Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
és az
Egyéb eszközökön belül az ismeretlen eszköznél.
Itt vannak ilyen sárga felkiáltójelek.
De a hálókártyánál semmi.
Nekem már egy jó ideje fent van a WIN7 a minap akartam pendrive-ra felmásolni pár dolgot és azt vettem észre, hogy nem jók az USB 2.0-ás csatlakozók a gépen.Hiába dugom be a pendrive-ot nem csinál semmit.Az 1.1-es csatlakozók jók viszont rohadt lassúak.
Ja és a net is szokott szakadozni mióta fent van a win 7.Realtek rtl8139/810x háló kártyám van.Próbáltam már frissíteni a driverét de nem tûnnt el a jelenség. Amikor elmegy a net kihúzom a router és a modem adapterét majd vissza bebootolnak és ismét lesz net.
Remélem tudtok segíteni a hibák megoldásban.elõre is nagyon szépen köszönöm.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Következõ a kérdésem:
Windows 7... a tálca automatikus elrejtésre van bekapcsolva... de ez néha megjelenik, és csak akkor tûnik el, ha pl a realtek hd szoftverére kattintok az óra mellett, vagy ha megjelenik az automatikus frissítés az óra mellett... vagy bármi olyan, ami megjelenítene egy buborékot... de nem jelenít meg... sõtt... akár hogy kattintok... ezek a programok nem nyílnak meg... szimplán, ha rájuk kattintok eltûnik a tálca.
Nem tudom érthetõ e...
Ha igen, akkor valakinek lenne rá módszere?😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
régebben volt itt szó arról a lehetõségrõl,hogy létre lehet hozni egy olyan vendég fiókot amibõl ha kijelentkezek töröl minden addigi módosítást
ilyet használnak pl.könyvtárakban st.errõl mondanátok valamit mert én nem találom ezt a lehetõséget
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki el tudná mondani, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy milyen folyamat az ami a háttérben egyfolytában dolgoztatja a merevlemezt? Rohadt idegesítõ filmnézés közben, mert elég hangos.Szeretném kikapcsolni, de ehhez tudnom kéne, hogy mi az.
legalábbis eddig csak ezt hallom, mert stabil és többet tud mint xp.
régi comptaibillitási hibák is megoldodtak már, bár én ezekrõl csak hallottam nekem személyszerint még soha nem volt ien gondom 1x se, pedig már az ingyenes 64 bites verzio ota használom...
Barátnõmnek feltettem a gépére a Home Premium változatot.
Intel Pentium 4 @2,5GHz
1,5GB RAM
120GB HDD
ATi Radeon 9200 256MB
Meglepõ módon találtam mindenhez meghajtóprogramok (hang,vga stb.) és sokkal, de sokkal gyorsabban és stabilabban fut neki a 7 mint a korosodó XP!
ACEosztó: Félve kérdezem meg, de ugye miután törölted a .lnk-t a regisztrybõl újraindítottad a gépet?
Rosszabb már úgysem lehet..
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Sajna nem hiszem hogy elõrébb leszel ezzel.[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mihez társítottad? tehát milyen kiterjesztéshez? Akkor azt kikeresed a fenti elérésbõl és módosítod. Ha magát az .lnk kiterjesztéshez társítottad, akkor esetleg regeditben megkeresed a HKEY_CLASSES_ROOT/.lnk -t és exportáld (mentsd le biztos helyre) majd töröld a regeditbõl a .lnk-t. Nem biztos hogy mûködõ megoldás, de az írásodból sok minden nem derült ki. Esetleg csinálj rendszer visszaállítást egy korábbi (legutolsó) idõpontra.
Segítséget szeretnék kérni, mivel valamilyen módon átállítottam a parancsikonokat az asztalon.
Egy dokumentumot szerettem volna megnyitni, és a megnyitás elõtt kérte a gép, hogy válasszam ki a progit, amivel megszeretném nyitni. Kiválasztottam az acrobat raidert. Erre az összes asztalon, és start menüben levõ parancsikinom az a. raidert akarja megnyitni. A totalcommanderbõl minden indul rendesen.
Ha valaki tud megoldást, kérem segítsen mert nem vagyok egy nagy "mágus". Próbáltam keresni a neten hasonló problémát, de úgy látszik csak én vagyok ekkora balfék.
(win 7 ultimate 64 bit)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Leszedtem másik activatort, rányomtam és megy azóta is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-TiMoN-
Amúgy "The desktop wallpaper will be switched to a plain desktop (all of the customer’s desktop icons, gadgets, or pinned applications stay in place). Periodic reminders and a persistent desktop watermark act as further alerts to the customer"
Szerk.: utánanéztem, és eddig úgy tûnik, hogy baszhatom. -.-