Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aate
Ez egy új laptop amin nincs oprendszer?Free dos-esetleg linux volt rajt?

aate
Az is fura,hogy az xp is felmegy csak a win7 nem ,lehet rossz a kiírt lemez.

Mondjuk nekem valahogy furcsa, hogy eljut a telepítõig, és dvd drivert hiányol. Mert vinyónál még okés a dolog, de akkor egyáltalán hogy bootól dvdrõl?
Nasim
Megnézzük,köszi.

bon
Az alaplap gyártó oldalán. De megpróbálkozhatsz még a bios-ban a sata configuration állításával is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nasim
De meglehet!A drivert hol találom?

bon
Nem lehet megadni drive-rt a hiba üzenetnél?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nasim
Az iso fájlt,képfájl íróval természetesen.RAM-on van egy régebbi,illetve +R es lemezen is van egy újabb verzió.

Hogy írtad ki a windows7et?
Nasim
Windows 7-et szerettem volna feltelepíteni,de a telepítõ setup-nál ír egy ilyen üzit,hogy A required CD/DVD drive device driver is missing..stb.Egy 100 mb-os partíció lett törölve telepítés elõtt.Az XP gond nélkül felrakható...van külön 7-hez való CD/DVD driver <#confused> ?

DarkSector
igen közben irták és meg is találtam hálisten.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
WSUS szerver ingyenesen bezserezhetõ és ilyen célra találták ki.

[HUN]FaTaL
Ez csak szerver mögött mûködik (WSUS).

http://goo.gl/gd6Zi5

Esetleg a tápod nem bírja már azt a plusz eszközt.
Elnézést hogy ide írtam de talán itt tud valaki segíteni.Win7 64 bites
rendszerem van melyrõl eltûnt az optikai meghajtó.Lehúzom a kábelt majd
visszadugom akkor egy ideig jó,de idõvel megint eltûnik.Az eszközkezelõben sincs.Mi lehet a gond? Ha valaki tud kérem segítsen!
Köszönöm.
Én meg azért mondom, mert ha kipróbáltad volna, akkor nem kellene órákat arra várnod, hogy jó e. Tudod kis önállóság nem árt.
DarkSector
jah vágom...és ien célszoftvert ezekszerint nem tudnátok ajánlani gondolom???...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Látom nem érted... ennek semmi köze ahhoz hogy hány gép, hol és miért van ott. Céges környezetben láttam olyat, hogy vírusirtó leszedte a szerverre a frissítést, aztán a többi gépnél a vírusirtó szoftverében be volt állítva hogy x hálózati meghajtóról telepítheti a frissítéseket, de ismétlem ezt a vírusirtó tudta!
Vagy jó lenne vagy nem.
Ezért kérdem itt esetleg kipróbálta e valaki de látom te nem úgyhogy válasz funkciót felejtsd is...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DarkSector
jah akkor pontosítok.
van egy cég.
van 3 gép, hogy akkor ne nagyban gondolkozzunk. mind a 3 xp legális, de azt szeretném, vagy szeretnék a cégnél, pl hogy van a vezérlõpultban ugye az autómatikus frissítések, ami ugye az oprendszer frissitésére van, namáármost ezt szeretnék úgy kitalálni, hogy 1 gép töltené magának netrõl, és utána ha kész, tovább frissülne róla a többi rákötött oprendszer. tekintve hogy egy tipusú oprendszer van fent mindegyiken....

Megoldható, de a szoftvernek amit frissítenél kell tudnia ezt a fajta frissítést.
DarkSector
lenne egy kérdésem, az sem baj ha xp-vel irtok.

van egy rendszer, több gép van összekötve.
lehetséges-e az hogy 1 gépet megadok a többinek, és az elsõ gép frissíti magát a netkapcsolattal, a többi gép meg az elsõrõl frissítené magát.

ez megoldható, vagy nem? ha igen akkor mik szükségessek hozzá kell mellékszoftver hozzá?

<#help><#help><#help>

Mi lenne ha kipróbálnád?
Az új free 4.0 comodo az jó 64 bit win7.-hez is?Mert hivatalos oldalon a letöltésnél nem lehet választani csak a 32 bit-et írják.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

aate
Mit írt ki a win update? A legutóbbi 3 frissítés sima defender frissítés volt.
Ezek nem ütik ki így a rendszert . Az RC verziók állnak le 2 óránként,illetve csak újra indulnak. Vagy a Windowsod buherált változat vagy más a hiba.(Rakd újra normális verzióra)

FlyHigh
Köszi, már megoldottam.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Csáó!
Próbálom elindítani a Steam-et, de azt írja ki, hogy kompatibilitási gondjai vannak, de ha xp-re rakom ha vistára ugyanúgy kiírja.
Valaki?

Thrash \'Till Death

bon
Magától egész biztosan nem törölte.

bon
Szerintem nem a Windows hibája, mert te nyirtad ki a rendszer fájlok módosításával és nem õ magát. Minimum, hogy ilyen dolgoknál egy teljes biztonsági mentést csinálok a rendszerrõl a beépített progival vagy pl. ghost-al.

Ha eddig a frissítéseket felraktad, akkor uloader 8.0.0.0 (de ez sem új, ha most telepítettél windowst akkor ráérsz még várni vele 1 hónapot). Ha nem, akkor már bonyolultabb, de daz vagy orbit3 loader általában a legjobbak.
slime001
Win7 Loader 1.7.7 nálam bejött.

AVIRA - \"More than security.\"

marko952
jó reggelt!
az aktiváló programok közûl melyiket érdemes használni vagy melyik a legmegbízhatóbb?ezek ugye határozatlan ideig aktiválják?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Caby
vigyázz nehogy az éjjel öntudatra keljen, és ámokfutásba kezdjen a város utcáin <#eplus2><#gun>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Ha jól halottam ilyet nem csinálhatnak, mert már elõbbrõl az EU már a körmére nézett a microsoft-nak, lásd pl. attól, hogy kiírja, hogy pl. nem legalábbis a Win 7 attól még használhatod az operációs rendszert de csak néhány apró funkció nem mûködik. Szóval ilyen, hogy leáll 2 óránként tényleg van és kitudódik kapnak az EU-tól.

Hegi90
najó azért ez már mindenen túltesz: magától letörölte az ubuntu partíciómat is.........

Tényleg, olyan csodálatos, hogy eldönti helyettem a dolgokat.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Semmit nem ért. Úgy látom újra kell raknom......
Azért ez nevetséges a windows részérõl, amiket ma mûvelt...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az már csak azért fura, mert windows updaten még nincs kinn az a frissítés, legalábbis nálam még nincs, és még sokaknál nincs.
Köszönöm a segítséget, asszem meglesz a probléma. pontosan 2 óra és 1 perc volt a két leállás közt eltelt idõ. Utána számoltam, tegnap délelõtt kezdõdõtt a probléma és a win update azt írta ki h reggel 7kor telepíteni próbált egy frissítést, amire több fórumon is azt írták, hogy kiüti az aktiválást. Gondolom elõjött az, amit több hírben is olvastam, miszerint márc. 2-tõl a nem eredeti, win7-ek, amik régi kulcsokkal futnak, amiket visszahívtak 2 óránként leállnak. Nyomtam egy rendszer visszaállítást, remélem ez megoldja. Ha nem akkor win reinstall. Ha úgyis marad a probléma még írok, illetve kipróbálom a javaslatokat. Köszi mindent.
aate
s,ss 😞

aate
próbáld ki azt ,hogy az automatikussan induló programokat kikapcsolod ami nem szükséges, lehet egy rosz program driver...stb.

aate
Videókártyát is teszteld le!3DMark megdolgozza.

aate
TV 😊

Ok köszi, ezt holnap kipróbálom, szerzek egy monitort. 😊
aate
Eredetség ellenörzés még nem jött le win updaten....ilyen frissítés hibáról még nem hallottam.Volt az elején még a Black screen de más nem.fekete képernyõ(Black screen)

aate
A gépet kösd rá külsõ monitorra és próbáld ki ott is, igy a monitor hibát kizárhatod.

Hõmérsékletek: CPU 25 °C (77 °F)
a többire sem ír ki semmi problémát. Egy win update lett volna, de arra azt írta ki hogy sikertelen, gondolom az eredetiség update miatt. Lehet hogy ez a gond? megpróbálkozom egy redszer visszaállítással, de fizikailag semmi új progi nem került a gépre.

aate
feszültség, hõfok stb jó-e
everest>számitógép>érzékelõ
nekem simán kikapcsolt,esetleg újra indult.

aate
Everestben nézd meg a táp ellátás jó-e érzékelõben hõfok stb megfelelõ.(monitor teszt)Videó kártya teszt bechmark program...hdd teszt....memoria stb. sajnos ezeken végig kell menni. Ha nem jösz rá a hibára akkor újra telepítés és ha ott is jelentkezik ott akkor lehet hardver hiba.(nem telepítettél valamit-rendszer vissza állítás sem segít?)

De ebben az esetben a gép energiaellátása nem kéne hogy kikapcsoljon? Mármint olyan mintha csak a monitor halna be, de a legutóbbi leállás közben dvd-t írtam és az is leállt, szóval nem monitor hiba. Ha pedig alaplap lenne akkor nem kéne, hogy a gép fizikailag is kikapcsoljon? Tápot nem hiszem, bár nem értek hozzá, de be van dugva és az aksi is 90% feletti töltöttségen van.