Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Tálca és a Start menü tulajdonságai ablak megnyitásához kattints a Start gombra , majd a Vezérlõpult parancsra, azután a Megjelenés és személyes beállítások lap Tálca és Start menü elemére.
Van egy Asus K61IC-JX147D -es gépem, erre szeretnék majd windows7-et rakni.
Viszont ha jól tudom ez nem épp windows kompatibilis gép, XP-t nem engedi telepíteni, úgyhogy gondolom a 7-et sem fogja.
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne rá feltelepíteni a windows7-et?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
OS-t telepítenék egy laptopra, jelenleg XP van rajta. Már beszereztem egy 32 bites Windows7-et, de pár kommentben olyat találtam, hogy laptopra/netbookra nem ajánlják az w7-et és ez kicsit megijesztett... az aksi nem húzza addig, mint xp-vel meg hasonlók. Tapasztalt valaki hasonlót? Érdemes egyáltalán feltennem a 7-et vagy inkább rakjam újra a xp-t esetleg vistát? a gép ACER aspire pentium dual CPU T2330 1,6 ghz 2 giga rammal.
Elõre is köszi!!!4
Nem mindenkinek van eredeti OS a gépén, de legalább egyedül lopta...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ui:Ez csak a személyes véleményem volt.
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
adott egy W7U amihez van egy HP nyomtató ezt szeretném megosztani egy XP-vel, de az XP nem csatlakozik, midig felhasználó és jelszót kér, ha hálozaton kivállasztom a w7-et. Valaki tudna segíteni, hogy XP-rõl is tudjak nyomtatni?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A nero azt írja ki,hogy :
Run time error
Program C:/P...
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Mi lehet a gond?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Tudnátok nekem olyan DVD író programot ajánlani ami ír adatot is és ingyenes.
Az a lényeg mûködjön Windows 7 Ulltimate 32/64 biten is.Mert az egyik gépemen 32 a másokon 64 bit-es rendszer van.
Ja és egy jó ingyenes tûzfal is kellene.
Köszönöm elõre is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
laptopomon újra szeretném installálni a rendszert, mert már ezt összegányoltam nagyon és tiszta lappal indítanék.
a következõ a kérdésem: t4200 (2ghz), 3gb ram, hd4500 vga-as vasra érdemes- e 64bit-es rendszert telepíteni? melyikkel lenne gyorsabb a gép?
elõre is köszönöm a választ!
:3
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
<#hehe>#hehe>
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tudom átrakni a gépem Windows7-rõl windows XP-re?Letöltöttem a windowsXP-t és DVD-re kiirtam de nem tudom hogy hogyan tudnám átrakni a gépet windows XP-re. Valaki segítsen! Elõre is Köszönöm!
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
de lényegtelen azért se írtam, mert ua mindegyikhez.
mert nem firmwire kell, a hardware-hez, hanem csak egy szoftver.
de én fogalmaztam rosszul, a samsung íromhoz kijelentéssel nem arra gondoltam hogy samsung szoftvert kéne szerezni, hanem bármien lehet...az írómat ugyanugy felismeri majd, mint ahhogy vannak adatírásra szoftverek, mint a nero, az is minden hardware-re jó. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A Microsoft Office Outlook nem indítható el. Az Outlook ablak nem nyitható meg."
Eltávolítottam (Office-ból csak az Outlookot), meg újra felraktam, de ugyan ezt csinálja.
Folyamatos netkapcsolat van, indul a gép már réges rég van net, de egyszerûen nem tatlakozik magától!Beállítottam hogy autómatikus csatlakozés, de semmi.
Van egy Creative SB live 5.1-es kártyám és azt tudom-e használni windows 7 alatt? Ha igen mit kéne letölteni, mert sehogysem akar megszólalni?
Köszi!
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
de amiket eddig leszedtem csak szöveget enged berakni képeket nem tudok...
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Olyan gondom lenne hogy ha akarok törölni nagy mennyiségû adatot
pl.4 gigát akkor nagyon lassan törli le mint az xp-hez képest.
Ha valaki tudna segíteni hogy lehet ezen gyorsítani a törlésen akkor megköszönném.