Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A laptopomon megy az aero, de az átlátszóság nem.
Meg lehetne valahogy változtatni az alap bugyikék taskbart valamilyen más színüre?
Az ablakszínben hiába változtatom ilyen marad,
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Éppen egy ismerõsömnél vagyok, próbálom feltenni a win7et de boot után ez I/O error messaget dob vissza ( unplugged pheriperials etc etc...)
32 bites verzió.
Szerintetek?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Kösz!
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Próbáltam telepíteni 64 bites win 7 pro-t -ráadásul jogtiszta XD-
és látja hogy bootdvd, be is bootol meg windows is loading files majd bejön az alapértelmezett háttér viszont nem kapok semmilyen ablakot, hogy melyik partícióra meg egyáltalán semmit és nem is pörgeti tovább a dvd-t se... a dvd biztosan nincs rosszul megírva..
Valakinek van valami ötlete, netán javaslata?
Mostanaban, ha bekapcsolom a gepet es Youtube vagy akarmilyen zenet vagy jatekot jatszok hanggal, akkor egy ido utan irtozatosan recsegni es akarozni kezd a zene.
Ha ujrainditom a gepet akkor megint magahoz ter.
Mi lehet a baj?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A vezérlõpult/rendszer/rendszervédelem/beállítás menüpontnál lehet törölni a visszaállítási pontokat, hátha útánaan már jó lesz, esetleg a mentés idejére kapcsold ki a rendszer visszaállítási pontok létrehozását.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
fuck mmo's..i.,
Nálad inkáb az lehet a gond, hogy a meghajtóhoz ahova mentené nem fér hozzá a gép (jobb egérbomg tulajdonságok és biztonság füll az érintett meghajtón)
Tegnap este már írtam,de senki sem válaszolt.Csáó!
Biztonsági mentést akartam csinálni,végigfut a folyamat,majd a végén kidob egy hibaüzenetet."Hozzáférés megtagadva",hibakód:0*80070005.A biztonsági mentéseket a System Volume Information mappába készíti,na mármost ha ezt megakarom nyitni kiírja:A hozzáférés le van tiltva.Kérdésem a következõ:Mit tegyek,hogy normális biztonsági mentést tudjak készíteni?
Szerintem ha valahogy feloldanám a System Volume Information mappa tiltását megoldódna a probléma.Várok minden tippet a probléma megoldására.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
fuck mmo's..i.,
Köszönöm a segítséget 😊
Publisher: Realtek
Date added: 2010-03-16 11:50:14
File Size: 32,6 MB
OS Support: Windows 7 | XP | Vista | (32 and 64-bit)
Hangkártya Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller
Windows audio:
Midi-out.0 Microsoft GS wavetable Synth
Mixer.0 Headphones ( high definition audio)
Wave-out.0 -II-
PCI/PNP audio
Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High definition audio controller
HD audio-nal kb ugyanez
Intel Culver City D925XCV ( Everestbõl szedtem ki)
Integrált eszközök: Audio, Gigabit LAN