46641
-
#30093 Kizártnak tartom. -
cash888 #30092 szerintem marad az ncore-ról letöltött win7, Daz-zal aktiválva.
Mit gondoltok? Kibírja, vagy 2 évig? -
#30091 Minden a Microsoft-on múlik, hogy meddig lesz érvényes. MAK kulscot még nem tiltotta a Microsoft? -
cash888 #30090 Daz loaderrel, ha aktiválom, úgy meddig lesz érvényes hozzá a kulcs?
Egyébként a MAK kódot használhatom a Torko-féle Win7-eken kívül más Win7-hez is? -
#30089 Igaz.De ha torko oldaláról szedi akkor nem lehet vele probléma -
#30088 Azért az azonosító számok ellenőrzése nélkül én nem merném kijelenteni, simán lehet egy Vista ilyen néven, vagy egy film ilyen névre átnevezve, vagy egy házi buherált változat. -
#30087 Persze ez az MSDN-ről származó eredeti iso, nem lehet vele gondod. -
#30086 Ez így nem jelent semmi, bárki adhat egy fájlnak bármilyen nevet. -
cash888 #30085 Ez a verzió szerintetek megéri, hogy feltegyem?
hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso
-
#30084 nem tudom mitől van,de azóta csinálja.
már rejtve vannak.
Köszönöm a segítséget! -
#30083 Control Panel -> Folder Options
De a total commandernek ehhez semmi köze az biztos. -
#30082 Sziasztok!
Eltávolítottam a gépemből a Total Commandert és azóta láthatóak az amúgy rejtett fájlok,mappák.Szeretném megkérdezni,hogy miként tudnám elrejteni őket? -
#30081 Driver frissítés, esetleg bios frissítés. -
#30080 A gyári érintetlen telepítők híve vagyok. -
#30079 Erre valami tipp? -
#30078 Köszikeee:) -
#30077 Firefox tálca előnézeti kép engedélyezése
-
cash888 #30076 Mit gondoltok a Torko-féle Windows 7 verziókról? -
#30075 Mozzilát használok IE-ert nem szeretem de amugy az is ugyanugy van a tálcán:SMutatnák képet róla csak nemtom Laptopon hogyan lehet windows képet csinálni.Mert nem találom melyik a printscreen gomb:D -
#30074 Szerintem a Tálca tulajdonságaiban a "Hasonló gombok csoportosítása", opciót kellene üresen hagyni. De most nem tudom kipróbálni, meg nekem jó ahogy most van, így sosem néztem. -
#30073 Milyen böngészővel? Egyelőre ha jól tudom a fülek nézetét a tálcán csak az Opera és az IE támogatja (Operában alapból ki van kapcsolva mert sokakat idegesített, engem is). -
#30072 Arra mi a megoldás vagy beállítás,hogy mikor megnyitok több Internet oldalt és lennt a tálcán csak egy inernet ablak van és ha arra rámegyek akkor jön be a többi?Ugy értem rámegyek lennt tálcán is mondjuk ha 3-4 net oldal van megnyitva akkor odamegyek le ráhuzom az egeret és bejön 3-4 kis ablak melyik oldalt akarom megnézni.:STehát az a baj a tálcán nem egymás utána vannak a net oldalak hanem egybe rakja az egészet.Erre megoldás? -
cash888 #30071 Köszi a segítséget! -
#30070 Meg, sőt Ubuntu-t, ha csak ki akarod próbálni, particionálni sem kell, csak fel kell telepíteni, mint bármilyen más programot. De ha 2.főrendszerként akarod használni, akkor rendesen érdemes felrakni. -
#30069 Igen, de a wint telepítsd előbb. -
cash888 #30068 jól megfér egymás mellett a Windows 7 és az Ubuntu Linux 10.04? -
#30067 Ha előzőekben elindítottad már 1x a loadert vagy Megaupload-ot akkor ez nem meglepő!
#30033 hsz-ben erről írtam. -
Danryu82 #30066 Na aktiváltam a win 7-emet végre. Úgy csináltam véletlenszerűen, hogy jobb klikk a sajátgépre és alul a windows online aktiválás vagy mi!lol
És végigforgott az oldalon egy zöld nagy karika pár másodpercig, utána kiírta, hogy az ön windowsa mostmár jogtiszta. Vannak még meglepetések!!:D -
#30065 Csak egy bosszantó érdekesség: Pc-n Win 7 32 bit alatt a Corel video studio x2 nem ment.
A 64 bites laptopon meg simán működik. HD DivX stb.
A corel vs x3, meg megy mind a kettőn ,de a segfejek kiszedték belőle a DivX módot!Sikerült visszafelé fejleszteni :( -
#30064 ez winpad / win 7 :) Link -
#30063 wallpaper
iphone icons
ikonok a stardockban cserélve :) -
#30062 ja és a widgetek is nagyon érdekelnének. -
#30061 wp-t plz:D. vagy ez nem ipad? -
#30060 Nem értem, mert rögzítés a startmenüben után én oda rakom ahova akarom.
-
#30059 Na, jelentem probléma megoldva. Elég volt kikapcsolni a leggyakrabban használt programok kilistázása opciót és újra bekapcsolni. A másik probléma viszont még mindig fennáll. Próbáltam régebbi Catalystot, az sem segített, viszont ha kikapcsoltam a C&Q-et, akkor simább lett, de még mindig látható. Ami érdekes, mert ezeket az effekteket a GPU-nak kellene számolnia tudtommal.
-
#30058 Ilyen esetben
1. rendszer visszaállítás
2. csöükkentent mód és frissítés eltávolítása
Nálam (több mint 100 gépen) évek óta nem okozott problémát.
A hardverek driver-ek frissítéseit meg körültekintően kell kezelni. De ez valamennyi frissítésre igaz, én kézzel szoktam engedélyezni. -
#30057 Mondjuk 20x-30? Megtörtént. Tudom, tehetnék ikont akárhova, de engem az érdekel, hogy miért nem teszi a startba. Mindegy, nem fogok vele sz@rozni, csak reméltem találkozott valaki már ilyennel. -
#30056 Hát nekem okozott már kékhalált és javíthatatlan driver problémákat a Windows frissítés (Konkrétan úgy elszállt az Aero felület, hogy öröm volt nézni. Telepíthettem újra az egész rendszert.). Szóval szkeptikus vagyok. Ezért csak a kritikus és sürgős, nem valami eszközhöz kötődő, frissítéseket telepítem. -
exodus2 #30055 Berakja, csak lehet nem 1-2x kell indítani hozzá. Amúgy ikon az asztalra? Vagy indítópultba?:D -
#30054 De az fölösleges helyet foglal a tálcán. Engem az érdekelne, hogy miért nem rakja bele abba a fránya start menübe. 30048-ra ötlet valaki?