Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha a paragonnal nem boldogultál az szívás, hasonló képen mûködik a többi program is. Nagy vonalakban a partíciónálás: ha van két partíciód C meg a D a D méretét kisebbre veszed annyival amennyivel növelni szeretnéd a C méretét, resize funkcióval. Ha megvan akkor a felszabadult résszel megnöveled a C: partíció végének a méretét. Ha van fontos adatod akkor a biztonság kedvéért csinálj biztonsági másolatot róluk, mert ha valami nem sikerül akkor ugrik az összes adatod-
De ha végkép nem boldogulsz a partíciók mértezésével akkor a Windows telepítõvel is meglehet csinálni teljes adatvesztés mellett. Törlöd a partíciókat és újra létrehozod a megfelelõ méretben.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Még az lenne a kérdésem, hogy körülbelül mekkora legyen a C?
És, hogy mit kell majd állítani a BIOS-ba?
A notebookon kéne lenni egy gombnak.
Hogyan lehet újra rakni az egész Win-t?
Mert teljesen szét ment, de szeretném a C meghajtót is formázni, hogy nagyobb legyen mert mindig csak 1-2 GB hely marad rajta.
http://goo.gl/gd6Zi5
Felraktam tökéletesen mûködik kivéve a wifi,ami nekem elengedhetetlen a munkához.Leszedtem minden wifi drivert a toshiba honlapjáról de semmi,van valakinek valami ötlete?Elõre is köszi mindenkinek.
A Gép paraméterei:
Toshiba Satellite L500-1XR notebook
Specifikáció:
- 15,6” WXGA HD TruBrite TFT kijelzõ (felbontás: 1366x768, 16:9) LED háttérvilágítással
- Intel Corei3 Mobile 330M (2.13GHz, 3MB cache, 2,5GT/s) processzor >> Tovább
Specifikáció:
- 15,6” WXGA HD TruBrite TFT kijelzõ (felbontás: 1366x768, 16:9) LED háttérvilágítással
- Intel Corei3 Mobile 330M (2.13GHz, 3MB cache, 2,5GT/s) processzor
- 1+2GB DDR3 RAM (1066MHz, max. 8G😎
- 320GB SATA HDD 5400 rpm
- DVD író Dual Layer Super-Multi
- ATI Mobility Radeon HD5145 VGA (512MB DDR3 VRAM, max. 1530MB HyperMemory)
- WLAN: 802.11b/g/n WiFi (vezetéknélküli hálózat)
- 10/100 LAN (RJ45 csatlakozó)
- 0.3 Mpix webkamera
- 4-in-1 memória-kártyaolvasó
- 3 db USB 2.0 csatlakozó (ebbõl 1 e-SATA combo)
- 1 db HDMI out csatlakozó
- 1 db fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet-csatlakozó
- 1 db mikrofon-/vonalbemenet-csatlakozó
- operációs rendszer: nincs (támogatás: XP, Vista, Windows 7)
- 6 cellás Li-ION akkumulátor (4400 mAh)
- Súly: 2.72 kg
Nekem még ujdonság ez az op rendszer.
Meg tudná valaki mondani hogyan ill. hol lehet találni mûködõ soundblaster drivert win 7 alá. Amit a SB oldalán találok az valamiért nem jó. A kártyám Creatyve Audigy tipus
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
feltelepítettem a notebookomra egy osx86 -ot a win7 mellé egy másik partícióra, nem is ezzel van a gond, de a win7 azt írja ki azóta, alul az asztalon, hogy "this copy of windows is not genuine", a bootnál be is jön, hogy ez nem eredeti windows, ön valszeg kalózkodás áldozata lett...stb.stb.
nem aktiválási tanácsokat szeretnék kérni, mert tudom ez nem az a hely, hanem szeretném újratelepíteni a win -t, és egy friss windowson futtatni majd az "okosítást" mert így nem csinál semmit...
a kérdésem az lenne, hogy létezik vmi olyan backup módszer v. program, ami lementi nekem a drivereket, telepített programokat, azok beállításait, egyszóval mindent, kivéve a licensz adatokat? tehát azt szeretném újrarakom a wint, aktiválom majd visszarakom egy progival mondjuk a mentést, hogy ne kelljen erre elszarnom egy napot, míg mindent visszarakok úgy ahogyan volt
köszi elõre is a helpet!
Bazinga!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1. nézd meg az ott írt registry kulcs jogosultságát,
2. de elõtte a pss10R.chm fájlt.
a linkért 100hálám.
amit amugy te irsz, az tök rendben van, de nem akarok fiókokat, meg fiok jelszot, meg ieneket. most igy haverok ha jönnek, stb felrak pl egy sms-t, mert ien volt már, akkor ezzel nem kkell figyelnem rá, meg ugye a sok szar reg meg bejegyzések se szemetelnek.
amugy eddig énis ezt a rendszergazda és vendégfiok megoldást ismertem csak....
de ahhoz nem értek nagyon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ez a cikk és érinti ezt a funkciót és még hivatlosan is támogatott a megoldás: link
Nekem is lenne egy kérdésem:
Mi a frászkarikáért nem jegyzi meg a 'Saját témaként' mentett téma a 'hangokat'? Minden mást ment, csak mindig az alapértelmezett muzsikát szólaltatja meg.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
az meg miért? ez lehet rosszul fogalmaztam, de a hibernálás, annak nem sok köze van ehhez.
ezt a programot értsd úgy hogy automatikus rendszervisszaállítást csinál jelszavas védelem mellet.
nah akkor látom ti még nem ismeritek annyira sem mint én, nah akkor felvázolom kb mi ez a cuccos.
Feltelepited.
beállitasz egy jelszót.
EZUTÁN automatikus blokkolás veszi kezdetét!!!!
bármit csinálsz, a beállitott meghajtókon, legyen az 1 bit változtatás, vagy egy txt.... azonnal törlödik, egy ujrainditás után (automata visszaálitás)
Ha jelszot beirod, megadhatod neki, hogy szeretnél engedni változtatást, de egy legörgetõs ablakban megadod, hogy monnyuk 2 ujraindítást engedélyezzen....
Nah ezután reset, és 2 ujrainditásig te vagy a sukár gyerek telepithetsz, meg amit akarsz, de!!! a 3. után autoblock! és onnantól kezdve meg vagy lõve, megint minden elveszik amit telepitesz, amig mgeint be nem ütöd a jelszót, be nem állitod a számát az engedélyezett ujrainditásoknak, és beállitás után reboot-olni kell, és onnan számitja a beállitott ujrainditások számát.
ez egy durva védelem, ezt direkt ajálják a leirásában a vírusok és kémprogramok ellen, hiszen hiába kapsz be valamit, vagy állitodnak el a dolgok, vagy hiába tünnek el az ikonok, stb egy reset, és visszaáll a rendszer a DF-nek hála.
Ezt szokták használni munkahelyekre, meg ien netkávézok stb hogy biztonságba tudják a gépeket amiket használnaka felhasználók.
én csak most hallottam róla, és szerintem nagyon fasza kis cucc, én nagy hasznát veszem majd.
Csak még egy két dolgot jo lenne tudni a mûködésérõl...
de azt jo lenne egy már régebben használó embertõl megtudni, ezért gondoltam irok, hátha van aki már régebben használja...
egy olyan progi, amit nagynehezen sikerült elinditani, lefagyassza a win aktuális állapotát, és bármit csinálsz, ujrainditás után visszaáll eredeti állapotába, már sikerült feltennem meg jelszot beállitani, de hátha tud róla valaki több infot mondani a használatáról.
leirást nem találtam, azt is linkelhetne valaki...
thx.
ahhoz 2 pc kell vagy 1 pc-re is lehet használni?
De eltéveszteni se lehet a telepítõbe a formázás és partíciónálási lehetõséget.
a hdd-t hogy lehet ugy leformázni ne legyen egy particio se, hogy után lehesen rá rakni win7 valamelyik verziot.Mert ha beteszem a a win7 cd-t nincs olyan hogy merevlemez formázás.
Remélem érthetõ
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Mindig csak kettõt mutat, és elég zavaró, hogy mindig bekell lépni a vezérlõpultba ha esetleg a harmadik sémát akarom választani
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(bár outpostba van spyware keresõ is, bár nemtudom milyen effektiv)
Van ötletetek, hogy esetleg mi okozhatja ezt? Ha program, nyilván valami olyasmi ami belenyul a rendszerbe eléggé!
Driverek aránylag biztosan újak, de nem biztos hogy minden a legfrisebb. Van valami program ami segít megmondani, minek hol találok drivert, és hogy van e frisebb, mert egyenként megtalálni nem könnyü... Acer honlapján meg még tavaly oktoberben volt frissités.