Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Adalékanyag:

Átneveztem egy fájlt,entert nyomtam és nem nevezte át..Kifagyott a sajátgép..Ránéztem a tálcára,és jözzek a zöld izék.....Bezártam a sajátgépet,abbahagyta,eltüntettem a zöld izéket

Megnyitom a Media Player Classicot..ÉS NINCS HANGJA!!!!!!!

fél perccel azelõtt még volt és most teljesen MEGNÉMULT!! A többi verzió mûküdik tökéletesen :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Mikor néztem azt vettem észre,h folyamatosan ilyen zöld fasságokat tölt be a tálcán,nagyon gyorsan.Ta-ta-ta-ta-ta-ta....Annyi volt már belõle,hogy pffffffffffffffff....Vagy 120....Ez a kevesebbõl való:

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

aate
Automatikiusan induló programokat is szelektáld ami nem kell !

sunlight
Igen, ez biztos nem a Win7 baja lesz.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

[HUN]FaTaL
Vagy csak tördezett az egész hdd.

http://goo.gl/gd6Zi5

sunlight
Vagy valami nagyon fogja a procit a háttérben

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

aate
Valami gond lesz ott mivel nekem sajátgépböl simán beolvas mindent gyorsan függetlenül a mappa méretétöl,PL : D/games/COD 4/mods. Rendszertakarítás lehet segít.

köszi <#vigyor0>

[HUN]FaTaL
Tölti a fájlokat...

Használj értelmes fájlkezelõt, ne sajátgépet 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

berlinboy6329
Már megint szarozik a nyomi Win7....Ez uj hiba,ilyet eddig mgá nem csinált de kecire idegesítõ...Mutatok egy példát...

sajátgép\d:\xy\cod4\mods\demos.....Ezt akarom megnyitni..

elkezdek menni..S.gép->D: .....Aztán vhol megáll..nem ad be semmmit..Se mappa,se fájlok...Csak fent tölt a cim zölden,és legalább 5 perc mire végig ér,aztán adja csak be a dolgokat....

Pontosabban az uac az más, de a hozzászólásom második felét alkalmazd😊
Hiba vagy rendszergazda, van egy védelmi funkció (UAC) ami megfog majdnem minden indított programot ha nem Rendszergazdaként indítod. És úgy kell indítanod, hogy exe-n vagy ikonon jobb egérgomb és futtatás rendszergazdaként.
az miért van h felrakok vmit és azt irja ki h a program futtatásához rendszergazdai jogokkal kell rendelkeznem? pedig rendszergazda vagyok.elõre is köszi

kodec pac nélkül (simán matroskával) nagyon szaggatott! olvastam hogy klite 5.8 jó hozzá, feltettem és gyönyörûen megy, csak 20 pers s kifagy 😊
köszi a tippet! játék közben sosem fagy! és más komolyabb dolgok sem okoznak gondot! Csak a bluray filmek fagynak. megpróbálom amit írtál, de néztem nem melegszik túl!
bon
1. XP-t nem lehet Otthoni csoportba rakni, nem támogatott, csak Windows 7-el lehet használni. Sima hálózati beállítást kell használni.
2. telepítsd az alaplapi drivereit az intel oldaláról jónak kell lennie: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

na hardmadszóra:
Kép 1
Kép 2
Bocsánat a tripla post ért, de ma nem vagyok formában.

lenne két kérdésem:
1.) hálozaton lévõ számítógépet, amin XP fút hogyan tudom az 'Otthoni Csoport'-ba varázsolni?
2.) Van három driver? hiba a W7-emen, de ebbõl csak kettõ ami érdekel:
az egyik az USB vezérlõ, ami zavar, ha bedugok egy pendrivot mindig kiírja, hogy az eszköz nagyobb sebességre is képes.

a másik:

Az alaplap ASUS P5LD2 (RC vel semmi baj nem volt vele most Ultimate van fent) a drivereket az Asus honlapjárol szedtem le ugyan ugy mint elõtt RC-hez. Az Intel oldalán levõ driver sem segített.

Valakinek van ötlete, javaslata mit tehetnék?

bon
tömörítettlen videót még nemjátszottam le KMPlayer-el csak más progival, ott nem volt gond. De miprt nem kódolod át divx-el és próbálod ki úgy.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

rexHUNter
ez a verzió van meg KMPlayer 2.9.4.1435 nem találtam frissebbet viszont a videó tömörítetlen avi az lehet gond? más típussal nincs gondja

bon
Aero kikapcsolás kompatibilitási problémára utal. Viszont tudtommal nem videó függõ hanem program függõ. Tehát a KMPlayer esetleg túl régi és frissítésre szorul.

rexHUNter
az mitõl lehet hogy Frapsal felvett videó lejátszásánál a KMplayer kikapcsolja az aero felületet

bon
Esetleg bios és driver frissítést próbáld ki, a dell is ezt tanácsolja. de úgy látom többen szívnak fagyási gondokkal ennél a gépnél. Lehet, hogy túlmelegszik?

bon
Próbáld ki a KMPlayer-t klite törlése után, mert kodec pack felesleges.

Sziasztok!

Dell studio xps 1645 rõl lenne szó. win 7 alatt a blu ray filmek kb 20 perc után halálra fagynak. Alig bírom kiléptetni, és csak a restart segít.
matroskát használok és a legújabb klite-ot. Van tippetek? köszönöm
me and a monkey
Vagy:
Próbáld ki ezt, nekem ( és másoknak akiknek megadtam) ez segített.
Két helyre is felteszem, ha valaki késõbb rákeres akkor legyen alternatívája letölteni.

link 1

link 2

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

zolo
Sziasztok

Pár driver próbálása után fordulok hozzátok.
Soundmax AD1986 -hoz milyen driver mûködik W7 64bit-en?

http://flickr.com/photos/zolika90/

aate
Talán itt tudnak segíteni: Hangkártya topic

aate
Ha jól raktad fel a realek drivert akkor kell hogy legyen sound manager.

aate
akkor mindent rakjál 80%-ra a basszust meg vedd le 20-ra /stb....A zene lejátszókban is van hangszin beállítás equalizer PL: Winamp.

fúú...nekem iylen Sound effect meg ilyenek nincsenek 😄
Amúgy köszi a daemonos ábrát,és igen ott kapcsoltam ki a mikit ahol írtad 😊
Hát annyiban változott hogy nagyobbra kell tekerni hogy haljak valamit 😄 XD
Aúmgy nem változott,ugyanúgy sok a basszus :S

aate
Daemon tools használata bövebb infó:Link

aate
Ha a mikrofont a jelszintnél kapcsoltad ki ahol leírtuk akkor menni fog.

aate
A daemon toolst elõször elkell indítani akkor megjelenik az óra mellett.

aate
De változik a hang minõség ha állítgatod?
itt is nézted?

amúgy hiába olvastam el ezt a kis leírást...még mindig nemtudok rákattintani jobb klikkel mert csak ezek jönnek be:
1. Daemon Tools Lite
2.A program rögzitiésének feloldása a tálcán

Ha az elsõre megyek semmit nem csinált,betölt valamit...de nem változik meg semmi se tõle,CD képet még mindig nemtudok betenni a virtuális meghajtóba :S

a basszus attól még mindig túl nagy.... :S

a tálcán csak oylan van hogy hangszorók(90%)
és hiába állitom be 50-re attól is fos lesz :S
és köszi a daemon tools beállitások 😊
A mikrofont még nem próbáltam....de attól hogy kikapcsolom azt amit mondtál attól még tudok beszélni skypon mikibe?

aate
A realtek hangkártyának biztos van saját programja is,a tálcán biztos ott van.Sound manager vagy sound effect, ott be lehet állítani hangszint is.

aate
1.Rakjál mindent 50 %-ra és próbáld ki.Neked kell beálítgatnod.Mikrofonod jó lett?
2.(mountimage)daemon tools beállításai

jah és a Daemon Tools-nál hogy tudom megcsinálni hogy egy mds vagy iso fájlt beletehessek?

egy apró gondom lenne,a vezérlõpultban a hardver és hangnál...és a hangoknál és a tul.nál a hangszínnél elálitotam att a kettõt,amúgy a sáv nem is mozog,de nagyon durva basszusa lett,alapból is durva volt...meg az alsót is elálittotam és fos hangja van...mit csináljak hogy alapra tegyem? :S
Ultimate-es WIN7-em van amúgy...

aate
próbáld ki az unlocker programot az talán törli.Unlocker link

aate
Megpróbálkoznák egy rendszer vissza állításal március elötti idõre és akkor újra aktíválni!De a régi aktivátor mindenképpen uninstall!

aate
A régi aktiválást ununstallálni kell,Loaderbern van uninstall,és minden beavatkozást rendszergazda módban indítsd. De ha Buherált elõre aktivált Windowsod van akkor sajna csak új telepítés oldja meg!

Pontosabban március 1óta indul újra 2 óránként a géped. Hát igen, rc akkor járt le. Tehát vagy rc-d van, vagy ha nem akkor rc-s aktiválással crackelték a win7et, és emiatt történik a dolog.
sunlight
Csak te látod aktiváltnak, a zsinór másik végén nem úgy látják.

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Ley Roland
Pár hete kezdte ezt hogy újraindul 2 óránként. Minimum már 2 hónapja van fent windows 7 és azóta nem volt vele probléma. (az aktiválással se, aktiválva van most is)

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Szerintem valami buherált windowsod van, ami elcseszte az aktiválást. Tegyél fel egy normális MSDN-es verziót, abban nem fogsz csalódni.