46641
  • [HUN]FaTaL
    Nincs több ezt mondtam, PC-n általában királnyőre cserélik, meg hobbisakkban is. Hivatalosan a leütött bábuk között lehet válogatni.

Ha nincs még leütött tiszt akkor meg nem tudom mi van :D
  • Bence00111
    Jó azt tudom, de nem úgy van h egy leütött bábura lehet lecserélni?
    Legalábbis a sima sakkkészletben csak 1 kir.nő van, vagy versenysakkban többvan?:O
  • sunlight
    Vista Boot Pro
  • Pupuci
    Sziasztok!

Windows7 64b-t használok és különböző okokból használnom kell egy XP-t is.
    A w7 már fent volt és most egy külön vinyóra feltettem az XP-t.Az lenne a kérdésem, hogy utólag valami bootmenüt hogyan csinálhatok mert a kis izém kivan már az állandó F12 nyomkodással.
    Szóval kellene valami amivel utólag tudok egy ilyen menüt varázsolni.
    Kössz ;)
  • bon
    Fájl menü nyítás, tehát simán megnyítod. De képfájl írásra jobb választás az imgburn.
  • piamania
    Nem ide tartozik,de meg kell kérdeznem.Nero 9-em van és az a kérdésem, hogy képfájlt hogy tudok kiírni?Csak simán hozzáadom a képfájlt és kiírom vagy hogy?Köszi
  • strebacom
    Természetesen aktiválva ezt irja....de mindegy mit indítok, nero,TotalC.,vagy bármi más gyakran bedobja ezt az üzenetet felülre....
  • exodus2
    Van firefoxhoz windows licensz hitelesítő addon/plugin. Gondolom mivel lejárt a licenszed, ezzel figyelmeztet. Start menü - számítógépen jobb egérgomb tulajdonságok - legalul mit ír a windows-aktiválásnál?
  • [HUN]FaTaL
    Általában bástyát szoktak fejreállítani persze nem versenysakkban, de gondolom ő sem Hardon játszik.

A legtöbb PC-s sakkban így működik.
  • sunlight
    Bevitte, de két királynő akkor sem lehet a sakk mezőn mivel csak egy van.Javaslom te is olvasd el a szabályokat. (Valós sakkban honnan veszel még egy királynőt?)
  • strebacom
    Ja a Windows licenc lejárt-ra gondoltam...
  • strebacom
    Sziasztok, az alábbit miért irja ki, ha inditok valami alkalmazást akkor gyakran kiirja????
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól látom bevitted az egyik gyalogot a túlsó oldalra, tehát ez nem bug, hanem a sakk az ilyen... Javaslom először olvasd el a szabályokat :D
  • aate
    ob.dock properties>Apperance>backround
  • Cat 02 #28674
    Van 1 letöltés mappám és oda megy minden szar. Videókat is onnan tallózom ki. Mostanában mikor tallóznám, néha beletelik 5 mp-be is, hogy kilistázza a mappa tartalmát. Ez w7 vagy VLC (lejátszóm) miatt lehet ? Esetleg valamit lehet állítani, hogy azt a mappát gyorsabban érjék el vagy valami hasonló ?
  • Máté94
    Mármint az Objectdock-nak.:D
  • aate
    jobb egér gomb> Nézet>Asztali elemek megjelenítése >kiveszed a pipát
  • Máté94
    És még annyit, hogyan tudtál ilyen láthatatlan hátteret adni? Mert nem szeretném, hogy legyen bármi más mögötte csak a háttétkép.
  • aate
    igen object dock
  • Máté94
    Ez az!
    Amit te használsz az objectdock?
  • aate
    dock ikonok
  • aate
    1.objecdock
    2.rocketdock

+ikonokat a devianart oldalon találsz hozzá.
  • nandorb
    mikell ehhez? linket tudnal adni?
  • Bence00111
    De, már rájöttem,hogy mért lett neki két királynője:átért az egyik paraszttal és lecserélte a királynőre,de ez ígysejó mert az igazi sakkkészletben csak egy van királyból,királynőből. Ezért is fura :D
  • aate
    ha ilyenre gondolsz akkor star objectdock,vagy rocketdock :

• Máté94
    Sziasztok!
    Nincs valamilyen kiegészítő amivel nem kellene lerakni az ikonokat a Windows gomb mellé? Mármint most ott vannak, de zavar egy kicsit ha véletlenül rosszra kattintok akkor szó nélkül megnyitja. Azt hiszem volt valami amivel a kép tetejére lehetett ikonokat rakni. De nekem olyan kellene amivel picire össze lehet nyomni. Nem tudom mennyire érthető, de hátha.

Köszi!
  • zolo
    Hát én ezt nemértem, sehogynemjó az egész, nemlehet összehozni a gépeket a hálózaton :S
  • aate
    A tied nem igy néz ki?
  • Bence00111
    Nemfutó, azok a helyükön állnak,az a futó aminek bevan vágva a feje.
    Csak egyszer volt,és ha jól számolom nekem van 8 parasztom, neki meg 7.:)
  • V43 1105
    Az egyik az futó, de sebaj.. nézd meg a baloldali bábú mennyivel szélesebb ...
  • Bence00111
    Helló!
    Most váltottam énis Win7-re és nagyon teccik :)
    Azért megnéztem a Sakkot rajta, mert szeretek játszani(bár nemnagyon tudok)és sztem találtam egy bug-ot :)bug Lehet, hogy két királynő van a pályán?
    Lenne egy kérdésem, hogy OpenGl 2.0 vagy újabbat honnan tudnék letölteni 64bit-es 7-esre?
  • balazsgigi
    Helló!
    Ha szabad kérdeznem,hogy oldottad meg?Nekem win7 64bit van a gépemen,és akármit telepítek fel,nem tudom vele szinkronizálni a k750-em.
  • zolo
    Olvasd el megint amit írtam. Mindkettő gépen aktiválva van az IPv6.
    Nemlátják egymást, mintha a routeren két külön hálozat lenne, egyik arra csatlakozik, a másik amarra.
    Fel sem ajánlja egyiken sem a csatlakozást, mivel semmilyen kapcsolatot nem észlelnek.
  • exodus2
    Egyiken létrehozod másikkal csatlakozol (betű és számból álló jelszót kell megadni a csatlakozó gépnek). Nézd meg a hálókártya beállításokat hogy IPv6 engedélyezve van e.
  • zolo
    Újabb probléma, olyan amire sok infot találok, mégse működik.
    Laptop és asztali gép. W7 HP és W7 Prof
    Asztali vezetékkel van a routeren, Otthoni hálozatnak lájta a netet.
    Laptop wifivel, ghome néven látja és jelszóval kapcsolódik rá.

Otthoni csoportot hoznék létre, de mindkettő csak létrehozná, egymásét nemlátják, nemcsatlakoznak.
    Speciális megosztással sem látják egymást mappáit.Újraindítások után sem.Médiatár mappát látnak mindketten, de nekem a fájlokat kéne áthúznom, nem Media Playerrel lejátszogatni.

Nemértem miért nem akar működni, halp!
  • aate
    Ha eddig ment akkor szerintem nem az a hiba. Ha kék halálod volt akkor töltsd le a Blue Screen View progit és az ki írja hol keresd a hibát. Nekem ma 4 összeomlásom volt mire talán rájöttem a hiba okára. Valószínű egy beállt ventilátor, mert mióta kicseréltem azóta nem produkálta..kopp...kopp
  • bon
    Ha házi barkács Windows 7 akkor előfordulhat.
  • Apocalipto
    Az miatt, hogy kalóz, nem. Az miatt már igen, hogy a játék nem Win7 kompatibilis.
  • janika1972
    Szerintetek egy kalóz win7 változat okozhat-e összeomlást a játékok közben? Tudom hogy hülye kérdés,de mégis...
  • aate
    Úgy értettem ,hogy most a ház venti nem közvetlen kap a tápból hanem az alaplapra kötöttem az új a ventillátort. Mert csak olyan csatlakozó volt rajt. A proci mellett van egy fan dugaj oda....gondolom ez arra is való. De most adatmentésbe kezdtem és közben figyelem a hőmérsékleteket.Egyenlőre eddig minden OK!