46641
  • gyuri35
    Sziasztok!Hiába jelölöm be a vezérlőpultban az 'automatikus tárcsázás mindíg amikor nincsen hálózati kapcsolat'opciót,rányomok hogy alkalmaz,ok mégsincs automatikus csatlakozás!Mit állítsak még be,hogy amikor játszom akkor is legyen kapcsolatom?
  • bon
    Frissíts vga driver-t, hátha segít.
  • bmark12
    miért van az hogyha win7-ben elindítok egy játékot(pl. farming simulator 2010-et) akkor a kép feketén vibrál miközben xp alatt hibátlanul futott?
  • bmark12
    de hiába jelölöm be mert amikor rámegyek hogy alkalmaz akkor visszateszi középre helyezettre.
  • gyuri35
    Szia!Újból felraktam a rendszert,most hibátlanul működik!Múltkor az internetszolgáltatónál volt valami hiba azért nem tudtam visszacsatlakozni,nem a modemmel volt baj!Köszi a segítséget!
  • Laczyi
    Szia. A VGA driverébe kell beállítani hogy teljes képernyőn adja képet.
    Igy bármilyen felbontásban működni fog.
  • aate
    Mozgalmasnak ígérkezik a keddi frissítési csomag: A Microsoft nem kevesebb, mint 34 biztonsági rés befoltozására készül. Kedden a Windows, az Internet Explorer valamint egyes Office alkalmazások is frissítésre fognak szorulni.
    A Microsoft ebben az évben igencsak szigorúan tartja magát ahhoz, hogy minden második hónapban jelentős mennyiségű hibajavítást ad ki. Ez most sem lesz másként, hiszen amíg például a júliusi hibajavító kedden mindössze négy biztonsági közleményt tett közzé, addig az e havi frissítéseket 14 tájékoztató formájában fogja ismertetni. A cég fejlesztői összesen 34 sérülékenységet orvosolnak majd a Windowsban, az Internet Explorerben valamint az Office egyes alkalmazásaiban. A frissítések fontosságát mi sem szemlélteti jobban, mint hogy a Microsoft az előzetesen kiadott tájékoztatójában jelezte, hogy a 14 biztonsági közlemény közül nyolc kritikus, míg a többi hat fontos veszélyességi besorolást érdemelt ki. A legveszélyesebb sérülékenységek kihasználásával a támadóknak lehetőségük nyílhat az érintett rendszerkehez való jogosulatlan távoli hozzáférésre, az azokon való kódfuttatásra, valamint a számítógépek feletti irányítás átvételére.
  • bmark12
    helló
    az lenne a hibám a win7-ben hogyha egy játékban átállítom a felbontást akkor a kép akkora lesz mintha akkora monitorom lenne pl ha beállítom a játék felbotását 800*600-ra akkor a monitor közepén egy kis "téglalapban" van a játék képe és nem pedig széthúzva az egész monitoron.amúgy laptopon van
    pls help!
  • bon
    Ha nem törlöd akkor nem fog elveszni.
  • Anonymusx
    Kösz, a linket, de onnan már az összes cracket kipróbáltam, de egy se jó, ugyan azt írja- hogy inditsam újra a gépet, vagy hogy a kompatibilitásról.

Akkor holnap felrakom az xp-ét.
    A másik meghajtón van egy csomó cuccom, ugye az nem fog elveszni ha felteszem az xp-t?
  • bon
    A bios-ba állítgatós módszer mükődhet. Crack a játákhoz meg itt található több féle verzióhoz: link
  • Anonymusx
    Boiling point a játék neve, nem került sokba, de elég szar hogy fizettem érte és nem tudom használni.
    Úgy lehet megnézni hogy a játék mappájában a protect.dll -tulajdonságoknál lehet látni a verziószámot, nálam 3.4 van.

Majd még próbálkozom, de szerintem úgyse lesz jó, legfeljebb xp-én.

Van egy másodlagos merevlemezem, szóval ha így nem jön össze, akkor arra rámehetne az xp? Akkor gondolom a biosban kéne állítani hogy melyikről boottoljon?
  • bon
    Nem fog működni, először XP majd Windows 7. Ha ilyen sorendbe telepíted akkor lehet majd választani. De én biztos nem raknék fel XP-t, inkább próbálkoznék a program feltörésével.
  • bon
    Inkább a starforce a baj, a másolás védelmi cuccokkal mindig is csak a baj volt. Amúgy melyik játék ez?
    Ha 5.5 előtti változatod van akkor igen le kell tölteni a fájlt és futtatatni. Ha 5.5 utáni változatod akkor meg el kell indítani a PROTECT.EXE fájlt és frissíteni a programot.
    A Starforce oldala azt is írja, hogy 5.5-ös verzió előtti változatok nem kompatibilisek a Windows 7-el, ez esetben fel kell venni a program forgalmazójával/fejlesztőjével a kapcsolatot, vagy régebbi Windows-t kell használni.
    Az 5.5-5.6-os verziók részben kompatibilisek, de ha probléma van akkor használni kell a protect.exe segédprogramot vagy a védett programot kell frissíteni.
    az 5.7-es változat teljesen kompatibilis a Windows 7-el.
  • Anonymusx
    Bocs a sok beírásomért, még az jutott eszembe hogyha feltenném a win 7 mellé az xp-t. A c meghajtót 2-é szedem, és rárakom az xp-ét, bootolásnál ha jól emlékszem lehet választani hogy melyik opr. rendszerbe lépje k be?
  • Anonymusx
    Az a baj hogy win7 van a gépemen?
  • Anonymusx
    Újrainditottam a rendszert, és azt írja a starforce-ra hogy az illesztőprogram blokkolva van kompatibilitási problémák miatt, és hogy le van tiltva.
  • Anonymusx
    A játékot crackeltem, de úgy se indul el, olyankor bejön megint a starforce és azt írja hogy kapcsoljam ki a kompatibilitási módot, ami nincs is bekapcsolva.
  • Anonymusx
    próbáltam de megnézem mégegyszer.

Annyira nem tudok angolul, de ha jól értem akkor:
    hogyha 5.5 előtti verzióm van akkor le kell tölteni az update filet, és ennyi?
  • bon
    Az itt lévő frissítésd próbáltad? link, a játék feltörése nem jöhet szóba?
  • sunlight
    igen a Vista kellene, nagy csodát ne várj még ha fel is tudod telepíteni.De azért sok sikert
  • bon
    Igen a Vista-sat. 512mb memóriával felejtős a Widows 7, 2gb vagy több ajánlott. Virtualizáció neked nem számít, 512mb memeóriával amúgy is felejtős lenne teljesen.
  • piamania
    Ohh,kössz szépen, kerestem mint az őrült, de nem nagyon találtam.
    Mivel nincs win7, ezért melyik oprendszerrel töltsem le?Vista?Ha jól tudom, akkor igen, de nem vagyok benne biztos.

512 memóriával meg se próbáljuk.IGaz?
    Amit bon ajánlott program, azzal le lett ellenőrizve a gép.Ott azt írta, hogy lehet, hogy elmegy,vagyis lehet, hogy gyenge teljesítménnyel megy.
    A virtualizálási technológia nem támogatott => ez micsoda?nagyon fontos?Mert a számítógép nem támogatja a hardveres virtualizálási technológiát.

Köszi a segítséget.
  • Anonymusx
    Helló!

Van egy eredeti játékom, indításnál bejön a Starforce, és azt írja hogy újra kell indítanom a gépet, a telepítés befejezéséhez. viszont hiába indítom újra mindig ugyanazt az üzenetet írja ki. A gép meg jelezte hogy nem kompatibilis a starforcen a win 7-el.
    A játékot próbáltam crackelni, de olyankor meg azt írja hogy kapcsoljam ki a kompatibilitási módot, ami nincs is bekapcsolva.

A starforce oldalán találtam egy sfupdate programot,kért egy újraindítást, újra elinditottam az sfupdate-t, és kiírta hogy ez a legfrissebb verzió.
    De a probléma ugyanúgy megmartad.

Mit lehetne csinálni? ráadásul a játékot vissza se birom vinni, mert postán keresztül rendeltem.

• sunlight
    Bocs itt a link
  • sunlight
    Ezt találtam egy próbát ez is meg ér.

MS-6728 = 865PE Neo2-P Platinum Edition

http://www.msi.com/index.php?func=do...=1&prod_no=150
  • bon
    FAQ 30-as pont
  • piamania
    MS-6728 alaplapon sanszos, hogy nem megy majd a win7?
  • gyuri35
  • exodus2
    Nem start orb changer, hanem start button changer... Innen letöltheted, előtte azonban csinálj egy mentést róla, ill. egy visszaállítási pontot.
  • tttttom
    Thx. :)

Majd este megcsinálom.
  • exodus2
    Meg kell szerkesztened, 3 állásúra a képet (alaphelyzet, benyomva, egér felé vitele esetén mutatja), vagy mindhárom lehet ugyanolyan.. 54x162 pixel méretű bmp-ben. Majd neten keress rá a Start orb changer nevű programra, azzal könnyedén kicserélheted. Előtte nem árt, ha az explorer.exe-t saját tulajdonba (teljes hozzáférést adsz a felhasználódnak) veszed.
  • tttttom
    Helló! Megint én vagyok. Most abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet módosítani a Win7-ben a startmenü gombjának formáját? kb.ilyenre akarom. :)
  • bon
    Alaplapi telepítő lemez felejtős mindig, inkább a gyártó oldalán lévő drivereket kell használni. Modemről meg nem hiszem, hogy üzemelne a DSL, inkább RJ-45-ös LAN csatlakozóról. Drivert a hálókártya chip gyártó oldalán lehet beszerezni, a típusa meg az alaplapi kézikönyvből is kideríthető.
  • gyuri35
    Sziasztok!Múlt héten teszteltem a 64bites magyar win7-et a gépemen,az alaplap telepítő lemezem valamilyen rejtélyes okbból nem telepítette a modemet/telefonos DSL kapcsolatom van/.Tudja valaki mi lehet a gond?Visszaraktam az XP-t ott hibátlanul működött!
  • aate
    Van mikor a következő frissítés felülírja, és nem jelezz tovább sikertelent.PL:
  • Denisse91
    Hát ebből sztem ujrarakás lesz, nem tudok jobbat sajnos. :(
  • fery02
    "Frissítések keresésére" nem adta már be a sikertelenül települt frissítést újra, de az viszont igaz, hogy Win defenderben kellett volna megnézem.
    Az lett volna a legegyszerűbb, csak erre gondoltam a legkevésbé. :)
    Köszi!
  • bon
    Nem minden kártevőt érzékelnek a vírus írtok, mert nem az ő profiljukba tartozik a keresésük. Futtasd le valahogy az Emsisoft Anti malware programját.
  • Denisse91
    És ha az akkor ujrarakás lesz belőle? De azt a nodom akkor érzékelné.