46641
-
#30013 Ja, ok -
#30012 Tudom ,ez egy másik megoldandó probléma....szerintem ebbe is belebuknak majd mint az xp-nél. -
#30011 Nekem most 7 darab jött. -
#30010 Nálam nem volt nyelv változtatás. -
#30009 KB971033 frissítés másnak is okozott problémát:
Az eredeti Windows 7-et használók egy része is azt vehette észre az utóbbi időben, hogy amennyiben valamilyen letöltés kapcsán eredetiség-ellenőrzésre volt szüksége az MS oldalán, akkor azt az üzenetet kapta, hogy a Windows ezen példánya nem eredeti. A Windows 7 Starter, Home Basic, Home Premium és a Professional verziót használóknál jelenthet ez problémát akkor, ha az eredetitől eltérő nyelvet telepítettek rá (mondjuk a Vistalizator segítségével). Az újfajta erdetiség-ellenőrzője a Microsoftnak nem minősíti eredetinek a Hetes ezen verzióit, mivel módosította a nyelvi csomagot azokban a verziókban, amelyekben ez a Microsoft által nem támogatott. Tehát aki mondjuk vásárolt (vagy ajándékba kapott) egy legális Windows 7-et, és azon megváltoztatta a telepítés nyelvét, annak gyakorlatilag ugyanolyan kalóz Hetese lesz, mint annak, aki letöltötte a torrentet a netről. Annyi a különbség, hogy elvileg a telepített nyelv eltávolítása után újra elfogadja eredetinek. -
#30008 Megjöttek az e havi frissíétsek, nagy számban, munkahelyemen a wsus szerveren (szerintem rekord számú) 190db engem érintő frisssítés között válogathattam. :) -
#30007 Ja még annyit, hogy emelt szintű rendszergazda parancssort indítsál a bcdedit-hez és téged a "Egy rendszer eltávolítása a listából" rész érint csak.
-
#30006 Tessék: link
Amúgy nem formázni kell telepítéskor, hanem törölni a partíciót, pláne a rendszerindított mert előfordulhat az ami nálad is, hogy formáztad a Windows-t tartalmazó partíciót, de a rendszerindítás külön partíción található és azt meg békén hagytad. Optimális esetben a kettő egy helyen szokott lenni.
-
#30005 Ma ismét írtam a Tisztaszoftvernek a KB971033 frissítés problémám miatt, ugyanis a tanácsuknak megfelelően később, konkrétan tegnap éjszaka újra megpróbálkoztam az új eredetiség ellenőrző telepítésével, hátha átmegy az ellenőrzésen a Tisztaszoftverem Windows 7-em. De ma délelőtt ismét közölte, hogy illegális a Windows-om. Kíváncsi leszek, hogy mit lépnek rá. -
Lennon1975 #30004 Megnéztem a rendszertulajdonságokat, ott is csak egy op. rendszer szerepel. A windows7. Akkor miért kérdezi meg minden egyes indításkor? -
Lennon1975 #30003 Sziasztok
Hogyan lehet eltüntetni, hogy induláskor mindig megkérdezi a gép, hogy
- melyik verziót választom induláskor Windows 7 vagy korábbi windows verzió-
A poén az benne, hogy nincs is feltelepítve másik op. rendszer.
A windows 7 előtt formázva volt a partició, ezért nem értem az egészet.
Ha valakinek van valamilyen ötlete, kérem segítsen. -
#30002 illeteve AM3+ -
#30001 jah énse, de ha egy rendszert nem egyben váltasz le, hanem csak kis pénzmagbol fejlesztgetsz, mint haver.
annak ez nagyon nagy ugrás, ahhoz képest, hogy most egy via-s alappal él együtt amire még egy 17ezres 6500-as procit se tud rátenni...lassan gyülik a pénze...ennyire futja, sőtt most mondtam vegye alapot és utána ha megint összegyülik akkor procit, nincs akkora igény a srácnak, de ezelőtti vga-ja, amit már lecserélt, meg most proc+alap siralomvögy még ehhez képest is...:D
amugy tökéletessen igazad van...már 1066-osba kell fektetni ha valaki bevásárlást tervez. -
#30000 thx a infokat. -
#29999 Megvagyok vele elégedve. Problémám nem volt vele, de több fórumon jobb véleménnyel vannak az EP35-ről, vagy EP45-ről ebből a szériából.
Jó lenne bele egy 4 magos proci. :D
1ébként ha ki tudja köhögni a több pénzt, akkor szerintem manapság egy Corei5-ös alaplap jobban megéri. Persze ha játékra (is) kell Neki a gép. Ha most vásárolnék Corei5 + 4GB DDR3 + ATI 5870 + jobb fajta alaplap. Szerintem tökéletes gamer konfig. De ez már sok OFF lesz itt... -
#29998 Én manapság biztos nem vennék lga 775-ös tokozású alaplapot, min LGA1156
vagy LGA1366.
-
#29997 Konkrétabban, ha lehet kérni. -
#29996 jah látom alaplapodat, megvagy elégedve vele, mert haverom iet akar venni, vagyis ezt ajánlottam neki, meg az ES2G-t. ez kb olcsoból ugy néztem egy korrekt darabok. -
#29995 Jah-jah. -
#29994 THX ezeket mindig szeretem frissen tartani... -
#29993 DirectX 9.0c 2010.06 teljes (100MB) -
#29992 2. bevált kössz. -
n laca #29991 "Számitógép-re" jobb klikk!
-
#29990 Köszi, de nekem nincs olyan menüpont a számítógépen belül hogy kezelés. -
#29989 Frissítettem a FAQ-t beleraktam a meghajtó betűjel megadásának leírását. -
#29988 Ez bevált köszi. -
#29987 Enged neki a vizsgálatott és javítást, utánna már nem fogja feldobni az ablakot. -
#29986 Ez csak hasonlít, a funkciók hiányozank, na meg szoftveresen dolgozik a Windows 7-nél meg hardvereses. -
#29985 Hogyan lehet láthatóvá tenni a partíciókat:
Számítógép-jobb egérgomb klikk/Kezelés/Tárolás/Lemezkezelés/jobb egér klikk a láthatatlan meghajtóra/Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása, onnan pedig már egyértelmű. -
#29984 Van egy újratelepített rendszerem és eltűnt az egyik partíció, de nem lett törölve, hogyan jeleníthetném meg? -
#29983 Nekem olyan gondom van, hogy mikor csatlakoztatom a telefonom USB kábelen keresztül, akkor az alábbi ablakot dobja be állandóan.
Ki lehet ezt valahol kapcsolni?
-
#29982 találtam -
#29981 Itt írnak a problémáról: link -
#29980 Nincs 6ghz-es procid, a magok teljesítménye nem összeadandó. -
#29979 Nincs, azért ennyire nem egyszerű a dolog, elég sok mindenben különbőzik a Windows 7 ami nem elérhető xp-n. -
Zaicev #29978 Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem volna, hogy hogyan lehet kiiktatni a WMI Provider Host nevű alkalmazást, mert a feladatkezelőben észrevettem, hogy zabálja a proci kapacitását. 6 gigás procim van, és a vin 7 alatt fut a proci 60 % körül, akkor is ha csak az asztal megy. Amikor leállítom a feladatkezelőben akkor újraindul magától.
Előre is köszi a választ. -
#29977 off
XP-re van olyan program, vagy patch, ami lecseréli a tálcát Win 7-re? (nem kinézetre, inkább működésre, drag&drop, meg előnézet, stb.)
/off -
#29976 Jobb gomb a mappán, tulajdonságok biztonság fül speciális tulajdonos fül, szerkesztés kijelölöd a felhasználod kipipálod a tulajdonos cseréje az altárolókon és objektumokon is opciót majd ok. -
edyna #29975 Sziasztok!
Remi tudtok nekem segíteni :D éppen letiltottam saját magam egy mappáról, sehol semmilyen formában nem tudok hozzáférni, tud vki olyan visszaállítási módról ami nem túl bonyolult? -
#29974 Hello!
Lenne egy olyan problémám hogy a laptopom nem "kapcsol ki" amikor nalvó üzemmódba teszem...képernyő elsötétül...de a ventillátor meg a "blútúszjelzőfény" stb világít, majd ezekután nem reagáll semmire.csak resetelni lehet.Az érdekesség még az hogy ezt csak 5-ből 2x-3x csinálja.
Valami tipp hogy mitől lehet?