Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jövõ héten le szeretném cserélni az XP Pro 32 bit op. rendszeremet egy Win 7 Pro 64 bit op. rendszerre. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a gépben lévõ Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 hálózati kártya mûködik-e Win 7 alatt, vagy szükséges beszereznem egy másikat? A neten nem találtam hozzá Win 7 drivert. A microsoft oldala szerint kompatibilis. Úgy hogy teljesen elbizonytalanodtam. Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
Bocs ha már volt.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Olyan kérdésem lenne, hogy itthonra (játék, esetleg office, filmézés, mp3) elég a Home edition? Mi a különbség az OEM és a dobozos közt? Megéri a dobozos?
Egyébként egy pár nappal ezelõtt pedig olyannal hívtak fel, hogy a Win7-be (érvényes a Vistára is) nem jelenik meg az élményindex, holott a dátumot kijelzi az ablakban, hogy mikor volt tesztelve a gép; erre megoldás itt (a regedites módszer biztos mûködik).
Köszönöm, próbálkozom.
Segítsetek légyszíves. Következõ a problémám: otthon szeretnék csatlakozni egy másik géphez (mindkettõn win7 van, csak az a bibi, hogy kijön egy olyan ablak windows rendszerbiztonság- hálózati jelszó megadása.
Nem lett semmilyen jelszó megadva, erre tudtok megoldást?
Köszi
Mondjuk a sima log alapján felmászott minden. Valószínûleg csak a regisztrációs adatbázisban kavarodott meg valami.
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
Apcalipto: DXError.log-ot olvastad?
[merlinw.org]
Ötlet?
kellene egy kis segítség többször elõfordult már hogy egy egy program telepítése után nem tudom megnyitni a pl:vezérlõpultot ill. látszik a tálcán tehát megnyílik csak ezt a képernyõn nem lehet látni mert kifut jobb oldalra és nem lehet teljes méretet sem használni ugyanis akkor is ki fut a képernyõbõl az ablak ha viszont ráviszem a kurzort a tálcán levõ vezérlõpult ikonra akkor fölötte megjelenik az a kis kináló kép tehát müxik de sehogy nem nyílik meg az asztalon ezt szeretném tudni hogy mitõl van ill. hogy tudom megszüntetni
Köszi
The Matrix has you...
[merlinw.org]
Én találtam drivert is, és fix-et is, amivel nem lesz kékhalál miatta.
De ne vitatkozzunk ezen😊
szerintetek az mitõl lehet, h helyenként -pl.: neten böngészésnél, de mappáknál is- látszólag ok nélkül csökken a fényerõ? ilyenkor odébbgörgetek, vagy visszaáll. remélem csak vmi alap hülye beállítás...
http://goo.gl/gd6Zi5