46641
-
#31338 Sziasztok!
Felmerült egy roppant idegesítő probléma a Win7-tel:
Vettem a notbookomba egy új vinyót és akkor már ezzel a lendülettel újra is tettem az oprendszert. Feltelepítettem rá a szokásos programjaimat és úgy gondoltam hogy csinálok egy "Lemezkép Létrehozása" formájú mentést a Windows particióról.
Csakhogy, míg régen ki tudtam választani hogy melyik particiót mentse, most ő az egész 500 gigás vinyót akarja leképezni, amihez az 200 gigás külső vinyó enyhén szólva is kevés lenne.
A kérdésem az hogy miként lehet elővarázsolni az eltűnt lehetőséget? Azt hogy én választhatom ki, melyik particiót mentse lemezképbe. Csak mert nagyon nem volna kedvem megint 3 órán át telepítgetni ha valami történne a windows-al.
A segítséget előre is köszönöm! -
#31337 Futtasd le a hd sentinel progit. -
exodus2 #31336 Vagy csak igazíts a tápkábelen, van hogy kilazul a sok mozgatástól, és egy kis mozgásra is elveszti a kontaktot. -
#31335 Kattog a gép? Winyó halál lesz a gond. -
dave86 #31334 most ezt írja:
An internal system error occurred.
Please refer to DXerror.log and DIRECTX.log in your windows folder to determine problem. -
dave86 #31333 ááá nem jo ez sem,de azért thx.
az x3audio1_0.dll közbe fagyott le most.
csak kattog a gép azt semmi lasúúú -
dave86 #31332 ismét directx problémánál:
ha installálni akarja bárhonnan,bármilyet:lefagy,lelassul a gép.
pls help -
#31331 Töltsd le ezt, jónak kell lennie: link -
dave86 #31330 hello
segítsetek!!!
win7re nem enged semmilyen directx-et felrakni pl gamehez:cod6,mafia2.
cod6emiatt lefagy sokszorvagy else indul,,,mafia2el sem indul :(
kérem segítsetek.
thx: -
tompka #31329 Ja amúgy nem!
De megjavult. -
gyuri35 #31328 Üdv!Csak még annyit kérdeznek,ebbe a bat fájlban alkalmazható az 'automatic connection'parancs?Ha igen hová írjam?Köszi! -
#31327 Amúgy eredeti? -
tompka #31326 Az előbb feljött egy üzenet a tálcán, hogy aktiváljam a windowst. 27napom van rá. Megnéztem a Rendszernél és ott az van, hogy aktiválva van. A microsoft ellenőrzés is azt írja ki, hogy aktiválva.
Most akkor mivan? -
#31325 Az hagyján, hogy elavult, de mennyi áramot pocsékolsz mindkét gépnek mennie kell. Én is a gigabites routert preferálom, nekem is az van. :) -
#31324 De szóba jöhetnek még a gigabites routerek is. -
#31323 Net megoszáts utoljára Win98-nál használtam, elavult technolgiának tartom, inkább router és switch. Neked is azt tudom javasolni, hogy ha kell a Gbites kapcsolat akkor veszel egy d-link 5 portos gigabites switchet (nem drága) és azon keresztül kapcsolódsz a routerhez, így a netet se kell megosztani, de a gépeid meg használhatják a gigabitet a switchen keresztül -
slylecz13 #31322 Azért nem csinálom úgy, mert csak így tudom elérni a két gép között az 1Gb/s-os kapcsolatot.
A ruterem meg sajnos csak 100Mb/s-ot tud...
Akkor nincs semmi ötlet a netosztásra? -
Dobronski #31321 Kösziköszi, megnézem. -
#31320 Torko forumán próbálozzál, ott van bőven választék a változatokból. -
Dobronski #31319 Valaki linkelne egy 64 bites rtm-et? Nem találtam egy normálisat. -
#31318 Koszi -
#31317 Lemezkarbantartót futtatod és ott lesz lehetőség törölni a hibernációs fájlt. A lapozó fájlt meg SSD esetén erősen ajánlott külön meghajtóra telepíteni, kikapcsolása meg nem ajánlott. -
exodus2 #31316 Link
Beírod a futtatás-hoz hogy shell:sendto majd a megnyíló ablakba behúzod amivel bővíteni szeretnéd. -
#31315 hali, regen win98-ban es xp-ben tudtam boviteni a jobb gomb/kuldes lehetosegek szamat. Azota elfelejtetem hogy hogyan kell. Valaki meg mondhatna hol kell, vista es seven alatt boviteni. Elore is koszi.
-
gyuri35 #31314 Köszi szépen! -
#31313 Újra indítás után is ott maradnak ? -
GazCamp3r #31312 Sziasztok, olyan kérdésem/problémám lenne, hogy van egy 64 gigás ssd-m, ami nem túl nagy, viszont a win rárak egy pagefile.sys-t, meg egy hiberfile.sys-t. Tudom, h mi ez a két fájl, de a lapozófájl is, meg a hibernálás is ki van kapcsolva, mégis rajta van ez a kb 8 gigányi cucc feleslegesen, és nem engedi törölni a win. Van erre vmi megoldás, h eltünjön onnan? -
#31311 Ha van routered akkor miért nem kábelezed le a Windows 7-es gépet a routerig? Jobb megoldás mint a net osztás. -
#31310 Én próbálkoznék egy nem házi barkács msdn, technet telepítővel. -
#31309 Legegyszerűbb, ha szerzel egy normális verziót. -
#31308 Házi barkács telepítő de próbáltam a BIOS-ban állítani semmit sem értem el:S -
slylecz13 #31307 Sziasztok!
Ruterrel wifin szórom a netet, ezt elcsípem egy XP-s laptoppal, majd ezt a netet szeretném megosztani egy Windows 7-es géppel LAN-on keresztül. Ami ebből nem jött össze az a megosztás, pedig szerintem mindent beállítottam, ami szükséges...
Vagy mégsem? -
#31306 Fájl mentés másként és beírod a nevét majd .bat és mentés. -
gyuri35 #31305 Azt hiszem kezdem érteni,de hiába nyomogatom amentés gombot,sehova sem menti el,és sima txt-nek akarja menteni.Mit csináljak hogy bat.-ként mentse el,ahová szeretném? -
#31304 Ha valaki elégé skin fanatikus így csinálhat OS X Snow Leopardot a Windows 7-ből, néhány kattintással! Elsősorban persze a rendszer külsejét tudjuk átalakítani, de néhány extra funkciót is kapunk, amelyeket eredetileg nem találunk meg a Windowsban. Az átalakítás könnyű, de azért rizikós…
Letöltés : -
#31303 Egy érdekes cikk: Windows 7 SP1 és a KB971033 (Így akartam kezdeni :P ) -
#31302 Nem meglepő, hogy a Microsoft kötelezővé tette a Windows 7 SP1 telepítése előtt/után a rendszer eredetiségének érvényesítését. Sajnálatos módon az SP1 részeként a hírhedt KB971033-t is telepíteni fogja a rendszer, aki már SP1 et használ annak biztosan feltűnt/most mondjuk, hogy ez is felkerült.
Sajnos most már nem lehet ki operálni a rendszerből sima Uninstallal, de a működését azért "felfüggeszthetjük", már ha vagyunk annyira a paranoidok, mivel a DAZ féle boot loader egyenlőre még átmegy a vizsgálaton.
Hogyan deaktiválhatjuk mégis a WAT-ot és a WATU-t?
A folyamat mi nem is lehetne egyszerűbb mint egy rendszergazda cmd-t indítva kiadjuk a következő parancsokat:
takeown /f "%windir%\System32\Wat\*" && icacls "%windir%\System32\Wat\*" /deny *S-1-1-0:F
Ezzel a paranccsal jogokat kapunk majd letiltjuk a WAT működését.
Most pedig jöhet a 90 naponkénti ellenőrzés letiltása:
Maradjunk ugyan abban a rendszergazda jogú cmdben amit korábban indítottunk és adjuk ki ezeket a parancsokat:
schtasks /change /disable /tn "\Microsoft\Windows\Windows Activation Technologies\ValidationTask" && schtasks /change /disable /tn "\Microsoft\Windows\Windows Activation Technologies\ValidationTaskDeadline"
Ezzel kikapcsoltad a rendszer a 90 naponkénti ön ellenőrzését, ez egy időleges megoldás a következő WAT frissítésig, remélhetőleg nem okoz komolyabb problémákat.
Egy érdekes cikk: Windows 7 SP1 és KB971033
Az itt leírtakért semmilyen felelősséget nem vállalok. Valószínűleg problémák léphetnek fel olyan programok telepítésekor amik a Windows eredetiségét vizsgálják pl. MSE, IE9, WVPC, XPMode, STB! Akik biztosra akarnak menni azok használjanak DAZ Loadert.
A legjobb megoldás, ha elbattyogunk a boltba és megvesszük a Windows 7-et, ha már eleget próbálgattuk!
-
#31301 Nagyon csúnya, milyen változat, hivatalos, vagy hivatalos forrásból származó image, vagy házi barkács a telepítő?
Legújabb driver-ek fent vannak. Szoftverekből a legújabb változat van fent telepítve!? Tehát nem portable.
Kernel power hiba részletei ír valami értelmesett? -
#31300 +1 Kép.
Most telepítettem újra. -
#31299 Kernel Powert találom a Kritikus menüpont alatt.