46641
-
exodus2 #32622 Vagy be kellett volna biosban és bootmenüben állítani hogy lemezről bootoljon. -
balcsi70 #32621 Köszönöm. Akkor törlöm. -
balcsi70 #32620 Lemezt beraktam arrol bootoltam de semmi(akkor gondolom nem bootlemez volt).És nem frissítés ikon volt hanem csak telepítési ikon. Azért köszönöm. -
#32619 Igen lehet törölni de máskor ne így telepítsd, hanem tiszta telepítést csinálj. -
exodus2 #32618 Úgy kellett volna telepíteni hogy lemez/pendrive berak, és arról bootolsz. Ha így csináltad, akkor pedig nem a frissítést kellett volna választani. Kicsit utána kellene olvasni mi mire való. -
balcsi70 #32617 Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne,hogy volt a laptopon egy XP,most fel lett telepítve a Win7 és csinált egy mappát aminek a neve Windows.old
ezt írta is a telepítés előtt hogy a régit ebbe rakja,csak az lenne a kérdésem hogy ezt lehet törölni úgy ahogy van azt a mappát? Köszöntem a segítséget. -
#32616 Nekem meg mindegyik balhézik... M$ termék mindegyik.. -
#32615 Az az érdekes a régivel nem csinálja,pedig ugyan az a gyártó...(Logitech) -
#32614 Ha ez vigasztal: nekem is!
Írtam már M$-nak, Asusnak de nem tudják a hiba okát... -
#32613 Sziasztok! Lecseréltem a régi USB-s Wi-Fi billentyűzet és egeret,egy újra, szintén USB-és wi-fi. Jól is működik. A problémám a mégis a következő: Felhasználó váltásnál lefagy....csak az eszköz ki és újra bedugásnál tér magához.Hasonlót produkál mikor a gép kikapcsol takarékos módba. A hibernálást is letiltottam de így sem jó. A képen látható beállítás sem segít:
Valakinek ötlete? -
tmarcsy #32612 Megpróbálom, köszi! -
#32611 Másik egér próba képpen? -
tmarcsy #32610 Sajnos nincs driver hozzá, nincs esetleg más ötleted? -
#32609 Ha van saját driver-e az egérnek rakd fel, hátha megoldja a gondod. -
tmarcsy #32608 Sziasztok!
Mióta Windows 7 van a gépen nem működik az egérnél a húzás, nagyon hiányzik mert videó és képszerkesztésnél nem tudok áthelyezni más helyre dolgokat. Ha valakinek van ötlete hogyan tudom beállítani, kérem írja meg!(az egérbeállításoknál nem találtam ilyet)
Köszönöm előre is. -
#32607 ITT nézz szét...
Nagy valószinűséggel a VGA illesztőprogram nem egyezik a W7-tel!
Meg kellene keresni a megfelelő drivert a VGA kártyához... -
#32606 Blue screenviever progival nézd meg a hibát és szúrd be ide a képét. -
satsukimx #32605 Üdv! Olyan problémám lenne hogy nemrég összeraktam egy új gépet, dobtam fel rá win 7-et de sokszor random bejön egy kékhalál, van amikor netezés közben, van amikor játék közben..
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 1e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF8000319D74D
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
ez lenne a hiba leírása újraindítás után.. Valaki tudja mi lehet a gond? -
fess #32604 asus m2n,amd athlon 5900+, hd4830, 3gb ram,bár ha igaz ma jön még bele 2. driverek is rendben vannak,egyedül a 9.9 catalystet tettem fel,meg egy kx drivert a hangkártyámhoz (sb live!) -
#32603 Milyen géped van pontosan???? (ramod mennyi van??? a 64-es picivel jobban fogyasztja a ramot...bár ez is lehet mellékes dolog)
Driverek mind rendben vannak???
Nekem volt fent 32/64 bites w7 és ez a "64-en lassabbak a 32-es progik" inkább csak tesztek alatt igazolódtak...én benchmarkok nélkül semmiféle különbséget nem vettem észre. -
#32602 Másik partícióra vagy winyóra. -
#32601 Pedig 32bit-es progiknál előfordulhat lassulás, de csak minimális. -
#32600 Hali!Azt szeretném kérdezni hogy a játékokat föleg a mostaniakat hova érdemes telepiteni a sima program files vagy az x-86-ba?
Tehát C:programme
C:programme x-86
Lehet hülyeséget kérdeztem csak valakitöl azt hallottam nem mindegy hova teszem.
Üdv -
fess #32599 sziasztok
eddig is win7-et használtam,de most áttértem a 64 bites változatra. az mitől lehet,hogy a játékok ugyanazokkal a beállításokkal lassabban futnak mint eddig?
videókártyadriver is ugyanaz van fent,csak a 64 bites verzió.
nem vártam gyorsulást a 64 bittől,de lassulást meg főleg nem -
#32598 A BIOS BOOT után... Igen! -
#32597 X-box-nál a Kinect-el szerintem könnyem megoldható a dolog, de hasonló hardver-al pc is. -
#32596 Ki a tulajdonosa a fájloknak, mappáknak? A tulajdonos felhasználóval kellene belépni (már ha pl. nem system) és ott állítania jogosultásgot. De a teljes jogú Rendszergazda fiók engedélyezése után azzal belépve sikerülnie kellene a jogosultság állításnak. -
#32595 boot után a Windows tötlés kezdetén igen. -
#32594 Egy kis érdekesség : Microsoft windows 3D
A napokban a Microsoft megvásárolta a Canesta nevű vállalatot, melynek profilja a félvezetőgyártás mellett, a 3D-s mozgásérzékelés és vezérlés.
Arról egyelőre nincs hír, hogy a Microsoft hol és mikor kívánja felhasználni a technológiát - talán az Xbox-ban, vagy a Windows 8-ban fogunk vele találkozni.
-
#32593 Már próbáltam. Semmi...:( -
#32592 tudtommal f8 a csökkentett mod. -
#32591 Tudom, de az általam használt konfigurációknál F12 a leggyakoribb ezért írtam F12-öt. De a boot elejé úgy is közli a gép, hogy mit kell nyomni. -
#32590 F12-t alaplapja válogatja...
Van ahol F9, F8 stb... -
#32589 jah. :) -
#32588 De amúgy is rendszerint elég F12-öt nyomni a boot menü eléréséhéze. -
#32587 "Igen, BIOSt megneztem, elsonek a CDROM van allitva. Most megnezem a masik gepemen." -
#32586 bios-ban be kell állítani hogy a Boot- ne vinyóról mennyen elsőnek hanem DVD meghajtóról. -
#32585 Milyen módon írtad ki a Windows 7-et? image-ként vagy fájl-ként? -
#32584 Tölts le egy valamilyen Live CD-t (pl.: az Active Boot Disk Suite v5.0.10) írd ki CD-re, majd BOOTolj be vele azon többekközött ott van a a W7-hez jó particionáló program is... -
#32583 Edit: nem tudom sajna megnezni, mert nincs dvd olvaso abban a gepben.