Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gondolom nálad is létrehozott a Programok telepítése törlésében a telepítõ kb 10 sornyi Samsungos szarságot. Elkezdtem szépen fentrõl letörölgetni õket, de lehet valami bizonyos sorrendbe kellett volna, mert egyik simán letörlõdik, másik különféle hivatkozásokra meg hibákra pampogva ott marad (lehet csak félig törlõdve).
Remélem ezektõl függetlenül, hogy nem sikerült eltüntetni minden régebbi nyomot még feltelepül majd az új verzió.
Amúgy ezt próbáld ki: "ha a telefon csatlakoztatásánál nem a PC Studio-t választjuk ki a telefonon, hanem a Médiatárat vagy a Háttértárat, akkor az oprendszer magától felismeri a telefont, és mint háttértárhoz hozzá lehet férni (Médiatár=belsõ memória, Háttértár=memóriakártya)"
Vett most szomszédom egy GT-S5230-as telefont és a drivere a 64 bit-es Win 7-emen már telepítéskor kiírogat mindenféle szarságot, persze látni nem látja a telefont semmiképp sem. Utánaolvasgatva valószínûleg a (64 bites) Win 7 a probléma oka.
Szóval így 2010-ben öcsém õsrégi XP-s gépéhez kell átmennünk, amikor másolgatni akarunk a telefonra, mert ott a driver szó nélkül feltelepül és probléma mentesen mûködik. 😊
Csak láttam hogy kiírja frissít a rendszer rámenni nem tudtam hogy megnézzem mi az!
Next PC upgrade: 2022
Olyan problémám lenne, hogy állandóan szétkapcsol a net. Ha jól emlékszem, régebben bejött egy kis ablak, és ott kellett vmit kipipálni, hogy ne szakítsa meg a kapcsolatot. Valaki tudna segíteni?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asztalon egyszercsak megjelent egy legutóbbi helyek ikon, és nem lehet kitörölni, sehogy. Csak megnyitást engedi. Mit lehet tenni?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az MSI lapomban (785GM-E65) nincs idegen hardver integrált, minden gyári driverrel, és a kék halál naponta elér...Win XP idejében a kis memóriaképfile elemzésével (kép halál után ide menti az utolsó infókat) mindíg meg tudtam nézni melyik hardver, vagy program a ludas...( http://support.microsoft.com/kb/315263 )
Win 7 X64 alatt azonban ezt nem tudom értelmezni:
bináris_képfájl_elérési_útja: Az elõbb említett fájlok elérési útja. A fájlok a Windows XP CD-ROM I386 mappájában találhatók. Az elérési út lehet például a C:\Windows\I386 elérési út. Win 7 alatt ennek mi a megfelelõje? Köszi a segítséget elõre is...Vagy van valami egyéb ötlet, mivel tudnék elemezni/megnézni egy 022810-15600-01.dmp / kis memória képfile-t? Gyanítom, hogy az utorrent 2.0 lesz a ludas, de ez egyenlõre csak gyanu, míg nem tudom elemezni...
Segítségetek elõre is köszönöm...
Ha a dxdiag-ot indítva a direct3d gyorsítás engedélyezve van akkor szerintem kizárható, hogy játékban nem lenne hardveres gyorsításod.
Segítségeteket szeretném kérni! A problémám az lenne hogy windows 7 op rendszer van fent a gépemen, viszont szeretném visszatenni az xp-t. A gond onnantól kezdõdik, hogy beraktam a gépbe az Xp boot lemezt, el is indítja, de nem tudom leformázni a gépet, gondolom az újabb verzió miatt. Kérésem az lenne hogy ha valaki tudna valami ötletet, annak nagyon örülnék! Elõre is köszönöm! Fece007
Nem tudom, lehet így rosszul csináltam...
Mire tippelsz?
Lehet magát az iso-t kellett volna képfájlként felírni, vagy nem tudom..
thx
\\gépneve\C$ (C: meghajtóhoz)
Ezt a Win7-bõl kiszedték?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
tököm kivan
de valahogy nem látom hogyan tudnám helyrepofozni azt az unallocated részt
segítenél benne?
ahogy látom te értesz hozzá 😊
köszi
így nehéz lesz bármihez is hozzá toldani 😞(((
mindig szart kavarok 😞((
Az lenne a problémám hogy a Win 7-em kikapcsolta hardveres gyorsítást, és hogy nem tudom visszakapcsolni ott ahol lehetne mert nem enged rákattintani. (magyarán szürke a gomb) Most csak szoftveres gyorsítást használok, így a legtöbb játék és program jelentõsen belassult. Van valami megoldás hogy visszakapcsoljam?
A Videókarim: ATI X1650 512 mb.
miért nyúltam hozzá 😞((
Utólag kéne magyarra varázsolni.
használható fordításban persze.
kössz!