévõ partícióra (D😊 egy új operációs rendszert (ugyanaz a Windows 7 64 bit, mint ami a C:-n is megtalálható).
bootoláskor annak rendje és módja szerint választanom kell, hogy melyik operációs rendszert bootolja a gép. a kérdéseim a következõk volnának:
- mindent, ami a C😛rogram Files-ba volt telepítve, újra kell telepítenem a D: meghajtóra is?
- sok játékom van egy harmadik meghajtóra telepítve (F😊, azokat fogom tudni futtatni a D:-re telepített Windows alól?
- ha a D: meghajtóra idõvel Windows 8.1-et rakok, akkor hogy módosulnak a fenti kérdésekre kapott válaszok?
- és ha újra kell telepítenem ezeket a játékokat, programokat, az pontosan hogy fog kinézni? tehát, ha pl. a C: megmarad Windows 7 operációs rendszernek, a D: pedig Windows 8.1, mindkettõt leformatálom, újratelepítem, akkor utána hogy kell futtatni, újra telepíteni az F: meghajtón lévõ játékokat?
ezek gondolom számotokra evidens kérdések, én viszont elõször "tartok" két operációs rendszert is a gépemen. elõre is köszönöm, ha a segítségemre tudtok lenni kérdéseim megválaszolásában!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★★★★★
Windows 7 64bit.
Telepítette az update az alábbi frissítést:
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB2830477)
Telepítés dátuma: 2013.11.13. 14:03
újraindulás, majd a firefox, de más böngészõ sem, nem tölt be bizonyos oldalakat. Facebook, Google oldalai, youtube stb. nem tölt be. Index az bejön, Bithumen bejön de nem tölti be az ikonokat.
Ha vpn- el csatizom a netre (Open VPN GUI) akkor betölt simán minden.
Mi a tököm ez?
Köszönöm