Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mondjuk procit eszi majd 100%osan az tény
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy a HUAWEI nem gyárt routert?
http://goo.gl/gd6Zi5
nekem miután feltelepíti a rendszerfájlokat,kicsomagolja és ujra indul a gép,nem jön be kép:S
Bejön a töltõ kép ,majd mintha olyan felbontésba lenne,amit nem bír a monitorom,vagy készenlétbe lenne:S
2x próbáltam mindent újra...ugyan ez a probléma😞
ötlet?
köszi
A megoldás az lett, h ne menjen el a net az update után, h a TP-Link wifi routerbõl átdugtam a netkábelt közvetlenül a gépbe, azóta jó. Bár ez mégsem megoldás, mert most meg wifi nincs.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
kölcsönkért időből élek....
Tisztelettel. :pheaton
kölcsönkért időből élek....
Van 2 db gép, mindegyiken Win 7. Az egyikhez van kötve egy nyomtató és meg szeretném osztani. Megosztom meg ilyesmi, kapok egy passt amit a másik gépen be kéne írni, be is írom, de akkor jön a hülyesége hogy engedélyezem az IPv6ot.
Nah most az fel van telepítve, de nincsen beállítva neki semmilyen fix ipcím, de IPv4hez meg bevan, szóval nem tudok tovább menni innen.
Van erre valakinek, valamilyen ötlete?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Van arra lehetõség, hogy ha a start menû/személyes (nevem) mappá(k)ba mentek fotót, zenét stb. azt ne a C rendszer meghajtón tárolja/mentse hanem mondjuk a D -n?
Telepítéskor 2 partíciót csináltam C:50GB és D:450GB és szeretném ha a nagyobbra mentené a dokumentumaimat.
Remélem érthetõen írtam le és köszönöm a segítséget..
Nekem olyan dolog tûnt fel a Kmplayerrel kapcsolatban, hogy filmnézés közben úgy kb. 15 perc után elkezdi "dolgoztatni" a winyót, majd felpörgeti a procit és ezzel együtt a ventillátort is.Ezt azóta vettem észre, amióta Win7-et használok. XP alatt nem volt ilyen.
Ilyen felpörgetés közben, ha megmozgatom az egeret, vagy kilépek ablakos módba és így nézem a filmet, egybõl abbamarad a jelenség. Amikor visszamegyek fullképernyõs nézésbe, újabb kb. 15 perc eltelik és megint kezdi.
Mi a fene lehet ez?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Win 7 RC van feltéve a gépre (ugye fél évig ingyenesen kipróbálható), de 5 nap múlva lejár a limit... Van valami módszer, hogy "végtelenítsem", esetleg úgy upgrade-eljek egy végleges verzióra, hogy a beállításaim (nagy része) nem vesznek el?
Nagyon belaktam már ezt a rendszert, szívás lenne mindent újrapakolni...
Kösz elõre is!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Hogyan tudok a gyakorlatban átméretezni partíciókat?
Lemezkezelõben az egyiket (D) engedi zsugorítani, de nem tudom a felszabaduló MB -kat a C hez kötni....
Köszönöm a segítséget
Ha én egy partíciónak nem adok betûjelet, hanem felcsatolom egy mappához, akkor változik bármi is az adatok kezelésében?
Arra gondolok ha a csatolás után megint adok neki egy betûjelet, akkor semmi változást nem tapasztalok? (persze a meghajtó elérésének helyén kívül)
#26200: A szar hangkártya driveren kívül minden 100%-osan kompatibilis vele. VGA driverbõl kell még win7re való, meg LAN és talán WLAN drivert szedtem a windows updaterõl, a többi szarhoz (kamera, power4gear, hotkey software, touchpad etc.) mind jó a Vistas driver.
Hivatalosan sajnos nem támogatott a Windows 7, így lehetnek problémák.
Van egy Asus F5SL laptopom, Windows 7-es (64 bites verzió) operációs rendszerrel.
Egy olyan probléma állt elõ, hogy a hangszóró recseg. Kiderítettem, hogy nem a hangszóróval van probléma, mivel ha csatlakoztatok hozzá fülhallgatót vagy külön hangszórót az is hasonlóképpen recseg. Kipróbáltam F5Sr hangkártya driverrel, de még erõsebb és sûrûbb lett a recsegés. Felmentem a realtek honlapjára (mivel ez egy realtek high definition audio eszköz) és megkerestem a legújabb drivert, mégjobban recsegett az egész.
Nagyon fontos lenne nekem, hogy ez a probléma megoldódjon. Mit tegyek?
Elõre köszönöm a segítséget.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"