Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sunlight
Bevitte, de két királynõ akkor sem lehet a sakk mezõn mivel csak egy van.Javaslom te is olvasd el a szabályokat. (Valós sakkban honnan veszel még egy királynõt?)

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Ja a Windows licenc lejárt-ra gondoltam...
<#zavart1>

Sziasztok, az alábbit miért irja ki, ha inditok valami alkalmazást akkor gyakran kiirja????

[HUN]FaTaL
Ha jól látom bevitted az egyik gyalogot a túlsó oldalra, tehát ez nem bug, hanem a sakk az ilyen... Javaslom elõször olvasd el a szabályokat 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

aate
ob.dock properties>Apperance>backround

Van 1 letöltés mappám és oda megy minden szar. Videókat is onnan tallózom ki. Mostanában mikor tallóznám, néha beletelik 5 mp-be is, hogy kilistázza a mappa tartalmát. Ez w7 vagy VLC (lejátszóm) miatt lehet ? Esetleg valamit lehet állítani, hogy azt a mappát gyorsabban érjék el vagy valami hasonló ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Máté94
Mármint az Objectdock-nak.😄
aate
jobb egér gomb> Nézet>Asztali elemek megjelenítése >kiveszed a pipát

Máté94
És még annyit, hogyan tudtál ilyen láthatatlan hátteret adni? Mert nem szeretném, hogy legyen bármi más mögötte csak a háttétkép.
aate
igen object dock

Máté94
Ez az!
Amit te használsz az objectdock?
aate
aate
1.objecdock
2.rocketdock

+ikonokat a devianart oldalon találsz hozzá.

nandorb
mikell ehhez? linket tudnal adni?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

De, már rájöttem,hogy mért lett neki két királynõje:átért az egyik paraszttal és lecserélte a királynõre,de ez ígysejó mert az igazi sakkkészletben csak egy van királyból,királynõbõl. Ezért is fura 😄

aate
ha ilyenre gondolsz akkor star objectdock,vagy rocketdock :

Máté94
Sziasztok!
Nincs valamilyen kiegészítõ amivel nem kellene lerakni az ikonokat a Windows gomb mellé? Mármint most ott vannak, de zavar egy kicsit ha véletlenül rosszra kattintok akkor szó nélkül megnyitja. Azt hiszem volt valami amivel a kép tetejére lehetett ikonokat rakni. De nekem olyan kellene amivel picire össze lehet nyomni. Nem tudom mennyire érthetõ, de hátha.

Köszi!<#zavart1>
zolo
Hát én ezt nemértem, sehogynemjó az egész, nemlehet összehozni a gépeket a hálózaton :S

http://flickr.com/photos/zolika90/

aate
A tied nem igy néz ki?

Nemfutó, azok a helyükön állnak,az a futó aminek bevan vágva a feje.
Csak egyszer volt,és ha jól számolom nekem van 8 parasztom, neki meg 7.😊

V43 1105
Az egyik az futó, de sebaj.. nézd meg a baloldali bábú mennyivel szélesebb ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Helló!
Most váltottam énis Win7-re és nagyon teccik 😊
Azért megnéztem a Sakkot rajta, mert szeretek játszani(bár nemnagyon tudok)és sztem találtam egy bug-ot 😊bug Lehet, hogy két királynõ van a pályán?
Lenne egy kérdésem, hogy OpenGl 2.0 vagy újabbat honnan tudnék letölteni 64bit-es 7-esre?

Helló!
Ha szabad kérdeznem,hogy oldottad meg?Nekem win7 64bit van a gépemen,és akármit telepítek fel,nem tudom vele szinkronizálni a k750-em.
zolo
Olvasd el megint amit írtam. Mindkettõ gépen aktiválva van az IPv6.
Nemlátják egymást, mintha a routeren két külön hálozat lenne, egyik arra csatlakozik, a másik amarra.
Fel sem ajánlja egyiken sem a csatlakozást, mivel semmilyen kapcsolatot nem észlelnek.

Egyiken létrehozod másikkal csatlakozol (betû és számból álló jelszót kell megadni a csatlakozó gépnek). Nézd meg a hálókártya beállításokat hogy IPv6 engedélyezve van e.
zolo
Újabb probléma, olyan amire sok infot találok, mégse mûködik.
Laptop és asztali gép. W7 HP és W7 Prof
Asztali vezetékkel van a routeren, Otthoni hálozatnak lájta a netet.
Laptop wifivel, ghome néven látja és jelszóval kapcsolódik rá.

Otthoni csoportot hoznék létre, de mindkettõ csak létrehozná, egymásét nemlátják, nemcsatlakoznak.
Speciális megosztással sem látják egymást mappáit.Újraindítások után sem.Médiatár mappát látnak mindketten, de nekem a fájlokat kéne áthúznom, nem Media Playerrel lejátszogatni.

Nemértem miért nem akar mûködni, halp!

aate
Ha eddig ment akkor szerintem nem az a hiba. Ha kék halálod volt akkor töltsd le a Blue Screen View progit és az ki írja hol keresd a hibát. Nekem ma 4 összeomlásom volt mire talán rájöttem a hiba okára. Valószínû egy beállt ventilátor, mert mióta kicseréltem azóta nem produkálta..kopp...kopp

bon
Ha házi barkács Windows 7 akkor elõfordulhat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Az miatt, hogy kalóz, nem. Az miatt már igen, hogy a játék nem Win7 kompatibilis.
Szerintetek egy kalóz win7 változat okozhat-e összeomlást a játékok közben? Tudom hogy hülye kérdés,de mégis...

aate
Úgy értettem ,hogy most a ház venti nem közvetlen kap a tápból hanem az alaplapra kötöttem az új a ventillátort. Mert csak olyan csatlakozó volt rajt. A proci mellett van egy fan dugaj oda....gondolom ez arra is való. De most adatmentésbe kezdtem és közben figyelem a hõmérsékleteket.Egyenlõre eddig minden OK!

Az alaplapot nem terhelheti le ha raksz bele 10 ventit akkor sem.. max a táp nem bírja, de az alaplapnak semmi köze a dologhoz. Ha van külön üres vinyód, akkor érdemes lenne arra egy új telepítést megpróbálni, és figyelni hogy akkor is jelentkezik e a kék halál.
aate
Nem a vírus okozta a kékhalálom…. ma már 4 volt... : ( legutóbb egybõl indulás után. Szétszedtem a gépet és a ház ventillátor be volt állva. Most ki cseréltem...remélem ez okozta a problémát. Csak az alaplapról tudtam tápot adni az új ventillátornak, mert nem volt olyan, ami a tápegység csatlakozóira lehetne kötni,remélem, ez nem terheli nagyon az alaplapot.

bon
Vagy simán bug, RC2-es változatnál elõrofulhatnak még hibák.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

teddymac
Felraktam ma Team Speak rc2 programot mikor megnyitom nem jelenik meg a fõ ablak csaka program pici iconja a jobb also sarokban.
Miért ?
Valamit elállitottam ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

bon
A Paragon Particion Manager-t ajánlom.

aate
A windows hiba üzenet(müveletközpont) is a mcafee-re utalt,vírus keresõt frissítés után végig futattam és talált 2 vírust....remélem csak ennyi volt a gond!

aate
Sziasztok!Volt ma 2 kék halálom,valakinek valami ötlete mi okozhatta nt kernel-re hivatkozik én a virus keresõ(Mcafee) hibájára gondolok:

Vedd meg. Vagy loader uninstall és másik újabb loader install.
Energiagazdálkodásnál kutakodj..
zolo
Sziasztok

W7-ben van olyan funkcio, amivel merevlemezt tudom szétdarabolni más-más partíciókra? Ha igen, merre?

hello all régebben felraktam a win 7 ultimatet 64 bites és ma kiirja h a szoftver nem eredeti pedig már aktiváltam jó régen a loaderrel tudok valamit tenni h megszünjön?

köszi elõre is 😊
Hi Mindenki!
Tanács kellene:újrahúztam a gépem Win7 Ultimate x64-el,minden mükszik,de leállítás után a hûtés tovább üzemel,csak5-6 mp.direkt kikapcsoló gomb nyomás után lehet leállítani a gépet.Szerintetek?
Caby
sry nem olvastalak végig :S de azért egy próbát hátha megér 😊

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Caby
lehet, hogy szolgáltatónál kell beregelni, mert pl UPC-s netnél csak egyetlen egy gépre lehet a netet ráheggeszteni, mert figyeli a MAC-addresst. Azt pedig szerintem csak az intézheti, akinek a nevén a szerzõdés van. Úgyhogy fõbérlõt kell ráizgatni a témára. Sok sikert.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

bon
Nyugottan mehet az új gépre a 64bit-es oprendszer.

Balumann
Viszont az is mostani tapasztalat, hogy ha csak 1 giga memória van, nem jó felrakni, ha játszani is szeretne valaki.

Balumann
64 biten egyelõre tapasztalataim alapján csak a driverek között lehet különbség, bár általában a 32 bites se megy ha 64 bites se (játékoknál is így). Nagyon régi hardverekhez sajnos elõfordulhat, hogy nincs driver, bár azok inkább az ilyen ritkább hardvereknél fordul elõ (pl. nekem a genius webkamera 😄). Mostmár a K750i telefnomhoz is megtalálta a drivert úgy kb. 1 hónapja (kb. 4 hónapja még nem, és nem fogadott el állítólag 64 bites drivert sem).

Hát a GTA Vice City megy nekem akkor szerintem elég stabil 😊 És más gondom sincs, remélem nem is lesz.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

rage
Régebben a 64 bites oprendszerekkel elég sok kompatibilitási gond volt. Csomó játék nem ment rendesen. A Windows 7-nél ilyen gond már nincsen?
Új gép vásárlása elõtt állok, s jobban szeretnék 64 bites változatot használni, ha valóban stabil.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10