Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségeteket szeretném kérni.
Megkért a barátnõm, hogy tegyek Windows 7-et a laptopjára, mert megunta már az XP-t.
Volt 3db partíció.
Win7 telepítésnél bejött az ablak ahol a partíciókat tudtam kezelni.
Volt C, D és E.
C és D logikainak volt feltüntetve, E rendszermeghajtóként. Érdekes volt ez, mert az XP a C-n volt...
C-t formáztam és arra telepítettem a Windows 7 Ultimate-et.
Boot-ol, erre bejön egy ablak hogy melyik rendszert akarom indítani. Korábbi rendszer vagy Windows 7. Korábbi rendszer választása esetén nem történt semmi, csak fekete kép volt, Windows 7 nél meg elindult a Win7.
Sajátgépbe benéztem, C megvolt, rajta a Win7, D megvolt, de az E partíció hiányzik! Nem lett kitörölve, se formázva a Win7 telepítésekor, mert vannak rajta filmek, zenék, képek, amiket fontos lenne megtartani.
A mappabeállításoknál bekacspoltam hogy a rejtett mappákat és meghajtókat megjelenítse és az Üres meghajtókat is megjelenítse, de továbbra sincs meg az E partíció.
Aztán megnéztem a Win7 telepítõnél, a partíciókezelõben, és ott megvan még a meghajtó, rajta a cuccokkal. De mivel csak formázni meg törölni lehet, nem csináltam vele semmit.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudom megjeleníttetni az E meghajtót, vagy visszahozni vagy mittomén, mert jó lenne ha meglennének a rajta lévõ dolgok.
Továbbá az indulásnál megjelenõ "melyik rendszert akarja indítani" képernyõt hogy lehet eltüntetni?
Üdv!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
olyan problémám lenne, hogy tegnap raktam fel 64bites win7-et, de a filmekkel valami nagyon nem stimmel
teljes képernyõnél kockás az egész ( a feliratokkal együtt), egyedül a bsplayer élesíti a képet de az meg bugos, mert mikor felugrik a felirat akkor elsötétül a képernyõ
így talán jobban érthetõ mirõl beszélek, 10.4-es catalyst van fent
szóval valaki megtudná mondani ez miért van, vagy hogy esetleg milyen más lejátszót próbáljak még ki?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
a forras ahova a három fájlt mentetted, a cel pedig a C:\windows\system32
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
Van némi gondom a Windows 7 Téma kezelõjével,az alábbi linken látható skint szeretném betölteni,betölti de a start menû és a tálca ill az ablak kalszikus szürke Windows-ra áll át,nem pedig a képen látható vörös aero stilusra.
(Alternative theme készitõ: oliver182
Kép: http://th00.deviantart.net/fs47/300W/i/2009/244/a/7/Alternative_for_Windows_7_RC_by_oliver182.jpg
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2. nem hiszem, hogy lrsz, ha lenne akkor azt adnák a Tisztaszoftverben. Változatok összehasonlítása: link
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
2. Kizárt, hogy szükséged legyen rá. (ugyan nem vagyok se fõiskolás, se pedagógus)
1. Lassan felhalmozódik már néhány telepíthetõ frissítés.
Nem szoktam egybõl telepíteni õket, mert még régebbrõl hallottam, hogy érdemes az új frissítések után várni kb 1-2 hetet, mert elképzelhetõ, hogy valamit elszúrtak a frissítésben és galibát okozhat.
Szóval, ki hogy csinálja? 😊
2. Lehet szeptembertõl Fõiskolára megyek, mérnök informatikus
szakra. Lehet, hogy szükségem lenne az Ultimate féle verzió extráira? Ez a kérdés ugye inkább olyasvalakihez szólna, aki esetleg jártas ilyen körökben, esetleg pont pedagógus ilyen szakon. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
StarTrek Forever
StarTrek Forever
StarTrek Forever
StarTrek Forever
Elõre is köszönöm a segítséget!
StarTrek Forever
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
eddig 2db 1 GB(667) Kingston volt. Most egy Kingmax és egy Kingtson modul van(667).
idáig ment dual chanelben, most csak single chanel 64Bit-ben indul-e.
A memória modul 1.-es és a 2. foglalatban van mint idáig, a memória idõt nem állítottam el. Valószínû automatán van.
(nem is találom a biosban- ,,Award"-phoenix bios)
valami ötlet?vagy csak egyszerüen nem kedveli egymást a 2 modul?

Nem lehet extra funció, gyakorlatilag azt kérdezi, hogy leakador e zárni a lemezt vagy nem, ha lezárod akkor nem lehet többet írni rá, viszont az asztali lejátszók is támogatják, lezáratlan lemezt nem tudnak lejátszani.
ha leokézok egy választ, ezt hol tudom késõbb módosítani?
ez valami eytra funkció egy frissités végett, mert eddig nem emlékeztem ienre.....😄
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1>e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezér kérdeztem hogy a win7 nél is igy van?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az a helyzet, hogy a gépemen szokott futni a teamspeak 3 server, amit beállítottam, hogy rendszerindításnál induljon el. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehetne azt oldani valahogy, hogy a háttérben induljon, és mûködjön a program? hstart-ot már próbáltam, az valamiért nem akarja engedni.
valakinek valami ötlet esetleg?
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Vagy menj rá a kis elem ikonra a tálcán.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet a Win7-ben fényerõt állítani, akkor ha sem a gép funkció gombjával sem pedig az OP rendszeren belül (energiagazdálkodási beállítások) nem sikerül változtatni, azaz egyáltalán nem található a beállításhoz szükséges csúszka. Az eszközkezelõ pedig nem visít hogy van olyan eszköz ami nem ismerhetõ fel.
köszi.