46641
-
Thomas2121 #33227 köszi a helpet!! megtaláltam, van egy olyan,h több megjelenítő beállítása-> hiányzó megjelenítő észlelése-> televízióészlelés kényszerítése, itt minden unaktív:( kell állítani ezen is,h jobb klikk az asztalon és megjelenítők száma,meg ilyesmi??
köszi.. -
#33226 Ki fogom próbálni, köszönöm a segítséget!
Azt nem értem, ha a legfrissebb verzió van fent az miért okozza ezt?
Ha leszedem, majd felrakom az újat az miben más?? -
#33225 Nvidia vezérlőpultba kell bekapcsolni a második kijelzőtt: több megjelenítő beállítása opciót keresd. -
Thomas2121 #33224 sziasztok!!
Abban szeretnék segítséget kérni,h szeretném Tv-n nézni a filmet monitor helyett!! Kábelek,átalakítók minden megvan.már régebben csináltam Xp alatt, de win 7 alatt nem müxik, nem tudok kiválasztani a megjelenítendő eszközt, nem tudom kiküldeni,h a tv-n jelenjen meg!! legfrissebb driver van a geforce 9500 Gt-hez, nvidia vezérlőpulton kell vmit babrálni??
nem plazma,nem lcd, de asszem ez mind1, minden kábel,minden átalakító rendben...
köszi a heépet előre is -
#33223 A plugin-container a FF része, és nekem az van, így csak abban tudok nyilatkozni. De nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Flash plugin nem tökéletes. De én is csak kivárok, mert lövésem sincs tényleg mi okozza. -
#33222 Tiltsd le a böngészőben a flasht. Próbáld ki igy ,ha jó akkor távolítsd el és töltsd le újra a frisset az adobe oldaláról. -
#33221 Mind a 4 böngészőben?
(FF, Chrome, IE, Opera) -
#33220 Igaz, hogy én a FF4b7-et használom, de nálam a Flash tartalmaknál akad így be. Szóval valószínűleg az egyik kiegészítő csinálja, vagy maga a flash plugin nem korrekt. -
#33219 Ez se változott mostanában, be volt kapcsolva mindkettő... -
#33218 Fox... de ez eddig se volt másként és csak tegnap kezdte ezt el.. :(((
-
#33217 nod helyettesíti a defendert, kapcsold ki. vagy használj MSE-t mindkettő helyett. -
#33216 Nod-ot használok, nekem nem akad. Feladatkezelőben néz utána mi használja a processzort vagy a memóriát. -
#33215 Windows Defender akadhat-e a NOD valós idejű védelmével? -
#33214 Mi lehet annak az oka, amikor úgy lassul be a gép, hogy a gépelésnél a karakterek késleltetve jelennek meg?? Egér kattintására is késve reaagál.. :(
RAM? 4 Gb van, ennek negyedét használják el a progik...
YoWindow-t raktam fel tárrezidensnek tegnap előtt.. az nem hiszem hogy ezt kellene hogy okozza...
Más program nem lett telepítve.
Bár most nem igazán tudom eldönteni, hogy csak firefoxban csinálja -e ezt... :(( -
balcsi70 #33213 Megtaláltam, na kíváncsi vagyok. -
balcsi70 #33212 Aero támogatás? azt amugy hol lehet még megnézni? vagy ebből derül ki?
Élményindex-t ezt honnan futtassam? vagyis hol található? -
BIZ0906 #33211 Nincs aero támogatása a gépnek vagy az élményindexet futtasd le hátha segít. -
balcsi70 #33210 Sziasztok. Kérdésem lenne,nejem gépén lent a tálcán amik meg vannak nyitva (programok stb.) ha oda rakom az egeret nem úgy mutatja a gép mint az enyémen ablakokkal együtt hanem csak szövegként
Üdv.Tálca
ez miért? Mit kell állítani? vagy esetleg mi lett elállítva? Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv. -
#33209 Biztos, hogy az aktuális kékhalált illesztetted be ide? A benne szereplő dátum miatt kérdem. "2010.02.27. 8:33:35" -
#33208 Talán ez segít: link -
#33207 Helló!
Nem tudom mi történhetett, de nem működik a windows update. Hibakód:80072EFE
Plusz a biztonsági központ szolgáltatás kikapcsolta magát és nem tudom visszakapcsolni.
Mitől lehet ez? Lefuttattam víruskeresőt, vírusom nincs.
Segítsetek lécci
köszi! -
balazs130 #33206 Sziasztok! Kékhalált kaptam a mai nap. Megnéztem bluescreen view-al, hogy hol a hiba csak az a baj, hogy nem értek belőle semmit. Remélem tudtok segíteni.
Leírom, hogy mivel van a hiba.
Filename: ntkrnlpa.exe
Address in stack: ntkrnlpa.exe+90999
From address: 0x82c49000
To address: 0x83059000
Size: 0x00410000
Time stamp: 0x4b88cacf
Time string: 2010.02.27. 8:33:35
Product name: Microsoft® Windows® Operating System
File description: NT Kernel & System
File version: 6.1.7600.16539 (win7_gdr.100226-1909)
Full path: C:\Windows\system32\ntkrnlpa.exe
Tegnap történt a kékhalál. Elindítottam a filmet és bedobta.
Előtte nem csinált ilyet. Azóta se jött elő a kékhalál.
Segítségeteket előre is köszönöm!!! -
tabek #33205 Mert ha megpróbálom akkor bejön a felhasználó váltó képernyő (csak egy felhasználó van)ami zárolva van,jelszó után vissza lép a Windows -ba.
-
tabek #33204 Sziasztok.
Segítene valaki nem tudom altatni a win 7-et Annyit sejtek hogy a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek-nél kell valamit csinálni, illetve ott csináltam is miden féle beállítást de nem akar aludni a büdös kölke -
#33203 De ha nem írod le pontosan, hogy milyen szinten szeretnél ekvalizálni, vagy pontosan miért kell, akkor nehéz ajánlani bármit is. Arra, hogy egyszerűen tudd kiemelni vagy csökkenteni frekvenciatartományokat, pl. basszuskiemelés, magasvágás, arra tökéletesek az ilyen beépített equalizerek.
JetAudioban talán kicsit több frekvenciánál lehet, így részletesebb.
Természetesen ha pl. gerjedés miatt akarod pontosan azt a frekvenciát levágni, ahol eléri a kritikus szintet, ahhoz studio programok kellenek, vagy valami zeneszerkesztő és fixen úgy "átkonvertálni" a számot. Nem tudok olyan programról, ahol be lehetne állítani külön egyébként frekvenciát és hogy milyen széles legyen az. -
#33202 Akkor passz. -
#33201 Zenét, de a beépített szerintem nem igazán jó. -
#33200 Mit akarsz ekvalizálni? Képet, hangot? Winamp, esetleg hangdriver nem jó? -
#33199 Hello!
Tudnátok ajánlani equalizer programot? -
TomBond #33198 Mit használtok normalizálásra w7 alatt? Eddig az MP3 Gaint használtam de w7 alatt nem indul el még kompatibilitási módban sem. -
#33197 állítsd át a parancssort, jobb gomb a fejlécen és tulajdonságok -
1adrenn1 #33196 sziasztok.
szükségem lenne egy kis segítségre.
Windows 7 ultimate van a gépemen.
Futtatásnál a CMD parancsra eddig rendesen megjelent minden.Most viszont,minden átállítás nélkül,beírom a parancsot,és akkora kis betűkkel adja be az ablakot,hogy lehetetlenség elolvasni.
Tudja valaki mi lehet a baj,és hogy hol lehet beállítani.Köszi. -
#33195 Nem tudtok valami jó kis eseménynaptár minialkalmazást? Én sehol se találtam. -
#33194 Igaz, nem jót ítam, de itt van pontosan:
"Értesítési terület.
A tálca szélén található értesítési terület szervezésének új módjával kevesebb értesítést kell elolvasnia – amelyek ezenfelül egyetlen helyre összegyűjtve is elérhetők a Windows rendszerben.
A múltban az értesítési területen néha túl sok ikon is megjelenhetett. Most már megadhatja, mely ikonokat szeretné mindig megjeleníteni. Így a többi ikont is elérhető helyen, a túlnyúló területen tarthatja, ahol egyetlen egérkattintással elérhetők. Az értesítési terület testreszabásáról a Az értesítési területen található ikonok megjelenésének módosítása című témakörben talál bővebb információt.
A rendszer a Műveletközpont területén gyűjti össze a fontos, biztonsági vagy karbantartási beállításokkal kapcsolatos értesítési üzeneteket."
Az értesítési terület szerksztése: A Vezérlőpult\rtesítési terület ikonjai menüben lehetséges. -
#33193 Jobb gomb az asztalon\nézet\kis ikonok -
#33192 Ctrl + görgőzől :o -
joenumberone #33191 köszönöm a válaszokat akkor 64 bit lessz :) -
FireWhisper #33190 Feltettem win7t xp helyett. Az lenne a kérdésem hogyan tudnám beállítani hogy betűk,ikonok mérete akkora legyen mint xpn? (xp-n 1400*900-at használtam win7en 1680*1050 van, de már hozzászoktam a kisebbhez de azon mintha minden nagyon nagy lenne az xphez képest meg kevésbé éles ) -
#33189 Dehogy szüntette meg, csak a saját programjait már nem oda rakja. -
#33188 hány program ikon fér ki az óra mellé?