Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Katt ra, es oldalt a leirasban, szepen leirja hogy mi is az. Amugy a KB71033 a "ludas"

fuck mmo's..i.,

SötétBarom
Nem siklottam el felette, nincs odaírva.. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Cégnél már van 6db windwos, nem kívánok itthonra is venni még egyet XD
Frissítést hogy lehet eltávolítani??

bon
1. megávásárolod a Windows-t
2. új aktivátort keresel és eltávolítod a frissítést ami a problémát okozza, egyenlõre még nem kötelezõ telepíteni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Régen megvolt különböztetve, most már nincs. A legújabb Geforce kártyákhoz van még külön driver, de szerintem már nem sokáig.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SötétBarom
Az a durva, hogy elolvasom mindig.. Még pipálgatok is, hogy mi kell, mi nem.. De ezen vagy átsiklottam, vagy valami olyan fasz módon nevezték el, hogy nem vettem észre, hogy ez az..

Mit tudok csinálni vele? 😄

bon
Felraktál egy olyan frissítést ami nem ajánlott nem eredeti Windows esetén telepíteni (Ezét kell elolvasni, hogy mit telepítesz fel)

SötétBarom
Ez a genyó hogy jött rá, hogy nem eredeti? Egyik napról a másikra? Fent van már egy fél éve.. Erre most közli, hogy sajnos blabla.. :o

Szuper, köszi mester a gyors választ😊

És nVidiá -nál nincs megkülönböztetve az hogy mobility, tehát notebook VGA? vagí ez a forceware esetleg azt jelöli?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bon
Gond nélkül mennie kell a 197.16-os driver-al is. De: www.nvidia.com és link címeken vannak fent a legújabbak.

Sziasztok,

Elõre is elnézést az OFF -ért de itt elég hamar használható információt szoktam kapni.
Tehát ma egy jóbarátomnak telepítünk Windows 7 et egy ACER Aspire 6935G -re. Ebben egy geForce 9600M GT VGA végzi szorgosan mindennapi munkáját. Megtaláltam a honlapján minden drivert, de a VGA -ból a legfrisebb 197.75 kellene ehhez a kártyához, Windows 7(x86) -hoz.

Ha valaki kisegítene egy link -el, nagyon megköszönném.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

gyikk

MMCS-st kivetettétek a regisztrybõl? Nálam 120-150es pingbõl az operáció után csinált 20ast.
DarkSector
oks lehet tezsünk vele egy probát..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gyikk
nekem ez a program segit!!
cFosSpeed

DarkSector
jah de te nem játszol cod4-et, meg nemis én gépem nekem a ping 19-vagy-21 szokott mérésnél leni...😄
ez haver gépe meg sávja, öt dobja ki a szerver folyamat távsegitséggel megnéztem és valóban percekig tölti a játékot belépéskor, mig a szerver már 20-30másodperc után disconnecteli "connect timeout"-al, vagyis lassan csatizik és kilép az idõlimitbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
99-es Ping neked sok? Akkor én mit szóljak a munkahelyem netelérésénél nem ritka a 2000ms-os ping se.

Ha több szálat használtam (ff-ben 5 ablak egyszerre, torrent) nekem is meghalt a torrent. Felhívtam Invitel tech helpet (1445). Mondtam, hogy ez és ez van, volt már máskor is. Másnap jött a szerelõ, megnézte a vonalat, az rendben volt, kicserélte a modemet és azóta nem szakadt meg 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
én viszont erre lennék nagyon kíváncsi, hogy ienkor mi a helyzet:

pl a haver ezzel akar felmenni cod4-ben multiban, és kibaszott sok töltés után kidobja a szerver.

DarkSector
kompatibillis, de kb 3x vagy 4x annyiba kerül.
én azt mondom hogy csinálj vele valamit, nem feltünõen de rontsd el, és cserébe már egy ujjat kapsz tudtommal ingyé, vagy felmondod a szolgáltatást, és 1 honap után ujbol kötsz.

sõtt ha ujrakötsz, én is ezt tettem, mikor olcsobb lett az a csomag ami nekem van akkor kevesebbért kapod.
ha nem jársz utána legtöbb helyen akkor maguktol nem léptetnek le havidijban....ez volt nálam is.

értem. köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

zeli
XP alatt ilyenem nem volt, csak azért.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ajánlott, csak némely modem nem kompatibilis egyes szolgáltatókkal (legalábbis pár éve még volt ilyen). És lehet drágábban is jössz ki.
Boltból nem ajánlott vennni?

Én arra tippeltem ,hogy amiatt van, hogy mikor indul a játék, w7 átdobja az asztalt kevesebbet evõre.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
adsl 2+.
ha 15mega alatt vagy akkor jo az adsl-es is.

bon
Amit a szolgáltató ad.

Hmm... köszi szépen, akkor ez lesz mindenféleképpen😊
És milyen modemet érdemes venni?

bon
Ennek mi köze a Windows 7-hez? Semmi.

zeli
Az miért van, hogyha elindítok egy játékot, a monitor pár másodpercre a 'no signal' jelzést adja, aztán elindítja a játékot? Ugyanezt teszi kilépésnél is. Nem lehet ezt vhogy megszüntetni? zavar.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

DAFFANGER
Köszönöm a válaszokat inkább fenn hagyom hátha jól jön meg.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

bon
De ha a letiltott Rendszergazda felhasználóval szeretnél bejelentkezni (ami nem ajánlott) akkor vezérõpult/felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/helyi felhasználók és csoportok és a felhaszánlók között tudod engedélyezni a tiltott letiltott felhasználókat.

Oké kösz a segítséget!

[HUN]FaTaL
A beépített rendszergazdafiók le van tiltva, egyébként meg bejelentkezés másik felhasználóval gomb, nem kell ctrl+alt+del.

http://goo.gl/gd6Zi5

bon
Ha az XP-s ctrl-alt-del 2x megnyomására megjelenõ bejelentkezõ képernyõre gondolsz (aminek semmi köze e rejtett felhasználók bejelentkezéséh) akkor vezérlõpult/felügyeleti eszközök/helyi biztonsági házirend majd a megjelenõ ablaka helyi házirendet lenyitod biztonsági beállításokat szintén lenyitod és az Interkatív bejelentkezés: ne jelenjen meg a legutóbb bejelentkezett felhasználó neve részt engedélyezed, majd kijelenkezel.

Igen rejtett, mint ahogy a beépített admin account is rejtett, de ezt bármelyikkel meglehet csinálni.
Ezzel akarnék belépni welcome screen-en...

bon
Miért van fent office csomag ha nem használod? ah fent van akkor meg célszerû frissíteni, szintén biztonsági hibák miatt

bon
Rejtett felhasználókat? Esetleg tiltott az meg úgy se fog beenegedni még xp-n se, mert le van tiltva a fiók

Erre csak egy megoldás van. Olvass! Valószínû hogy letöltötted update-ról azt a frissítést ami kiütötte a gyérül crackelt windowsod. Vissza olvasol pár oldalt, vagy a keresõbe (alul) beírod hogy loader és találsz megoldás.
Márpedig fent kell lennie valamilyen office csomagnak, mert különben nem szedné le. Hisz mit érne vele ha nincs is feltelepítve? Attól hogy nem használod nap mint nap, még lehet feltelepítve.
Helló! Lenne egy kis problémám a (sajnos) tört win 7-emmel! Na szal kezdem az elején:
Ma amikor bekapcsoltam a gépet minden tökéletes, jó, semmi hiba! Csatlakoztam netre sg e-mail fiok hírek stb-t. megnéztem (képeket is néztem kiírta az egyiknél hogy ártó webhely de én arra mentem hogy figyelem nélkül hagyása megnéztem vissza is léptem) és elkezdtem tölteni egy játékot Utorrentel! Szépen kinyomtam a monitort leültem tanulni! Amikor végeztem bekapcsoltam a monitort és neteztem egy kicsit kiléptem hát látom hogy ki van írva hogy az ön win 7 verziója nem eredeti!
Jó nem is foglalkoztam vele csak gondoltam tájékoztató! Beléptem a játékba játszottam kiléptem fekete háttér fogad, de minden olyan mint amilyen volt! Hopp felugrik egy kis tájékoztetó ablak hogy ugyanmár szerezzek be egy eredeti win7-et be x-eltem! Gyors telefon rokonnak (tudniillik nála már volt ilyen hogy regelni akarta tört win7-et és ez lett nála is csak õneki már nem indult el az op rendszer) hogy milyen jelei vannak azt mondja hogy nála is ez volt!
Ccleaner valamint Avast gyors és részletes víruskeresés futtatása, de nem talált semmi vírust! Újra indítom a gépet de kiírja hogy szerezzek be egy eredeti win-t kérdezi hogy "beszerzi"-e, arra mentem hogy "kérdezés késõbb"!Jó rendesen bejön ám a háttér megint fekete (újra beállítottam a hátteret az újraindítás elõtt) most itt vagyok nem tudni mi van! Újra rakatni nem akarom mert húsvét elõtt lett felrakva! De lehet hogy csak az lesz rá a gyógyszer! Tudtok valamit javasolni?

DAFFANGER
Nekem van egy olyan hogy állandoan frissiteseket tolt le a win7 a Microsoft Office,Microsoft Suite,Microsoft Works,Powerpoint,Excel,word stb...Ezeket a frissíteseket muszály telepíteni?Vagy toroljem le ezekez az alkalmazasokat vagy hadjam inkább beken oket?Mert en ilyeneket abszolut nem használok.A Nero 9-meg oke meg Media Player 11 azokat meghagyom inkább.Gondolom a frissitesek nem olyan nagyok szoval elferne a vinyon mert 500 Gigásom van abbol 400 szabad.Erre a kerdesekre ha válaszolnatok megkoszonnem.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Bejelentkezõ képernyõnél, hogy tudom elérni a rejtett felhasználókat?
Xp-nél ugye kétszer ctrl-alt-del és írhatod a felh. nevet jelszót. Ebbõl ezt a lehetõséget kivették?

HAARRR
Cseréld le a a modemet már kiszolgált....
S valószínûleg már meg is fõt az a szerencsétlen modem.
Próbálj meg beszerezni egy új modemet.
Ez a gondod csak így oldódik meg vagy fabrikálj rá egy ventit,
de hosszú távon ez nem megoldás.
S így a hibát is kitudod zárni.
Még jobb ha teszel a BGA-ra egy hûtõbordát amin van egy ventilátor.
A tetejét meg nem rakod vissza.

Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.

ViniSoundz
Azóta fagy be leállításkor mióta kicseréltem a 8600gt-met egy ati5670-re. De nem mindig csinálja, valamikor leáll. Már újraraktam a rendszert is. Fura hogy telepítéskor amikor éppen újraindítás van akkor jó. Miután felment a viondóz, utána csinálja ezt. Volt egy kis szar az eszközkezelõben, valami ACPI ami ismeretlen eszköz volt, de winupdate-en megtaláltam az illesztõprogit.

Utánaolvastam már ezer helyen. Akinél hasonló probléma volt, mindenek P5B-je vagy Deluxe-a volt. VIszont megoldást nem találtam.
[HUN]FaTaL
Ott valami más gond lehet, nekem is P5B van és gond nélkül leáll.

http://goo.gl/gd6Zi5

ViniSoundz
Nekem még mindig nem akar leállni az a szemét gép elég sokszor, még mielõtt áramtalanítaná magát, ott beáll. Vagy újraindítûskor is ez van. Nincsen semmiféle energiagazdálkozási szar bekapcsolva. Hibernálás is ki van kapcsolva.

P5B lap-om van. Tud errõl valaki valamit?
Hy mindenki!
Az egyik haveromnak van egy olyan gondja a win7-el, hogy az asztalon nem mûködik semmi. Nem lehet az ikonokra kattintani, nem is jelöli ki az ikonokat, semmi.
De az asztalról minden megy.
Ez a win feltelepítésétõl ilyen volt. DE néha több ideig, néha rövidebb ideig tökéletesen mûködnek az asztalon a dolgok, az ikonok.
Hogy oldható ez a probléma meg?

hááát... a modem már van olyan 6 éves😄
Böngészõn keresztül nem jelentkezik ez a hiba
változó idõközönként jön elõ... van amikor olyan 10 perc múlva rögtön... de van amikor egész éjszaka is mehet és semmi gond nincs

HAARRR
opsz nem nem vágtam h mire írod 😄
igy vili! 😊

Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.