46641
  • JasonXXX
    Egyik játék megy csak, az is néha kilép.
    Nevezetesen az Alien Shooter Vegeance

Nem mennek a legújabb játékok, bár a főmenüig is csak azért mennek el mert feltettem a Directx 10-et ha jól emlékszem.

Mi mást kellene még feltennem szerintetek?
  • exodus2
    Mert elavult és barbár módszer:) De felőlem formázz, csak akkor ha van 100mbos partíciód azt is, azt pedig törölni kellene, és beolvasztani a c-be.
  • Freddycom
    Hogy érted h nem formázunk? Nem nyomhatok telepítsénél a C-re egy formatot? Miért nem?
  • exodus2
    Nem feltétlenül. Uninstalláld... aztán meglátod kell e az újratelepítés. Formatot meg felejtsd el, win7et nem formázunk, partíciót törlünk, létrehozunk.
  • Skill
    gondolom ha a frissítés már a gépen van akkor mehet a format és új rendszer?
  • exodus2
    Esetleg formázd meg.. Tippem nincs, programot nem ismerem, bár olvastam már róla, de hogy mi lehet a gond..
  • Brinn
    Az iso eredeti, és a meghajtóként G: a neve és ez van kijelölve. Valami ötlet?
  • HAARRR
    Na újabb adag fejlemény!
    A hang driver most már hiba nélkül müxik, lényegében át néztem a inf ill a sys file,néhány módosítás csináltam rajta s most már nem kutyul be semmit,s rendesen lehet állítani a windows alol, ami a lényeg minden beálitás müxik.
    Ez a Soundmax driverre értem
    De majd át nézem még a SB Live Valuét,hátha valakinek kell ilyen driver.
  • janika1972
    Nekem most felajánlotta,de a kocka üres maradt,a többi be van jelölve.Akkor ez a WATU? (KB971033)
  • exodus2
    Ha nem eredeti a windows iso, az is problémát jelenthet, ill. nem jól adtad meg az usb betűjelét.
  • Brinn
    Töltöttem egy W7-et, Home Premium 32bit és leszedtem a progit amit mondtál. Formatálta a pendriveot aztán azt írja ki hogy we were unalbe to copy your files. Please check your usb device and the selected iso file and try again.

Rosszat töltöttem le? A pendrive 8gb-s, nem ez a gond..
  • MR ME
    ja figyelni kell, bár nem aktív frissítésként jön alapból szerencsére
  • exodus2
    Az egy dolog, de később lehet hogy igen. Amíg meg nem kötelező felesleges felrakni.
  • lck
    "Daz" - félét nem üti ki.
  • exodus2
    Igen.
  • ibrik
    Eddig én még ezt a frissítést nem láttam a Windows Update listában, de látom, hogy ez még februári, de csak most először dobta fel nekem az update.
    Ez az a frissítés, ami "kiüti" az illegális Win7 másolatok aktiválási "okosítását"?

• Gery Sniper
    Hi! Bocs ha hülyeséget kérdezek , de nem vagyok nagy mágus ezekhez a dolgokhoz! Állandóan lefagy a gépem, zsír új win 7 van rajta! Az esemény naplóban ez a hibaüzenet van: A DNS - proxyügynök nem tudott 0 byte memóriát lefoglalni!
  • aate
    Ha garanciában cseréled az alaplapot akkor telefonon újra aktíválhatod.(de szerintem gar lejárata útán is )De elöbb próbálj ki mindent a gépen, van 30 napod az aktiválásra.
  • biomage
    nem értem ezt :D

Ha feltelepítem ere a gépre, aztán cserélem az alaplapot, akkor ara nem tudom telepíteni vagy mi van?
    Esetleg aktiválni nem tudom?
  • exodus2
    Ha nem túl régi a géped, és van 64bites driver akkor egyértelműen 64bit.
  • LoDMaSt
    4 giga rammal 64 bit, baj nem lehet belőle, csak kihasználják az arra érdemes programok.
  • ChuckYeager
    Ja mert most 32bites Win7-em van!
    Tehát kérdésem röviden:32 bit vagy 64 bit?
  • ChuckYeager
    Üdv!
    Kérdésem:Érdemes-e feltennem a Win 7 64Bites verzióját? 4Gb RAM-om van,tudom ,hogy csak a 64 bites kezel ennyit.
    Lesznek-e kompatibilitási problémák?Főleg a játékoknál?
    Megéri-e és ha igen miért???
    Help!Telepítés előtt állok!
  • bon
    4Gb-os pendrive kell hozzá, a progi meg itt van hozzá amivel elkészíthető az usb-s telepítő: link Hivatalos Microsoft alkalamzás, teszteltem mükődik jól.
  • bon
    Az OEM az géphez kötött, tehát ha cseréled a gépet akkor nem használhatod tovább. A dobozot meg mármilyen gépre felrakható, nincs hardverhez kötve. Otthoni felhasználásra a Home Premium-ot tudom ajánlani.
  • aate
    ezzel írd ki az isot pendrájvra de win 7 lit e verzióval nem próbálkoznák!Keress egy normális nembuherált verziót!
  • Brinn
    Hali!

Hogyan tudok 2GB-s pendrivera win7et rakni úgy hogy egy Acer EEEpc900-as be tudja bootolni? Letöltöttem egy "Win7 Lite"-ot, de azt mondja hogy "invaild system disk".

Van ötletetek?
  • biomage
    meggyőzőt a link :D

De melyiket vegyem meg? :) mert ugye 3 féle verziója van.
    És miért ekkora a különbség az OEM és a dobozos ár közt mindegyiknél?
  • Caby
    Győzd meg magad! :) KLIKK!
  • biomage
    Hali

Győzetek meg hogy cseréljem le az XPt Windows 7 re :)
  • DarkSector
    jah de nem azért raktam ujra mert beszart...:D
  • Kandurex
    Értem,

• bon
    Vagyis a Realtek oldalán keresnék.
  • bon
    Ha azt írja, hogy nem kompatibilis akkor nem erőltetném a Windows 7-et (amúgy se, mert nagyon réginek tűnik az alaplap alapján a gép). A gép többi része megfelet? A hangkártya chip-hez drivert a Via oldalán keresnék, de nems ok esélyt látok rá.
  • bon
    Sima driver gond, régi cuccoknál előrfodulhat. Nálam pl, gond nélkül üzemel a hangkártya. Ja és szélessávú hangszóró beállítás engedélyezve van.
  • HAARRR
    Megoldottam a hang problémát.
    Nem harwares hiba, Win 7 hibája,
    Valami konfigurációs Bug lehet mert ha át állítom a széles sávúra a hangszóró beállítást,akkor van ez a jelenség,
    olyan a hang mint amikor egy rádió adó nincs rendesen behangolva,tök mindegy h milyen lejátszót használok,ez egy renszer bug sajna.
    ja igen.
    Megoldás pedig az h alap beállításon kell hagyni mindent ha nem muszáj nem piszkáljuk a beállítást.
    Amúgy konkrétan a megoldás az h driver leszed,rendszerleíró kitakarítás manuálisan.(Minden ezzel kapcsolatos cnfg bejegyzés törlése)
    Aztán restart, majd újra feltelepít.
    Ekkor müxik rendben az eszköz.
    Sajnos a konkrét hibát nem tudtam behatárolni h mi lehet a bug.
    Sajna az esemény napló nem jelez semmilyen hibát erre vonatkozóan,jobban mondva semmilyen hibát nem ír....
    Ezt érdekesség kép írtam le hátha valakinek kibukik hasonló dolog.
    (SounMAX Audio AD1985 integrált audió vezérlő, bár hozzá teszem még a SB Live Value CT4830 is ugyan így reagált.)
  • arcsika01
    Értem. Felraktam. Nem jó:/ a Hang nem kompatibilis:S Nem tudod(tudjátok)merre találnék, hozzá drivert?
  • [HUN]FaTaL
    1. Normális
    2. Szerencsére nem, az új sokkal jobb, hogy nem pakol egymás mellé 83 oszlopot. Használd a keresőt egyébként, gyorsabb, mint kattintgatni.
  • bon
    Juj 10x? Én talán 2x telepítettem a végleges változatott a saját gépemen.
  • bon
    Nálam 68 folyamat futt éppen, tehát normális. Ez nem XP, nem összehasonlítható a kettő.

Start menübe meg használd a keresét, gyorsabb mint kattintani, elég 2-3 betű a kereset alkalamzásból és már meg is van. Na meg a leggyakrabban használtakat rögzíteni is lehet a start menű fő oldalán.