46641
-
#31459 Van egy olyan tippem hogy a dvd író szar és lehet ez akad össze a DTvel is.. -
#31458 bocsi még annyit hogy ezt egy registry tisztító sem volt képes megcsinállni -
#31457 Utánnannéztem.Elméletileg Vistából visszamaradt "hiba".
akinek hasonló gondja lenne:
értesítési terület kipucolása -
#31456 Azt még nem próbáltam. De majd ez is eljön. :D
Egyelőre elcsesztem 3db CD-t, mert Engem az sem zavarna ha CD lenne, de úgy sem jó. CDBurnerXP -> Wrong Disc; CloneCD -> Ne a backup CD-t tegyem be; Ultra ISO -> szintén Wrong Disc.
Ha egyik sem megy, akkor marad vagy a Vmware; vagy VirtualXP. -
#31455 tudom hogy nem lesz bajom tőle de azért elég zavaró tud lenni.főleg ha már vagy 15 eltávolított program ottvan...meg vicces hogy olyan is amit eggyátalán nem telepítettem :D.nah azt hogy?:D -
#31454 Alcohol 120%? -
#31453 Jahh-jahh, a legújabb DT. Azért nem használok crack-t, mert nem játékról van szó, hanem az English Grammar in Use könyv CD mellékletéről.
De akkor sem értem, hogy a DT miért kékhalálozik ezen a notin. Én vmi BIOS összeférhetetlenségre gondolok, de ez csak egy 5let és baromira nem tudom ha az is, akkor mivel veszhet össze a DT.
Friss Seven-el is rögtön ezt csinálja ezen a notin, amikor még semmi sincs fent. Szóval még ha game crack-ről is lenne szó, a DT problémám ugyanúgy meglenne. :(
Tudom, hogy nagyon 1edi eset. :(((
Ezt installálom fel: DTLite4356-0091 -
#31452 Próbálj meg újabb DT-t rakni, mert ilyet még nem hallottam csak régi verzió esetén. -
#31451 Miért nem használsz crack-et? -
#31450 Legújabb deamon tools-t prbáltad felrakni? -
#31449 Helló-helló!
Notebook: HP Compaq 6730b Notebook PC
Windows 7 Ultimate 32bit
Daemon Tools-t feltelepítem és utána OS indításkor kékhalál. Csökkentett módban sem indul el. Azért kellene a DT, mert YASU nem működik úgy tudom más emulátor progival. Most az UltraISO van fent.
1.) Any idea, hogy miért kékhalálozik DT-től a Seven?! (csak ezen a notin tapasztaltam eddig)
2.) Egyéb alternatív ISO mount-oló progi, amihez van olyan, mint YASU, vagy kompatibilis a YASU-val?!
Köszi! -
#31448 Bullshit, nekem semmi gondom vele egy gépen sem. -
#31447 Szarság. Nekem mindig osszekeveri, sosem jegyzi meg, hogy mit akarok megjeleníteni és mit nem. -
exodus2 #31446 Eredeti windows? Amúgy semmi bajod nem lesz ha ott marad. -
#31445 hi!valaki tud megoldást erre:
Egy csomó minden van ott ami már rég nincsen a gépen.Érdekes mert pl Avant böngésző nem volt soha(!) telepítve.És az utorrent mellett miért logitech ikon van?Ki lehet ezt valahogyan pucolni? -
#31444 Próbálf még ki ezt is: link -
#31443 Szóval, ha csak ennyit kellene a hsz szerint csinálnom, hogy a "regsvr32 mmcndmgr.dll" parancsot hozzáadom CMD-be, akkor erre a parancsra kidob egy ilyet:
Ha viszont rendszergazdaként futtatom a CMD-t és úgy írom be, akkor ez jön ki, de ahogy látszik vele együtt megjelenik mögötte a szokásos hibaüzenet is és továbbra sem történik semmi változás:
De azért köszönöm a segítséged, lehet csak egy újratelepítés segít majd a dolgon. Szerencsére nem nagyon szükségesek azok az alkalmazások, amik nem hajlandóak működni, de azért néha jól jönnének. :)
A Win telepítőben meg csak egy féle formázást kínált fel, de a lényeg, hogy akkor úgy tűnik jól működik. -
#31442 Semmit se fogsz érzékelni, nincs hatással nálad a rendszerrel. De ha még lennie is választási lehetőség még akkor se lenne gyorsabb, mert úgy is kézzel választanád ki az indítandó oprendszert ami biztos, hogy kevesebb idő mint pl. 10másodperc. Ha gyorsítani akarsz a boot-on szerezzél be egy SSD meghajtót. -
#31441 bakker bocsi, nem tudtam, rendszerindítás résznél van, gondoltam valami értelme akkor is van, ha csak egy rendszer van a gépen. -
#31440 Bakker nincs menü nem érzékelsz semmit. Semmi köze a bootolás idejéhez. -
#31439 Köszi !
Tudtommal csak egy Windows 7 van a gépemen :D alapértelmezett oprendszernél is csak a win7 van.
Akkor nyugodtan átírhatom 10re? Ja, és érzékelek majd valamit belőle? -
#31438 A regisztréációs próblámára meg az itt lévő 7-es hozzászolást próbáld ki: link -
#31437 Gyors formázást csinált a telepítő azért végzet gyorsan. Új meghajtónál ajánlott a normál formzás úgy tudom, de nem szokot problémát okozni a gyors formázás sem (legalábbis nálam még egy gépnél se volt gond) -
#31436 Már elég régóta van egy problémám, ha bizonyos rendszeralkalmazásokat szeretnék megnyitni.
Nem kísérletezetem, hogy melyeknél, de pl Eszközkezelőt, Partíciókezelőt, meg Eseménynaplót nem tudok megnyitni erre hivatkozva:
A Win nem buherált, frissítéseket rendszeresen telepítem, vírusom sincs Nod32 szerint.
Gőzöm sincs mi lehet ez, google sem segít.
Egy másik dolog is érdekelne még. Új vinyót raktam a gépbe, de mivel a partíciókezelőm nem működik, Win 7 telepítő DVD-vel oldottam meg, hogy boot-oltam róla és Win 7 telepítés előtt a partícionálási részen kattintottam rá egy New/Format-ot, ami pillanatokon belül végzett is.
Gondom nincs vele, azóta is ott van az új partíció a sajátgépben és működik, ahogyan kell neki. Normális volt akkor ez a néhány másodperces formázás Win 7 telepítő alól?
Csak mert úgy emlékszem a formázások hosszabb ideig szoktak tartani.
bon, Fatal, köszi a válaszokat az előző kérdésemre! -
#31435 Ha több rendszer van a gépen akkor a választási lehetőség nem 30másodpercig hanem 10-ig fog megjelenni. -
#31434 Ismerősöd hülyeséget beszél, ha nem lenne kompatibilis akkor kép se lenne, mert nem lehetne feltelepíteni.
A probléma okozója, hogy rossz driver rak fel a rendszer, megfelelő driver kiválasztásának módja és a driver letölthető innét:
link -
#31433 Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer --> beállítások módosítása --> speciális fül, indítás és helyreállítás beállítások... --> rendszerek listájának megjelenítése 30mp ig. ez mit jelent? ha 10 mp re teszem előbb bebootol? -
katoooka #31432 Sziasztok. ASUS K70IJ laptopom beépített webcam-ja fejjel lefelé mutatja a képet. Egyik ismerősöm azt mondta az operációs rendszer nem kompatibilis a cam-ommal (windows7). Tud valaki segíteni, hogy lehet-e ez a probléma? Előre is köszönöm. -
#31431 Ja és a telepített frissítések biztonsági mentései is foglalják a helyet. -
#31430 Normális, ajánlott partíció méret 40gb (nekem egy 64gb-os ssd-n van a rendszer) a helyfoglalása nagyban függ a telepített programok számától, a winsxs mappa szkot hízni rendesen, de index képek is foglahatnak sokat vagy az ideglenes telepítő fájlok. Futtasd le a lemezkarbantartót, elég sok helyet fel tud szabadítani.
XP-vel meg nem összehasonlítható a rendszer, annyir nagy az eltérés, pl. sokkal nagyobb a támogatott a hardverek száma így több helyet foglalnak a driver-eik is. -
zserrbo #31429 Ha exodus2 ötlete nem válna be szerintem a következőt kell tenni. Hangszóró ikon/lejátszóeszközök/kommunikáció és nincs műveletre állítsd be.Ha skype-olsz is közben én ott is be szoktam állítani, hogy ne ő szabályozza a hangerőt. Amúgy ideiglenesen a hangszóró ikon/hangkeverő megnyitásával tudod állítani a játék hangerejét, ha elindítottad a játékot, de ezt mindig be kell állítani, ha az előbb leírtad nem teszed meg. -
#31428 az letezik h a windows mappam 24 gigas? normalis ez? mennyi a maximum amit kerhet? tudtommal "csak" 16/20 giga szabad teruletet igenyel a windows telepitese, mi lenne ha akkora particiora telepitettem volna? vicc ez az egesz. egyebkent sem ertem hogy mitol foglal kb 10-szer (!) annyit mint az elozo windowsom (xp). -
exodus2 #31427 Talán, óra melletti kis hangszórón jobb egérgomb - lejátszóeszközök - Hangszórók - tulajdonságok - Speciális fül - Prioritás adása a kizárólagos módban lévő alkalmazásoknak vagy a felette lévő Eszköz kizárólagos kezelésének engedélyezése alkalmazásoknak... -
Balázs 17 #31426 hi
van egy olyan gondom, hogy van egy játék ami közben zenét szoktam hallgatni és amióta váltottam win7re, ha elindítom a játékot akkor leveszi a hangerőt a zene lejátszóról:S
ezt meglehet vhogy oldani? -
#31425 Ezeket nem a játékok telepítik, hanem a programok. Én kézzel raktam fel a 2010et. Gondolom nincs olyan program a gépeden, amit Visual Studio 2010ben fejlesztettek, ennyi az egész. :) -
#31424 Nem jár semmilyen javulással, simán a játékok futtatása miatt kell telepíteni. Ha meg szükség lesz a 2010-re akkor úgy is felfogja magától rakni a játék. -
#31423 Érdekes, pedig van néhány 2010-es játék a gépemre telepítve (mert ezeket gondolom játékok telepítik).
Mind1, gondolom letölthetek 2010-est kézileg is, de akkor gondolom nem észlelnék játékokban semmi javulást se, ha eddig nem telepítette magával semmi. -
#31422 Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy Win7-ben, hogy tudok fájlban keresni úgymint XP-ben lehetett?Hogy pl van egy txt fájlom amiben meg akarok keresni egy szót, de nem tudom a txt fájl nevét.És keresésnél kidobná azt a txt fájlt eredménynek amiben benne a van a keresett szó.
Előre is köszi! -
#31421 Semmi baja nem lesz nekem is sok van, 2010es is fent van már. :) -
#31420 Nekem is van néhány, de ennyi azért nincs emlékeim szerint.