Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Én meg pont fordítva javasolnám, ha van végleges Windows 7-es alaplapi driver akkor azt is célszerû felrakni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ha Enterprise változat akkor ne telepítsd fel ottohnra, mert nem tudod majd akitválni, úgyani az aktiváláshoz iskolai hálózat szükséges ja és idõnként ellenõrzi is az aktiválás érvényeséget.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Egyébként még a régebbi problémámra visszatérve, sikerült utána járnom, és kiderült, hogy a Homegroup-nak kell az IPv6, anélkül nem megy.

De sikerült a nyomtatót megosztani azért máshogy.

Azt írják nagyon jó a beépített, már ami a befelé menõ forgalmat illeti. Viszont én azért használok mást hogy szûrjem azt is ami kifelé megy.

Elvileg Vistan, meg 7esen ki vannak tesztelve rendesen, persze nem mondom hogy nem fordulhat elõ ilyesmi csak nagyon kis %.

marko952
a tûzfalat használjátok?
mert én nem.

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

marko952
nah most leszedtem minden illesztõt a videókarihoz ami megy a vistán vagy a win7en,és az alaplaphoz is azt ami támogatja a vistát vagy a win7et.ezeket lementettem a pendrive-ra.nem rakom fel az alaplap drivert csak ha nem megy valami akkor jól jön.

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

marko952
okés köszi
csak már volt olyan gondom az xp-n hogy rosszúl volt felrakva az alaplap illesztõ és nem ment a net. sztem nem érzékelte a hálókártyát.

nekem is atjott, ertem en a humort mert te meg ilyen kis humoros gyerek lehetsz :-)

Na minden jot neked ,akkor majd talalkozunk, ne habozz majd segitseget kerni ,tudod itt mindenki szivesen segit kerdes hogy megertik-e :-;

Ha a win felismer mindent, akkor ne tegyél fel alaplapi drivert, mert sokszor gondot okozhat. Amit érdemes külön feltenni az a vid kari, és amit nem ismer fel.

Gyakorlatilag jó, de inkább netrõl szedj hozzá win7es drivert, ill. ha win7 mindent felismer, akkor felejtsd el a drivereket. Egyedül videókártyához jó ha leszeded a megfelelõ drivert.
1. a BIE integrált, lusta vagyok magamnak integrálni
2. a legtöbb loader vírusos (vagy legalábbis annak van jelezve), és olyat nem teszek fel se winél, se játéknál. Ha akarnak tudnak olyan loadert írni amit nem jelez vírusnak.
3. Sok embernek szoktam adni wint, ha kérnek, és akkor mind az 1. szempont, mind amit írtál "béna hozzá" fontos.

Caby
Átjött hidd el 😊 és köszönöm, hogy így aggódsz értem. Csak én nem vagyok az az agyonparázós tipus 😊 Fõleg, hogy ezer más dolgom is van, minthogy bíbelõdjek a windowssal. Valószínû, ha kijön és beeszi magát a gépembe, kb 3 hónapig be sem fogom kapcsolni, majd amit feltétlenül kell, azt megcsinálom a laptopon (eredeti XPvel) vagy a cégnél. Ha pedig majd nagyon ráérek, akkor utánanézek, mi a stájsz és akkor biztos találkozunk, mert ahogy látom, te ilyen kis zseni lehetsz és majd jól segítesz rajtam 😊

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

marko952
az alaplap telepitõje jó a vistához akkor ugye feltudom rakni a win7re?
ugy hogy mûködjön.Alaplap tipus Gigabyte GA-M56S-S3
a videókártya is jó vistára mert azt írja a cd-n Tipusa Nvidia geforce 8500

Nem célzottan neked írtam hanem úgy általánosságban. Ismerek 1-2 gyereket, aki leszedte mert hogy milyen jó lesz, aztán sírt mert nem ment át. 😄

''Felesleges már jó elõre a szájtépés 😊 "

Ezzel csak annyi a gaz hogy nem elore tepem a szam :-) mert a watu kb 2 hete kinn van letoltheto ,az hogy update-en nem jelentkezett teljesen termeszetes ,megjelenes utan max 1 honapon belul fog jelentkezni.

"Lesznek hozzá törések, mûködõk és mûködésképtelenek."

Ez pedig eleve teny ,ugyanis mar vannak hozza mukodok es nem mukodok :-)Nos ezt probaltam kifejteni sajnalom hogy nem ment at foleg neked aki meg veszelyeztetve is vagy :-)

Inkább maradjunk annyiban hogy jobban bízom a saját magam által crackelt windowsban, mint a BIE-ben. Nfo olvasásnak semmi köze hozzá, ha szóról szóra úgy csinálod, akkor sem 100% hogy aktívált lesz a windows. Akkor pedig jöhet egy loader, ami a már fent lévõ autoaktivátorral szétcseszi a rendszert.. A bie inkább azoknak való, akik bénák a loader használatához.
Caby
Most röhögni fogtok, eddig nem tudtam mi a rák az a WATU! Már számítottam valami többedik típusú találkozásra, de nem 😊 Kicsit utánaböngésztem itt a fórumon és láttam, hogy nem, ez nem egy Gates bérenc lény aki eljön érted, ha unofficial Win7-ed van... De akkor is félek... Hol a pszichiáterem telefonszámaaaaaa <#hehe>

Mint minden ez is meg fog oldódni. Lesznek hozzá törések, mûködõk és mûködésképtelenek. Meg kell találni a leghasználhatóbbat és akkor minden oké lesz. Felesleges már jó elõre a szájtépés 😊
Szerintem...

Olvasd el ujra amit irtam :-) kulon kihangsulyoztam,hogy nem kell foltenni mert opcionalis.Valamint meg tegnap irtam hogy a most telepitoknek kifejezetten ajanlom hogy hagyjak meg az aktivalast is mert tok folosleges van ra 120 napjuk.

Egyébként nem teljesen értem miért akarjátok feltenni ennyire. Amióta perelték az MSt, minden ilyen csak opcionális.

Tény hogy az SPben, meg szinte biztos hogy az IE9ben is bele lesz építve, de nem értem addig minek felrakni.

marko952
ha minden igaz holnap kapom meg.

Caby
tedd már fel ne szarozz 😄 ha gáz van, majd ráfogod a Nesquick nyuszira!

BIE-t kiuti a watu egyenlore csak a DAZ 1.7.7 megy at rajta, 7even Loader by Orbit30 and Hazar 1.4 ezt is kiuti,egyenlore azert mukodik mert ugye update -en meg nem jelent meg a frissites ,aki ezt hasznalja ,vagy bie-t az ne is telepitse a watu-t ha elerheto lesz,mert fixen elbukik,annak azt javaslom ,hogy vagy nem telepiti ugyanis opcionalis egyenlore a watu telepitese ,vagy a DAZ 1.7.7. -ben van patch remove azt hasznalva ,es ujra patchelve mar jo lesz ,termeszetesen midezt meg a watu telepitese elott.Nem sajat agyszulemeny ,a sajat es tobb szaz felhasznalo tapasztalatat irom.

BIEvel sose volt gondom se Vistaval, se 7el. Aki meg nem tudja aktiválni az nem tud NFOt olvasni.

marko952
az iskola nem ezt használja csak megvan nekik.XP van az összes gépen.

lck
Ha túl sokan rakják egy kulccsal egy idõ után kilõhetik.
Volt már rá példa sevennél.
Persze... csak ugye annak meg autoaktiválása egy nagy ... mert nem mindenhol mûködik. Amúgy abban is daz-orbit féle loader dolgozik. De inkább teszek fel MSDN-es verziót, és loaderrel feltöröm, minthogy ilyen gányolt BIE-s kerüljön a gépre. Aztán jönnek a problémák...
Egyébként megjegyzem sok esetben a tört játék/program jobb mint az eredeti, ezért használnak sokan eredetihez is cracket, mert a mai másolásvédelmek, csakis azt az embert szívatja aki eredetibe veszi meg.

marko952
arra jutottam hogy elkértem az iskola win 7jét ami eredeti és az iskola összes gépére felrakható + a tanárok otthon is használhatják.
akkor gondolom nekem is jó lesz az a serial.

Természetesen az sem rossz. 😄

Caby
"Oridzsi" bolti??? <#vigyor5>

Ezért kell BIE verziót használni, ennél jobb verzió nincs. 😄

De ha mondjuk az eddigi frissítéseket felrakod, és úgy próbálod a loadert akkor nem biztos hogy menni fog. És a Watu-t sem kerüli meg. Tehát ez nem szerencse, csak jó a loader, míg az ms ki nem üti.
Caby
<#vigyor5> Röviden, tömören lényegretörõen. <#vigyor5>

Akkor megnyugodtam. Nem kell féltenem a rendszert.

ohh, kösszi! A google a barátom! <#eljen><#worship>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

lck
Szerencséd se volt és nem is a vételen mûve, csak sok a láma.
Caby
Srácok! Itt olvasok minden félét az Oprendszerrõl, hogy problémák vannak az aktiválással. Én tavaly szeptemberben letöltöttem és felraktam egy magyar Windows7-est, használtam hozzá valami 7even Loader by Orbit30 and Hazar 1.4-et és azóta pöpecül mûködik. Szedi magának a frissítéseket is és soha nem volt hasfájása.
Ez csak a véletlen mûve, vagy szerencsém volt? Ha esetleg kipróbálnátok a loaderemet szívesen feldobom valahova akár a Win7-emmel együtt.
Régi motoros vagyok, nem warezolunk tudom-tudom 😊 Ha valakinek csípi a szemét törölje a HSZ-t.

Üdv.: C

bon
Vezérlõpult\Felügyeleti eszközök

Eseménynapló <#nemtudom>? ( az hol is van az? 😛 )
Ebbõl is látszik hogy mekkora láma vagyok ezekhez a diagnosztikai dolgokhoz 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bon
Bármi lehet, szoftver, hardver hiba. Eseménynapló nem ír semmit se?

Az f@sza. De akkor a decemberi hogyhogy megvan? De az a baj, hogy nála nem kékhalál van hanem megfagy az egész gép oszt csókolom. csak a reset segít. Erre valami 5let?

bon
Kék halált minden esetben rögzíti a gép, viszont a rendszer karbantartó progik ezt törölni szokták.

Értem, oké, ezt fogom tenni. Hát csak újra kell akkor rakni. Hát ez van.Keresek egy biztosan mûködõ verziót

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tölts le egy normális msdn verziót, lehet akár angol is, aztán tölts hozzá magyar nyelvet, és kész. Valószínûleg valami buherált verziót töltöttél, mert ilyen normális verziónál nem fordul elõ.
Hát igen, erre már re jöttem a tegnapi több órás kínlódás után

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor nálad nagyon de nagyon nem kóser valami.
Win 7 Ultimate 6.1.7600 build 7600

Sziasztok!

Az miért lehet hogy ebben a programban csak 2009 decemberi bejegyzése van unokaöcsémnek pedig már idén is többször döglött meg a gépe.
Mit állítsunk be hogy registrálja nekünk a hibát?

Na jó, figy. Ha megvásárolod a licenszt akkor nem fog lejárni. Ha cracket használsz, akkor sem fog lejárni, de bármelyik ms frissítés kiütheti (a WATU fõleg) vagy maradsz a rearm-nál. Van még a SLIC mode amivel akár a watu is átverhetõ. De amúgy miért is zavar téged hogy visszaszámol? Ne az érdekeljen, hanem hogy mire letelik képben legyél hogy mi micsoda, és hogy kell megoldani.
marko952
vagy megéri megpróbálni beirni a serialt?hátha elfogadja.