46641
-
#31298 Eseménynaplóban sincs? -
#31297 Nincs semmi csak fogja magát és leáll. -
#31296 Hibaüzenett? -
#31295 Hali!
Az miért van ha bármit csinálok a gépen fogja magát és leállítja de ezt többször is megcsinálja rendszer újratelepítése sem segített. -
exodus2 #31294 Driver és directx frissítéssel esetleg. -
#31293 Sziasztok!
Megmondaná valaki,hogy az Application Launcher.exe hibát mivel tudnám javítani?
Az egyik játék (Superbike 09) futtatásánál jelentkezik a hiba.A játék elindul,de amint megpróbálom a beállítani rögtön kilép. -
#31292 Neked kell csinálni bat fájlt, jegyzettömbbe beírod amit kell és elmented bat kiterjesztéssel, ja és a programozáshoz nincs közze, sima parancssori utasítások. -
gyuri35 #31291 Köszi!Honnan szedjek bat. fájlt?Egyébként angolul értek valamennyit a játékok szintjén,de a programozáshoz hülye vagyok! -
tttttom #31290 jaaaaaaaaa kösz. :) -
exodus2 #31289 Nem itt kellene ilyesmit kérni, hanem mondjuk a Programot keresek-ben. -
tompka #31288 Nem akarom eltávolítani. :) 100mega nem vészes. -
tttttom #31287 Helló!
Nekem egy olyan szoftverre lenne szükségem ami olyasmi mint egy ébresztőóra. :D Mármint zenét teszek bele és az felébreszt. Valaki mondana ilyet? De olyan kéne ami normálisan le játsza az mp3-as zenéket... -
#31286 boot manager, boot.ini, a korábbi boot mappa nagyjából ennyi. Ha eltávolítod, be sem fog bootolni az os. -
tompka #31285 A "Rendszer számára fenntartott" part.-on milyen rendszer fájlok vannak? -
#31284 Feltételezem a hangok hardveres gyorsítására gondolsz, Windows 7 alatt már nincs rá lehetőség. -
#31283 Semmi köze a Windows 7-hez az akksi töltési problémához, már azért is, mert kikapcsolt állapotba hogyan töltődne fel, ha nem fut a Windows 7?
Viszont több minden okozhatja a problémát:
1. akksi megadta magát, csere szükséges
2. töltő rossz
3. az alaplapon keresztüli töltés rossz
-
exodus2 #31282 Mit szeretnél állítani azzal a csuszkával? -
#31281 A dxdiag-ban kéne átállítanom egy csúszkát de win7 alatt ott nincs semmi. Van rá megoldás hogy valahol át tudjam állítani? -
#31280 Üdv : ) olyan probléma lépett fel felraktam egy notebookra W7 32bit-et (toshiba Satelite L300) és 1 nap utan kiirta hogy "Telepcsere szükséges" m és nem lehet feltolteni a notebookot. Vistan teljesen jol mukodott . Van erre valami javitas vagy mostantol csak ugy fog menni ha kozbe folyamatosan toltve van? -
#31279 Windows vizuális megjelenítés - teljesítmény beállításoknál próbálkozz! -
#31278 win7-nél akarom elérni, hogy az Online Media plugin müködjön a center-be....
ezzel a böngészöt lehet belevarázsolni a windows media centerbe...ezt miképpen lehetne, mert amit letöltöttem plugint feltelepitve nem történt semmi...:S -
#31277 Valaki? -
msstz #31276 igazság szerint nem tudom, mi az, amire figyelni kellene. nem fogalmaz túl barátságosan és a google-n keresve találok pl. a capi2 problémára megoldást. -
msstz #31275 igen, fent van minden. -
#31274 Windows javítások fent vannak? -
#31273 Sok hibád van, nézegesd át a rendszer és alkalmazás napló hibák részleteit. -
msstz #31272 nagyjából 12:20 körül kapcsoltam be:
-
#31271 Hogy tudom eltüntetni ezt a keretet az ikonok körül? eddig nem volt ilyen csak most valamiért megjelent -
tompka #31270 Na ez az. Win 7-hez való. 6-os szériás UK driver. Mind1. :D -
#31269 Hibákat piros vagy sárga felkiáltójellel a bekapcsolás időpontjának környékén. -
msstz #31268 mit kellene keresnem? -
#31267 Ja és találkoztam már olyan problémával is régi vga-nál, hogy a hivatalos oldalról leszedett driver-al nem ment a vga megfelelően, noha a driver szerint a vga-hoz való volt. De a Microsoft driveral, vagy a gép gyártójának oldaláról leszedve (én esetemben IBM) viszont működött a vga.
-
#31266 Biztos, nem megfelelő drivert tettél fel és ezért átállt alap beállításra a rendszer. -
tompka #31265 Felraktam az nvidia drivert erre lement alfába a gép. Nem lehetett állítani a frissítést, nem látta a monitort és az eszközkezelőben is sárga ! jel jelent meg a vga-nál. A 7 alap driverje meg gond nélkül megy. A monitort is látja. (Képernyő: SyncMaster) Hogy van ez? -
#31264 Először mindig a régebbi oprendszer kell telepíteni majd az újabbat, és így lesz választási lehetőség, hogy melyiket szeretnéd indítani. A te esetedben XP majd utána külön partícióra vagy meghajtóra a Windows 7 (bár én az XP használatát már feleslegesnek tartom)
XP telepítése elején belehet töltetni a Sata vezérlő drivert, amit az alaplap gyártó oldaláról lehet leszedni, így már támogatja minden gond nélkül a sata-t az XP.
Az Sp2-es Xp telepítő meg felejtsd el, támogatása megszűnt, ki-be járkálhatnak az ismert biztonsági résein a hackerek, de már nem lesznek javítva a hibák. Szerezzél be Sp3-as telepítőt, vagy SP3-as telepítő csomagot.
Winyó húzogatást meg nem ajánlom. -
Anonymusx #31263 ja, az xp telepítője sp2-es. -
Anonymusx #31262 Nem teljesen értem, amúgy nekem 2 különálló merevlemezem van.
Tehát ha most win7 -em van azt szedjem le?
A neten olvastam hogy a sata merevlemezeket nem nagyon ismeri az xp, nekem is sata van, az nem lehet hogy amiatt állt meg a telepítés?
A biosban néztem, volt valami ahol a sata volt beállítva, volt még sata+ pata beállítás, meg egy harmadik is, ami nem jut eszembe.
Most jutott eszembe hogy mi lenne ha kihúznám a win 7-es merevlemezt és úgy próbálnám meg feltenni az xp-ét? -
#31261 Először XP majd a Windows 7 telepítése, ez a megfelelő sorrend. -
Anonymusx #31260 Fel akartam tenni az xp-ét a másik merevlemezemre, de nem jött össze.
Win 7-et használok, ez nem tudom számít-e.
Beállítottam a biosban hogy amin a win 7 van az legyen a másodlagos, és amire fel akarom tenni az xp-ét az legyen az elsődleges merevlemez.
A xpét el is kezdte felrakni, egy pár percig másolt - telepítő előkészítése vagy ilyesmi- majd újraindult, bejött hogy ha cd-ről bootolok akkor nyomjak meg egy gombot -szöveg, utána meg azt írta hogy sérült a merevlemez, pedig annak semmi baja sincs szerintem- korábban a win 7 ráment.
Atán visszacsináltam a meghajtókat- tehát a win 7-et az elsődlegesre- de nem engedett belépni, azt írta hogy állítsam be hogy mire bootoljon elsőnek, de hiába állítottam, újból fel kellett raknom a win 7-et.
Szóval hogyan tudnám feltenni az xp-ét a másodlagos merevlemezemre?
-
#31259 Az Advanced SystemCare Pro 3.6-ot a napokban lehetett ingyen regelni egy évre .. nem tudom megy e még ..
Klikk!
Üdv:JOE!