Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm... valami szerintem elcseszõdhetett nálam, mert egy ikont sem enged a tálcára húzni (ott a kis tilos jel, és nem történik semmi) se jobb, se bal gombbal. A menüben sehol sincs rögzítés opció. Kipróbáltam a többi ikont is, feloldani feloldja, de újra rögzíteni nem lehet. Ha egy futó programon jobb klikket nyomok, akkor semmi nincs ott, csak a bezárás, régen még ott volt a program neve is. Mi a francot csináljak? <#fejvakaras>

aate
A tálcán megjelenõ programok és gombok megjelenésének módosítása:
A Tálca és a Start menü tulajdonságai ablak megnyitásához kattints a Start gombra , majd a Vezérlõpult parancsra, azután a Megjelenés és személyes beállítások lap Tálca és Start menü elemére.

norbi4567
Hello

Van egy Asus K61IC-JX147D -es gépem, erre szeretnék majd windows7-et rakni.
Viszont ha jól tudom ez nem épp windows kompatibilis gép, XP-t nem engedi telepíteni, úgyhogy gondolom a 7-et sem fogja.
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne rá feltelepíteni a windows7-et?

aate
Húzd a ikont a tálcára és már rögzítve is lesz!

berczely
Akárhol!
Biztos hogy Windows 7 van fent?<#fejvakaras>

De hol? Ha az asztali parancsikonon nyomok jobb klikket, nincs ilyen opció. Ha meg fut a program, és úgy nyomok jobb klikket, akkor csak az van, hogy ablak bezárása.

berczely
Jobb klikk a programra és "Rögzítés a tálcán"

Segítsetek pls, véletlenül feloldottam néhány programot a tálcáról, eltûnt az ikonja, és az istenért sem jut eszembe, hogyan kell lerögzíteni újra. Ráhúzni a parancsikont nem engedi.

tigerbácsi
nekem is volt gondol a nero7 premiummal. mindig kompatibilitási hibát ért ki. aztán felraktam a legújabbat, de az nem tetszett. így visszaraktam a nerot, s a hibát figyelmen kívül hagytam, de mûködik teljesen hibátlanul :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sziasztok!
OS-t telepítenék egy laptopra, jelenleg XP van rajta. Már beszereztem egy 32 bites Windows7-et, de pár kommentben olyat találtam, hogy laptopra/netbookra nem ajánlják az w7-et és ez kicsit megijesztett... az aksi nem húzza addig, mint xp-vel meg hasonlók. Tapasztalt valaki hasonlót? Érdemes egyáltalán feltennem a 7-et vagy inkább rakjam újra a xp-t esetleg vistát? a gép ACER aspire pentium dual CPU T2330 1,6 ghz 2 giga rammal.
Elõre is köszi!!!4
IMYke2.0.0.0
Ha már lopsz, akkor egyedül tedd 😊
Nem mindenkinek van eredeti OS a gépén, de legalább egyedül lopta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sunlight
Ez nem torrent meg hacker oldal, ha valami telepítési vagy rendszer gondod akad abban nagyon szívesen segítenek az itt hozzáértõ emberek. Amit te szeretnél azzal tele van az internet a (google) segít.
Ui:Ez csak a személyes véleményem volt.

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sunlight
Helyesírásból már biztos megbuktál.

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

megoldodott a probléma.

egy kis segítségre lenne szükségem.
adott egy W7U amihez van egy HP nyomtató ezt szeretném megosztani egy XP-vel, de az XP nem csatlakozik, midig felhasználó és jelszót kér, ha hálozaton kivállasztom a w7-et. Valaki tudna segíteni, hogy XP-rõl is tudjak nyomtatni?

bon
Gond nélkül megy a nero, még álíltani se kell semmit.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Valakinek sikerült feltennie úgy a NERO-t,hogy az el is induljon?Olvastam FAQ-ot is, átállítottam VIsta SP2 kompatibilitásra,de semmi.Error-t ír ki,amikor elindítanám.Még ezelõtt leszedtem az IMBburn-t, el isa indult az írás, de kiírt vmilyen hibát és abba is maradt.
A nero azt írja ki,hogy :

Run time error

Program C:/P...

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

Mi lehet a gond?
Hello tudna valaki egy cracket amivel lehet frissitgetni meg ellenérizni hogy eredetie es nem buk meg a viszgálaton ha már a frissiteni tudok és nem irja hogy windows ellenorzése az ngayon jo lenne mert igy meg bukok
bon
pl. ez: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Vackor1024
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan DVD író programot ajánlani ami ír adatot is és ingyenes.
Az a lényeg mûködjön Windows 7 Ulltimate 32/64 biten is.Mert az egyik gépemen 32 a másokon 64 bit-es rendszer van.
Ja és egy jó ingyenes tûzfal is kellene.
Köszönöm elõre is
Köszönöm
bon
Elég a 32bit-es változat, abból is a Home Premium.

A leállítás mellett van, hogy keresés programokban.Oda beírod, hogy "msconfig" rámész, megkeresed az automatikus indítás fület és kipipálod azokat,amiket nem akarsz.
bon
start menübe beírod, hogy msconfig és enter-t nyomsz.

Ha elkezdem mozgatni az ablakot, csak megjelenik egy keret, hogy hol lenne, az ablak nem megy vele. Ez mitõl lehet ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DJ RX7
sziasztok!
laptopomon újra szeretném installálni a rendszert, mert már ezt összegányoltam nagyon és tiszta lappal indítanék.
a következõ a kérdésem: t4200 (2ghz), 3gb ram, hd4500 vga-as vasra érdemes- e 64bit-es rendszert telepíteni? melyikkel lenne gyorsabb a gép?

elõre is köszönöm a választ!

:3

😊 Megpróbálom. Csak azt hol keressem, mert azt én sose használtam 😊
bon
a beépített msconfig nem jó?

Hali. Abban kellene nekem segítség, hogy egy olyan progit keresek amivel be tudom állítani, hogy a rendszer indulásakor milyen progik induljanak el és a fölöslegesek meg ne. Xp-nél volt a regcleaner de itt már az nem müxik, vagy csak akkor nem jól állítottam be? Elõre is köszönöm
Persze csak én nem tudom hogy a samsung rom-od az labelflash, vagy lightscribe. Jó persze utóbbi elterjedtem, de akkor is😊 Figyeljünk a részletekre.
bon
Innét leszeded a legújabbat és felrakod: link majd felrakod ezt a progit: link De nem érdemes vele foglalkozni nem nagy szám, a Labelflash technólógia szerintem sokkal jobb.

De szeretném tudni,de azóta nem csinált ilyet, pedig egy ideje már megy a gép és semmi.
berczely
Beteszed az XP lemezét és újraindítod a gépet ha nem boot-ol be magától akkor még gép induláskor gyorsan F8 és ott kiválasztod a lemezmeghajtód és elvileg bejön a telepítõ!

rayman12
THX vicces

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Arcor
Beteszed a dvd-t és újraindítod a gépet.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

berczely
Lerakod az XP lemezt a földre és ráteszed a gépet, a gépházadat a lemezre.Persze ez elõtt Windows 7 lemezre kell raknod a gépet!

<#hehe>

rayman12
Hello!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tudom átrakni a gépem Windows7-rõl windows XP-re?Letöltöttem a windowsXP-t és DVD-re kiirtam de nem tudom hogy hogyan tudnám átrakni a gépet windows XP-re. Valaki segítsen! Elõre is Köszönöm!

DarkSector
SH-S203N BN2
de lényegtelen azért se írtam, mert ua mindegyikhez.
mert nem firmwire kell, a hardware-hez, hanem csak egy szoftver.

de én fogalmaztam rosszul, a samsung íromhoz kijelentéssel nem arra gondoltam hogy samsung szoftvert kéne szerezni, hanem bármien lehet...az írómat ugyanugy felismeri majd, mint ahhogy vannak adatírásra szoftverek, mint a nero, az is minden hardware-re jó. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kirol
Mi a k**** anyjáért csinálja azt az Outlook, hogy elindítanám erre bevillan az ablak, majd be is zárja és kiírja ezt:

"A Microsoft Office Outlook nem indítható el. Az Outlook ablak nem nyitható meg."

Eltávolítottam (Office-ból csak az Outlookot), meg újra felraktam, de ugyan ezt csinálja.

berczely
Olyan problémára van esetleg megoldás, hogy nem akar autómatikusan csatlakozni a netre?
Folyamatos netkapcsolat van, indul a gép már réges rég van net, de egyszerûen nem tatlakozik magától!Beállítottam hogy autómatikus csatlakozés, de semmi.

Hali!
Van egy Creative SB live 5.1-es kártyám és azt tudom-e használni windows 7 alatt? Ha igen mit kéne letölteni, mert sehogysem akar megszólalni?
Köszi!

rayman12
windows 7 röl átszeretném tenni windows xp re a gépem. Hogyan tudnám ezt legyorsabban kivitelezni.

Íród típusa esetleg? A lényeget mindig kihagyják😞
DarkSector
hy kellene sûrgössen a samsung irómhoz egy program amivel tudok gravírozni.
de amiket eddig leszedtem csak szöveget enged berakni képeket nem tudok...
<#help><#help><#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Arcor
Kösz a tippet, amint szabad lesz a többi gép csekkolom.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Total Commander.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Ha nem akarod tudni, hogy mi volt a gond, és esetleg legközelebb egy fontos adatvesztéstõl kímélhetnéd meg magad, akkor tényleg csak jó neked.
Hát ez baromi érdekes...Nem jelenít meg semmit, mintha nem is történt volna meg.De ez csak jó nekem!😊
helló!
Olyan gondom lenne hogy ha akarok törölni nagy mennyiségû adatot
pl.4 gigát akkor nagyon lassan törli le mint az xp-hez képest.
Ha valaki tudna segíteni hogy lehet ezen gyorsítani a törlésen akkor megköszönném.