46641
-
simonl #31379 Sziasztok,
Ti milyen rendszer takarító, karbantartó, tisztító programokat használtok?
kb. milyen rendszerességgel? A bevált progikhoz léteznek magyar használati útmutatók?
Bocsi a sok kérdésért...
Én jelenleg heti 1x CCleaner + töredezettségmentesítés. Ez elég?
Köszönöm -
ladanyi78 #31378 Nem az a lényeg, hogy olcsó és megvehető, hanem az, hogy ugyanezek a játékok (ugyanonnan töltöttem le) a régi xp men simán mentek. Win 7en nem megy. A gép ugyanaz csak az alaplap és aproci lett lecserélve és máris szar. A procit egy egymagosról cseréltem natúr dual core-re, az alaplapom ugyanolyan integrált vga-s mint a régi. Lehet az a baj hogy a win7 64bites (de 32 is) szóval gőzöm nincs. Ugyanaz a játék ugyanazzal a crackkal elment xp-n, de ezen nem. -
Laci82 #31377 A crackelés sok játékot hazavág.
A f.e.a.r amit írtál már az pl 500 ft (MediaMarkt,576 stb) és a Moha 10 éves kiadása amiben minden rész benne amit eddig kiadtak 2000,szerintem ezeket nem éri meg crackelni. -
ladanyi78 #31376 Sziasztok! Valaki megtudja mondani, hogy amióta win7-em van a játékok 60 % nem indul el. Bármi ami ratyi gépen is elindul (pl f.e.a.r., medal of honor pacific stb.) most hiába crackelem meg a játék elindul de bizonyos idő után mind kidob. Az op rendszer szar vagy nem tudom mi van. Mindig azt írja, hogy valami hibát észlel, DE MINDIG. Már letöltöttem ugyanazt a játékot 5 helyről, mégis mind szar. Itt már csak a gépemben a hiba. Nem? -
Laci82 #31375 Sziasztok.
Két problémám is van.
Nincs autorunom egyik meghajtón sem pedig be van kapcsolva mégsem reagál ha berakok egy cd-t vagy pendriveot pl.
A másik a Neroval van,elindítom és mikor a jobboldali intézőben kiakarom tallózni a kiírni szánt fájlt csak tölt az a kis körikon de nem nyitja meg a merevlemezeket.
Valaki tud bármelyikre ötletet mondani? -
exodus2 #31374 Ha a másik desktopra gondolsz, akkor áthúzod? -
vitya79 #31373 Sziasztok
Hogyan tudom átrakni az asztal ikont a másik oldalra ? Mint az xp.ben volt.
thx -
IXEMGabeo #31372 megvan azóta crack gondjai voltak csak...másik mappából lévő cracket fogadtott csak el -
#31371 Amúgy igen kihúzódott a kábel -
#31370 Hogy ez nem jutott eszembe :D Máskor is volt ilyen gond csak már kiment a fejembe. Mindenesetre kösz hogy megint segítettél -
#31369 Winyóval nem lehet gond? Csaka zért, mert nem talalál oylan eszközt amiről indíthatná a rendszert. -
#31367 Kéne egy kis segítség. Az előbb valamiért nem akart bekapcsolni a gép ezért kihúztam a táp kábelt majd vissza. ezután bekapcsolt a gép de azt írja ki hogy :
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot Device and press a key
Remélem tudtok segíteni előre is köszönöm -
#31366 A program könyvtárjára állítsál be teljes hozzáférést a felhasználódnak. -
#31365 Pedig igen. - Csak ez hardwarefüggő. 1 gépből ne vonj le általános következtetéseket. -
#31364 tenyleg?
mert arra van normalis hangkartya driverem, megerne a csere? -
tompka #31363 Pedig nem. A Win7 még mindig gyorsabb. HD filmek nálam vistán 90-95%-on pörgött. 7-en 85-90%
ImTOO 3GP Video Converter egy 700megás avit letudott vistán 1óra alatt. 7-en 50perc.
De sima használatban jobban érezhető a gyorsulás.
bon: Azon van alapból. Az a kínnya, hogy ismeretlen gyártó szoftvere módosításokat hajtana végre a rendszeren. -
#31362 Vezérlőpult/felhasználói fiókok/a felhaszálói fiókok felügyeletének beállítása és a csúszkát alulról a másodikra állítod. -
#31361 SP2 óta kb egyenlő a Win7-el. -
#31360 mert a vista szar :) -
tompka #31359 Nem lehet beállítani egy programnak, hogy ne kérdezzen rá indításnál? Mezei KMPlayer indítása(nem telepítős, zip-es) előtt állandóan bejön. Vista alatt nem volt.
+Az ImTOO 3GP Video Converter mitől dolgozik 3x gyorsabban win7 alatt mint vistán? :D -
#31358 Értem THX -
#31357 Két lehetőséged van, Office csamog részét képező Outlook-ot használod (én ezt ajánlom) vagy a másik lehetőség, hogy a Windows live Essentials részét képező Mail nevű programot használod. A Mail-t lehet tekinteni az outlook express utódjának. link -
#31356 Nem minden régebbi játék megy Windows 7-en. Próbáld meg kompatibilis módban futtatni. -
#31355 Ja és ha jól tudom akkor a Microsoft Outlook helyett valami windows Live van ugye? És ezt hogy tudom leszedni? -
#31354 Sztem próbáld meg XP módban futtatni. az exe-n jobb egérgomb ott Kompatibilitás fül pipáld ki hogy futtassa az alább módban (vagy vmi hasonló) és ott válaszd ki az op-rendszert -
IXEMGabeo #31353 üdv, ismét én vagyok...
feltettem egy game-t a Black Mirrort, crackeltem normálisan minden file-t, erre elindítom az exé-t és nem reagál...megpróbáltam rendszergazdaként futtatni úgysem ment...régebbi gamek mennek Win 7-esemen, kivéve ugye az F1 challenge ami kilépeget...mi lehet a probléma? -
#31352 meg egy kerdesem lenne; hol tudom azt beallitani h a nezetem az intezobe megvaltozon mindehol nem csak az aktualis helyen ahol vok? -
#31351 oks atettem alapra mindent es most megy szepen:)
koszi! -
#31350 es mire allitsam at? -
#31349 A videó leképezés módját kell állítani, legalábbis KMPlayer-nél így hívják. -
#31348 es mit hasznalsz?
-
#31347 Nekem ugyan olyan a minősége mint XP alatt -
#31346 Hali!
Tudtok vmi megoldast arra h mer cunyak a filmek win 7 alatt...szal oan kockasak v nem is tom nem oan szepek mint xp-en volt...Milyen codeceket hasznaljak? -
#31345 Hát ez kész. Semmi, de semmi jele annak hogy az a partició "rendszer" lenne, de a biztonsági mentéses szirszar annak látja. Lehet írok a Microsoft-nak is, csak hogy érezzék a törődést.
Akkor lehet hogy szakítok valahonnan egy ilyen biztonsági mentéses programot. Van valami amit ajánlani tudsz? -
#31344 Amit még használok: Symantec Ghost 11.5 és Acronis True Image, mindkettő jobb mint a beépített. Igaz eggyik se ingyenes. -
#31343 Még nem tudtam rájönni, nekem is van egy partícióm, ami a Windows 7 szerint rendszer paríció, pedig nem az. -
#31342 Ha már van egy ilyen lehetőség és régen működött akkor most is szeretnék vele élni, de ez a Ká Windows direkt kereszteb tesz nekem.
Megnéztem és a lemezkezelésnél csak Elsődleges Particiónak jelzi a nagyobbikat. A C-t és a 100 megásat meg ajnározza mindenféle jelzővel.
Amúgy milyen más programot ajánlanál, amivel 15-20 perc alatt vissza lehet húzni a rendszert egy képből? Valami olyan kellene amit pendrive-ról vagy külső vinyóról is lehet bootoltatni. -
#31341 Aha, köszönöm! És hogy lehet "lényegtelenné" tenni a többi partíciót? -
#31340 Használj más mentőprogit. -
#31339 Valószínűleg azért nem enged válsztajni, mert valamennyi partíciódon van a rendszer számára fontos adatod.