Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
letöltöttem egy progit, a vista inspiratot, és mûködött is jól
aztán amikor legközelebb bekapcsoltam a gépet, a megjelenítési témám le lett tiltva, és fogalmam sincs, hogy lehetne visszaállítani, csak a klasszikus windows jön be
lehet ez ellen vmit tenni, vagy csak a rendszerújrarakás maradt?
Lehetséges, hogy van fent nálad valami olyan progi ami bekavar.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A másik probléma pedig nyomj Win + p -t, tedd másolásra a képet, majd indítsd el a firefoxot. Azután zárd be a firefoxot, és állítsd vissza kiterjesztésre. Nekem is volt ilyen, aztán megjavult, lehet pont e miatt.
Az alábbi módszerrel visszaállítottam a gyorsindító eszköztárat:
http://tv.pcworld.hu/video/windows-7-tippe...-visszaallitasa
De sajnos minden újraindítás után eltûnik és újra vissza kell állítani, ez mitõl van?
Továbbá a Firefoxal is van egy kis bajom.
Egy LCD TV van a gépre kötve és a Firefox folyamatosan azon indul el pedig a monitor az elsõdleges képernyõ.
Segítsetek!
www.dreamerz.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez minden rendszer alatt így van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok helyen olvastam már, hogy Win 7 ha lement sleep-be vagy hibernálva lett,akkor utána az egeret nem ébresztette fel.Erre egyértelmûen op rendszer hibát írtak. Vmi hasonló lehet most nálam is.
PSN ID.: Beegabor
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Friss telepítés, win7 64bit.
Az egerem nem mûködik mikor beboot-ol a windows.Világít meg üzemképesnek tûnik,de mégsem reagál sem mozgatásra ,sem kattintásra. Ha kihúzom és újra bedugom akkor viszont rendbejön és onnantól semmi gond.
Próbáltam más usb portra dugni, ugyanaz. Ha restartolok utána akkor is okés a dolog, csak ha lekapcsolom és vissza akkor megint elõjön a hiba.
Ja az egér egy vezeték nélküli cucc, ami a bétás win7-nél nem produkált hibát, de ez a retail verzió betesz neki vmiért. Olyan mintha nem ébresztené fel az usb portot amibe az egér van vagy nemtom, de ebben meg az a furcsa, hogy a szintén usb-s billentyûzettel semmi gond nincs.Az egér jó,mert máshol ki lett próbálva meg ugye elõtte is jó volt.
PSN ID.: Beegabor
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
fuck mmo's..i.,
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
[merlinw.org]
2. a Microsoft-tól elérhetõ legfrissebbet, de a gyártó oldalán lehet újabb és nagyobb funkcionalítású. A régit nem kell törölni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
1. Op. rendszer felrakása után, amikor pl. az E meghajtót formázni kell, elég egy gyors formázás(szimplán jobb klikk meghajtóra, formázás)? Vagy inkább a Sajátgép- Kezelés...
2. Amiket felrak a rendszer egybõl( alaplapi driver, videókártya driver) a legfrissebbet rakja fel? Ha nem, akkor elõtte töröljem le az alaplapit, vagy mehet rá egybõl az újabb?
Köszönöm!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Full support for VIA's USB 1.1 and 2.0 chipsets and controllers is included in Windows 7. It is not necessary to download extra drivers.
VIA VT6212 az usb
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Ez vajon mi?
Nem alaplapi USB-n van, hanem egy PCI USB kártyán ez az egyetlen eszköz. Az alaplapommal (Asus M2n) nem kompatibilis a Dual Action gamepad, de ezzel a kártyával tökéletesen mûködött Xp alatt. (de XP-t nem szeretnék újra...)
Nem ismeri fel. A win szerint az unknown device a legoptimálisabb neki...
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
2. Mivel indítod a védett mód-ot?
Tudom erre az lehet a válasz hogy úgysem használsz IE-t. De ez így nem igaz mivel az IE elég mélyen a rendszer része és biztonságilag gyenge pontja, és igazából nem tudhatod hogy a háttérben mennyire van használatban. ( Az IE kikapcsolása sem igazi kikapcsolás, csak eltûnik a menükbõl. )
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én így használom:
1. Értesítést utolsó elõttire teszem.
2. Regeditben: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"
A "ConsentPromptBehaviorAdmin" bejegyzést "0"-ra állítom.
Ez nem ugyan az mint ha kikapcsolnánk. Fut de mégis észrevehetetlen.