46641
-
#31138 nem próbálgatod a programok automatikus indítást ki be kpacsolganti egyenként? De simán elképzelhetőnek tartom a vírust vagy egyéb kártevőt, ami a rendszer indításakor indul el. -
#31137 Megoldottam, köszi. Viszont normál módban a laptop még mindig nem jó, egy bizonyos idő után - úgy 2 perc kb. - akkor fagy le. Fogalmam sincs h mi lehet, de nagyon idegesítő. -
#31136 Nem indul el semmi az msconfig utasításra? Keressél rá a rendszer meghajtón, mert ott kellene lennie, de ha nem akkor itt megtaláldo feltöltve is: link -
#31135 Most meg nem nem talál semmit az msconfigra, és hibakeresési módban van még mindig. Msn címet esetleg kérhetnék vagy ahol többet tudunk beszélni? -
#31134 Hibakeresési módban is működin minden jól. Hát akkor marad az egyenkénti kikapcsolás. -
#31133 Vírus nem lehet a gépen?
De próbáld ki azt, hogy az msconfig alkalmazást elindítva (start menübe beírod, hogy msconfig) az automatikus indítás fülön lévő programokat kapcsolgatod, sőt a Általános fülön lévő hibakeresési módban indítod Windows, hogy úgy jó e, ha jól akkor jöhet az automatikus indítás fül és a programok egyenként kikapcsolgatása. -
#31132 Hát igazából nemnagyon hagyja őket töröltgetni :/ De érdekes módon a START menüben sem tudok semmit elindítani, se semmit. :/ -
#31131 Ha csökkentet módban jól futt, akkor elkezdeném vizsgálni, hogy melyik program okozzhatja a problémát, kezd el törölgetni az utoljára felrakott programokat. -
#31130 Sziasztok!
Lenne egy problémám. A laptopomon win7 van, felrakta egyik ismerősöm, és az első nap minden oké volt, a laptophoz adtak cd-t, amin különböző illesztőprogramok vannak, felraktam azt is. Kinyomtam a laptopot, de amikor visszanyomtam kicsit később, az állandóan lefagy. Asztalon, tálcán semmire se lehet kattintani, mert azt jelzi h tölt, nem csinál semmit. Valami megoldást erre nem tudtok nekem mondani? Ja és azt még hozzáteszem, hogy Safe mode-ban jól működik a laptop. -
exodus2 #31129 Próbáld meg ezt. -
#31128 Hellosztok!
Egyik napról a másikra megjelent egy szöveg win betöltése után, tök fekete a képernyő és fehérrel írja, hogy file system check. 10-ről pörög vissza az óra és amikor lejár nem történik semmi, csak az újraindítás segít és az enter nyomogatás amíg az óra pörög vissza, aztán már nem reagál semmire. Semmi programom nem csinálhat ilyet. Vírus vagy valami beépített win szarság? -
#31127 Keresőben beírod frissítés > majd frissítések keresése. De Win defenderben a súgó alatt is elindíthatód a frissítést. -
#31126 Köszönöm!
#31124 (aate): és erre hol van amúgy lehetőség? :) -
NooBkilleR #31125 a lemezről aszondja' nemtud mit telepiteni -
#31124 Nálam is fordult már hasonló elő .Indítsd újra a gépet és próbáld meg újból a frissítést valami futó programmal ütközhet. -
#31123 Az eszközkezelőben a hálókártya illesztő programját töröld le és tallózd be a lemez tartalmát amit felmásoltál a gépre -
NooBkilleR #31122 Mit töröljek?Ja és azt irja hogy naprakész a mostani driver.. -
#31121 Tessék: link -
#31120 Azt töröld le mert azzal nem fog menni csak a régivel -
#31119 De a lemezen lévő mappákat vagy mappát másold fel először a gépre és azt tallózd be a eszközkezelőnél -
NooBkilleR #31118 és ha aztmondja h a mostani friss verzioju?:D -
#31117 Az eszközkezelőben kell csinálni egy frissítést a hálókártyához és ott kell betallózni neki a lemezen lévő illesztő programot -
NooBkilleR #31116 TP_LINK RESOURCE CD -
NooBkilleR #31115 a hálokártyához kapott CD-n nincs semmi exe fájl amit telepithetnék..kis mini CD.. -
#31114 Akkor az a baj ,hogy a Win7 által keresett illesztő program nem jó amit adtak hozzá CD-t azon lévő illesztő programot kell feltenni, mert csak azzal fog menni. Ezt már tapasztaltam. -
#31113 Sikertelenül zajlott le nálam pár napja egy frissítés. Konkrétan erről a frissítésről lenne szó:
Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.87.1293.0)
Nálatok gond nélkül feltelepült?
Esetleg újra tudom-e próbálni a telepítését valahogyan?
-
NooBkilleR #31112 ez Dunaweb..:D De XP-t már vagy 100x tettem újra..a WIN7et most..és nem jó..
Amúgy amikor bepötyögöm az IP-t meg az átjárót meg etc leokézom és azonnal hibát keres.. És azt írta ki "A(z) helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval"Nem lett kijavítva.. -
#31111 Ez olyan mint a Dunaweb.? Mert ott még valami mást is be kell írni a kártyához egy kódot amit a szolgáltató adott ezt minden újra telepítésnél kell csak megcsinálni. Hívni kell a szolgáltatót. -
#31110 Akkor először próbáld meg bekapcsolni a DHCP-t, ha nem jó, akkor kapcsold ki a tűzfalat, pingelj meg valamit. -
NooBkilleR #31109 hát tulajdonképeen igen..Ott a sárga felkiáltó jel a kis ikonnál..Nincs net és hálózat..szal nem történik semmi.. -
#31108 Tehát, ha jól értem, van egy antenna, aminek a vége egy hálókábel. Ezt bedugod a gépbe, beéllítod azokat az adatokat, amiket megkaptál (IP, átjáró, ...), és nem történik semmi? -
NooBkilleR #31107 Hát amikor átálltunk ilyen netre akkor bekelett irni..De azután már amikor másik sávszélesszéget vettem nem kelett beirni.. -
#31106 Én azért az antenna típusára rákeresnék a neten, hátha van hozzá valami okosság pl. leírás, vagy program. -
#31105 Na álljon meg a menet: mi az, hogy mindig úgy kellett beindítanod a netet? Minden PC indításkor, vagy hogy? Meg mi az hogy DHCP-vel kiosztott volt, ha neked kellett beírni? -
#31104 nem feltétlen. -
NooBkilleR #31103 akkor ezek szerint felejtős számomra a win7.. -
NooBkilleR #31102 meg program sem.. -
NooBkilleR #31101 Xp-n nem kelett driver szal szerintem win7-en se kell.. -
#31100 Jó pár éve volt szerencsém mikor hullámú nethez, de ott külön drivere és programja volt az antennának ami a gép usb portjába volt bedugva. -
#31099 Nem, mert megoldható egy kis patchel :)
Kipróbáltam, működik.