Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, csak utána fogja és mindenhez az kell majd, mondjuk SP1hez...
MR ME
"A WATU telepítése opcionális lesz, így a felhasználó döntheti el hogy szeretné-e telepíteni a gépére."
ennyi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
user error

http://goo.gl/gd6Zi5

aate
Vista inspirat?windows 7-re vista skin???vagy xp-d van és eltévedtél.lehetséges megoldás unistall,és rendszervissza állítás.

hello! segítségre lenne szükségem
letöltöttem egy progit, a vista inspiratot, és mûködött is jól
aztán amikor legközelebb bekapcsoltam a gépet, a megjelenítési témám le lett tiltva, és fogalmam sincs, hogy lehetne visszaállítani, csak a klasszikus windows jön be
lehet ez ellen vmit tenni, vagy csak a rendszerújrarakás maradt?
bon
Nálam nem zabálja a procit ha a alt+tab-al lecsukom, legutóbb a Bioshock 2-vel használtam a funkciót, és gond nélkül mûködött.
Lehetséges, hogy van fent nálad valami olyan progi ami bekavar.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Akkor miért nem mész vissza Xp-zni? Még egy jó szót nem lehetett tõled hallani a win7rõl, nem kötelezõ használni, és a haveroknak sem kell ezzel dicsekedni hogy neked ilyened van, a külalakot megtudod csinálni témákkal, és egyéb programokkal, más meg úgyse érdekel téged, hisz az xp sokkal jobb. Használd akkor!
Shep
Hát nem tudom xp alatt zsírul mûködött a dolog, win 7 alatt meg lehal az egész. Kalap szóda ez a rendszer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Próbálj egyszerûen egy eszköztárat csinálni, és kijelölsz hozzá egy mappát, amibe bedobálod a programok linkjeit amit ott szeretnél látni.

A másik probléma pedig nyomj Win + p -t, tedd másolásra a képet, majd indítsd el a firefoxot. Azután zárd be a firefoxot, és állítsd vissza kiterjesztésre. Nekem is volt ilyen, aztán megjavult, lehet pont e miatt.
Grass
Üdv

Az alábbi módszerrel visszaállítottam a gyorsindító eszköztárat:
http://tv.pcworld.hu/video/windows-7-tippe...-visszaallitasa
De sajnos minden újraindítás után eltûnik és újra vissza kell állítani, ez mitõl van?

Továbbá a Firefoxal is van egy kis bajom.
Egy LCD TV van a gépre kötve és a Firefox folyamatosan azon indul el pedig a monitor az elsõdleges képernyõ.
Segítsetek!

www.dreamerz.hu

[HUN]FaTaL
XP alatt is zabálja a procit ha alt+tabot nyomsz. 😊 Nekem nem öli meg a rendszert, attól, hogy 100%on zabálja egy játék a cpu-t még simán tudok mást csinálni.

Shep
Frászt, xp alatt sosem ölte meg így a rendszert.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]FaTaL
Semmit, hát attól még fut a játék, miért ne zabálná a procit?😄

Ez minden rendszer alatt így van.

Seth
Igen,ez olyan, hogy elõbb kattintani kell,szóval alap, hogy úgy próbáltam 😊 Bios-ban is állítgattam már mindent, nem sok sikerrel. Erõs a gyanúm, hogy ez Win 7 hiba,nem hardware-es,mert pl partition magic-et berakom boot-oláskor, az kapásból kezeli az egeret
Sok helyen olvastam már, hogy Win 7 ha lement sleep-be vagy hibernálva lett,akkor utána az egeret nem ébresztette fel.Erre egyértelmûen op rendszer hibát írtak. Vmi hasonló lehet most nálam is.

PSN ID.: Beegabor

Shep
Azzal mit lehet kezdeni ,hogy ha pl. játszok de ALT+TAB-al visszalépek az asztalra akkor ne zabálja már 100%-on a procit tovább a játék?

Én hasonló módon jártam (járok) egy külsõ HDD-vel! Még nem tudom mi a megoldás.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Elõször kattintasz, és utána mozgatod úgy sem? Vannak egerek amik úgymond energiatakarékos módba mennek, és kattintás után jönnek vissza. Nekem pl. az elsõ mozgatást nem érzékeli. Mellesleg még néz szét az Vezérlõpult - energiagazdálkodásnál és a bios-ban is, nincs e valami usb-vel kapcsolatos elállítva.
Seth
Üdv. Találkozott már valaki az alábbi problémával?
Friss telepítés, win7 64bit.
Az egerem nem mûködik mikor beboot-ol a windows.Világít meg üzemképesnek tûnik,de mégsem reagál sem mozgatásra ,sem kattintásra. Ha kihúzom és újra bedugom akkor viszont rendbejön és onnantól semmi gond.
Próbáltam más usb portra dugni, ugyanaz. Ha restartolok utána akkor is okés a dolog, csak ha lekapcsolom és vissza akkor megint elõjön a hiba.

Ja az egér egy vezeték nélküli cucc, ami a bétás win7-nél nem produkált hibát, de ez a retail verzió betesz neki vmiért. Olyan mintha nem ébresztené fel az usb portot amibe az egér van vagy nemtom, de ebben meg az a furcsa, hogy a szintén usb-s billentyûzettel semmi gond nincs.Az egér jó,mert máshol ki lett próbálva meg ugye elõtte is jó volt.

PSN ID.: Beegabor

V43 1105
Szintén NOD32, Win 7 és semmi ilyesmi nem jelentkezett .. : )

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

MeoH
Nem biztos, hogy a win7 hibaja. De ezt igy senki nem fogja megmondani neked. Es azert a geped sem 1 atomeromu, es mind2 emlitett jateknak kell azert a vas.

fuck mmo's..i.,

morphologu
Nod32 használok.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

MerlinW
Milyen vírusirtót használsz? Nálam is elõfordul egyes játékoknál, Kaspersky-t kikapcsolva megszûnik a dolog.

[merlinw.org]

bon
1. normál formázást használnék elsõ alkalommal új winyónál.
2. a Microsoft-tól elérhetõ legfrissebbet, de a gyártó oldalán lehet újabb és nagyobb funkcionalítású. A régit nem kell törölni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

zzeN
Mivel holnap jön az új vinyóm, lenne 1-2 kérdésem:
1. Op. rendszer felrakása után, amikor pl. az E meghajtót formázni kell, elég egy gyors formázás(szimplán jobb klikk meghajtóra, formázás)? Vagy inkább a Sajátgép- Kezelés...
2. Amiket felrak a rendszer egybõl( alaplapi driver, videókártya driver) a legfrissebbet rakja fel? Ha nem, akkor elõtte töröljem le az alaplapit, vagy mehet rá egybõl az újabb?
Köszönöm!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

morphologu
#25656 senki nem tud segíteni<#help><#help><#help>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Mészy
Nem találtam drivert hozzá, a hivatalos oldalon ez van: USB
Full support for VIA's USB 1.1 and 2.0 chipsets and controllers is included in Windows 7. It is not necessary to download extra drivers.
VIA VT6212 az usb

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Elvileg igen, ott a kompatibilitási mód is azzal próbáld.
Mészy
Igazad lesz! Úgy tûnik az lemaradt. Az elmúlt két hónapban úgy tûnik nem használtam, az xp-hez meg nem kellett driver. Most dugtam rá a fényképezõt és ugyanaz a hiba. Keresek valami drivert. Ha nincs esetleg win7 drivere, akkor jó a vista is?

Na várjál csak, PCI USB kártya? Annak drivere fel van rakva?
Mészy
Az eszköz tulajdonságainál ez van: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Ez vajon mi?
Nem alaplapi USB-n van, hanem egy PCI USB kártyán ez az egyetlen eszköz. Az alaplapommal (Asus M2n) nem kompatibilis a Dual Action gamepad, de ezzel a kártyával tökéletesen mûködött Xp alatt. (de XP-t nem szeretnék újra...)

Windows 7 Home Premium 32 bit mehet.
4-5 év után most váltok gépet. Eddig 32 bites XP-m volt. az új gép AM3-s lap és tri-core magos athlon proci 2 giga rammal (ez majd még növekszik késõbb). Érdemes 7-s windowst felrakni? Vagy maradjon XP? Vista? 32 vagy 64 bites? Játékok mennek jól? Melyiken jobban? Thx

Mészy
Most megpróbáltam azt is, de sajnos semmi.Elõtte meg ezt: Driver leszed, újraindít, újból felrak, telepítés közben kontroller bedug, amikor kéri... de sajnos semmi.
Nem ismeri fel. A win szerint az unknown device a legoptimálisabb neki...

morphologu
Sziasztok tudja valaki miért akadoznak 5percenkét a játékok? Szinte minden, BF Bad Companytól kezdve a Crysisig minden már nem tudom mit lehetne csinálni újra telepíteni meg most nem szeretném. Van valakinek ötlete?

Manuális drivertelepítés? Unknown eszközön jobb egérgomb Illesztõprogram frissítése - Illesztõprogram keresése a számítógépen - Tallózod azt ahova az exe ki van tömörítve ...?
Mészy
Minden passzol, 32 bitest töltöttem, végigmegy a setup. Több USB-ben is ugyanaz a hiba. A szintén logitech bill+egér és a webkamera tökéletesen mûködik.

A windows és a letöltött driver architektúrája (pl. 32bites win - 32bites driver) megegyezik? USB tuti hogy jó? Telepítés rendben lezajlik? Utána rádug?
lck
Eszközök > Internetbeállítások > Biztonság fül > Védett mód engedélyezése - pipa
sunlight
Ha bedugod nem keres magától drivert a windows 7?

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Mészy
Sziasztok. Logitech Dual Action gamepad-et tudott valaki használni Win7 alatt? Megpróbáltam a legújabb driverrel, amit a Logitech oldalán találtam, de semmi. Unknown device. Sehogy se tudom beüzemelni. Az MS oldalán azt írják, hogy kompatibilis a 7-el...

1. Nem használok IE-t, de nincs uninstallálva, kiszedve, törölve, sõt updateket is leszedem hozzá. Pont amit írtál amiatt.
2. Mivel indítod a védett mód-ot?
lck
Mert ez, az amerikai hamburgerzabáló gyerekeknek már túl bonyolult lenne.
lck
Nem éppen csak ez a különbség, mert pl. az én beállításaim esetében az Internet Explorerben mûködik a Védett mód. Ha simán kikapcsolod akkor meg nem.
Tudom erre az lehet a válasz hogy úgysem használsz IE-t. De ez így nem igaz mivel az IE elég mélyen a rendszer része és biztonságilag gyenge pontja, és igazából nem tudhatod hogy a háttérben mennyire van használatban. ( Az IE kikapcsolása sem igazi kikapcsolás, csak eltûnik a menükbõl. )
sunlight
Csak azt nem értem miért nem lehet egy adott programot a kivételek közé tenni amit ha bekapcsolok vagy elindítok ne jelezzen, hogy akarom vagy nem.

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Ha nem jelez, hogy tényleg akarod e a hozzáférést, akkor ugyanott vagy mintha kikapcsoltad volna. Ez a védelem arra vonatkozik, hogy ha egy vírus vagy felhasználó változást akarna elõidézni a windowsban akkor ez figyelmeztet. Ha kikapcsolod a figyelmeztetést, ugyanott vagy😄
Nekem eddig sem hiányzott. Bár aki nem tudja és nem biztos abban hol járkál neten vagy mit nyit meg az inkább használja. Ezt azért én is így gondolom.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lck
De ahogy írtam nem az.
Nekem a win telepítése után az az elsõ hogy azt offolom. Idegesítõ.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lck
UAC kikapcsolása nem a legokosabb dolog.
Én így használom:

1. Értesítést utolsó elõttire teszem.
2. Regeditben: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"

A "ConsentPromptBehaviorAdmin" bejegyzést "0"-ra állítom.

Ez nem ugyan az mint ha kikapcsolnánk. Fut de mégis észrevehetetlen.