Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Na-na-na, te másról beszélsz.
Így kell olvasni:
-"elvileg ez egy típikus hiba Windows 7ben"
-"Én ilyen hibáról nem hallottam, és nem is találkoztam vele. És gyanús nekem, hogy programhiba lenne, miközben a modemet kell kihúzni, hogy megjavuljon, és nem a gépet újraindítani."

És amiket most írtál, ezzel tisztában vagyok. A te oldaladon állok! 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

utorrentnél nem árt a "Beállítás kalauzt" használni és tényleg annyira beállítani a sebességet amennyi valójában van mert simán túlterhelheti a modemet vagy routert a progi és vagy lefagy a modem vagy router vagy nagyon belassul. Saját tapasztalat mióta be van állítva simán tudok skype-olni torrent mellett mikor majdnem maxal tölt.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

HAARRR
Jah igen még valami!
Ezt a megállapításomat az is alá támassza hogy a modem csak restart után hajlandó mûködni.
Amúgy ilyen típusú korlátozás nincs egyik szolgáltatónál se,max a sávszélességet korlátozza de a modem mûködést nem.

Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.

HAARRR
Nem torrent és nem is win7 hiba hidd el 😊

Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.

HAARRR
Ez szinte biztos hogy modem hiba hidd el.
A nyakamat teszem rá! 😊
Attól hogy nem hallottál róla még létezõ dolog.
Hajlamos a modem un megfõni föleg az ilyen nomname (nem D-link) de õ sem kivétel persze, Pl.: webstar és társai kifejezetten hajlamosak erre.

Evin
Én ilyen hibáról nem hallottam, és nem is találkoztam vele. És gyanús nekem, hogy programhiba lenne, miközben a modemet kell kihúzni, hogy megjavuljon, és nem a gépet újraindítani.
A helyedben modemcserét próbálnék.

Csak77
Azt írta, hogy korlátozással is ugyanez van.
Egyébként a torrentet le lehet korlátozni 1k-s feltöltésre, és akkor kb annyi adat megy fel, mint ftp-nél az ellenõrzõ adatok.

HAARRR
Hali mennyi idõs a modem?
Próbáltál már böngészõn keresztül is letölteni nagy méretû fileokat, ott nem jelentkezik ez a hiba vagy nem tart olyan hosszú ideig a letöltés azon keresztül....
S kb mennyi idõ után jön elõ ez a jelenség?
Ez szerintem modem túl melegedése is okozhatja.
De ez ritka.....
Volt egy emberke akinél hasonló probléma volt...
Ott úgy segítettünk a problémán h egy ventit kapott a modem és a probléma megszûnt.
Végig olvasván a problémádat szerintem 90% h ez modem túlmelegedés csinálja.

bon
Driver csere?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

igen, de attól sem ha nem kapok választ, ezért kérdeztem meg mégegyszer (logikus szerintem). a hálókártyás megoldás azért nem jó, mert eddig is ment a kártya, nem volt kikapcsolva
Attól nem fog megoldódni hogy beírod még1x. Próbáld a hálókártya energiagazdálkodásánál kikapcsolni hogy ne kapcsolja ki a hálókártyát energiatakarékosság miatt.
olyan gondom van, hogy amióta újraraktam a windowst, azóta amikor bekapcsolom a gépet nem talál internet kapcsolatot, le kell tiltani a hálókártyát, utána engedélyezni és ekkor már felismeri a netet. ez így elég kényelmetlen, minden egyes bekapcsolásnál megcsinálni, van erre valami megoldás, illetve miért csinálja ezt?
Egy régebbi utorrenttel ez volt... lecseréltem a legújabbra... megoldódni látszott a hiba... aztán kiderült, hogy a fenét:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ha vársz 1-2 percet, vagy kilövöd a firefox.exe-t akkor tudod csak újra elindítani. Ez nem win7 hiba, xpnél is ugyanígy volt. Egyszerûen meg kell várni, míg lementi a dolgokat, vagy kiüríti magát a memóriából.
bon
Program hiba lesz szerintem, frissítsed a firefox-ot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Újabb vagy más torrent kliens-el is ez a helyzett?

Tetsuo
Hello, az miert van, hogy a Firefox bezarasa utan nem tudom ujrainditani a bongeszot, csak akkor, ha a feladatkezeloben is leallitok egy firefox fajlt??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hm... lehet... de:
1, elvileg ez egy típikus hiba Windows 7ben
2, nemrég észrevettem, hogy akkor is ez történik, ha mondjuk csak 60-al tölt a torrent:S

Esetleg be kellene állítani a feltöltési és letöltési maximumot, mondjuk 10%-al a max netsebessége alatt. Amúgy az ftp nem terheli annyira mint a torrent, mert ott nem történik feltöltés. Ugyebár.

Evin
2 dolog tudja leginkább kihasználni a sávszélességet: torrent és ftp.
Mivel a modemet újraindítva megint jó lesz, szerintem az a hiba forrása. Ezért lenne célszerû másikkal is megnézni. Talán az terhelõdik túl a letöltési sebességtõl.

csak torrentnél?:/
Sose csinál ilyet máskor... be lehet kapcsolva akár hetekig is (max ip-t újít), csak utorrent futásakkor...

DAFFANGER
Koszi szepen sracok akkor inkabb visszaállítom a frissíteseket.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Evin
Nem lehet, hogy a modem a rossz? Ki kellene próbálni egy másikkal.

bon
Nem

bon
Persze, hogy kell frissítés, nem hülyeségbõl adja ki a Microsoft, hibajavítások, kémprogram keresõ, adatbázis frissítések, stb. amit tartalmazni szokot.

Sziasztok,

Ha egy laptop 3 GB RAM -al rendelkezik, érdemes -e, lehet -e 64 bit -es windows verziót telepíteni?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

MeoH
HAt valszeg csak unatkoznak MSnel, azert foglalkoznak a frissitesekkel... Termeszetesen nem hulyeseget tolt le, es kb 2hetente par dolog, sztem nem elviselhetetlen. Szoval igen frissits mindig, plane hogy eredeti W7ed van, nincs mitol felned.

fuck mmo's..i.,

Vááá nemigaz... megint nem jó...
Szóval a problémám a szokásos:
Windows 7en ADSL-el torrent... pontosan Utorrent...
és állandóan lecsatlakozik... általában ha nagy sebességgel töltök le folyamatosan:S
Olvastam mindenfélét neten... a legtöbben azt ajánlották, hogy korlátozzam a letöltést és feltöltést... nos nekem 4 megás netem van... a letöltést lecsökkentettem olyan 370-re, a feltöltést 20-ra... illetve a kapcsolatok számát is beállítottam 200-ról 100ra és még a DHT-t is kikapcsoltam... de semmi
Ugyan úgy lecsatlakozik a net... és csak a modem be-ki kapcsolásával tudom visszahozni...
Nem tudtok valami tippet mondani? Nagyon zavaró:/

DAFFANGER
Eredeti Win7-em van a frissiteseket muszaly letolteni?Mert nalam most ki van kapcsolva mert mindig frissit valami hulyesegeket vagy kellenek hozza?Az ekezetekert elnezest kerek de nem magyar a laptopom.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

még olyan gondom van, hogy amióta újraraktam a windowst, azóta amikor bekapcsolom a gépet nem talál internet kapcsolatot, le kell tiltani a hálókártyát, utána engedélyezni és ekkor már felismeri a netet. ez így elég kényelmetlen, minden egyes bekapcsolásnál megcsinálni, van erre valami megoldás, illetve miért csinálja ezt?
ok, köszi, találtam megoldást
bon
Oldal alján lévõ keresõbe beírod, hogy loader és lesz eredménye a keresésnek.

sunlight
Ide általában Windows7-tel kapcsolatos problémákkal szoktak fordulni, a hitelesítés a te problémád nem a rendszeré.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

nem tudom lehet-e warez kérdést itt feltenni, de valaki tud mûködõ aktivátort windows 7 ultimate-hez, mert amit eddig használtam az most nem mûködik sajnos, már újra is tettem a gépet, pár napot jó volt, utána jött megint a figyelmeztetés, hogy nem eredeti. Valakinek van ötlete?
Annyira felidegesített, hogy újratelepítettem a Windows-t 😊

bon
Csökekntet módban elérhetõvé váló Rendszergazda fiókkal sem sikerül?

sunlight
Az én gépem ua.csinálta, az alaplapon 3 kondi felpúposodott ez miatt volt az állandó újraindulás.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

[HUN]FaTaL
Nem rendszergazda a fiók amivel be vagy lépve, így nem fogod tudni kikapcsolni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy normális hozzászólásod nincs, és nekem beszólsz? El se olvasod mirõl van szó...de te már ugatsz😊 fatal( a végzet hülyéje)😊

Nasim
Tudtok egy aktivátort, ami jó is? Mert nekem is kiírta, hogy nem eredeti a windows.

Hello!

Ismerõsömnek újraindul a gép amikor benntvan a windowsban, de újraindulás után már a winig sem jut, hanem a BIOS után egybõl újraindul. Nem tudjuk mi lehet a hiba, memóriák megvoltak cserélve, a BIOS meg nem fütyül hogy baj lenne a memóriával...táp lehet esetleg?
Rákattintok arra, hogy felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása és bejön egy ablak (amit ugye a pajzs is jelez), hogy

"Felhasználói fiókok felügyelete
Engedélyezi, hogy a következõ program módosításokat hajtson végre a számítógépen?
Felhasználói fiókok felügyelete beállításai"

Alul van Igen és Nem gomb. Igen inaktív, nem lehet rákattintani, csal a nemre.
És azt írja, hogy a folytatáshoz adjak meg egy rendszergazdai jelszót és kattintsak az igenre.

Eddig nem volt semmiféle rendszargazdai jelszó beállítva, de mint már írtam, a #29492-ben leírtak beállítása után van ez a problémám.

zeli
Minek ahhoz regedit?
link

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

UAC-ot ki akartam kapcsolni regeditorral eszerint a leírás szerint, hogy hátha így meg tudom csinálni, és azt sem engedi! :|
teljesen tanácstalan vagyok már

megcsináltam, mûködik is.
de van egy kis bibi. ráadásul nem is olyan kicsi.
el akarok indítani egy programot, feljön a felhasználói fiók felügyelete, és nem lehet igenre kattintani, csak nemre engedi.
azt írja hogy adjak meg egy rendszergazdai jelszót.
a rendszergazdai fiókomból vendég lett, jelszó nem is tartozik hozzá.

control userpasswords2-t sem tudom futtatni, mert ott is csak nem-re lehet kattintani.
most mi a tökömet csináljak, mert kb 4 program van amit most el tudok indítani

Evin

szevasztok

Van 2 felhasználói fiókom: Egy rendszergazda és egy jelszó védett általános jogú felhasználó.
Be lehet állítani valahogyan, hogy automatikusan a rendszergazdai fiók induljon el? A másikat ritkán használom, de nem is szeretném törölni és jó lenne, ha az fiókválasztó képernyõ kimaradna, és egybõl a rendszergazdai induljon.
Megoldható ez valahogy?

üdv

HAARRR
Sziasztok!
30/3 net LOL

akyyy
már mûködik 😛

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

A 69 GB-ot úgy értettem, h minden szeméttel együtt kb 50gb volt a vista home premium, mikor feltelepítettem a win 7-et és most ugye látom, h foglat hely a merevlemezen 69 gb...
[HUN]FaTaL
Telepítéskor. Igen, eltörlöd a partíciót és rátelepíted a win7et.

50gb-os partíción tanyázik a win7 nekem, jelenleg 8 giga hely van rajta, de fent van egy csomó cucc (office, visual studio stb)

http://goo.gl/gd6Zi5