46641
-
#44950 Eseménynapló nem ír semmit a hibáról? Én amúgy kikapcsolnám az otthon csoportott és anélkül próbálnék megosztani mappát, mindenki felhasználónak a neked megfelelő jogosultsággal. -
#44949 Csak vírusírtó van. -
kl24h #44948 Gondolom Comodo Internet Security van feltéve mivel az ingyenes. A Tűzfal beállításainál van olyan hogy a gép láthatósága és megtörténhet hogy valaki átállította esetleg tévedésből vagy történt programfrissítés és... -
#44947 Sziasztok.
Hálózati megosztás problémám támadt.
Adott 4 win7-es gép.
Hogy lehet egyformán beállítani a hálózatot hogy mindenki lásson mindenkit és a fileokhoz is hozzáférjen módosítás szinten.
Egy munkacsoportban vannak, mind Otthoni hálózatban vannak.
Ennek ellenére délelőtt jó minden, délután meg már az egyik gép nem fér hozzá a másikhoz.
Mindegyik gépen Comodo víruskergető van. -
krisztajo #44946 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni!
Most telepítették újra a gépemet, eddig 32 most 64 bites rendszerem lett.
A gondom az, hogy ahogy eddig is, most is használok két mini alkalmazást, az órát és az időjárást.
Amióta az új rendszerben bekapcsoltam ezeket a windows a sidebar.exe miatt sosem akar leállni.
Pedig ilyen gondom eddig nem volt a régi rendszeren, sem a melóhelyen ahol ugyancsak 64 bites rendszer van.
Hogyan lehetne ezt a hibát elhárítani?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#44945 Paragon particion manager programot tudom ajánlani. De a beépített lemezkezelővel is lehet próbálkozni. -
Frobi #44944 Hali nekem olyan gondom van hogy a vinyom meg van felezve van C és D meghajtó a C-n van a win 7 felrakva és meg szeretném növelni a nagyságát a mert a D-n van felesleges helyem.
Alig van már helyem a c-n és azért.
Előre is köszönöm a segítséget -
#44943 Üdv!
Kéne egy kis segítség ismét! :)
64 bit-es w7-em van ssd-n (eredeti).
Bekapcsoltam a Quick Launch-ot ami a Start menu mellett van, ott létrehoztam mappákat (játék, rajz,stb...) és azokba raktam az indító ikonokat.
A problémám hogy a mappákat instant betölti amikor a két kis nyílra klikkelek de a mappában lévő ikonokat amikor betölti olyankor 5-10 mp-ig "lefagy" a tálca (ablakokat, böngészőt engedi használni).
Hogy lehetne ezt megszüntetni anélkül hogy külső dokkoló programokat keljen használni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#44942 Nem tud, 32 biten 2^32 byte memória címezhető meg (4GB).
Kompatibilisek, 64 biten futnak a 32 bites programok. -
SzocsA #44941 A 32 bites verzió tud kezelni 8gb ramot vagy többet? vagy ez úgy van mint az xpnél, hogy csak 3.3 gbot címez meg?
Mennyire kompatibilisek a 64bites rendszerrel a mai játékok?
A magyar nyelvű faq nem jó. -
#44940 A korábban említett új gépen automata bejelentkeztetés van, nem akarom kikapcsolni. Viszont azzal a mellékhatással jár, hogy folyton sorba rakja a tálcára kirakott könyvtárakban az ikonokat. Legalábbis azt olvastam, ez az oka.
Hogyan lehetne erről leszoktatni? -
zsotesz #44939 újraraktam már a win-t mostmár úgy néz ki jó -
kl24h #44938 Telepítsd újra a böngészőt (ha nem Internet Explorer-t használsz). Lehet vírus miatt is ilyen probléma! -
kl24h #44937 Valószínűleg hogy ezeket a hozzáférési problémákat vírus okozza/okozta. Ha jelenleg fut a vírusos program, akkor semmi esélyed megoldani a problémát egész addig, amíg a vírust el nem kapod.
Ha már nem létezik a vírus, akkor lehet megmaradtak a hibás Windows beállítások/módosítások amit kijavítani csak Windows javítással lehet (nem szükség újratelepíteni) vagy a Microsoft Fix it-tel.
-
móni76 #44936 Segítsetek nekem légyszi! Nem indulnak a youtube videók csak egy lejátszó gomb van középen és nem csinál semmit! Letöltöttem újra az adobe flash playert feltelepítettem de így sem működik!Mi lehet a probléma? Mit tegyek? Köszönöm! -
zsotesz #44935 ilyesmi volt ezeknél a file-oknál
kipucoltam most így néz ki:
Ha átrakom a tulajdonost a Zsotesz(Zsotesz-PCsotesz)-re akkor sem jó.
Egyébként az előző installkor nem ugyanígy volt a meghajtók betűrendje, most az új installnál valamiért picit átrendeződött, de nem hinném, hogy ennek ilyen szinten be kéne kavarnia. -
#44934 Próba képpen csinálnék egy új felhasználót és úgy próbálnám meg a telepítést. -
zsotesz #44933 nem, de most, hogy írtad, kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet -
#44932 Az exe fájlon jobb gomb futtatása rendszergazdaklnt funkcióval próbáltad már a telepítést? -
zsotesz #44931 valaki meg tudja mondani, hogy ez mi a sz*r?
Tegnap újratelepítettem a windowst, és van pár program amit nem tudok feltenni, mert vagy ilyen hibával száll el vagy hozzáférés megtagadva hibával el sem indul. Ami vicc, hogy pl. a klite codec packot hiába töltöttem le mégegyszer, a frissen letöltött file sem indul el. Tulajdonos állítás sem segít, nem tudom már mit csináljak. -
#44930 Megjöttek a június havi frissítések jó telepítést! -
#44929 Most már be van, de kb nem érdekli. Kell neki újraindítás?
Amúgy érdekes, hogy a két gépet összekötöttem egy háló kábellel. Nagy fájl: 64MByte/sec, kis fájl akár 9kByte/sec is lehet... Így a hajam kitépem, mire végez a 12000 fájllal... -
#44928 Hálózat felderítés bevan kapcsolva? -
#44927 cd \\gépnév\megosztásnév-vel csak beengedett, de azért a megoldás még érdekelne :D
Az előző hozzászólásban meg nem vettem észre, hogy a \-eket escape \ előzi meg -_-' -
#44926 van egy érdekes problémám
2db gép, mindkettőn Windows 7 64bit
Mindkettőben 2db vinyó, mindkettőt megosztottam.
Ha \gépnévmegosztásnév útvonalat használom, frankón hozzáférek a vinyók tartalmához, ezt viszont a Total Commander valamiért nem tudja használni.
Ha \gépnév útvonalat használom, akkor az egyik irányból látom a két megosztott "mappát", a másik irányból viszont csak Windows cannot access hibaüzenetet kapok.
Mi lehet a gond? Merre kellene egyáltalán elindulnom, hogy a sima gépnév irányából láthassam a megosztott mappákat? -
#44925 Sziasztok,segítséget kérnék!
Azt mi okozhatja, hogy a sidebar néha nem indul el, illetve maga az "exe" fut, de nem jelenik meg semmi...
Hiába állítom le az exe-t és indítom újra nem működik, van mikor többször is újra kell indítani a gépet, hogy jó legyen.
Viszont ha ezek után elindul, akkor meg van olyan gadget, ami 2-szer is megjelenik.....mi lehet az oka,hogyan lehetne orvosolni ezt.
Köszönöm szépen előre is a segíséget....
-
#44924 Kellene a telepítő lemez. -
#44923 Hogyan tudom visszaállítani az mbr -t telepítő lemez nélkül? Linux van az egyik partíción és ugye az felrakott magának egy bootloadert (grub) és szeretném eltüntetni, mert már nem akarok dualbootolni. -
howarju #44922 Hi!
A frissítés kiadásának dátumáról!
Bár nem mindig kell újraindítani a rendszert frissítés után, de én soha sem szoktam azt kihagyni, a biztonság kedvéért. -
#44921 Hogyan tudom eldönteni, hogy mi a korrekt sorrend? -
#44920 Windows update log-ot érdemes megnézni, esetleg kézzel letölteni és telepíteni a frissítéseket. de olyanba is belefutottam, hogy nem megfelelő sorrendbe akarta telepíteni a frissítéselet. Szintén a kézzel történő telepítés segített. -
#44919 Vista óta nem vagy teljes jogú rendszergazda. -
#44918 #44906 valaki.. ? :( -
#44917 Az UAC kikapcsolva van mindig.
Mindent rendszergazdaként telepítek,mert felhasználóként is az vagyok...
Ja és több proginál is csinálja,mind eredeti megvásárolt program...
-
#44916 Jobb gomb futtatás rendszergazdaként opcióval telepíted. -
#44915 kikapcsolod az UAC -ot, de nem ajánlott... -
#44914 Ja pipát hiába veszem ki mindig ezt dobja utána is...
-
#44913 Sziasztok EZT hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne dobja fel a program indításakor?
Köszi!
-
LV 426 #44912 Üdv!
Rászántam magam, hogy újratelepítem az op rendszert, de lemezről boot-nál nincs egerem és billentyűm.(konkrétan nem is "világít")
Bios-bam engedélyezve van az USB eszközök és próbáltam már PS2 átalakítóval is csatlakoztatni ezeket, de semmi.
Első telepítésnél másik lapom volt akkor működött, most egy Asrock H87 pro4 van.
Valami ötlet? -
mekxa #44911 Sajnos nem tudom, mert a gép vidéken én meg pesten lakom……….