Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Nálam gyorsan töltõdik be, de keményen(85-90%-ban) hajtja a procim.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Klemice
na letiltottam minden frissítgetõs baromságot, másnap volt ilyen problémája ma?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
Frissítéseket hogy tudok teljesen törölni még a telepítendõ listából is? Felpakolt 4-5 frissítést tegnap amitõl ma nem ment a net, de ezeket újra fel akarja tenni... win7 x64 ultimate

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

MR ME
nálam semmi gond
mondjuk procit eszi majd 100%osan az tény

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

aate
Halli, a microsoft silverlight alkalmazások nálatok is lassan töltenek be?A proci meg kiakad?silverlight -os weblap

MerlinW
7 éve D-Linket használok (DI-524, DIR-635), ezekkel sem volt gond soha.

[merlinw.org]

Aham, megtaláltam a lemezkezelésnél, de igazából sosem használtam és sosem hiányzott. Persze hogy windowsról beszélünk, beszélhetnénk másról is, de win7es topikban vagyunk.
bon
Rendszerint valami miatt, a vga másik kimenete szokot lenni az elsõdleges így ezért nincs kép a valójában használt kimeneten.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
De gyárt a HUAWEI, de a routereit nem ismerem, egyedül egy optikai eszközhöz (Echolife HG850) van szerencsém naponta, problémám még nem volt vele (szerencsére).

<#shakehead>
[HUN]FaTaL
Nekem NETGEAR van, szerintem jó, nyugodtan ajánlom mindenkinek. Linksys is jó, D-linkel nincs tapasztalatom.

Amúgy a HUAWEI nem gyárt routert?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Baromság, be lehet csatolni mappába is, windowson. Betûjel egyébként is csak windows alatt van 😊

A videókártyádra nincs véletlenül tévé kötve?
hi

nekem miután feltelepíti a rendszerfájlokat,kicsomagolja és ujra indul a gép,nem jön be kép:S
Bejön a töltõ kép ,majd mintha olyan felbontésba lenne,amit nem bír a monitorom,vagy készenlétbe lenne:S
2x próbáltam mindent újra...ugyan ez a probléma😞

ötlet?
köszi
billy gates
Nemrég telepítettem egy gépre Windows 7-et, nekem sem akart a telepítõ tovább lépni. Az alaplaphoz kapott floppyt induláskor be kellett adnom amin az alaplap sata drivere volt, utána végig ment a telepítõ. Úgy látszik nincs minden driver integrálva a telepítõbe. Talán te is próbáld meg. JA egyáltalán sata-s winchestered van?

Hi, volt már olyan gépem ahol 10-15 percet kellett várnom míg megjelent a nyelv választó ablak, onnan pedig majdnem ugyan annyit míg el nem kezdte telepíteni, de azután ár elég gyorsan ment szerencsére.

bon
Juj tp-link, nekem nagyon nem szimpatikus márka. Munkahelyen van egy ingyenes net elérés telepítve tp-link access point-al már többszõr volt gondunk vele. Inkább d-link, linksys esetleg cisco (vastag pénztárca esetén)

Freddycom
aate, DarkSector, bon, kösz a válaszokat, idõközben kiment a fejembõl, h itt is van egy megválaszolandó hsz-m.

A megoldás az lett, h ne menjen el a net az update után, h a TP-Link wifi routerbõl átdugtam a netkábelt közvetlenül a gépbe, azóta jó. Bár ez mégsem megoldás, mert most meg wifi nincs.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

A floppyk teljesen ki vannak kapcsolva. Szoval várjak...nos erre gondoltam,de ugy 5 perc után ,amikor se kép se hang nam volt, és sem a gép ,sem sz optikai meghajto nem dolgozott, feladtam. Köszi a segitségedet, megpróbálok tovább várni...

kölcsönkért időből élek....

Az a telepítõ ami elindul és ahol kék háttér van. Csak várnod kell pár percet (fél órát) vagy biosban kapcsold ki a floppykat teljesen hogy ne vizsgálja mert azért áll meg ott a telepítõ.
tisztelt fórumozók! Segitséget szeretnék kérni tõlletek. Windows 7 telepitésekor a következõ gondom akadt: A lemeztrõl bootolás kiválsztaása utánj, el is indul a folyamat,legalábbis ugy tünik. nem a telepités indul el,hanem a windows kezd betölteni, ami ugye nem lehetséges,majd szép kék háttéren megáll ,és semmit nem hajlando csinálni a gép. A hdd-n amire telepitenék nincsen semmilyen oprendszer. A telepitõ dvd-t 2x sebességel irtam dvd decrypterrel. Ha valakinek van valamilyen 5lete,azt igazán megköszönném. Jah még annyit , hogy 2 különbözõ win7-el is ugyanezt produkálja. Viszont a gép , ha visszakötöm az xp-t tartalmazo hdd-t.azzal töléletessen müködik. Elöre is köszönöm a segitséget.
Tisztelettel. :pheaton

kölcsönkért időből élek....

Mondjuk az nem biztos hogy menni fog😊 Töröld az ipv6ot majd telepítsd újra fel, hátha..
És ha beállítod az ipv4-nek megfelelõen?
Igen router, kivettem a pipát de most is azt írja hogy engedélyeznem kell.

Routerrel van összekötve a két gép? Ha kiveszed az ipv6 elõl a pipát úgy sem jó?
Akadt egy hálózati megosztás gond:
Van 2 db gép, mindegyiken Win 7. Az egyikhez van kötve egy nyomtató és meg szeretném osztani. Megosztom meg ilyesmi, kapok egy passt amit a másik gépen be kéne írni, be is írom, de akkor jön a hülyesége hogy engedélyezem az IPv6ot.

Nah most az fel van telepítve, de nincsen beállítva neki semmilyen fix ipcím, de IPv4hez meg bevan, szóval nem tudok tovább menni innen.

Van erre valakinek, valamilyen ötlete?

Köszönöm a segítséget, az életemet mentetted meg de a házasságomat mindenképpen😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Tehát a személyes mappában lévõ almappákat és az abba mentett doksikat a D meghajtómra szeretném áthelyezni...

Sziasztok,

Van arra lehetõség, hogy ha a start menû/személyes (nevem) mappá(k)ba mentek fotót, zenét stb. azt ne a C rendszer meghajtón tárolja/mentse hanem mondjuk a D -n?
Telepítéskor 2 partíciót csináltam C:50GB és D:450GB és szeretném ha a nagyobbra mentené a dokumentumaimat.

Remélem érthetõen írtam le és köszönöm a segítséget..

Mikiller
Helló!
Nekem olyan dolog tûnt fel a Kmplayerrel kapcsolatban, hogy filmnézés közben úgy kb. 15 perc után elkezdi "dolgoztatni" a winyót, majd felpörgeti a procit és ezzel együtt a ventillátort is.Ezt azóta vettem észre, amióta Win7-et használok. XP alatt nem volt ilyen.
Ilyen felpörgetés közben, ha megmozgatom az egeret, vagy kilépek ablakos módba és így nézem a filmet, egybõl abbamarad a jelenség. Amikor visszamegyek fullképernyõs nézésbe, újabb kb. 15 perc eltelik és megint kezdi.
Mi a fene lehet ez?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Tudomásom szerint anélkül is lehet, pontosabban a win nem enged mappába csatolni amíg van rajta betûjel.

bon
Végleges változat beszerzése és feltelepítése a megoldás. A Windows áttelepítõ alkalmazással a beállításaid és fontosabb dolgaid átvihetõk (elvileg)

Evin
Van 5napod lelkiekben felkészülni egy újratelepítésre.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok, egy gyors kérdés:
Win 7 RC van feltéve a gépre (ugye fél évig ingyenesen kipróbálható), de 5 nap múlva lejár a limit... Van valami módszer, hogy "végtelenítsem", esetleg úgy upgrade-eljek egy végleges verzióra, hogy a beállításaim (nagy része) nem vesznek el?
Nagyon belaktam már ezt a rendszert, szívás lenne mindent újrapakolni...

Kösz elõre is!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Külön bootolható oprendszerrel kell, pl. windows live és hasonlók, ill. particionáló programok. Mivel a rendszerpartíciót menet közben nem engedi babrálni, csak így tudod.
És hogy csatolod, ha nincs betûjele? Mert ha egy mappához csatolod, akkor is hivatkozni kell rá, és ez a betûjel pont arra szolgál. Betûjel nélkül nincs hivatkozás sem.
Sziasztok

Hogyan tudok a gyakorlatban átméretezni partíciókat?
Lemezkezelõben az egyiket (D) engedi zsugorítani, de nem tudom a felszabaduló MB -kat a C hez kötni....

Köszönöm a segítséget

Egy nem pont idevágó kérdésem lenne:

Ha én egy partíciónak nem adok betûjelet, hanem felcsatolom egy mappához, akkor változik bármi is az adatok kezelésében?

Arra gondolok ha a csatolás után megint adok neki egy betûjelet, akkor semmi változást nem tapasztalok? (persze a meghajtó elérésének helyén kívül)

[HUN]FaTaL
Köszi az infot, holnap felrakom. 😊 Ma már nem szedem elõ a notebookot. 😊

bon
Kifejezetten a gépész ajánlották az asus forumán, másik is szívtak a hanggal az õ gépén.

[HUN]FaTaL
Na akkor ezt ki fogom én is próbálni. 😊 Bár emlékeim szerint végigpróbálgattam minden verziót.

[HUN]FaTaL
Szar a realtek driver. Csak az alap win7 driver jó, az összes többivel recseg, távolítsd el a Realtek HD Audiot. Tapasztalat, ugyanilyen notebookom van.

#26200: A szar hangkártya driveren kívül minden 100%-osan kompatibilis vele. VGA driverbõl kell még win7re való, meg LAN és talán WLAN drivert szedtem a windows updaterõl, a többi szarhoz (kamera, power4gear, hotkey software, touchpad etc.) mind jó a Vistas driver.

és mükszik. igen. végre. nagyon hálás vagyok kösz megy a sör.
bon
Próbáld ki ezt: link
Hivatalosan sajnos nem támogatott a Windows 7, így lehetnek problémák.

bon
Pedig nem szokot problémát okozni, én minden gépre minden szoftver frissítést felszoktam tenni (vagyis a wsus szerverünk), de idáig 1x volt gond de akkor is az összes gépen, egy Word frissítést rontott el a Microsoft amit természetesen javított és az se mostanában volt.

Sziasztok!
Van egy Asus F5SL laptopom, Windows 7-es (64 bites verzió) operációs rendszerrel.
Egy olyan probléma állt elõ, hogy a hangszóró recseg. Kiderítettem, hogy nem a hangszóróval van probléma, mivel ha csatlakoztatok hozzá fülhallgatót vagy külön hangszórót az is hasonlóképpen recseg. Kipróbáltam F5Sr hangkártya driverrel, de még erõsebb és sûrûbb lett a recsegés. Felmentem a realtek honlapjára (mivel ez egy realtek high definition audio eszköz) és megkerestem a legújabb drivert, mégjobban recsegett az egész.
Nagyon fontos lenne nekem, hogy ez a probléma megoldódjon. Mit tegyek?
Elõre köszönöm a segítséget.
DarkSector
hát haveromnak nem tett jót., pontossan nem tudom, de feltettük office-t, azt begajdult tõle.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor miért a hardver hozzáadását keresed?
aate
Biztos,hogy nem a frissítés okoz galibát.