46641
-
#32342 ???:D Honnan szeditek ezeket?:D -
#32341 Nekem már a harmadik vinyómat tette tönkre
Hol hallottad ezt? -
#32340 Igaz, hogy befejezték a 64 bites Win7 forgalmazását mert tönkretett merevlemezeket ? :o -
#32339 Én is már régóta AIMPot használok :) -
#32338 jaja AIMP alapból tudja...Winamp-hoz meg ott a streamripper nevű plugin...nekem az AIMP jobban tetszik. -
#32337 AIMP alapból tudja, winamphoz is van plugin. -
#32336 RadioSure : Egyszerű, ingyenes.
RarmaRadio : Többet tud de fizetős. / okosság létezik hozzá ;-)
Mindegyik tud felvenni/letölteni. Akár számokra bontva is, ha azt a stream támogatja. -
#32335 Sziasztok!
Olyan programot keresek win7-re,amivel le tudnek tolteni olyan zenet,amit streamingelve hallgatok.Tudom,hogy egy kicsivel bonyolultabb a dolog,de azert megkerdeztem,hatha van valami otletetek...
Zan -
#32334 Ha valóbaneredeti bontatlan csomagolás (és még nem volt érvényesítve a serial)akkor jó. -
#32333 Sziasztok!
Ismerősöm a vaterán keresztül vett kedcező áron eredeti Windowst.Érdekelne,h szerintetek emmnyire biztonságos?Én is gondólkozom rajta majd,h lehet idővel nem ártana...
Ha jóltom elvileg Usa-ból jött a windows és ezért volt kedvezőbb az ára.
THX! -
#32332 Manuális takarítás: > Windows 7 manuális takarítása:
Csak saját felelősségre !
1.) Rejtett mappák megjelenítése:
Biztonságosan törölhetjük az alábbi mappák tartalmát:
a.) -Temporary Internet Files: (a böngészők által, ideiglenesen létrehozott segédfájlok)
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
b.) -Recent Documents: (megnyitott dokumentumok szükségtelen fájljai) C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
c.) -Users/Temp mappa ürítése: (felhasználók ideiglenes fájljait tároló mappa)
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Temp
d.) -Windows/Temp mappa ürítése: (a rendszer ideiglenes fájljait tároló mappa)
C:\Windows\Temp
e.) -Windows\Panter mappa ürítése: (Windows .log fájlokat tartalmazó mappa)
C:\Windows\Panther
f.) -Windows frissítések után visszamaradt fájlok törlése:
-Előny: több 100 Mb visszaszerzett hely a merevlemezen.
-Hátrány: Nem tudjuk figyelemmel kísérni a telepített frissítéseket és azok adatait (volt rá szükség?) Biztonságosan törölhető.
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
g.) -Prefetch mappa ürítése: (gyakrabban használt fájlokat a rendszer ebbe a mappába tárolja, hogy legközelebb gyorsabban töltődjön be, azonban idővel feleslegessé válnak, törlés után frissített fájlok kerülnek helyébe)
C:\Windows\Prefetch
Figyelem: Nem a mappát, hanem a tartalmát töröljük.! -
#32331 Én a ,,Your Uninstaller 2010" progit használom. -
#32330 lenne egy kérdésem
létezik e olyan program ami összegyűjti a pépemről azokat a filokat amik a régebben telepített de már nem létező programok maradékait leszedné a gépemről?gondolok arra hogy kitakarítaná a program file könyvtárakat a maradék fileoktól?
-
exodus2 #32329 Szerintem a programokat felesleges beleintegrálni, mert lehet hogy mire újra telepíted a wint, addigra lesz újabb, jobb verziói a programoknak. -
#32328 Ez fog kelleni neked: link -
krisz073 #32327 Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni. Olyan Windows 7 lemezt szeretnék készíteni
amibe beleintegrálnám a frissítéseket és beletenném az általam használt programokat amiket a végén egy menüből lehetne kiválasztani és telepíteni. Merre tudnék erről többet megtudni, esetleg Magyarul?
Előre is köszi a segítséget. -
#32326 Lenne egy spéci kérdésem.
Olyan problémám van, hogy van egy proxy amin keresztül szeretnék 1 weboldat nézni a többi anélkül a sima kapcsolatommal. Hogy tudnám ez beállítani hogy működjön.
Win7 Pro. 64 Bit
Köszi előre is. -
#32325 Háló kártya csere. -
barmi #32324 még mindig nem nem vergődtem zöld ágra a sis900-as ethernettel. Az update catalog-ban találtam w7 frissítéseket sis900-hoz, vajon ha azt feltolom akkor fel fogja ismerni automatice a cuccot? (a sis900-hoz nem találtam saját drivert sem a sis oldalán sem pedig máshol...) HLP PLZ! thx! ; ) -
Ironman2 #32323 kösz -
#32322 x86 a 32bites. -
#32321 x64=64
x86=32 -
#32320 hogy lehet a win 7-ben egyedi képet hozzárendelni iso file ikonjához?
tehát ne az a sablonos ikonkép legyen hanem egyedi képpel :)))))))))))) -
Orionk #32319 Melyik jelenti a 32 bites rendszert?
Az x86, vagy az x64?
Nem értem ezeket az elnevezéseket, még a wikipédiából sem értem meg.
köszi -
janihunk #32318 Köszi -
#32317 A start menübe lévő indítópult mappába ráhúzod a program ikonját. -
janihunk #32316 Sziasztok van egy program amit szeretnék hozzáadni az automatikus indításhoz (ha betölt a rendszer ez is elinduljon azonnal) Hol tudom ezt megoldani? Köszi előre is. -
#32315 Ha a program vagy szolgáltatás átengedése a tűzfalon menüpontra gondolsz akkor ha nincs pipa a program előtt az blokolva van az internet irányába. -
Ironman2 #32314 Sziasztok! Ha a win7 tüzfalban kiveszem a pipát egy program elől,akkor védi a tüzfal a programot nem? -
#32313 Köszönöm mindenkinek így már megtaláltam köszike skacok! -
#32312 Igen tudnád, én is xp mode-al használokegy csak xp alatt üzemelő usb-s nyomtatót. -
DjVenczel #32311 Na megvan, unlocker letörölte! valószínű nem az x64-et szedtem le tegnap, azért nem működött!
Köszi a segítséget!
Üdv! -
#32310 Rejtet fájlok/lehet így könnyebben
megtalálod: -
DjVenczel #32309 Unlocker nem épült be nekem a legördülő menübe, de megpróbálom mégegyszer felrakni. Nem hiszem hogy segít,mert csökkentet módban se tudtam törölni! -
#32308 Bocsi : sasátfelelőjégre= saját felelősségre :P -
#32307 Próbáld meg a feladat kezelőben leállítani a hangkártyához kapcsolódó futó alkalmazásokat majd utána törölni.Vagy Unlocker progit sasátfelelőjégre használhatod az törli...letöltés link Ezzel a progival makacsul rendszerünkhöz nagyon ragaszkodó fájlokat lehet végleg törölni! Használata nagyon egyszerü, csak jobb klikk az eltávolitani kivánt fájlon és már törölhetjük is:) -
DjVenczel #32306 Megint nem rakta be! Bocsi!
http://www.psharing.com/pic.php?id=444494 -
DjVenczel #32305 Kép lemaradt
-
DjVenczel #32304 Hali!
Windows7-ben nemtudok törölni pár file-t, pedig szükségem lenne rá,mert miatta nem tudom felrakni rendesen a hangkártyámat szerintem. A képen látszik a hibaüzenet:
Nemtudom az engedélyeket se állítani, nemtudom saját tulajdonba venni. Próbáltam dos-ból törölni, úgyse tudom Ha valaki tud, akkor pls segítsen! -
#32303 -Kattints Start menü > Vezérlőpult menüpontra.
-Kattints a Megjelenés és személyes kapcsolatára.
-Most kattintson a Rejtett fájlok és mappák beállítására
-Rejtett fájlok és mappák szakaszában válasszuk ki a gombot a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók.
-Vedd ki a pipát a ismert fájltípusok feliratú kiterjesztéseinek elrejtése.
-Vedd ki a pipát a elrejtése operációs rendszer védett fájljainak (ajánlott).
-Nyomd meg az Alkalmaz gombot, majd az OK gombra.