Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Frissítést hogy lehet eltávolítani??
2. új aktivátort keresel és eltávolítod a frissítést ami a problémát okozza, egyenlõre még nem kötelezõ telepíteni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mit tudok csinálni vele? 😄
És nVidiá -nál nincs megkülönböztetve az hogy mobility, tehát notebook VGA? vagí ez a forceware esetleg azt jelöli?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Elõre is elnézést az OFF -ért de itt elég hamar használható információt szoktam kapni.
Tehát ma egy jóbarátomnak telepítünk Windows 7 et egy ACER Aspire 6935G -re. Ebben egy geForce 9600M GT VGA végzi szorgosan mindennapi munkáját. Megtaláltam a honlapján minden drivert, de a VGA -ból a legfrisebb 197.75 kellene ehhez a kártyához, Windows 7(x86) -hoz.
Ha valaki kisegítene egy link -el, nagyon megköszönném.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez haver gépe meg sávja, öt dobja ki a szerver folyamat távsegitséggel megnéztem és valóban percekig tölti a játékot belépéskor, mig a szerver már 20-30másodperc után disconnecteli "connect timeout"-al, vagyis lassan csatizik és kilép az idõlimitbõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pl a haver ezzel akar felmenni cod4-ben multiban, és kibaszott sok töltés után kidobja a szerver.

én azt mondom hogy csinálj vele valamit, nem feltünõen de rontsd el, és cserébe már egy ujjat kapsz tudtommal ingyé, vagy felmondod a szolgáltatást, és 1 honap után ujbol kötsz.
sõtt ha ujrakötsz, én is ezt tettem, mikor olcsobb lett az a csomag ami nekem van akkor kevesebbért kapod.
ha nem jársz utána legtöbb helyen akkor maguktol nem léptetnek le havidijban....ez volt nálam is.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha 15mega alatt vagy akkor jo az adsl-es is.
És milyen modemet érdemes venni?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezzel akarnék belépni welcome screen-en...
Ma amikor bekapcsoltam a gépet minden tökéletes, jó, semmi hiba! Csatlakoztam netre sg e-mail fiok hírek stb-t. megnéztem (képeket is néztem kiírta az egyiknél hogy ártó webhely de én arra mentem hogy figyelem nélkül hagyása megnéztem vissza is léptem) és elkezdtem tölteni egy játékot Utorrentel! Szépen kinyomtam a monitort leültem tanulni! Amikor végeztem bekapcsoltam a monitort és neteztem egy kicsit kiléptem hát látom hogy ki van írva hogy az ön win 7 verziója nem eredeti!
Jó nem is foglalkoztam vele csak gondoltam tájékoztató! Beléptem a játékba játszottam kiléptem fekete háttér fogad, de minden olyan mint amilyen volt! Hopp felugrik egy kis tájékoztetó ablak hogy ugyanmár szerezzek be egy eredeti win7-et be x-eltem! Gyors telefon rokonnak (tudniillik nála már volt ilyen hogy regelni akarta tört win7-et és ez lett nála is csak õneki már nem indult el az op rendszer) hogy milyen jelei vannak azt mondja hogy nála is ez volt!
Ccleaner valamint Avast gyors és részletes víruskeresés futtatása, de nem talált semmi vírust! Újra indítom a gépet de kiírja hogy szerezzek be egy eredeti win-t kérdezi hogy "beszerzi"-e, arra mentem hogy "kérdezés késõbb"!Jó rendesen bejön ám a háttér megint fekete (újra beállítottam a hátteret az újraindítás elõtt) most itt vagyok nem tudni mi van! Újra rakatni nem akarom mert húsvét elõtt lett felrakva! De lehet hogy csak az lesz rá a gyógyszer! Tudtok valamit javasolni?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Xp-nél ugye kétszer ctrl-alt-del és írhatod a felh. nevet jelszót. Ebbõl ezt a lehetõséget kivették?
S valószínûleg már meg is fõt az a szerencsétlen modem.
Próbálj meg beszerezni egy új modemet.
Ez a gondod csak így oldódik meg vagy fabrikálj rá egy ventit,
de hosszú távon ez nem megoldás.
S így a hibát is kitudod zárni.
Még jobb ha teszel a BGA-ra egy hûtõbordát amin van egy ventilátor.
A tetejét meg nem rakod vissza.
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
Utánaolvastam már ezer helyen. Akinél hasonló probléma volt, mindenek P5B-je vagy Deluxe-a volt. VIszont megoldást nem találtam.
P5B lap-om van. Tud errõl valaki valamit?
Az egyik haveromnak van egy olyan gondja a win7-el, hogy az asztalon nem mûködik semmi. Nem lehet az ikonokra kattintani, nem is jelöli ki az ikonokat, semmi.
De az asztalról minden megy.
Ez a win feltelepítésétõl ilyen volt. DE néha több ideig, néha rövidebb ideig tökéletesen mûködnek az asztalon a dolgok, az ikonok.
Hogy oldható ez a probléma meg?
Böngészõn keresztül nem jelentkezik ez a hiba
változó idõközönként jön elõ... van amikor olyan 10 perc múlva rögtön... de van amikor egész éjszaka is mehet és semmi gond nincs