46641
-
#32262 OH megtudtam nyitni csak nézet típust kellett váltani tc-ben KÖszi szépen -
#32261 és hogy tegyem láthatóvá? már megnéztem és látható ... -
#32260 xpvel nem is volt ilyen szarság meg amikor 1 másik vinyóra telepítem a játékot nem a rendszerére akkor rendesen müxik és nem bassza el más helyre azokat a csicska filéket -
#32259 Mint írtam rejtett köynvtár, láthatóvá kell tenni. -
#32258 megnyitottam a tc-t de semmi -
#32257 Egy link, amikor rákattintasz (pl. Total Comamnderben) akkor rögtön átírányít a c:\users\felhasználó\Appdata\Roaming könyvtárba, csak a régi programok kompatibilítása miatt maradt benne a Windows-ban a kifejezés. Természetesen az Appdata könyvtár alap esetben rejtett. -
#32256 Hát de a faszom akkor hogy lehet megjeleníteni vagy megnyitni -
#32255 Application data könyvtár nem létezik , csak egy linkelés (mint a kiterjesztése is mutatja LNK) ami az adott felhasználó könyvtárjában megtalálható AppData\Roaming könyvtárra mutatt és nem kikapcsolható, a játékokon múlik, hogy hova mentődnek a dolgai. -
#32254 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a windows7 beli Application Data mappát hogy lehet megnyitni? mert én sehol nem látom az users/felhasználó mappában se szerintem elvan rejtve vagy nemtudom.. a 2 kérdés meg az hogy ki lehet e vhogy kapcsolni hogy a játékok amik a rendszer vinyóra vannak telepítve azoknál ne az Application Data mappába mentse a filéket hanem oda ahova telepítve van a játék... előre is kösz -
#32253 Egyszer már írtam ide és valaki volt olyan rendes és letöltötte nekem erről az oldalról a témákat. Most letöltené nekem ezt a 4-et? :)
Hiába megyek arra az oldalra amit kér letöltés előtt, letöltöm a toolbart is, de telepíteni már nem merem mert WOT riaszt arra az oldalra, így meg nem adja ide a téma letöltéshez a linket...
Ezek kellenének:
Star Trek
Star Wars
Warcraft
Matrix -
#32252 Szerintem is. Már vagy 5 éves a videokártyán kívül minden, és a nap 24 órájában üzemel a gép több éve, meg sokszor belerúgtam már a gépházba :D
-
#32251 Nem érinti az alkalmazásokat. Amúgy szerintem hardver hibád lehet. -
#32250 Újraraktam a win7-t, de pár nap múlva ismét kernel hiba, és egyéb kritikus, hiba hiba van az eseménynaplóban...ma megint leállt a gép csak úgy magától...friss windowsal nem értem miért történhet ilyen...ha beraknám a cd-t és csinálnék egy javítást? Alkalmazásokra nem hat ki igaz? -
#32249 Rendszerindítást a bcdedit parancssori alkalmazással lehet piszkálni, de csak óvatosan, mert könnyen egy indíthatatlan rendszer lehet a végeredménye. -
Solt #32248 Köszönöm Urak, de magával a vinyóval van valami gáz... -
Apocalipto #32247 Csőőőővi.
A windows beépített biztonsági mentés progiját akartam lefuttatni, de az általam kiválasztott partícióra (F:\) nem tudok menteni adatokat. Méghozzá azért,mert az rendszerpartíció, az elsődleges, de a windows nem is azon van. Ez miatt nem tudom formázni sem. Miért nem az az elsődleges rendszerpartícióm amin a Windows van? Meg lehet ezt változtatni hogy le tudjam menteni a cuccost az F:\-re? -
#32246 Ne halgass rajuk meglehet csinalni ugy is hogy eredetileg IDE meghajtoval telepitetted.
Tessek a link. http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-ahci-in-windows-7-rc-after-installation/ -
#32245 "Mondjuk a BIOS-nak ettől függetlenül elérhetőnek kellene maradnia."
A rendszer jogosan döglik meg, azt újra kell telepíteni (illetőleg korábban azt olvastam hogy egy regkulcs átírásával megoldható, hogy ne kelljen, de nem foglalkoztam vele), de a biosnál fagyás tipikusan hardveres samsung hdd probléma, az én egyik vinyóm is kűzködik vele, le kell húzni hogy vissza lehessen tenni IDE módra és utána tökéletesen működik. -
#32244 Hát.. ha ACHI-ra vált, megváltozik a vezérlő típusa, így logikusan újra kell telepíteni a rendszert. Mondjuk a BIOS-nak ettől függetlenül elérhetőnek kellene maradnia.
Rosszabb esetben összekócolódik a partíciós tábla, amit meg kell "szerelni". Tehát ACHI/SATA/IDE módok között nem tanácsos váltogatni, a masina beüzemelése után. -
#32243 Hiába. -
#32242 -
#32241 Próbálj meg egy BIOS frissítést, ha van frissebb. -
Solt #32240 Az! :D Veszek egy SSD-t, ez meg megy "adattárolónak"... -
#32239 Ha jól sejtem ez egy samsung winchester :D Nyugi ezen kívül semmi baja :) -
Solt #32238 Hurrá! Rühellem a számítógépeket... :D -
#32237 "A következő lenne a gondom. Ha AHCI-re váltok ide módról, akkor újraindítás után megáll a boot... kiír valami Sata szöveget, és úgy marad... újraindítom, visszamennék a bios-ba, de nem reagál a del-re! Csak a cmos clear segít!"
HDD fail, egyszer már gariztattam emiatt, másodszorra már nem fogok, leszarom, maradt IDE módban :D -
Solt #32236 Üdv Urak!
A következő lenne a gondom. Ha AHCI-re váltok ide módról, akkor újraindítás után megáll a boot... kiír valami Sata szöveget, és úgy marad... újraindítom, visszamennék a bios-ba, de nem reagál a del-re! Csak a cmos clear segít!
w7-t szeretnék telepíteni AHCI módban, de el sem jutok odáig, hogy a w7 telepítő elinduljon!
Esetleg ötlet valakinek? -
#32235 Nekem akkor csinált ilyet a laptop, mikor külső egér volt rádugva.
Ha jól emlékszem, az Eszközkezelőben tudtam letiltani, hogy az egér felébreszthesse a gépet. -
#32234 Igen, a tegnapi képen látok jó néhány programot. -
#32233 port.hu-hoz van gadget? -
#32232 Reverse stereo -
#32231 A Windows feladatkezelő Folyamatok fülén lévő kismillió futó alkalmazásra gondolsz? -
#32230 Jólvan, debil vagyok.. Az erősítőmbe volt fordítva bedugva az RCA. :DD -
#32229 Valami programban bekapcsolatad a csatornák felcserélést, leginkább játékoban találkoztam ilyennel. -
#32228 Ha fel van cserélve a jobb és a bal oldal stereoban az mitől lehet??? -
#32227 Sajnos nincs ötletem, bíztam benne, hogy nem Windows részét képező szolgáltatásokat futtat ez az svchost.exe, de nem így van.
Esetleg meglehetne próbálni a probléma jelentkezésekor a futó programok egyenkénti bezárását és hátha valamelyik programmal van összefüggésben. Jobb ötletem nincs. -
#32226 Ezt:
-
ba32107 #32225 Köszi -
#32224 Társítással azt választod ki az adott ikon-fájl melyik programmal induljon el. Pl: egy média fájlt melyik programmal játszat le, azt társítod hozzá.Töröld a parancsikont és hozz létre egy újat. -
ba32107 #32223 Meg tudjátok mondani, hogy ha egy parancsikont ráhúzok egy másikra, akkor mi az a "társítás"? Véletlenül összetársítottam két parancsikont, és nem tudom ez mit jelent, és hogy kell visszacsinálni.