Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baaka
sajnos semmi.😞

sunlight
Töltsd leinnen az USB driver-t és próbáld futtatni XP kompatibilis módban. Tudod jobb gomb stb... lehet nem fog vele menni de egy próbának jó.

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

baaka
elõre is nagyon szépen köszönöm!

sunlight
Ez egy elég régi lap lehet már nincs hozzá megfelelõ drivers. De keresem

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

baaka
hol?

baaka
alaplap: ASROCK P4I45D
Windows:Ultimate

Akkor ott a megoldás az usb-s problémára. A netnél nem biztos hogy a hálókártya a gond, esetleg a hálókártya energiagazdálkodásnál szétnézni, vagy a router menüjében hogy nem e a szolgáltató okozza a szakadozást.
sunlight
Kellene egy alaplap típus meg, hogy milyen win7 van fenn

baaka
USB vezérlõkön belül a VIA USB bõvített állomásvezérlõnél
és az
Egyéb eszközökön belül az ismeretlen eszköznél.

Itt vannak ilyen sárga felkiáltójelek.

De a hálókártyánál semmi.

Eszközkezelõben nincs sárga háromszög az alaplapi dolgok elõtt?
baaka
Sziasztok!
Nekem már egy jó ideje fent van a WIN7 a minap akartam pendrive-ra felmásolni pár dolgot és azt vettem észre, hogy nem jók az USB 2.0-ás csatlakozók a gépen.Hiába dugom be a pendrive-ot nem csinál semmit.Az 1.1-es csatlakozók jók viszont rohadt lassúak.

Ja és a net is szokott szakadozni mióta fent van a win 7.Realtek rtl8139/810x háló kártyám van.Próbáltam már frissíteni a driverét de nem tûnnt el a jelenség. Amikor elmegy a net kihúzom a router és a modem adapterét majd vissza bebootolnak és ismét lesz net.

Remélem tudtok segíteni a hibák megoldásban.elõre is nagyon szépen köszönöm.

De akkor nem lehet beállítani valahol, hogy popup buborék jelenjen meg, hogy egyáltalán tudjam melyik program ugat?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Evin
Már az XP-ben is ezt csinálta, és nem hiszem, hogy javítva lett, hiszen ez lényegében nem hiba. Elvégre feljön a tálca, ha valami jelezni akarna. (Nekem Firefox-os letöltésnél jön így fel, mert ugye a letöltési listába új elem került)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

rexHUNter
köszi erre gondoltam

Enyém sincs jobb állapotban... szóval akkor megejtek én is egy ilyen telefont! köszi😄

Következõ a kérdésem:
Windows 7... a tálca automatikus elrejtésre van bekapcsolva... de ez néha megjelenik, és csak akkor tûnik el, ha pl a realtek hd szoftverére kattintok az óra mellett, vagy ha megjelenik az automatikus frissítés az óra mellett... vagy bármi olyan, ami megjelenítene egy buborékot... de nem jelenít meg... sõtt... akár hogy kattintok... ezek a programok nem nyílnak meg... szimplán, ha rájuk kattintok eltûnik a tálca.
Nem tudom érthetõ e...
Ha igen, akkor valakinek lenne rá módszere?😊

bon
Tessék: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

rexHUNter
hi!
régebben volt itt szó arról a lehetõségrõl,hogy létre lehet hozni egy olyan vendég fiókot amibõl ha kijelentkezek töröl minden addigi módosítást
ilyet használnak pl.könyvtárakban st.errõl mondanátok valamit mert én nem találom ezt a lehetõséget

Akkor épp nem ment amikor dolgozott a winyó. De úgy néz ki, hogy rájöttem. A háttérben mégis mehetett a defrag, mert be volt állítva ütemezve. Most kikapcsoltam, és majd kiderül.
Persze. Mondjuk kb 7 éves volt a modem (meg az elõfizetés is 😄) és már tiszta sárga volt a teteje.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

aate
feladatkezelõt próbáltad?Ott elvileg látszik.

DarkSector
akkor ez gáz...miért nem megy amugy nem rendszergazda vagy a gépen?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vírus keresõ nem megy, töredezettség mentesítés nem megy. Nincs rá lehetõség, hogy megnézzem hogy mi fut?
bon
pl. töredezetség mentesítés, indexelés, virus ellenõrzés. De az már régen baj ha a winyó hangját kihallod a gépbõl. nálam 4db háttértár van a gépben és eggyik hangját se halladni. Vegyél SSD meghajtót annak nincs hangja.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
pl a öredezett vinyo...vagy csak alapban hangossan mukodik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv!
Valaki el tudná mondani, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy milyen folyamat az ami a háttérben egyfolytában dolgoztatja a merevlemezt? Rohadt idegesítõ filmnézés közben, mert elég hangos.Szeretném kikapcsolni, de ehhez tudnom kéne, hogy mi az.
DarkSector
igen mára már 100%-ra ki lehet jelenteni hogy a win7 tulnõtt az xp-n ....
legalábbis eddig csak ezt hallom, mert stabil és többet tud mint xp.
régi comptaibillitási hibák is megoldodtak már, bár én ezekrõl csak hallottam nekem személyszerint még soha nem volt ien gondom 1x se, pedig már az ingyenes 64 bites verzio ota használom...

és ingyen tették mindezt?😄

berczely
Egy kis érdekesség!

Barátnõmnek feltettem a gépére a Home Premium változatot.
Intel Pentium 4 @2,5GHz
1,5GB RAM
120GB HDD
ATi Radeon 9200 256MB

Meglepõ módon találtam mindenhez meghajtóprogramok (hang,vga stb.) és sokkal, de sokkal gyorsabban és stabilabban fut neki a 7 mint a korosodó XP!

Igen, persze, újraindítottam de sajna nem jó. Asszem nem marad más, csak a visszaállítás
De neki az .lnk kiterjesztésre hivatkozó beállítás rossz. Exe elindul.

ACEosztó: Félve kérdezem meg, de ugye miután törölted a .lnk-t a regisztrybõl újraindítottad a gépet?
lck

Próbáld ezzel - legfeljebb nem lesz jó.
Azért próbáld meg, rosszabb nem lesz, és ha nem jó, akkor fogod kitörlöd ugyanúgy a .lnk-t a regeditbõl.
Ilyen az én szerencsém. Persze hogy 64 bites a windows-om 😞
Esetleg még azt meg lehetne próbálni, hogy egy másik win7rõl a .lnk regedites bejegyzést lemented, és beimportálod. Ha 32bites win7ed van, akkor próbáld meg ezt: lnk

Rosszabb már úgysem lehet..
Egy ismerõsömnek volt ilyen gondja, neki úgy tudom csak a rendszer visszaállítás mûködött.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Köszönöm szépen!
Sajna nem hiszem hogy elõrébb leszel ezzel.
Esetleg még ha valaki megnézné a Start menü - vezérlõpult - Alapértelmezett programok - Fájltípus vagy protokoll társítása menüben mi van az lnk mellet?
Hát másikat. Nem olyat, amivel eddig volt 😄

Igen, az lnk-hoz társítottam. (sajnos) A rendszer visszaállítással várnék még, a regedites verzió sajna nem hozza a várt eredményt. Azért köszönöm, hogy segíteni próbáltatok.
Start menü - vezérlõpult - Alapértelmezett programok - Fájltípus vagy protokoll társítása programmal

Mihez társítottad? tehát milyen kiterjesztéshez? Akkor azt kikeresed a fenti elérésbõl és módosítod. Ha magát az .lnk kiterjesztéshez társítottad, akkor esetleg regeditben megkeresed a HKEY_CLASSES_ROOT/.lnk -t és exportáld (mentsd le biztos helyre) majd töröld a regeditbõl a .lnk-t. Nem biztos hogy mûködõ megoldás, de az írásodból sok minden nem derült ki. Esetleg csinálj rendszer visszaállítást egy korábbi (legutolsó) idõpontra.
lck
A konkrét módszert nem tudom, de a Tuneup Utilities programban van rá megoldás. ( TuneUp Repair Wizard )
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mivel valamilyen módon átállítottam a parancsikonokat az asztalon.
Egy dokumentumot szerettem volna megnyitni, és a megnyitás elõtt kérte a gép, hogy válasszam ki a progit, amivel megszeretném nyitni. Kiválasztottam az acrobat raidert. Erre az összes asztalon, és start menüben levõ parancsikinom az a. raidert akarja megnyitni. A totalcommanderbõl minden indul rendesen.
Ha valaki tud megoldást, kérem segítsen mert nem vagyok egy nagy "mágus". Próbáltam keresni a neten hasonló problémát, de úgy látszik csak én vagyok ekkora balfék.
(win 7 ultimate 64 bit)
SötétBarom
Konkrétabban? 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nekem is volt ilyen. (mármint hazaértem és fater közölte, hogy a windows közölte vele, hogy nem eredeti 😄)
Leszedtem másik activatort, rányomtam és megy azóta is.

Attól függ melyik verziót használod.. mert más más árak vannak.
TiMoN

-TiMoN-

SötétBarom
Megtaláltam közben, sajnos azonban minden hiába. Azt amúgy komolyan gondolják, hogy 50 ezer ez a szar? 😄

bon
Ott ahol a programokat is elszoktad távolítani, tehát vezérlõpult/programok és szolgáltatások, majd a megjelenõ ablakban bal oldalt Telepített frissítesek megjelenítése

SötétBarom
És tényleg. Hogy szedem le? 😄

Amúgy "The desktop wallpaper will be switched to a plain desktop (all of the customer’s desktop icons, gadgets, or pinned applications stay in place). Periodic reminders and a persistent desktop watermark act as further alerts to the customer"

Szerk.: utánanéztem, és eddig úgy tûnik, hogy baszhatom. -.-