Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xp korában használtam a BootVis-t, de itt nem tudom mûködne-e még.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szoval a problémám továbbra is az, hogy iszonyat lassu a windowsom, corei7 processzorral, a startmenü/aknakeresõ inditása kb 2 perc, bármit elakarok inditani nagyon sokat tölt a gép, továbbra is olyan, mintha a processzort nem akarná dolgoztatni. A googlechrome-om csomoszor nemtudja betölteni az oldalakat, lefagy, a youtubevideokat rohadt lassan streameli (vagy mi, töltibe). A bootidõ, az meg megint minimum 5 perc, fõleg a programbetöltés része, ahol többször nemválaszol a windowsasztal sem egy ideig.
Ugyanakkor, ha nagynezen elindul pl a gta4, akkor utána majdnem maxon akadás nélkül megy! Nemértem mi a probléma... 😞😞😞😞😞
Virusirtom tüzfalam van mindid, most probáltam töredezettség mentesiteni, egy kis idõre ugy tünt hogy javult a helyzet, de sztem csak beképzeltem!
Elõre is köszi a segítséget tippeket!
nem elég 1?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
2 gyors kérdésem lenne,nemrég vásároltam egy notebookot eredeti win7 Home Premium verzióval.
Van e rá lehetõség, hogy Pro verzióra frissítsem? És hol tudom, vagy egyáltalán szükséges e a cd keyt a nevemre regisztrálni?
Elõre is THX a segítséget.
Nemrég váltottam netszolgáltatót. ADSL-rõl kábelnetre(vidanet). Azóta ha elindítom a µTorrent-be a letöltést akkor egész egyszerûen megszakad a net. Windows XP alatt nem csinálja ezt. A Netszolgáltató egész egyszerûen azt mondta, hogy ne használjam a seven-t. Mondom Kösz 😄
Találkozott már valaki hasonlóval?
www.dreamerz.hu
ezek automaán voltak bent eddig, nem én irtam be õket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Van egy kis probléma:
Ismim gépére raktam fel Win7-et, és nem tudom megnyitni a D:\ meghajtót. Oda lett kimentve minden fontos adat. Azt írja hogy a hozzáférés megtagadva. Próbáltam, hogy módosítottam a tulajdonost, de úgy sem jó. Elõtte Win XP volt fennt de az nem a D-n volt, hanem a C-n. Máskor is volt már újrarakva, és akkor nem csinálta.
Ötletek?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Feltettem az Eee pc-mre a win7-et. (900ha) olyan problémám van, hogy idáig nemvolt rajta egy driver sem, majd a kapott cd-rõl feltettem az összeset. Indításnál viszont kiírja, hogy a VGA és az AUDIO driver nincs fent, és így néhány funkció nem mûködik, de semmi baja nincs a gépnek. Miért írja ki és hogyan tudom eltüntetni?
Ádám
[merlinw.org]
Miért van az, hogy néha csak úgy eltûnnek az asztalról az ikonok?Könnyen visszajönnek,mert csak be kell kapcsolni az asztali ikonok megjelenítését, de akkor is zavaró, hogy csak úgy eltûnnek.Vkinek ötlete?
Tudnátok nekem segíteni?
64 bites Widows 7-et használok és idõnként ha valamilyen fájlra kattintok (videó, kép vagy mappa) azt írja ki, hogy "a windows intézõ mûködése leált" "a wivdows mwgoldást keres a problémára" bezáródik minden majd pár pillanat múlva minden a régi, megint rákattintok és megint ugyanezt csinálja leginkább akkor amikor a fájlokat törölni szeretném! Mi lehet a baj? A konfig Asrock P45Xe, Intel Q9550, 4Gb Geil ram 1066Mhz Ati HD 4850 és 2 samsung sata merevlemez.
Elõre is köszönöm a segítséget!
én buta a routerembe kikapcsoltam a PnP-t disabledre, és kb 10 port kitörlödött a listáról, utána visszakapcsoltam és semmi.
ujrainditottam és akkor megjelent 1 az IW-nek a 28960-as port-száma.
valszeg majd magátol visszatér az összes egy idõ után?
vagy hogy lehet visszaállítani?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Én 1gb rammal játszottam, szóval.. azért vesd bele magad kicsit, és olvass utána fórumokon hogy mi is az a windows 7, mert lesz még pár kérdésed..
Másik kérdésem pedig, hogy érdemes-e feltenni a Windows 7-et úgy, hogy játszani (is) akarok? (azért kérdezem, mert csak 2 giga ramom van)
Köszi a választ!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
(sry )
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Egy 320-as SATA-s vinyón ( 2 partíció ) van a w7 és egy 80-as ATA vinyón a xp ( 1 partíció ).
Külön lettek telepítve úgy, hogy elõször a w7 majd késõbb ( több hét ) az XP olyan módon, hogy amíg az xp-t tettem fel azt amin a w7 van le is húztam a géprõl.Így most van két, egymástól teljes mértékben független rendszerem ami egyrészt nagyon jó egy esetleges összeborulásnál csak hát qrva kényelmetlen állandóan lesni bootnál és f12-t nyomni az alaplapi menühöz ahol ugye ki lehet választani, hogy melyik eszközrõl akarok bootolni.
Ha nincs még leütött tiszt akkor meg nem tudom mi van 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Legalábbis a sima sakkkészletben csak 1 kir.nõ van, vagy versenysakkban többvan?😮
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Windows7 64b-t használok és különbözõ okokból használnom kell egy XP-t is.
A w7 már fent volt és most egy külön vinyóra feltettem az XP-t.Az lenne a kérdésem, hogy utólag valami bootmenüt hogyan csinálhatok mert a kis izém kivan már az állandó F12 nyomkodással.
Szóval kellene valami amivel utólag tudok egy ilyen menüt varázsolni.
Kössz 😉
<#fejvakaras>#fejvakaras>