Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Vezérlõpult\Személyre szabás\Ablak színe és megjelenése menüben az átlátszóság be van kapcsolva?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

pedestrian
Van erre valami ötlet?
A laptopomon megy az aero, de az átlátszóság nem.
Meg lehetne valahogy változtatni az alap bugyikék taskbart valamilyen más színüre?
Az ablakszínben hiába változtatom ilyen marad,

Nem, mert külsõ bill-el és egérrel használom általában

Nyomsz egy del gombot újra indítás közben beadja az alaplap biosát és mindent alapra állít vissza ha esetleg húzva volt a proci. De utána ugyan csak itt keresd meg a boot beállítást és az elsõ amirõl bootolni akar a dvd meghajtót állítsd be a floppy meghajtót meg tiltsd le bootolást és magát a meghajtót is. Ha ez sem jön be akkor sajna kifújta.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

wordsworth
Közben megtaláltam. Ez pontosan mit csinál?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
õõ ezt pontosan hol is talalom?

Nyomj egy load optimized default-ot a biosba hátha segít.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

wordsworth
Sziasztok!

Éppen egy ismerõsömnél vagyok, próbálom feltenni a win7et de boot után ez I/O error messaget dob vissza ( unplugged pheriperials etc etc...)

32 bites verzió.

Szerintetek?

Mi lehet a probléma akkor, ha a Windows 7 nem ismeri fel az USB portot? Valami drivert esetleg lehet találni hozzá?

Kösz!

[HUN]FaTaL
Biosban floppyt tiltsd le.

http://goo.gl/gd6Zi5

sunlight
Várni kell van amikor 10-20 perc is kell.A biosban tiltsd le a floppy meghajtót.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Sziasztok!

Próbáltam telepíteni 64 bites win 7 pro-t -ráadásul jogtiszta XD-
és látja hogy bootdvd, be is bootol meg windows is loading files majd bejön az alapértelmezett háttér viszont nem kapok semmilyen ablakot, hogy melyik partícióra meg egyáltalán semmit és nem is pörgeti tovább a dvd-t se... a dvd biztosan nincs rosszul megírva..

Valakinek van valami ötlete, netán javaslata?
Foxx6
A mentés idejére kikapcsoltam a rendszer visszaállítási pontok létrehozását,és végre csinált biztonsági mentést.Kösz BON 😉

Sephi
Kis problema :

Mostanaban, ha bekapcsolom a gepet es Youtube vagy akarmilyen zenet vagy jatekot jatszok hanggal, akkor egy ido utan irtozatosan recsegni es akarozni kezd a zene.

Ha ujrainditom a gepet akkor megint magahoz ter.

Mi lehet a baj?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bon
Nem törölhetõ mapp mert rendszermappa. Azt kellene kideríteni, hogy melyik programod fogja.
A vezérlõpult/rendszer/rendszervédelem/beállítás menüpontnál lehet törölni a visszaállítási pontokat, hátha útánaan már jó lesz, esetleg a mentés idejére kapcsold ki a rendszer visszaállítási pontok létrehozását.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

én a helyedben nem tenném...

Foxx6
Na a lényeg az,System Volume mappát akarom letörölni de nem engedi.Valami megoldás kellene.

Foxx6
Van egy rejtett mappa,System Volume Information névre hallgat.Végigmegy az automatikus biztonsági mentés,végén kiírja hozzáférés megtagadva.Ha a System Volume Information mappát akarom indítani kiírja:A hozzáférés levan tiltva.Ezt a SVI(System Volume Information) mappát,hogyan töröljem ki?Mert ha kiveszem az írásvédetés pipát akkor sem törli le...

MeoH
Mukodo, hasznalatban levo vinyo. Se eszkozkez., sem particio magic nem latja. Win7 managerben viszont van 1 olyan opcio, hogy ki lehet loni, hogy a win7 ellenorize az IDE drivereket. En ezt megtettem, viszont, ha kikapcsolom az opciot, akkor sem valtozik a dolog, megeshet, hogy ez zavar be...

fuck mmo's..i.,

bon
Nem kell feloldani semmit. Amúyg millen bizotnsági mentés? A Biztonsági mentés és visszaállítás programmal akarsz a rendszerrõl mentés tkészíteni? Mert az a WindowsImageBackup könyvtárba ment és alap korlátozott jogú adminnak oda nincs és nem is kell jogosultságnak lenni.
Nálad inkáb az lehet a gond, hogy a meghajtóhoz ahova mentené nem fér hozzá a gép (jobb egérbomg tulajdonságok és biztonság füll az érintett meghajtón)

Foxx6
Csáó!
Tegnap este már írtam,de senki sem válaszolt.Csáó!
Biztonsági mentést akartam csinálni,végigfut a folyamat,majd a végén kidob egy hibaüzenetet."Hozzáférés megtagadva",hibakód:0*80070005.A biztonsági mentéseket a System Volume Information mappába készíti,na mármost ha ezt megakarom nyitni kiírja:A hozzáférés le van tiltva.Kérdésem a következõ:Mit tegyek,hogy normális biztonsági mentést tudjak készíteni?
Szerintem ha valahogy feloldanám a System Volume Information mappa tiltását megoldódna a probléma.Várok minden tippet a probléma megoldására.

Evin
Van rajta partíció? Eszközkezelõben sincs benne? Mert ha ott van, talán csak betût kell hozzá társítani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MeoH
Udv! Kerdes: Mitol lehet az, hogy az IDEs vinyot nem latja a Win7? Igazabol satat hasznolok regota es most radugok 1 ides vinyot es semmi, pedig bios meg erzekeli. Vmi 5let?

fuck mmo's..i.,

[HUN]FaTaL
Avast

http://goo.gl/gd6Zi5

Dark Angel 666
az Avast Home is elég jó

AVG Free 9.0 én ezt használom nagyon jól megy és nem fogja a gépet és szól ha van valami fenyegetés vagy veszély.

wordsworth
Egyébként milyen virusirtot ajanlotok win7hez? Most még semmi nincs fennt. NOD-ra gondoltam eddig is ezt hasznaltam. Valami olyan kellene ami alig fogja a gépet 😊

wordsworth
Tökéletes. Van hangom minden okés. Most, hogy ezt feltettem rémlett valami, hogy anno XP-n feltettem, de akkor eszközkezelõ panaszkodott is rá, most meg nem 😊

Köszönöm a segítséget 😊

aate
Ez nagyon friss 😊 Date added: 2010-03-16 11:50:14 😊

aate
Version: 2.44
Publisher: Realtek
Date added: 2010-03-16 11:50:14
File Size: 32,6 MB
OS Support: Windows 7 | XP | Vista | (32 and 64-bit)

aate
ha vistára van attól még jó lehet 😊

aate
wordsworth
Most csomagoltam ki, ez XP-re meg Vistára van. Akkor ez nem lesz jó nem? .d

wordsworth
Szólok ha van valami azonnal 😊

aate
wordsworth
Ahol mondtad h nézzem ott ezt írja:

Hangkártya Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller

wordsworth
Multimédia -->

Windows audio:
Midi-out.0 Microsoft GS wavetable Synth
Mixer.0 Headphones ( high definition audio)
Wave-out.0 -II-

PCI/PNP audio
Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High definition audio controller

HD audio-nal kb ugyanez

aate
Everest>számítógép>õsszegzés

aate
everest multimédia mit ír?(Everest>számitógép)

wordsworth
Alapból windows drivert hasznalom. Nem tettem fel semmien drivert, csak azt amit a windows7 hasznal és magatol konfigolt

aate
Ha alaplapi hangod van próbáld letörölni a drivert és a windows amit beállít kipróbálni.

wordsworth
Alaplap:

Intel Culver City D925XCV ( Everestbõl szedtem ki)

Integrált eszközök: Audio, Gigabit LAN

aate
alaplap-hangkártya tipus ?

aate
megfelelõ

wordsworth
XP alatt ment és most semmi 😊

aate
vagy jelet kap de nem megfelõt- akkor driver hiba.

aate
tehát xp/vista alatt ment felraktad a win 7-et és már nem is szólt a hang?

wordsworth
Nincs, egyáltalán. Annyi van, ha ki be húzom a sennheiser füles adapterét akkor ki-be kapcsol ( alapjában ha hangot 'hall' csak akkor kapcsol be 😊 )

aate
Ha megmozgatod akkor sincs recsegés stb?

wordsworth
Azóta már sikerült felrakni.

Fatal, nemhiszem, hogy behalt, reggel még ment kb délben telepítettem fel a win7et.