Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
A jövõ héten le szeretném cserélni az XP Pro 32 bit op. rendszeremet egy Win 7 Pro 64 bit op. rendszerre. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a gépben lévõ Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 hálózati kártya mûködik-e Win 7 alatt, vagy szükséges beszereznem egy másikat? A neten nem találtam hozzá Win 7 drivert. A microsoft oldala szerint kompatibilis. Úgy hogy teljesen elbizonytalanodtam. Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
Van már "magyar" téma. asztali téma
Bocs ha már volt.
bon
Otthonra elég a Home Premium, az OEM csak 1 gépen használható, mert alaplaphoz kötött a licensz. A dobozos, meg gép független, tehát nyugottan lehet cserélgeni az alaplapot is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali.
Olyan kérdésem lenne, hogy itthonra (játék, esetleg office, filmézés, mp3) elég a Home edition? Mi a különbség az OEM és a dobozos közt? Megéri a dobozos?

Ok, értem mire gondolsz (még ha úgy is tûnik, hogy nem). Ez így nem jó, kell itthonra is egy Win7, hogy megnézhessem. Köszi.

Nem értem, ha azt akarod hogy az óra mellett, legyen egy szép sorban hosszan az összes ikon felsorakoztatva ami fut a háttérben, akkor bekapcsolod hogy az összes ikont mutassa (ez arra való hogy vannak felhasználók akik szeretik ha ott végig kintvan az összes ikon, és hogy emiatt ne kelljen 10-15 programnak beállítani hogy mutassa már mindig õket). Ha pedig azt akarod hogy eltûnjön, és értesítéskor bukkanjon elõ akkor pedig azt állítod be egyedileg az ikonnál. A kettõ együtt ugye ütné egymást, tehát az hogy mindent mutat, aztán beállítod, hogy ezt - ezt meg ezt ne mutassa.
Bocsi, itthonról nehéz megtalálni a megfelelõ jelzõket amiket a Win 7 használ, de ez lesz az biztos amit mondtál. Tényleg fura mert ha úgy mûködik, hogy ha az összes értesítési ikon meg van jelenítve akkor nem lehet kapcsolgatni, hogy rejtve-e legyen vagy csak akkor ha aktív vagy mindig; de bármit is csinálunk nincsen hatással az ikonokra mind a két esetben. Még megpróbálok körbenézek a neten.

Egyébként egy pár nappal ezelõtt pedig olyannal hívtak fel, hogy a Win7-be (érvényes a Vistára is) nem jelenik meg az élményindex, holott a dátumot kijelzi az ablakban, hogy mikor volt tesztelve a gép; erre megoldás itt (a regedites módszer biztos mûködik).

Mármint nem eredeti...

Van olyan verzió a véglegesböl,amelyik müködik is rendesen,és lehet aktiválni is.

[HUN]FaTaL
Nincs, minek?

Tegyél fel véglegest.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok! Nincs megoldás arra,hogy az Rc példányomat véglegesíteni tudjam,vagy valamilyen crack?

Ez talán részletesebb, és pontosabb leírás.
Megoldódott, törölni kellett egy DirectX mappát a registryben, és utána felment.
Üdv.!

Köszönöm, próbálkozom.
Az elejét nem értem, de ha mind megjelenítésére nyomsz rá, akkor miért akarod elrejteni (amúgy meg nekem akkor le van tiltva az állítás lehetõsége)? Ott van a viselkedésmódok rész, ott kiválaszthatod mikor mit csináljon az ikon.
Otthoni csoportot csinálsz, és ott adja a jelszót.

Leírás itt
Üdv.!

Segítsetek légyszíves. Következõ a problémám: otthon szeretnék csatlakozni egy másik géphez (mindkettõn win7 van, csak az a bibi, hogy kijön egy olyan ablak windows rendszerbiztonság- hálózati jelszó megadása.
Nem lett semmilyen jelszó megadva, erre tudtok megoldást?

Köszi
Kedves exodus2 az elõzõ témát befejezve, még egy érdekességet találtam, de ez is inkább zavaró mint érdekes. Erre egy jó barátom hívta fel a figyelmemet és kérdezte mit lehetne vele kezdeni. A Win7-be az értesítési területen amikor be van kapcsolva vagy ki van kapcsolva, hogy az össze ikont megjelenítse, a beállítások módosításával pl. elrejtés, nem rejti el a kiválasztott program ikonját. Ez mitõl lehet?

Egy két helyen azt olvastam, hogy teljesen letakaritotta a directxes bejegyzéseket a regisztrybõl, és úgy rakták fel, úgy mûködött. Persze ez elég kockázatos..
Rendszergazdaként futtatom, nem értem miért írja hogy hozzáférés megtagadva...
Elbújt.

Klikk
MerlinW
Jaja, error log kellene😊
Mondjuk a sima log alapján felmászott minden. Valószínûleg csak a regisztrációs adatbázisban kavarodott meg valami.

[merlinw.org]

bon
dxerror.log nincs?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nemtom mit kéne benne látnom, nézd meg:

Klikk
MerlinW
DX nem csak "patch" amit hiba esetén telepítünk. Az újabb játékok úgyis feltelepítik majd maguknak, nem ússza meg senki😊

[merlinw.org]

Persze, csak ha nincs hiba akkor minek felrakni, látod felrakta, és máris itt a hiba😊
lck
Rakd fel az online telepítõvel.
MerlinW
A tegnapi DX-nél újabb nem nagyon lehet fent neki😊

Apcalipto: DXError.log-ot olvastad?

[merlinw.org]

Nem lehet hogy azért kapsz ilyen üzenetet, mert az újabb directx már fent van, és te egy régebbit akarsz ráerõltetni?
Probléma van. Akármelyik DX verziót akarom feltenni mindig ez az üzenet fogad:

Ötlet?
Bon vezetett rá, övé az elismerés😊
köszönöm pont ez volt gáz exodus2 nagy vagy
Win gomb + P betût megnyomod. És kiválasztod a Másolást, vagy a csak számítógép-et.
az a baj hogy azt nem tudom micsoda és hol kell leállítani?
bon
Asztal kiterjesztés nincs bekapcsolva véletlenül?

sziasztok
kellene egy kis segítség többször elõfordult már hogy egy egy program telepítése után nem tudom megnyitni a pl:vezérlõpultot ill. látszik a tálcán tehát megnyílik csak ezt a képernyõn nem lehet látni mert kifut jobb oldalra és nem lehet teljes méretet sem használni ugyanis akkor is ki fut a képernyõbõl az ablak ha viszont ráviszem a kurzort a tálcán levõ vezérlõpult ikonra akkor fölötte megjelenik az a kis kináló kép tehát müxik de sehogy nem nyílik meg az asztalon ezt szeretném tudni hogy mitõl van ill. hogy tudom megszüntetni
Köszi
bon
Passz, nem tudom miben változott.

bigapó
arról lehet infot kapni, hogy mit raktak bele, mi az ami változott? leszedem-felrakom persze enélkül is, csak érdekel, hogy mi az ami javul.

The Matrix has you...

MerlinW
Akko' nemszóltam😊

[merlinw.org]

Bon már berakta FAQ-ba.
MerlinW

[merlinw.org]

megnéztem... nincs:S reméltem, h mindjárt meg is van a hiba.
Az hogy dx8as nem számít, az aero-nak kell a pixel shader 2.0, meg a dx9.

Én találtam drivert is, és fix-et is, amivel nem lesz kékhalál miatta.

De ne vitatkozzunk ezen😊
bon
Dinamikus kontraszt nincs bekapcsolva a monitornál?

csáó!

szerintetek az mitõl lehet, h helyenként -pl.: neten böngészésnél, de mappáknál is- látszólag ok nélkül csökken a fényerõ? ilyenkor odébbgörgetek, vagy visszaáll. remélem csak vmi alap hülye beállítás...
[HUN]FaTaL
Nincs hozzá driver tudtommal, az aero már vistan sem ment vele. DX8as kártya.

Bár ha virtuális gépen meg lehet hackelni, akkor szerintem 9200asnál sem lesz probléma. Max nem sikerül😊
Van hozzá driver, csak aero nem fog menni.
[HUN]FaTaL
Nincs Videokártya driver így használhatatlan lesz az egész.

bon
Frissítettem a FAQ 29-es pontjában a directx teljes telepítõ linkjét. Tegnap óta elérhetõ a 2010 februári kiadás.