Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Hm, köszi ezt is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bon
De jó, hogy nálunk midenkienk Nokia készüléke van, simán megy még 64bit-es Windows 7 alatt is. Egyedül nekem van Windows oprendszerû készülékem, de természetesen gond nélkül üzemel az is (csúnya is lenne ha pont vele lenne gond)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fery02
Na, köszi szépen! Ezt majd lehet kipróbálom akkor én is.

Gondolom nálad is létrehozott a Programok telepítése törlésében a telepítõ kb 10 sornyi Samsungos szarságot. Elkezdtem szépen fentrõl letörölgetni õket, de lehet valami bizonyos sorrendbe kellett volna, mert egyik simán letörlõdik, másik különféle hivatkozásokra meg hibákra pampogva ott marad (lehet csak félig törlõdve).
Remélem ezektõl függetlenül, hogy nem sikerült eltüntetni minden régebbi nyomot még feltelepül majd az új verzió.

Igen,én is igy huztam rá fájlokat,szerintem itt a PC Studio program kompatibilitásával lesz gond...

Látom te nagyon értesz hozzá😊

Amúgy ezt próbáld ki: "ha a telefon csatlakoztatásánál nem a PC Studio-t választjuk ki a telefonon, hanem a Médiatárat vagy a Háttértárat, akkor az oprendszer magától felismeri a telefont, és mint háttértárhoz hozzá lehet férni (Médiatár=belsõ memória, Háttértár=memóriakártya)"
fery02
Nem ismered a Samsung telefonokat. 😊 Legalábbis a régebbi típusokat. Driver nélkül sehova. Nehogy már egyszerû dolga legyen az embernek akkor is, ha csak fájlokat akarna küldeni telefonra. 😊

Pont ugyanilyen telefonom van,és én is igy jártam vele.Azóta megjelent a new Pc studio 1.4.0.IL változata is,még nem próbáltam,talán jó hozzá.le lehet tölteni a hivatalos oldalról...

A szoftver amúgy vista kompatibilis tehát nem hiszem hogy nem menne win7 alatt. Max a 64bit kavar be.. mert ahhoz nincs driver..
És ha véletlenül még driver nélkül próbálnád felrakni, hogy meghajtóként érzékelje a telefont úgy sem megy?
fery02
Azért kár, hogy már több, mint fél éve kint van a végleges Win 7 és még egy ilyen nagy cég, mint a Samsung is szarik néhány telefonjának a driver kompatibilitására.
Vett most szomszédom egy GT-S5230-as telefont és a drivere a 64 bit-es Win 7-emen már telepítéskor kiírogat mindenféle szarságot, persze látni nem látja a telefont semmiképp sem. Utánaolvasgatva valószínûleg a (64 bites) Win 7 a probléma oka.
Szóval így 2010-ben öcsém õsrégi XP-s gépéhez kell átmennünk, amikor másolgatni akarunk a telefonra, mert ott a driver szó nélkül feltelepül és probléma mentesen mûködik. 😊

"a cég 2006-ban egy olyan, "kiemelt fontosságú"-nak bélyegzett WGA frissítést adott ki a Windows XP-hez, melyet nem lehetett kikerülni, ami miatt egyébként több per is indult a vállalat ellen. "
Hol olvasod? Mert nem kis bírságot kapott az MS a xp-s incidens miatt. Azért lesz választható. Max nem jönnek frissítések a gépre, míg nem telepíted.
grebber
Azt olvasom automatikus frissítés lesz szal felteszi magától ha akarod ha nem volt pár ilyen frissítés eddig is.
Csak láttam hogy kiírja frissít a rendszer rámenni nem tudtam hogy megnézzem mi az!

Next PC upgrade: 2022

Viktor9202
Helló.

Olyan problémám lenne, hogy állandóan szétkapcsol a net. Ha jól emlékszem, régebben bejött egy kis ablak, és ott kellett vmit kipipálni, hogy ne szakítsa meg a kapcsolatot. Valaki tudna segíteni?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

LoDMaSt
ctrl+egérgörgõvel tudod õket kicsinyíteni, úgy több fér el.

@ Hellomarci

Olyan van hogy pl. 4 desktopot kezel le, tehát mintha 4 különbözõ képernyõd lenne, és azokon külön pakolhatod. Link
Van olyan progi, amivel lehet picit 'tekerni' azt asztalon ? Szal ha a szélére viszem a kurzort, akkor mozog ? Mert túl sok ikonom van és most is csak úgy tudom már használni, h ctrl+a-t nyomok és arrébb rakom a dolgokat =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha majd a megoldást is tudod, azt linkeld. Mert ez már lejárt lemez.
Megtettem, köszi...Ezt tudom belõle kiolvasni:

Mit tehetek ez ellen?
elitehun
Új javítás amit a warezolt win7-re nem szabad letölteni. Ez az update ugyanis ellenörzi a win7 aktiválását és kiszûr 70 különféle aktivizációs trükköt. Az update száma KB971033
Engedélyezve van a gyorsítás a dxiagban de a játékok nyivákolnak érte és akadnak. fõként az alap Win 7 gémek. <#wow1>
Sziasztok.

Asztalon egyszercsak megjelent egy legutóbbi helyek ikon, és nem lehet kitörölni, sehogy. Csak megnyitást engedi. Mit lehet tenni?
bon
Használd a BlueScreenView programot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok,
Az MSI lapomban (785GM-E65) nincs idegen hardver integrált, minden gyári driverrel, és a kék halál naponta elér...Win XP idejében a kis memóriaképfile elemzésével (kép halál után ide menti az utolsó infókat) mindíg meg tudtam nézni melyik hardver, vagy program a ludas...( http://support.microsoft.com/kb/315263 )
Win 7 X64 alatt azonban ezt nem tudom értelmezni:
bináris_képfájl_elérési_útja: Az elõbb említett fájlok elérési útja. A fájlok a Windows XP CD-ROM I386 mappájában találhatók. Az elérési út lehet például a C:\Windows\I386 elérési út. Win 7 alatt ennek mi a megfelelõje? Köszi a segítséget elõre is...Vagy van valami egyéb ötlet, mivel tudnék elemezni/megnézni egy 022810-15600-01.dmp / kis memória képfile-t? Gyanítom, hogy az utorrent 2.0 lesz a ludas, de ez egyenlõre csak gyanu, míg nem tudom elemezni...
Segítségetek elõre is köszönöm...
bon
Nos, a gomb azért nem aktív mert a videókrátya driver-e nem támogatja ezt a funkciót, tehát kikapcsolni nem lehet a hardveres gyorsítást. Így visszakapcsolni se tudod.
Ha a dxdiag-ot indítva a direct3d gyorsítás engedélyezve van akkor szerintem kizárható, hogy játékban nem lenne hardveres gyorsításod.

Képernyõ\Képernyõfelbontás\Speciális beállítások\Hibaelhárítás fül
bon
Törlöd az XP telepítõvel a Windows 7-et tartalmazó partíciót.

Üdv Mindenkinek!

Segítségeteket szeretném kérni! A problémám az lenne hogy windows 7 op rendszer van fent a gépemen, viszont szeretném visszatenni az xp-t. A gond onnantól kezdõdik, hogy beraktam a gépbe az Xp boot lemezt, el is indítja, de nem tudom leformázni a gépet, gondolom az újabb verzió miatt. Kérésem az lenne hogy ha valaki tudna valami ötletet, annak nagyon örülnék! Elõre is köszönöm! Fece007
bon
Igen rosszul, az iso-t nem szabad kicsomagolni, képfájlként kell kiínri.

Kicsomagoltam az iso fájlt, és minden kicsomagolt fájlt áthúztam manuálisan egy DVD+R-re.
Nem tudom, lehet így rosszul csináltam...
Mire tippelsz?
Lehet magát az iso-t kellett volna képfájlként felírni, vagy nem tudom..

bon
Hol szeretnéd visszakapcsolni?

bon
Jól van kiírva a lemez? Tehát boot képes?

Fel akarom tenni a végleges Win7-et, kiválasztom, hogy bootoljon a DVD-rõl, majd sötét képernyõ és behozza a rendes Boot menut ahol XP-ét Vistat és a 7 RC-jét lehet választani, nem a DVD-rõl bootol egyszer sem...miééért???

köszi, most már megy!!!! 😊
thx

RelakS
xp alatt másik gép vinyójához hozzá férhettem így:
\\gépneve\C$ (C: meghajtóhoz)

Ezt a Win7-bõl kiszedték?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bon
A free változatott próbáltad? link ha igen akkor marad a nem free változat teljes funkciónalítású változatának megkeresése.

basszus megtaláltam hogy kell visszacsinálni, de azt irja ez csak demo, vegyem meg 8000 ft-ért 😞(
tököm kivan

feltettem a Paragon Partition Manager 10-et
de valahogy nem látom hogyan tudnám helyrepofozni azt az unallocated részt
segítenél benne?
ahogy látom te értesz hozzá 😊
köszi

bon
Gondolom a rendszer az elsõdleges partíciók maximális számlára gondol, de ettõl még logikait lehet csinálni. Viszont azt nem tudom a beépített lemezkezelõ erre alkamas e, én nem szomtam használni komolyabb dolgokra. Inkább Paragon vagy más cég termékét. Viszont neked nem összevonni kelle e a particíókat, hanem megnõelni valamelyiket (lehetõleg azt ami a szabad mellett van a rendelkezésre álló szabad területtel.

egyszerûen nem tudom betömni ezt az Unallocated részt... megformáznám én meg adnák neki drive letert, de mindig azt írja, hogy elértem a maximum partíciószámot (mindegyiken van egy oprendszer amit használunk)
így nehéz lesz bármihez is hozzá toldani 😞(((
mindig szart kavarok 😞((

Hello!
Az lenne a problémám hogy a Win 7-em kikapcsolta hardveres gyorsítást, és hogy nem tudom visszakapcsolni ott ahol lehetne mert nem enged rákattintani. (magyarán szürke a gomb) Most csak szoftveres gyorsítást használok, így a legtöbb játék és program jelentõsen belassult. Van valami megoldás hogy visszakapcsoljam?
A Videókarim: ATI X1650 512 mb.
az a baj, hogy feltettem a Partition Magic-ot, de avval a disk managerrel kihasított szelettel ez se tud mit kezdeni, se formázni nem tudom, se összetapasztani más partícióval (merge) egyszerûen azt írja szürke színnel a lenti sávban, hogy unallocated.
miért nyúltam hozzá 😞((

Én a VLC-t használom az a legjobb!

oké, megpróbálom, köszi!!

bon
Update-rõl letöltõd a nyelvi csomagot feltelepíted és átállítod a nyelvet.

Ultimate verzióm van

Jó, de nem akarok újra telepíteni.
Utólag kéne magyarra varázsolni.

bon
Enterprise és Ultiamte verziót simán letölthetõ nyelvi csomaggal, a többi változatott max barkácsolással, ami okozhat problémákat.

utólag van lehetõség magyar nyelvûvé varázsolni a Win7-et ??

használható fordításban persze.

kössz!

bon
Elvileg igen, de elõfordulhatnak problémák, fontos adatok mentése azért ajánlott.