Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Jobb klikk->futtatás rendszergazdaként.

Ha mindig így akarod indítani akkor #24674.

http://goo.gl/gd6Zi5

Evin
Tehát jobb gomb, Tulajdonságok, és be van pipálva a rendszergazdaként futtatás?

Bal0924
Mondjuk K-Lite. De ha csak ehhez keresel valamit, akkor esetleg Xvid, Divx.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

milyen kodeket tegyek fel? Valami tipp?

Cowie
Az élet ismétli magát. Tegnap a scanerrel szívtam. Ma is van egy hasonló probléma: Konica-Minolta PagePro 1390MF tip. nyomatóhoz kéne valami megoldás, mert gyárilag nincs hozzá 64 bites driver. Én is keresgélek a neten, de ha esetleg valakinek van ötlete azt megköszönném.

Mert olyan kodek van fent, ami nem támogatja. Próbálj mondjuk egy mp3 layeres kodeket felrakni, utána a magasabb bitrátát is támogatni fogja elvileg.
Ha raktál hozzá szoftvert akkor be lehet állítani, egyébként nemhiszem.
gabo91
Hali.

Elakarok indítani egy játékot és mindig szivat, hogy hiányos jogkõr.
Rendszergazda jogosultság szükséges hozzá...
elvileg teljes jogosultságom van (rendszergazdára van beállítva) mégis problémázik.
Lehet még máshol is állítgatni dolgokat, hogy tudok több jogot adni magamnak?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Miért nem tetszik a windows 7-nek ha magic video converter az audio bitrate 96kbps felett van? A avcore.dll leáll.
És 96kbps ként csinálom megcsinálja. Ezzel a beállítássan meg nem áll le.

(Elõzmények: #24655, #24657, #24661)

Palinko
köszi
Senki?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Értem...

Mlg1 kérdés. Amilyen game ment XP-n az fog menni a Wim 7 -en is? Nem az újakkra ( Resi5/Dragon AGe, Wolverine,) gondolok hanem pldául a Rome Total War sorozatra vagy a Warhammer 40000 -re.
Evin
A legutolsót. 1db directX-et lehet letölteni, nincs külön 9-10-11!!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A FAQ alján ott van hogy milyen directxet szedj le. De pl. nálam nem települt fel, mondván hogy az van fent.
directX hányat szedjek le hozzá? Jó a 10 vagy 11-et?
Lehetséges. megpróbálom. kösz.

mkv-t is simán viszi a Media Player Classic Home Cinema külön kodek nélkül, szerintem a többi program is. Ha kódolsz akkor szükséges kodek telepítése, de akkor sem kodekpacket kellene felrakni, csak azt ami már jól bevált, és szükséges kodek, mert könnyen megbolondíthatja a windowsos kodekeket.
Én az ilyen mkv + a társai miatt szoktam ezt felrakni.
Felesleges kodek a win7hez. És talán jobban is jársz, ha nem rakod fel. A filmek nagy többsége megy a lejátszóprogramokkal (Nem winmediaplayerre gondolok)
Más videónál is van ilyen problémád? Próbáltál más verziót a programból? Esetleg más kodeket állítasz be?
ÉS a codecekkel mi helyzet?

Pl a K-lite coded pack 5.5.0 - verzióját fel lehet rakni a win7-hez vagy ahhoz már más kell?
Hello!

Mi lehet a gond, ha...
Magic video convertet használom és 25%-nál és felugrik egy ablak.És azt írja, hogy a avcore.dll leáll és keresi a probléma keresés megoldását, de nem talál és nem tudom átkonvertálni ami kell...
Pedig pont windows 7-re való.(azt hiszem..10.0.10-es)
És már nagyon szeretném átkonvertálni, de nem megy mert leáll és nem tudom miért.
Megoldás kéne, mert már sokat foglal, amit át szeretnék konvertálni és kiírnom...kell a hely.

Cowie
Tárgytalan. Megoldódott.

Cowie
Lenne még egy problémám, ha tudnátok segíteni azt megköszönném!
Hogyan vagy hova kell feltelepíteni Win 7-nél (64 bit Ultimate a verzió) az új betûtípusokat (fonts)?

bon
Nem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Palinko
Hibernálásnál, vagy alvó állapotba helyezésnél tovább fog menni az uTorrentben a letöltés?
Szóval az ultimatedet ha nem magyar akkor egy sima frissítéssel lehet magyarítani? Ez jó hír.
nandorb
rengeteg fontoss cucc van egyelõre a gépen számitok veni a napokban új hard disket,elcippelni a szervizbe dvd irót cserélni... ja és azútán újra pakolni az egészet...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
olyan virus amit nem eszlel 1 virusolo egyelore... es memoriat szivatja... tobbet eszik... gondoltam meglehet kibirja pucolni...

[HUN]FaTaL
1. Hivatalosan, az updaterõl tölthetõ másik nyelv az Ultimate és Enterprsie verziókhoz. Nem hivatalosan a logouton volt egy leírás, hogy lehet magyarítani a többi verziót.
2. Nem valószínû, hacsaknem vadiúj hardverekrõl van szó. De a videókártyán kívül általában mindent felismer.
3. Az összeshez.

http://goo.gl/gd6Zi5

Attól függ hogy milyen kár keletkezett a windows-ban. De rendszerint nem lesz gyorsabb, ha csak nem valamilyen hiba miatt lassult be. De nincs rá garancia, sõt lehet hogy inkább csak rosszabb lesz.
1. Windows updatenél (ultimate) lesz magyar nyelv, ott letöltöd, és megoldja.
2. Nem valószínû, de ha nincs speciális géped (laptopod) akkor a windows telepítés után felrakja a szükséges drivereket. Amit nem tud, ahhoz viszont az eszköz gyártójának oldaláról kell letöltened drivert. Ha csak vista-hoz van az is jó, csak kompatibilitással kell felrakni. (jobb egérgomb az exe-n és kompatibilitás fül - futattás a következõ kompatibilitási módban). Ha nem lenne teljesen magyar, akkor a vezérlõpult - Terület és nyelvnél állíts mindent magyarra.

3. Mindenhez érdemes újabbat leszedni, ha esetleg a régebbi nem jól mûködne.

Ha azt szedted le, aminek a linkjét küldtem pm-ben, az magyar lesz a telepítõtõl, a teljes rendszerösszeomlásig😊
nandorb
ha reinstall-alom marmint javitast csinalok win7-es telepito dvd-vel az feltudja gyorsitani a gepem?

Kérdések...

1. Ha nem magyar a feltelepített win7 ( és nem ajánlotta fel a magyar nyelvet telepítéskor) akkor is lehet magyarítani valahogy a szoftvert?
2. A régi illesztõprogramok amiket az alaplaphoz/hanghoz/netkpacsolathoz adtak amikor a fépet vettem mûködni fognak továbbra is?
3. Melyek azok a fontos programok amikhez kell valamiféle új verziót leszedni hogy 7 alatt is menjen?
Shep
Kösz, ez jó lesz azt hiszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mondjuk ObjectDock?
Shep
Létezik olyan progi, vagy valami amivel azt lehet csinálni, hogy az asztali ikonok pl. Balról kinyíljanak egy tálcához hasonló fülön, ha meg lehúzom róla az egeret akkor visszazár, és az asztal teljesen üresen látszik, leszámítva a tálcát és bal oldalt a kis sávot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Hivatalosan már nincs benne

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gaben78
Dreamscene, sehogyan sem akar összejönni 😞

Jim Morrison
gondolom ismeritek, de azért beszúrom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

balvin
köszi szépen mûködik<#vigyor3>

sejtettem hogy nagyon egyszerû lesz a megoldás, csakhát a firefox😄

Na azt csesztem el, már emléxem, hogy nem rendszergazdaként futtatam! 😄D

Nekem a Daz féle 1.7.7-es loaderrel majdnem elsõre sikerült, csak elsõ alkalommal egy lépést kihagytam. <#vigyor0> Szerintem függ a verziótól is, bár én valami Signature verziót szedtem le, ami ugye egyedi.

aate
Mit nem enged letölteni agy aktiválni?Loader futtatása csak rendszergazdaként!Egér Jobb klikk.

Még ezeket az aktiválókat próbáld meg.
Minden segítséget nagyon köszönök, télleg, és ha bármi észrevétel van szóljatok!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hmm ezt sem engedi se baj...sztem hagyom az egészet...majd úrateszem vissza az XP-t...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sunlight
Azt nem tudom mert az enyém hivatalos kulccsal van aktiválva, ezeket még akkor töltöttem fel amikor még nem volt kereskedelmi forgalomba a rendszer

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

aate
A töréseknek ,buerálásnak ez a hátránya, próbálj keresni egy loader 1.7.7 verziót

kikapcsoltam és még így sem engedi de se baj keresek másik helyet...

Aktiválásnak nem szabad befolyással lenni a vezérlõpultban feltüntetett dolgokra, pláne hogy még nem járt le.

Ezek az aktivátorok enyhén szólva már régiek.