Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
hangkártyadriverbõl nincs újabb, creative szarik az audigy tulajok fejére, vegyél x-fi-t paraszt a szlogen. alaplait megnézem, hátha.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Alaplapi driver frissítés, hangkártya driver frissítés hátha valamelyiktõl megjavul.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Már néztem a bitcometet is, ugyanez a dolog. Nem tudom mitõl lehet, de rohadt idegesítõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Ha más torrent klienst használsz akkor is akadozik a hang?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Na arra jutottam ,hogy a win7-nél a lemezkezeléssel lehet valami, mert ha tölt a mikrotorrent egybõl jön a hang akadozása, ahogy megállítom egybõl jó minden. Mi a fenétõl lehet ez?

Promi
Szeretnem húzni a videó kártyámat, de win7 alatt 196.21 -es driverrel se a RivaTuner v2.24c, se pedig EVGA Precision v1.8.0 progival nem tudom, mert vissza áll alap ertékre az órajel.Mintha valami blokkolná a húzást.Valaki ha tud segítsen pls.
aate
Nálam igy néz ki:

Futtatáshoz beírod hogy msconfig és ott Autómatikus indítás fül alatt találhatod a programokat amik elindulnak. Kiikszeled ami nem kell, aztán Alkalmaz gomb, majd gép újraindít.
aate
startmenûbe beírod: msconfig ott automatikus indítás de csak azt vedd ki amiröl tudod mi az és biztos nem kell!!!

tomasz18
õõõõ igen ha terhelve van a vidi semmi probléma amikor most elkezdte,kinyomtam azokat a progikat amik szerintem gondot okozhatták azóta nincs probléma...az autómatikusan induló programokat hol tudom beálítani?
A video driver nem tudom hogy béta-e lehet h az mert Dx11es támogatásos a vidi és még lehet..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Az ellenõrzés száma:KB971033.
aate
videó driver nem béta?Próbáld meg újra telepíteni a drivert.

aate
Tehát ha fut egy játék ,vagy bechmark program akkor nem csinálja?Nézd meg automatikusan milyen programok indulak el a windows alatt,és próbáld meg kiszürni talán valamelyik bekavar.

tomasz18
Az a gond ezzel a kipróbálással,hogy nem csinálja folyamatosan csak 1x-2x...és nem tudom mi miatt..terhelés alatt semmi gáz nincs vele...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Az normális,hogy a feladatkezelõben 2 csrss.exe fut?

aate
Nekem az utorrent 2.0 egyáltalán nem befolyásolja a gépet.Nekem FIBER POWER 30 ( 30/3 Mbit/s)

80/25ös netem van, átlagban 1-5MB/seccel töltök. De elõfordul a 10MB/sec is.
Shep
De akkor mi ha 1 megával tölt le kész ezt csinálja (xp alatt nem, 3 éves xp). Ha megállítom minden megjavul. Szóval csak a win7 mikrotorrent kombó kavar valamit.

aate
Nekem amd x2 3500(2.21MHz)2GB ram ,Videót kodolok ami 70-90%-ban fogja a procit,melette internetezek,megy az utorrent,meg a BS player és nem akad a hang.Ez nálad nem win 7 hiba!

Shep
Mekkora a sávszéled?

Figy, nekem 2.8as p4en, 1,2Gb rammal, integrált hangkártyával, 5 firefox ablakkal, utorrent 2.0assal, photoshoppal, és rainmeter + 5skin betöltve, és nincs recsegés ropogás. Vagy valamit nagyon ügyeskedtél a gépen, és elállítottad, vagy a driver hibás, mondjuk a win7 leszedte, míg nem figyeltél.
tigerbácsi
ok köszönöm! :-) mindenki ezt mondja! szeretem én a szgépet csak nem értek hozzá! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

[HUN]FaTaL
HDD-re 5,9 a max, én sem kapok nagyobbat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Shep
Ja hát mivel nálam van a hiba, nyilván nem keresem a szomszédban 😄 Bár mindegy arra már rájöttem ,hogy kb 2 ember próbál segíteni a másiknak a többiek csak szajkózzák ugyanaz. Majd jöhet megint a menjek vissza XP-re, ja öcsém ha eddig volt egy Lada-m és veszek helyette egy Mercit, de a Merci valamiért nem megy rendesen, akkor nem az a logikus lépés, hogy megpróbálok rájönni miért nem jó hanem visszaülök a Ladába.

Nálad kell pedig keresni a hiba okát.
Shep
Mi a frász az a rendszermegszakítások? 50% körül zabálja a procit. Win 7 alatt ha megy a mikrotorrent (letöltés megy) akkor ha bekapcsolok egy winampot akadozik az egész, pattog, szaggat hang. Legújabb winamp, legújabb mikrotorrent minden új, nem béta nem régi, nem DOS-os, de még csak nem is linux. Minden win7-re van kitalálva.

bon
Nem, akkor igen, ha másik winyóról vagy particióról visszajutt a gépre.

Ha valami keylogger vagy hasonló kis g*ci volt fenn,lehetséges hogy mûködõképes marad az új rendszeren?

lck
Azt írják, hogy korábban itt egyáltalán nem lehetett érvényesíteni 7-re.
bon
Letörlöd a particíót és újra létrehozod, jobb megoldás mint a formázás. Amúgy meg bármelyik recovery progi még ezután is fog találni rajta cuccokat.

A Win7 telepítõjében lévõ "formázás" mennyire takarít le mindent a vinyóról?Felér mondjuk az XP telepítõjén lévõ teljes formázással?

tigerbácsi
ok akkor viszont úgyis van egy új lg dvd íróm, kicserélem s újrarakom. 1 próbált megér :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bon
Biztos, hogy az oldal már az új ellenõrzést használja? Mert lehet, hogy még csak a Windows update-n keresztül érkezõ frissítés használja az új ellenõrzést.

bon
Akkor is sok, telepítettem már nem eredeti telepítõrõl is és 20-25 percnél nem volt több de volt már 20 percnél kevesebb is. Ott valami probléma lesz a dvd kiírásával, vagy az olvasóval.

lck
Nem tudom kit mennyire érint, de a loaderek (DAZ,Slic) simán átmennek az új MS eredetiség ellenõrzésen (WATU).

Bátrabbak itt esztelhetnek 😊))
tigerbácsi
ok köszönöm! :-)

ám csak a telepítés volt 1 óra, ám lehet azért mert nem eredeti, s olyan telepítõrõl ment fel, ami minden win7 es csomagot tartalmaz.

bon
Nincs itt semmi gond, másolási értékek jó, winyóra meg nem fog sokkal többet adni az élményindex. SSD-re ad jóval többet csak.
A gép egyébként 1 óra alatt telült fel, vagy az összerakás és telepítés eggyütt 1 óra. Mert ha csak a telepítés volt 1 óra az baromi sok. 20 perc-nél nem szabadna tovább tartania.

tigerbácsi
ok! köszönöm, akkor vihetem haza Öcsinek :-D

tigerbácsi
ok köszönöm! :-)

ám a Te problémádra lövésem sincs :-(

MR ME
nem, nekem is ennyi, pedig nincs szar vinyó benne
sõt régen volt benne egy atás vinyó, és ugyanúgy 5.9et adott akkor is, meg amikor csak 2 satás volt benne már, nem kell vele foglalkozni, hülyeség az egész

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Újra ne probléma. Most már direkt nem kapcsolom ki a modemet és így is neha van net induláskor néha nincs. Miután elindult és hibát jelez a net icon azt kell tennem hogy letiltom a halokártyát majd ujra engedélyezem és akkor van. Virusom nincs. Alap tuzfal van és ami kell az engedélyezve van. DE ez nem tuzfal gond lehet. Valami ötlet?

Nekem is keveset adott rá pedig jo gyors a gép.

tigerbácsi
akkor szerinted ez nem hiba?

MR ME
ne foglalkozz vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
ja a merevlemez: Western Digital 1TB 64MB 7200rpm SATA WD10EARS

tigerbácsi
Helló!

tegnap összeraktuk az új gépet. fel lett telepítve (1 óra alatt kb) win 7 64 bit Home Premium. ám meglepõdve tapasztaltam, hogy a gépet csak 5,9 re értékelte a win7.

csináltam pár másolási tesztet.
USB-rõl 25,88/Mb/s (állandó)
CD-rõl D:-re (partícióra) 5,6 Mb/s mal indul, s 14,03 Mb/s nál stagnál.
C:- rõl D:-re (2 partíció között 383,61 Mb/s mal kezd majd lassan lemegy 91,79 Mb/s-ra, s itt stagnál.
C:-rõl C:-re (azonos partícióknál 306,46 Mb/s -mal kezd majd 32,51 Mb/s-nál stagnál.

Szerintetek itt valami hardveres gond lehet? nemjó a HDD? vagy ez ilyen?

RelakS
Persze a vírus ellenõrzére megmarad a link...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

aate
Engem sem de,ott az óceán túloldalán éppen a jogtiszta szoftver tulajdonosok reklamálnak, pedig nekik nem fáj olyan sokba a tiszta verzió.

bon
Ez fájlokra is igaz és ha jól emlékszem Vista-ba is így volt. pl nekem nyomtatás funkciónál tünt fel, kicsit zavaró

RelakS
ha 15 könyvtárnál többet jelölök ki, eltûnnek olyan okosságok, mint pl a Play in Winamp.
Ezt ki lehet kapcsolni? Ha igen, hol?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE