Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így kell olvasni:
-"elvileg ez egy típikus hiba Windows 7ben"
-"Én ilyen hibáról nem hallottam, és nem is találkoztam vele. És gyanús nekem, hogy programhiba lenne, miközben a modemet kell kihúzni, hogy megjavuljon, és nem a gépet újraindítani."
És amiket most írtál, ezzel tisztában vagyok. A te oldaladon állok! 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ezt a megállapításomat az is alá támassza hogy a modem csak restart után hajlandó mûködni.
Amúgy ilyen típusú korlátozás nincs egyik szolgáltatónál se,max a sávszélességet korlátozza de a modem mûködést nem.
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
A nyakamat teszem rá! 😊
Attól hogy nem hallottál róla még létezõ dolog.
Hajlamos a modem un megfõni föleg az ilyen nomname (nem D-link) de õ sem kivétel persze, Pl.: webstar és társai kifejezetten hajlamosak erre.
A helyedben modemcserét próbálnék.
Csak77
Azt írta, hogy korlátozással is ugyanez van.
Egyébként a torrentet le lehet korlátozni 1k-s feltöltésre, és akkor kb annyi adat megy fel, mint ftp-nél az ellenõrzõ adatok.
Próbáltál már böngészõn keresztül is letölteni nagy méretû fileokat, ott nem jelentkezik ez a hiba vagy nem tart olyan hosszú ideig a letöltés azon keresztül....
S kb mennyi idõ után jön elõ ez a jelenség?
Ez szerintem modem túl melegedése is okozhatja.
De ez ritka.....
Volt egy emberke akinél hasonló probléma volt...
Ott úgy segítettünk a problémán h egy ventit kapott a modem és a probléma megszûnt.
Végig olvasván a problémádat szerintem 90% h ez modem túlmelegedés csinálja.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
1, elvileg ez egy típikus hiba Windows 7ben
2, nemrég észrevettem, hogy akkor is ez történik, ha mondjuk csak 60-al tölt a torrent:S
Mivel a modemet újraindítva megint jó lesz, szerintem az a hiba forrása. Ezért lenne célszerû másikkal is megnézni. Talán az terhelõdik túl a letöltési sebességtõl.
Sose csinál ilyet máskor... be lehet kapcsolva akár hetekig is (max ip-t újít), csak utorrent futásakkor...
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Ha egy laptop 3 GB RAM -al rendelkezik, érdemes -e, lehet -e 64 bit -es windows verziót telepíteni?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
fuck mmo's..i.,
Szóval a problémám a szokásos:
Windows 7en ADSL-el torrent... pontosan Utorrent...
és állandóan lecsatlakozik... általában ha nagy sebességgel töltök le folyamatosan:S
Olvastam mindenfélét neten... a legtöbben azt ajánlották, hogy korlátozzam a letöltést és feltöltést... nos nekem 4 megás netem van... a letöltést lecsökkentettem olyan 370-re, a feltöltést 20-ra... illetve a kapcsolatok számát is beállítottam 200-ról 100ra és még a DHT-t is kikapcsoltam... de semmi
Ugyan úgy lecsatlakozik a net... és csak a modem be-ki kapcsolásával tudom visszahozni...
Nem tudtok valami tippet mondani? Nagyon zavaró:/
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
http://goo.gl/gd6Zi5
Ismerõsömnek újraindul a gép amikor benntvan a windowsban, de újraindulás után már a winig sem jut, hanem a BIOS után egybõl újraindul. Nem tudjuk mi lehet a hiba, memóriák megvoltak cserélve, a BIOS meg nem fütyül hogy baj lenne a memóriával...táp lehet esetleg?
"Felhasználói fiókok felügyelete
Engedélyezi, hogy a következõ program módosításokat hajtson végre a számítógépen?
Felhasználói fiókok felügyelete beállításai"
Alul van Igen és Nem gomb. Igen inaktív, nem lehet rákattintani, csal a nemre.
És azt írja, hogy a folytatáshoz adjak meg egy rendszergazdai jelszót és kattintsak az igenre.
Eddig nem volt semmiféle rendszargazdai jelszó beállítva, de mint már írtam, a #29492-ben leírtak beállítása után van ez a problémám.
link
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
teljesen tanácstalan vagyok már
de van egy kis bibi. ráadásul nem is olyan kicsi.
el akarok indítani egy programot, feljön a felhasználói fiók felügyelete, és nem lehet igenre kattintani, csak nemre engedi.
azt írja hogy adjak meg egy rendszergazdai jelszót.
a rendszergazdai fiókomból vendég lett, jelszó nem is tartozik hozzá.
control userpasswords2-t sem tudom futtatni, mert ott is csak nem-re lehet kattintani.
most mi a tökömet csináljak, mert kb 4 program van amit most el tudok indítani
Van 2 felhasználói fiókom: Egy rendszergazda és egy jelszó védett általános jogú felhasználó.
Be lehet állítani valahogyan, hogy automatikusan a rendszergazdai fiók induljon el? A másikat ritkán használom, de nem is szeretném törölni és jó lenne, ha az fiókválasztó képernyõ kimaradna, és egybõl a rendszergazdai induljon.
Megoldható ez valahogy?
üdv
30/3 net LOL

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊