Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sunlight
kapcsold ki a vírusírtót

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

ilyet hallod nem engedi letölteni mert Trójait írt ki...ez hihetetlen milyen szemét ez a Windows egyelõre😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

köszi szépen ezt is megpróbálom😊😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rendben megpróbálom úgy...jelszót eddig sem adtam meg csak létrehozom, és ha úgy sem fog menni akkor utána mi a teendõ?😄 biztos már az agyatokra megyek, de minden eddigi tanácsot és észrevételt megköszönök😊

sunlight
Aktiváld valamelyik biztos jó?Aktiválók

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

aate
Ha nem eredeti akkor akkor ne aktiváld! Loader kell hozzá!

pont ezt h nincs aktiválva 27 napig kell, és rányomtam erre az online aktiválásra nem fogadta el persze, a másik dolog h ott van valami szám, de azt nem fogadja el termékkulcsként csak betût enged oda beírni...ezekszerint most a lemezen nézzem meg hogy hol van az aktiváló kód?

aate
Hozzál létre egy új rendszergazda fiókot és próbáld meg ott.

sunlight
Vezérlõpult - Rendszer és biztonság - Rendszer ott alul a "Windows-aktiválás"-nál mit ír?

az látod lehet hogy nincs aktiválva...basszus most néztem meg azt írta ki 27 napig kell aktiválnom basszus😄😄 na most mit csináljak akkor

home premium azt tudom...lemezre átírtam vkitõl megszerezve neki nem voltak ilyen problémái mint nekem pff...de megnézhetem neked mi van rajta

aate
esetleg nincs aktiválva?

van 1 rossz hírem😊

azt is próbáltam már újraindításokkal minden csúszkát átállítottam...ha kell beteszek egy képet hogyan néz ki a vezérlõpultom...kiv vagyok mit mondasz

És nem lehet hogy valami lite, buherált windows7ed van? Milyen verzió? (Prof, ultimate, homepremium, vagy más?) Mi az iso neve amibõl kiírtad lemezre?
sunlight
Nincs hitelesítve a windows?

aate
Esetleg a felhasználói fiokok felügyelete beállításainá állítsd át a csuszkát nem kérek értesítésre.A szülöi felügyeletnél van még játék minõsítési beállítás is.Nekem még nem kellett állítgatnom más minõsítésre.

verzió: 6.1 (build 7600) ezt írta ki köszi azér😊

hoppá lehet hogy kellene a Windows telepítõ kulcsa vagy a másik kiadás ahhoz hogy minden legyen rajta???

Beírod a start menü futtatáshoz hogy winver. Ha azt írja hogy Verzió: 6.1 (build: 7600) akkor az a végleges.

Ha RC, vagy 7000,7011,stb vagy még kisebb build szám van, akkor lehet az is a probléma okozója.
hirtelen nem ugrik be hol lehet megnézni...de biztosan az elsõ változata

bon
Az Rendszergazda fiókra nem lehet bekapcsolni a szülõi felügyeletett, szerintem itt valami más program lesz a bûnõs, pláne, hogy nem találsz szülõi felügyeletett sehol se. Melyik változata van fent neked a Windows 7-nek?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

megpróbáltam rendszergazdaként is futtatni nem engedi...

az Avatar is a Prototype is (18+-os gamek)nél elõjön ez a Parental Control szöveg mellette please contact your adminisztrátor...tehát valami a rendszergazdával nem oké...most vettem észre hiányzik a hitelesített felhasználó

bon
3: Jobb gomb/tulajdonságok/biztonság a kérdéses mappán vagy fájlon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

jaj bocsi megvan aate...Hitelesített felhasználók hiányzik nekem onnan ami a képen neked megvan...ellenben szinte mindenütt pipa van

Sziasztok.

Nemrég vettem egy Asus F50-es notebookot, és azt szeretném megtudni, hogy van-e valakinek ilyen fajta gépe ? Ha igen, mondja már meg, hogy a blotootht hogyan tudom kikapcsolni, ugyanis nekem csak a wifivel együtt sikerûl. De az úgy nem jó. Létezik, hogy nem lehet külön-külön kikapcsolni?
na most a helyzet az mint már mondtam sehol nincs Szülõi felügyelet ez a fõ probléma...nem tudom ennek mi az oka...

1. egyetlen rendszergazdai fiókom van a sajátom + 1 vendégfiók ami ki van kapcsolva...
2. a játék könyvtárából sem tudtam futtatni azt is próbáltam sehogyan sem tudom amíg nem kap minõsítést a játék (Parental Control)
3. aate😊 leírnád nekem részletesen hogyan jutottál ide? ehhez a menüponthoz? #24599 kép alapján

aate
Még a játék mappa vagy exe file tulajdonságait megnézhetnéd:

aate
Esetleg több fiók van a gépen? Szülõifelügyeletet csak korlátozott fiókon lehet beállíani.Próbáld meg a játékot rendszergazdaként futttni(jobb klikk a játék inditó file-n)

bon
Most jutott eszembe, hogy a problémás játékokat közvetlenül a könyvtárjából indítva se lehet futtatni?

aate
Szülõi felügyeletet ha jól tudom akkor lehet beállítani vagy törölni ha felhasználó fiók jelszóval védet.Elõször a jelszót kell tudni vagy törölni.> Vezérlõpult/ felhasználói fiókok/

bon
Nincs tiltva alapból azért is kérdeztem, nekem mindkét játék megy gond nélkül. Vezérlõpult/szülõi felügyelet itt nézzél szét

...bár nincs kint az életkorom az nem publikus mennyi vagyok az írásomból levehetnéd, hogy egy felnõtt ember vagyok csak ennyit mondok...ez a problémám, nem tartom fairnek hogy valamit felteszek alapból tiltva van, de a tiltót sehol sem találom...most van elõször Win 7-em kb 3-4 napja lett feltéve...a másik, hogyha édesapám élne elõször is akkor sem értene a számítógéphez, édesanyám él, de õ azt se tudja h létezik ilyen😄😄😄 az pedig úgy gondolom életkorfüggõ ki mennyire szereti a játékokat...Szóval nem tudnál nekem segíteni? normálisan leírtam a gondom...

bon
Véletlenül anyuci és apuci nem állította be a szülõi felügyeletett és te szeretnéd megkerülni?

bon
Miért kellene kezdeni? Ez így jó, elõre olvassa a fájlokat gyorsan és utánan írja a cél helyre.

bon
Magát az Image-t kell kiiírni pl. imgburn programmal és nem pedig a tartalmát.

aate
Társítsd az iso filet a cd író programoddal > jobb gomb tárítás,(dvd kép file)vagy használd ezt automatikusan kíírja! >> Win 7 usb/dvd download tools

Üdvözletem! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az lenne a problémám, hogy a Windows 7 alatt 1-2 PC játék (Avatar, Gears of War, Prototype) tehát a korhatáros játékok nem futnak a Windows 7 nevû OP rendszeren mivel kiírják, hogy nincsenek minõsítve a Szülõi felügyelet által...(De pl a FIFA 10 az fut rajta gond nélkül) nos kerestem a gépen a Vezérlõpultnál, Felhasználó fiókok között hátha van ilyen menüpont, de nincsen így nem tudom orvosolni a problémát, netán van erre külön program?...Ha esetleg lenne olyan szakember, aki tudna nekem ebben segíteni nagyon megköszönném. ha további kérdésekre vagy megoldásokra számíthatok várom szeretettel.

LoDMaSt
ajjajj. nem, én simán kiírom, és eddig mindig mûködött. boot-cd felé keresgélj.

@ Hellomarci

Mit is mondtatok,milyen formátumba kell kiírni a DVD-t ,hogy boot-oljon is róla??ISO??

[IRAM] leader

A böngészõs problémát sikerült beállítani, de a lejátszót még mindig nem. Az Alapértelmezett programok beállítása résznél jól be tudnám állítani, de a listában nincs ott a GOM player, és nem tudom hogy kell felvenni oda. Lehet olyat? A windows media playert pedig nem tudom kivenni az alapértelmezésbõl.

Shep
Akkor ezzel nem is lehet mit kezdeni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Csak tiszta telepítéssel lehetséges boot-olva, már ha támogatja a 64bit-es utasítás készletett a procid.

Vezérlõpult - Alapértelmezett programok - Társítás beállítása
bon
Vezérlõpult\Alapértelmezett programokat próbáltad már?

bon
Szerintem a cache memóriából dolgozik még olyankor.

Hasonló problémám van az alapértelmezett böngészõvel is. Be van állítva az Opera, mint default, és mûködik is, de ha a programokból van kifelé mutató link, akkor az mindig a Firefox-ban nyílik meg, és nem az Operában. Miért?

LoDMaSt
Bootolsz róla, és felteszed, mint bármilyen más operndszert.

@ Hellomarci

Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem a Windows 7 32 bites változatát, de most kaptam a 64-bites verziót. Sehogyan se tudom telepíteni. Valaki esetleg tudja, hogyan tehetem fel 32 bites Win 7 helyére a 64 biteset? A választ elõre is köszönöm!!!!

Lett még egy kérdésem: képtelen vagyok a videók fájlkiterjesztés-hozzárendelését megváltoztatni. A GOM playert akarom használni, de hiába állítom be, nem vált át. Megtehetém azt, hogy egyenként átállítom az alapértelmezéseknél, de az hosszadalmas. Próbáltam úgy, hogy rendszergazdaként futattom a GOM playert, és úgy állítom be a hozzárendeléseket, de úgy sem jó, marad a Windows Media Player. Hogy kell megcsinálni?

Hello, most váltottam Win7-re, lenne egy kérdésem (késõbb lehet több is lesz): a sajátgépben az oldalsó navigációs sávból hogy lehet eltüntetni a Kedvencek, Könyvtárak, Otthoni csoport lehetõségeket?