Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Sokat tetvészkedik a W7 x86-os oprendszerem a win logónál. Van vmi program, ami meggyorsíthatja a töltést?
Xp korában használtam a BootVis-t, de itt nem tudom mûködne-e még.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok, megint irok, mert a porblémám még mindig nem oldodott meg, hátha tudtok valamit számomra 😊! Nem olvastam vissza, ha aztkéne szoljatok!

Szoval a problémám továbbra is az, hogy iszonyat lassu a windowsom, corei7 processzorral, a startmenü/aknakeresõ inditása kb 2 perc, bármit elakarok inditani nagyon sokat tölt a gép, továbbra is olyan, mintha a processzort nem akarná dolgoztatni. A googlechrome-om csomoszor nemtudja betölteni az oldalakat, lefagy, a youtubevideokat rohadt lassan streameli (vagy mi, töltibe). A bootidõ, az meg megint minimum 5 perc, fõleg a programbetöltés része, ahol többször nemválaszol a windowsasztal sem egy ideig.

Ugyanakkor, ha nagynezen elindul pl a gta4, akkor utána majdnem maxon akadás nélkül megy! Nemértem mi a probléma... 😞😞😞😞😞

Virusirtom tüzfalam van mindid, most probáltam töredezettség mentesiteni, egy kis idõre ugy tünt hogy javult a helyzet, de sztem csak beképzeltem!

Elõre is köszi a segítséget tippeket!

DarkSector
hy a DeepFreeze programhoz 2 pc kell?
nem elég 1?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
Erre lesz szükséged: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok.

2 gyors kérdésem lenne,nemrég vásároltam egy notebookot eredeti win7 Home Premium verzióval.

Van e rá lehetõség, hogy Pro verzióra frissítsem? És hol tudom, vagy egyáltalán szükséges e a cd keyt a nevemre regisztrálni?
Elõre is THX a segítséget.

Grass
Üdv
Nemrég váltottam netszolgáltatót. ADSL-rõl kábelnetre(vidanet). Azóta ha elindítom a µTorrent-be a letöltést akkor egész egyszerûen megszakad a net. Windows XP alatt nem csinálja ezt. A Netszolgáltató egész egyszerûen azt mondta, hogy ne használjam a seven-t. Mondom Kösz 😄
Találkozott már valaki hasonlóval?

www.dreamerz.hu

DarkSector
akkor hagyom a picába, nem tudom már hogyan voltak, és nem is tudom hogy adjam õket hozzá...😄
ezek automaán voltak bent eddig, nem én irtam be õket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lck
Ha a témát módosítottad adj neki valamilyen nevet. Ne "nem mentett téma" legyen. Esetleg ez segít.
kissadamvikt
Igen, rádugtam, és lefrissítettem a legújabbal, semmi változás.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
Nincs semmi felkiáltójeles probléma. :S

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Hello!

Van egy kis probléma:

Ismim gépére raktam fel Win7-et, és nem tudom megnyitni a D:\ meghajtót. Oda lett kimentve minden fontos adat. Azt írja hogy a hozzáférés megtagadva. Próbáltam, hogy módosítottam a tulajdonost, de úgy sem jó. Elõtte Win XP volt fennt de az nem a D-n volt, hanem a C-n. Máskor is volt már újrarakva, és akkor nem csinálta.

Ötletek?
Netre dugtad már? Mert hátha letölti onnan amire szükség van, és nem kell látnod a kiírást sem.
bon
Ja és megfelelõ Windows 7 vagy Vista driver telepítésével meg fog oldódni a figyelmeztetési probléma.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Vezérlõpult/eszközkezelõben nézd meg, hogy van e felkiáltó jeles eszköz, mert ha igen akkor nincs rendben a driver.

kissadamvikt
Szasztok!

Feltettem az Eee pc-mre a win7-et. (900ha) olyan problémám van, hogy idáig nemvolt rajta egy driver sem, majd a kapott cd-rõl feltettem az összeset. Indításnál viszont kiírja, hogy a VGA és az AUDIO driver nincs fent, és így néhány funkció nem mûködik, de semmi baja nincs a gépnek. Miért írja ki és hogyan tudom eltüntetni?

Ádám

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Kezdem a vírusírtással, ha nem megy jön a formázás ... :-(
MerlinW
Én mindenek elõtt egy vírusírtással kezdenék. Az explorer.exe kedvelt célpontja a kártevõknek.

[merlinw.org]

Nálam ki van kapcsolva az asztali ikonok megjelenítése, és egyszer sem jönnek vissza az ikonok😊 Amúgy míg be volt kapcsolva, addig sem tapasztaltam. Más hozzáfér a géphez? Mikor tapasztalod úgy általában?
Hi!

Miért van az, hogy néha csak úgy eltûnnek az asztalról az ikonok?Könnyen visszajönnek,mert csak be kell kapcsolni az asztali ikonok megjelenítését, de akkor is zavaró, hogy csak úgy eltûnnek.Vkinek ötlete?
Csak az intézõ csak ha mappát törlök, nyitok, vagy jelölök, ki.játékok programok (kivéve a power director mert az 3 gépen 3 kül. op rendszeren is csinál ilyet)minden fit és nem dob ki csak ez.Legtöbbször ha a másik (nem a rendszer) lemezt használom. :-(
Nálam a tálcával van sokszor ilyen probléma (de csak feldobja az ablakot hogy mi legyen), de nem vészes, általában kilövöm, de van hogy magához tér (program válaszára várjon) csak néha idegesítõ.
bon
De felkészülnék egy rendszer telepítésre is, mert elképzelhetõ, hogy valmai elrakott progi kavart be, vagy vírus.

bon
Alaplapi driver frissítést megpróbálnék. Csak intézõvel fordul elõ a probléma? Total Commander-el próbáltad már?

Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
64 bites Widows 7-et használok és idõnként ha valamilyen fájlra kattintok (videó, kép vagy mappa) azt írja ki, hogy "a windows intézõ mûködése leált" "a wivdows mwgoldást keres a problémára" bezáródik minden majd pár pillanat múlva minden a régi, megint rákattintok és megint ugyanezt csinálja leginkább akkor amikor a fájlokat törölni szeretném! Mi lehet a baj? A konfig Asrock P45Xe, Intel Q9550, 4Gb Geil ram 1066Mhz Ati HD 4850 és 2 samsung sata merevlemez.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Szerintem újra be kell majd állítanod a portokat.
DarkSector
hy nem éppen ide tartozik, de hátha tudja valaki.
én buta a routerembe kikapcsoltam a PnP-t disabledre, és kb 10 port kitörlödött a listáról, utána visszakapcsoltam és semmi.
ujrainditottam és akkor megjelent 1 az IW-nek a 28960-as port-száma.

valszeg majd magátol visszatér az összes egy idõ után?

vagy hogy lehet visszaállítani?

Amit adnak kulcsot a win 7-hez az jó mind a két változathoz, 64 és 32 biteshez is. Telepítõ lemezt meg nem kötelezõ tõlük beszerezni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Valami nem kóser ezzel az igénylõlappal. Múltkor 32bites volt ott. Amúgy meg igényhez azt írsz amit akarsz, de ne fûzz nagy reményt, egyszerû másolt dvdt fogsz kapni. Egyedül a kulcs fog érni valamit.

Én 1gb rammal játszottam, szóval.. azért vesd bele magad kicsit, és olvass utána fórumokon hogy mi is az a windows 7, mert lesz még pár kérdésed..
Hello, két kérdésem lenne a Tisztaszoftver programmal kapcsolatban. Most akarok rendelni majd egy Windows csomagot. A megrendelõ lapon a 64 bites verzió van feltüntetve. Lehetséges 32 bites verziót rendelni, ha az egyéb igényekhez beírom?
Másik kérdésem pedig, hogy érdemes-e feltenni a Windows 7-et úgy, hogy játszani (is) akarok? (azért kérdezem, mert csak 2 giga ramom van)

tomo05
Helotok!Tudnátok nekem segíteni?Az lenne a problémám, hogy win7-en van hamachi és a vista, xp rendszerek nem látják. Ezért nem tudunk coop-ba játszani.😞 Mi lehet a baj?
Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Nasim
Na ezért nem ajánlott hozzá nem értõnek aktiválgatni a rendszert,én pl. választottam egy olyan RTM-et,amit már több tízezren leszedtek elõttem,a vélemények pozitívak voltak,nem kellett aktiválni,tehát pre-activated.Majd beszerzek egyet eredetiben is a jövõben,mert megéri az árát.

Az xp bootrésznél az EasyBCD-nél meg kell adni az NTLDR elérését, tehát a másik vinyót, hogy hol keresse. Mivel win7rõl csinálod, ezért mondjuk a win7es vinyó lesz a HardDiskVolume1, az xp-s másik vinyó meg a HardDiskvolume2. Próbálgasd, mennie kell.
* ntloder = NTLDR

(sry )

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Ezt is próbáltam de eccccerûen nem mûxxik.A hiányzó ntloder-re hivatkozik és nem megy tovább.Az a helyzet, hogy több vinyó van a gépben.
Egy 320-as SATA-s vinyón ( 2 partíció ) van a w7 és egy 80-as ATA vinyón a xp ( 1 partíció ).
Külön lettek telepítve úgy, hogy elõször a w7 majd késõbb ( több hét ) az XP olyan módon, hogy amíg az xp-t tettem fel azt amin a w7 van le is húztam a géprõl.Így most van két, egymástól teljes mértékben független rendszerem ami egyrészt nagyon jó egy esetleges összeborulásnál csak hát qrva kényelmetlen állandóan lesni bootnál és f12-t nyomni az alaplapi menühöz ahol ugye ki lehet választani, hogy melyik eszközrõl akarok bootolni.

EasyBCD-programot használd, és ez alapján.
Köszi!Ez biztosan jó ?Mert nekem nyivákol, hogy huuuu hát ez nem ám vista..

semmi nem kell hozzá, egy dupla rá, és kiírja magától

Bocsi, abbahagytuk😊

aate
McAfee használok figyelmébe!!! a McAfee a múlt hét elején hibás frissítést adott ki vírusvédelmi programjához. A hibát az okozta, hogy a szoftver a rossz vírusadatbázis alapján a Windows egyik rendszerfájlját, a szolgáltatásmenedzselést végzõ svchost.exe fájlt a W32/Wecorl.a nevû vírussal fertõzött fájlként azonosította, és megpróbálta letörölni, amivel az operációs rendszerben súlyos károkat okozott.vizsgálatok szerint csak a Windows XP SP3 rendszerek érintettek, a többi Windows esetében nem okoz gondot a hibás frissítés.----- Nálam a 5958 DAT frissítés szintén bekavart-sürû lefagyás(win 7) és csak a virusírtó törlése és újra telepítése oldotta meg a próblémát!!!

bon
Pontosan, ez nem sakk topic.

Befejezhetnétek, priviben lehet folytatni.
[HUN]FaTaL
Nincs több ezt mondtam, PC-n általában királnyõre cserélik, meg hobbisakkban is. Hivatalosan a leütött bábuk között lehet válogatni.

Ha nincs még leütött tiszt akkor meg nem tudom mi van 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Jó azt tudom, de nem úgy van h egy leütött bábura lehet lecserélni?
Legalábbis a sima sakkkészletben csak 1 kir.nõ van, vagy versenysakkban többvan?😮

sunlight

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Sziasztok!

Windows7 64b-t használok és különbözõ okokból használnom kell egy XP-t is.
A w7 már fent volt és most egy külön vinyóra feltettem az XP-t.Az lenne a kérdésem, hogy utólag valami bootmenüt hogyan csinálhatok mert a kis izém kivan már az állandó F12 nyomkodással.
Szóval kellene valami amivel utólag tudok egy ilyen menüt varázsolni.
Kössz 😉

bon
Fájl menü nyítás, tehát simán megnyítod. De képfájl írásra jobb választás az imgburn.

Nem ide tartozik,de meg kell kérdeznem.Nero 9-em van és az a kérdésem, hogy képfájlt hogy tudok kiírni?Csak simán hozzáadom a képfájlt és kiírom vagy hogy?Köszi
Természetesen aktiválva ezt irja....de mindegy mit indítok, nero,TotalC.,vagy bármi más gyakran bedobja ezt az üzenetet felülre....
<#fejvakaras>

Van firefoxhoz windows licensz hitelesítõ addon/plugin. Gondolom mivel lejárt a licenszed, ezzel figyelmeztet. Start menü - számítógépen jobb egérgomb tulajdonságok - legalul mit ír a windows-aktiválásnál?
[HUN]FaTaL
Általában bástyát szoktak fejreállítani persze nem versenysakkban, de gondolom õ sem Hardon játszik.

A legtöbb PC-s sakkban így mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5